Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:20 
Ekspedisjonen - på sporet av Vitus Bering [Repris]
Dansk/norsk dokumentarserie fra 2018. På 1700-tallet ledet danske Vitus Bering en stor ekspedisjon for den russiske tsaren. Bli med i Berings fotspor gjennom det enorme Russland, fra St. Petersburg i vest til Berings gravsted på Beringøya nord i Stillehavet. Med historiker Cecilie Nielsen. ,. Del 6 av 6.
08:50 
Maestro [Repris]
Våre tre deltakere får nå en dobbel utfordring! De får først med en solist på scenen, før de tar et skritt videre og må bryne seg på en operasanger. ,. Del 7 av 8.
10:05 
Harry og Meghan: En kongelig krise?
Britisk dokumentar. Kjærlighetshistorien deres signaliserte en ny tid. Hvorfor trekker de seg nå tilbake, og hva vil beslutningen bety for det britiske kongehuset?.
10:50 
Hovedscenen: Galla fra operaen i Praha
I januar gjenåpnet Nasjonaloperaen i Praha etter mer enn tre års total renovering. Gjenåpningen ble markert med en stor operagalla med nasjonale og internasjonale stjerner. Spesielt morsomt for oss nordmenn er at den aller første stemmen som fikk klinge i det "nye" bygget, det var stemmen til Lise Davidsen - vår nye store operastjerne. Før konserten møter vi operasjef Per Boye Hansen, dirigent Karl-Heinz Steffens og sopran Lise Davidsen i samtale med programleder Arild Erikstad.
12:05 
Skispor fra fortiden [Repris]
Norsk dokumentarserie. Den norske skihistorien har satt spor langt utenfor Norges grenser. 30-åra blir en gullalder for norsk hoppsport, selv om verdensrekorden i Planica går til Mellom-Europa i 1934. Først i 1966 får vi en skiflyvningsbakke her i Norge, og rekorden er tilbake i skisportens hjemland. ,. Del 6 av 7.
12:35 
Ut i naturen: Spis eller bli spist
Norsk dokumentar fra 2017. Alle må ha mat, men ingen vil bli mat for andre. Se nye seervideoer og historier fra norsk natur. Programleder Kari Toft. Producerat år 2017.
13:15 
Skattejegerne [Repris]
Dansk antikvitetsserie. Søren tar med seg nyere brukte og veteranbiler til Vorbasse marked. Hyllene hos Mads og Jens er tomme etter en god sesong, og nå er de på jakt etter nye skatter. Lasse har fått inn en meget sjelden samling fajanse. ,. Säsong 9. Del 4 av 12.
13:45 
Anno
Norsk realityserie. Både Tore og Madeleine har håp om å bli Annos første Svenn og vinne Svenneprøven i glassblåsing. Men bare en av dem kan vinne; den andre må ut i turnering og risikerer å bli sendt hjem eller sende hjem en fra sitt lag! Svennen på sin side får privilegier og mulighet til å velge 1. duellant, og alvoret synker inn når de innser at eventyret snart er over for en av dem! Programleder er Selda Ekiz. (2).
14:25 
Året var 1965
Svensk dokumentar. I 1965 trappast krigen i Vietnam opp. Rolling Stones kjem til Sverige, og butikkane får selje mellanöl.
15:25 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Casper Svejstrup og Rikke Fog får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Skjern og omegn. ,. Säsong 6. Del 11 av 12. Producerat år 2017.
15:50 
Team Bachstad i østerled [Repris]
Norsk humor-reiseserie fra 2018. Team Bachstad er på tur i østerled. Hvite-Russland, kalt Europas siste diktatur, viser seg fra sin aller beste side når Sirius blir sittende bom fast på tvers av Dneper. Alle gode krefter trekker bokstavelig talt i riktig retning, noe som gjør at guttene ikke bare havner ved middagsbordet hos redningssjefen, men også i nyhetene på statlig fjernsyn. ,. Säsong 6. Del 3 av 6.
16:30 
Oppfinneren [Repris]
Norsk serie fra 2016. Tusenkunstneren Erik Alfred Tesaker og familien drømmer om å skape sitt eget selvforsynte mekaniske paradis på et gammelt småbruk på Sørlandet. Nå skal det bygges vannhjul i bekken, og kyllinger flytter inn i hønsehuset. Ponni og esel besøker gården, og et viktig brev kommer i postkassa: kan byråkratiet stoppe drømmetårnet?. ,. Säsong 1. Del 5 av 7. Producerat år 2016.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Den 17 år gamle dottera til ekteparet Middleton forsvinn, og foreldra trur at den amerikanske kjærasten hennar har noko med det å gjera. Nokon stel bronseskulpturar, og David finn fram ein gamal metalldetektor for å gå på skattejakt. Med William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Steven Blakeley, Gwen Taylor og Joe McFadden. (Heartbeat). ,. Säsong 17. Del 12 av 24.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Gull på markedsplassen [Repris]
Eksperter vurderer publikums antikviteteter og verdigjenstander. Deretter blir det budrunde. Det settes pris på to minnemedaljer i gull fra tronskiftet i 1972. Og en kassert vase oppnår høy pris. Dansk serie. ,. Del 4 av 10.
20:00 
Planetene
Uranus og Neptun. Hver planet i solsystemet har en dramatisk historie. Helt i ytterkanten finner vi Uranus, Neptun og dvergplaneten Pluto. Og vi oppdager stadig mer om deres verdener. Britisk dokumentarserie. Del 5 av 5.
21:00 
Verdens lykkeligste land
Tillit er en av grunnene til at vi er så lykkelige, mener Helle Thorning- Schmidt. Lars Ulrich fra Metallica lærer sine barn om danske verdier. Del 1 av 5.
21:25 
Dynastier i dyreriket [Repris]
Britisk naturserie. Tigere. En tiger vokter over sine nyfødte unger. De har rik tilgang på mat og vann, men rundt dem lurer farene. Kan hun beskytte dem mot kamplystne rivaler?. ,. Del 5 av 5.
22:15 
Frisk uten medisin? [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Medisiner kan berge liv, men er vi i ferd med å bli overmedisinerte? Tulleken vil eskalere eksperimentet, men det er vanskelig å finne frivillige. Folk ønsker raske løsninger, ikke tidkrevende livsstilsendringer. (The Doctor Who Gave up Drugs). ,. Säsong 1. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
23:15 
Dødelig blasfemi
Britisk dokumentar. Pakistan har dødsstraff for å krenke profeten Muhammad. Det utnytter islamisten Khadim Hussain Rizvi for alt det er verd i sin jakt på politisk makt.
00:30 
Romarriket [Repris]
Britisk dokumentarserie frå 2017. Krigerdronninga Boudicca. Ho blir piska og krenkt og døtrene hennar blir valdtekne. Keltiske dronning Boudicca får nok og leier ein blodig revolt mot romarane og dei britiske kollaboratørane deira. Med: Aislinn Sands, Ross O'Hennessy, Nicholas Lopez. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2017.
01:15 
Smykker [Repris]
Dansk dokumentarserie. Smykker er mer enn pynt. Kongelige, kjendiser og makteliter har alltid uttrykt sin økonomiske og kulturelle status gjennom smykker. ,. Del 1 av 4.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet. (26:101).
02:20 
Oddasat - nyheter på samisk
02:35 (05:01)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se