Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Sæby. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. Säsong 5. Del 7 av 12. Producerat år 2017.
08:30 
Norge nå
Ulstein kommune er svært stolte av den vakre, vesle, bygda Flø som ligg like utanfor Ulsteinvik sentrum, og vil satse på turisme der. Men er det lurt?. Korleis blir eit lite samfunn prega, dersom det kjem busslast med turistar dit? Norge Nå frå Flø Feriesenter. Säsong 4. Del 36 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
12:35 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Det er finaledag for antikvitetshandlerne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard, som i tre dager har fått 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander. Nå skal alt auksjoneres bort for å avgjøre hvem som har tjent mest på sine innkjøp. Säsong 5. Del 8 av 12. Producerat år 2017.
13:05 
Arkitektens hjem: Marina Bauer
Nyskapende rom og boliger som åpner seg mot storslått natur, er arkitekt Marina Bauers spesiale. Hun har modernisert gamle løer, og eksperimenterer med treverk som byggemateriale. Hun bor nå i et nyrestaurert hus på en spektakulær tomt i Bergen.
13:35 
Brenner live: Vigdis Hjorth, Jens M. Johansson, Ida Hegazi Høyer og Pedro Carmona-Alvarez
Vigdis Hjorth forteller om gjennombruddet i USA med "Arv og miljø" og om den aktuelle Ibsen-romanen "Henrik Falk". Jens M. Johansson skriver om den sinte mannen som pusher femti i "Laveterskeltilbud", mens Ida Hegazi Høyer problematiserer morsrollen i "Ene/Barnet". Pedro Carmona-Alvarez' "Refrenger" handler om familiens flyktningehistorie og om identitet knyttet opp mot latinamerikansk musikk. Håkon Kornstad Trio skal spille for oss.
14:30 
Hygge i Strömsö
Stylisten Camilla Back gir tips til fine fletter til nyttårsfesten. Det bys på drinker med øl og sider og en mektig sjokoladeterrine. Finsk livsstilsserie. Del 16 av 18.
15:00 
Norskekysten
Norsk serie fra 2011. I dette programmet ligger kysten av Aust Agder foran oss. Vi skal runde både Lista og Lindesnes, og seile innom flere av de kjente sørlandsperlene, på vår vei fra Rasvåg på Hidra til Kristiansand. Del 9 av 10. Producerat år 2011.
15:40 
Oppdrag Nansen
Norsk reality. Erika (13), Elias (13), Johanne (13) og Johannes (12) er fire tenåringer som skal gå en klimaekspedisjon på ski til Nordpolen. Opptreninga foregår på Svalbard, og idag viser den råe arktiske naturen sine muskler. Del 4 av 10.
16:10 
Severin
Norsk dokumentarserie fra 2015. Endeleg er sola attende på Røneset, etter nesten fem månader. Fisken bit, og kjæresten i Ålesund er på besøk. Säsong 2. Del 3 av 6. Producerat år 2015.
16:40 
I Larsens leilighet
Linn Skåber. Helt siden Linn Skåber var barn har hun hatt en egen evne til å lyve. Det har ført henne fra skolerevy, til tv-skjermen og landets største teaterscener. Noe av hemmeligheten bak suksessen er litt for trange klær. Programleder: Vegard Larsen. Del 2 av 8.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Ein pensjonert politimann vert drepen medan han freistar rømme til Spania med ei mystisk kvinne. Merton får den tunge oppgåva å fortelje enkja om både dei tragiske og pikante detaljane. Vernon har planar om raske pengar ved pokerbordet. Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, m.fl. (Heartbeat). Säsong 14. Del 10 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Lisenskontrolløren
Pinlige program. I NRKs arkiv finner en mange gyldne TV-øyeblikk. Men så har vi de programmene kringkastingen helst vil begrave i Marienlysts dypeste kjeller. Lisenskontrolløren har gravd opp de øyeblikkene NRK håpet aldri ville se dagens lys. Del 6 av 6.
