Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:55 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
09:55 
Oddasat - nyheter på samisk
10:10 
Distriktsnyheter
12:30 
Ut i naturen [Repris]
Drifter. En serie på seks programmer om drifter, sanser, lek, fysikk, intelligens og tilpasninger. Hva driver dyrene til å ta sine valg?. Seervideoer viser dyrenes drifter, og Kari Toft er med og fanger spillkåt blåstrupe i Jotunheimen. ,. Del 1 av 6.
13:10 
Skattejegerne [Repris]
Dansk antikvitetsserie. Rikke og Frede har med seg bestillingsliste fra faste kunder til Egeskov marked. Rekvisitøren Sussie er på jakt etter 50-tallskeramikk til en opera. Søren håper å kunne fylle varebilen med skatter fra et svensk loppemarked. ,. Säsong 9. Del 3 av 12.
13:40 
Ski Tour 2020: Sprint fri teknikk, prolog
Kommentator: Torgeir Bjørn, Jann Post.
14:45 
Anno
Norsk realityserie. Både Tore og Madeleine har håp om å bli Annos første Svenn og vinne Svenneprøven i glassblåsing. Men bare en av dem kan vinne; den andre må ut i turnering og risikerer å bli sendt hjem eller sende hjem en fra sitt lag! Svennen på sin side får privilegier og mulighet til å velge 1. duellant, og alvoret synker inn når de innser at eventyret snart er over for en av dem! Programleder er Selda Ekiz. (2).
15:25 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Finaledag! Er det Casper Svejstrup eller Rikke Fog som kan tjene mest på sine innkjøp?. Tre dager på rad har de brukt 10 000 kroner hver på kunst, antikviteter og retroting. Og ingenting er avgjørt før siste hammerslag!. ,. Säsong 6. Del 12 av 12. Producerat år 2017.
15:50 
Team Bachstad i østerled [Repris]
Norsk humor-reiseserie fra 2018. Team Bachstad er på tur i østerled og nærmer seg grensen til Ukraina. Elvelos Tore Mentyjærvi, må på sykehus med et betent kne, mens Øystein og Rune går på grunn og havner i en diplomatisk knipe på elven midt mellom Hvite-Russland og Ukraina. ,. Säsong 6. Del 4 av 6.
16:30 
Norske minikonserter: Malin Pettersen
Malin Pettersen er siste års store norske country-sensasjon, med Spellemannpris og fantastiske anmeldelser både i Norge og i countryens hjemland, USA. Nakent, nedstrippet og fengende er beskrivelser på sangene hun komponerer og skriver tekstene til selv.
17:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Nokon bryt seg inn i hytta til John Harper og stel pengane til den gamle, blinde mannen. Mistanken går til Albert Ross, det er ikkje anna enn trøbbel med den mannen. David reddar ein mann frå å drukne, og tante Peggy prøver å snu det til si fordel då ho oppdagar kven denne mannen er. Med William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Steven Blakeley, Gwen Taylor og Joe McFadden. (Heartbeat). ,. Säsong 17. Del 13 av 24.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Gull på markedsplassen [Repris]
Eksperter vurderer publikums antikviteteter og verdigjenstander. Deretter blir det budrunde. God omsorg kan ha vært gull verd for sykepleieren som tok seg av kunstneren Hans Scherfig. Dansk serie. ,. Del 5 av 10.
20:00 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Falske vener og reine tonar. Når ein danske seier "du har tapt deg", skal du bli glad eller fornærma? Og kvifor er italiensk operaspråket?. Solveig Kringlebotn har svaret på det siste. ,. Säsong 5. Del 5 av 6.
20:50 
Sånn er Norge [Repris]
VM i samfunn. Hvis man skulle lage en konkurranse mellom alle land på jorda for å kåre hvilket land som er best, hvem ville ha vunnet?. ,. Del 3 av 15.
21:05 
Sånn er Norge [Repris]
Rik og lik. Norge er blant verdens rikeste land, og det skyldes ikke oljen. I dette programmet avslører Harald Eia hemmeligheten bak vår økonomiske suksess. ,. Del 4 av 15.
21:20 
Gigantene som endret langrennssporten [Repris]
21:55 
En verden av sopp
Den er livsviktig og livsfarlig, urgammel og lever overalt. La deg fascinere av en mystisk og mangfoldig livsform. Canadisk naturfilm.
22:45 
Louis Theroux: Mødre på kanten
Å bli mor forbindes med lykke. Men for noen medfører det alvorlige psykiske lidelser. Louis møter nybakte mødre i krise. Britisk dokumentar.
23:45 
Frisk uten medisin? [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Medisiner kan berge liv, men er vi i ferd med å bli overmedisinerte? Tulleken vil eskalere eksperimentet, men det er vanskelig å finne frivillige. Folk ønsker raske løsninger, ikke tidkrevende livsstilsendringer. (The Doctor Who Gave up Drugs). ,. Säsong 1. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
00:45 
Dødelig blasfemi
Britisk dokumentar. Pakistan har dødsstraff for å krenke profeten Muhammad. Det utnytter islamisten Khadim Hussain Rizvi for alt det er verd i sin jakt på politisk makt.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Romarriket [Repris]
Britisk dokumentarserie frå 2017. Krigerdronninga Boudicca. Ho blir piska og krenkt og døtrene hennar blir valdtekne. Keltiske dronning Boudicca får nok og leier ein blodig revolt mot romarane og dei britiske kollaboratørane deira. Med: Aislinn Sands, Ross O'Hennessy, Nicholas Lopez. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2017.
02:45 
Oddasat - nyheter på samisk
03:00 (04:35)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se