19:30 
Heftige hotell
Britisk serie. Bak kulissane til hotell i verdsklasse med matkritikar Giles Coren og kokk Monica Galetti. Heissjakta til ein 90 år gamal kornsilo er bygd om til det luksuriøse kunst-hotellet The Silo midt i Cape Town, Sør-Afrika. Säsong 2. Del 5 av 7.
20:20 
Fiolinkonserten som forsvant
En ukjent fiolinkonsert av komponist Johan Halvorsen blir funnet i et arkiv i Toronto. En gammel koffert med brev fra familien Bjørnstjerne Bjørnson kommer til Nasjonalbiblioteket i Oslo. To spor forenes til en historie om forbudt kjærlighet og verdens dyreste fiolin.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Husmorliv
Norsk dokumentar. Det var etterkrigsåra som var husmødrene sine tiår. Men også i vår tid finn vi den tradisjonelle husmora, også blant dei heilt unge.
21:25 
Sorry brødre, det ble meg
Norsk dokumentar. Poet, aktivist og Oslo-patriot i eksil. Hvem er egentlig Jan Erik Vold?.
22:25 
Tolv Blå - Vold & Virud
Tolv diktere i blåtoner fremført av Jan Erik Vold og Kåre Virud som tar for seg norsk diktning fra de siste 300 år. Fra gospel-versjon av Petter Dass til dagens rap-tekst "Blues for Therese Johaug". Med seg har de musikerne Baard Slagsvold, vokal, keyboard og bass, Espen Fjelle, orgel og Christian Skaugen, trommer. Fra Notodden Bluesfestival 2019. Regissör: Torstein Vegheim.
23:25 
Dylan på norsk
Norsk musikkprogram fra 1981. Bob Dylans sanger fra sekstiåra framført av Jan Erik Vold og Kåre Virud med Telemark Blueslag. Basis for programmet ligger i Jan Erik Volds oversettelse av Bob Dylans tekster fra 1961-1970. Samarbeidet mellom Vold og Kåre Virud startet under Jazzfestivalen i Molde i 1977, da de to for første gang presenterte "Dylan på norsk". Samtidig kom boka "Damer i regn" med 70 Dylan-gjendiktninger av Jan Erik Vold, og plata "Virud synger Vold skriver Dylan" (Sonet) med 12 av sangene fra boka. TV-opptaket er gjort live på Hot House i Oslo 26. mars 1981. Alle komposisjoner er gjendiktet til norsk av Jan Erik Vold, med arrangementer av Kåre Virud. Med: Jan Erik Vold, sang, preik. Kåre Virud, sang, gitar. Brynjulf Blix, piano, orgel, synthesizer. Øyvind Moen, gitar, sang. Jens Haugen, bass. Arne Fostvedt, trommer. Producerat år 1981. Regissör: Jan Horne.
00:15 
USA i fargar
Amerikansk dokumentarserie frå 2018. Den ville vesten er framleis vill på starten av 1900-talet. Men gjennom dei seks neste tiåra blir denne regionen kjenneteiknet for det moderne USA. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
01:00 
Lindmo
Norsk talkshow med Anne Lindmo som programleder. Målet er å samle gjester som gløder og som kan kunsten å fortelle historier folk kjenner seg igjen i, sånn at det svinger i både topplokket og i lattermuskelen og innerst i sjelen hos seerne våre. Säsong 15. Del 8 av 15.
01:50 
Kjøretøy fra den kalde krigen
Svensk dokuserie. Om Per Albin-bussen.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Castro, Cuba og revolusjonen
Med Castro fekk lille Cuba stor internasjonal betydning. I 60 år har landet vore ein torn i auga for USA og eit symbol på antiimperialisme. Britisk dokumentar. Del 1 av 2.
03:00 
Lisenskontrolløren
Pinlige program. I NRKs arkiv finner en mange gyldne TV-øyeblikk. Men så har vi de programmene kringkastingen helst vil begrave i Marienlysts dypeste kjeller. Lisenskontrolløren har gravd opp de øyeblikkene NRK håpet aldri ville se dagens lys. Del 6 av 6.
03:30 
Oddasat - nyheter på samisk
03:45 (05:29)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se