Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:55 
Operation Playa
Svensk dokumentarserie fra 2018. Ni kilo kokain bliver fundet på en sejlbåd af Göteborgs politi. Fundet bliver afgørende for Sveriges største narkosag. Men politi og anklagere bliver beskyldt for selv at have plantet kokainen. Hvor kom den fra - og hvem savner en ladning kokain med en værdi på mere end 30 millioner svenske kroner?. Säsong 1. Del 3 av 3.
08:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
10:45 
Sport generelt
Finaler. –. EM roning. Der er garanti for høj fart på vandet, når kontinentets stærkeste roere skal findes ved EM i Slovenien. Der skal uddeles hele 21 sæt medaljer, og flere danske både jagter metal på den smukke robane i Bled. Kommentator: Tobias Kempf, Tobias Boldt.
13:50 
P3 Essensen
Er det her fremtiden for danske film?. Film med store monstre, eksplosioner og flyvende objekter ville være umulige at lave uden computere og green screens. Men nu er en helt ny og banebrydende filmteknologi ved at vinde indpas. Vi besøger Nordens første 360 graders LED-scene i Valby. Den kan nemlig få stor betydning for måden at lave film på i Danmark i fremtiden. Säsong 1. Del 46.
13:55 
Introduktion til De Kristnes Pinse
Katolsk sognepræst Jesper Fich fortæller om den kristne pinse, hvor man fejrer Helligåndens komme og begyndelsen på udbredelsen af kristendommen. Han beretter om den religiøse baggrund for højtiden med et personligt strejf. www.dr.dk/tro.
14:00 
Til gudstjeneste: Carsten Dahl
Carsten Dahl. Hvad er det der sker, når vi bliver inspirerede, føler os opløftede og får modet og lysten til at kigge på vores liv med andre øjne. Det handler dagens pinsegudstjeneste om. Sofie Østergaard har inviteret pianist, komponist og maler Carsten Dahl med til gudstjeneste. Säsong 2023. Del 23.
15:00 
Verdens lækreste spisesteder
Yorkshire. Britisk madserie fra 2020. (Remarkable Places to Eat) Hvor skal man spise, når man er ude at rejse?. Bagedronningen Nadiya Hussain tager Fred Sirieix med på en kulinarisk rundvisning i Yorkshire, der har en af Englands mest varierede madscener. Her besøger de verdens bedste tesalon, smager på førsteklasses-samosaer, lækre lokale oste og fabelagtige krabberetter. Säsong 2. Del 4 av 5.
16:00 
Kvartet til tidens ende
Fire musikere fra DR Symfoniorkestret mødes i Koncertsalen for at opføre et af det 20. århundredes mesterværker, "Kvartet til tidens ende" af Olivier Messiaen. Skuespilleren Solbjørg Højfeldt læser en samling nye tekster af forfatteren Jens Christian Grøndahl, skrevet specielt til denne opførelse. Opført i DR Koncerthuset 2020. Medverkande: Johnny Teyssier (klarinet), Solbjørg Højfeldt (fortæller), Christina Åstrand (violin), Henrik Dam Thomsen (cello), Per Salo (klaver), Programledare: Mathias Hammer.
17:10 
Husker du ...
1993. Torsdag den 18. maj 1993 bryder Nørrebro i brand, da en demonstration efter Danmarks ja til Maastricht løber fuldstændig ud af kontrol og omdanner Nørrebro til en krigsskueplads i et inferno af vold og had. 1993 er et voldsomt år, ikke bare i Danmark, men i hele verden. Krigen i det tidligere Jugoslavien kræver danske ofre, Moskva er i undtagelses tilstand og World Trade Center bliver udsat for et terrorangreb . Men der er lyspunktere F eksk får udtrykket "Jernladies" en helt ny betydning i det danske sprogbrug: Sendt første gang 121030060. Säsong 4. Del 4.
18:00 
Hun roder med den danske sangskat
Jeg er havren. Hvad sker der, hvis man giver den danske sangskat til en japansk jazzkomponist?. Miho Hazama dykker ned i 'Jeg er havren' og besøger Frank på Kastanjegården for at høre om havren. Og bliver jagtet af en flok gæs. Saxofonist Hans Ulrik fra DR Big Band viser Miho, at melodien faktisk ikke er så simpel, som man tror. Han er nervøs for, om Miho laver for meget om, når hun skal lave sin version af den gamle sang. Det er jo den danske sangskat, hun roder med her! Og så hører vi selvfølgelig hendes version af sangen med DR Big Band. Säsong 1. Del 1.
18:30 
Drukkultur
Ind i mørket. Er der stor kunst på bunden af flasken? Eller venter kun døden?. I anden episode undersøger forfatter og tidligere alkoholiker Jesper Stein alkoholens skyggesider med sangerinde Mathilde Falch og digter Bo Green Jensen. Säsong 1. Del 2 av 4.
19:00 
DR Pigekoret +
Oplev Phillip Fabers stemningsfulde og rørende afskedskoncert som dirigent for DR Pigekoret. Det er de gamle mestre overfor nye toner, og koret er på scenen sammen med musikerne Bjarke Mogensen og Gustaf Ljunggren. Optaget i DR Koncerthuset, maj 2023.
20:00 
Rick Steins vej til Mexico
Madprogram fra BBC fra 2017. (Rick Stein's Road to Mexico) Rick Stein opfylder en livslang kulinarisk drøm om at tage turen langs Californiens kystlinje og krydse grænsen til Mexico. Mexicanernes livretter stammer fra syden, og madelskernes Mekka er ubestridt Oaxaca, hvor de lokale stadig ifører sig traditionelle kostumer og lever deres liv, som beskrevet af forfattere som D. H. Lawrence, der forelskede sig i området. Säsong 1. Del 6 av 7.
21:00 
Schlüter
Ikke så konservativ, så det gør noget. Kaos, tårnhøj arbejdsløshed, tæt på statsbankerot. Det er Danmark, da Poul Schlüter overtager nøglerne til Statsministeriet efter Anker Jørgensen i 1982. Og selv om de færreste spår Schlüter, som bliver betragtet som en politisk letvægter, en lang periode på Danmarks mest magtfulde post, ender han med at sidde der i mere end 10 år. Det har dog store personlige omkostninger for ham og hans familie, som han i perioder ikke ser meget til. År senere får en teenagepige at vide, at hendes far er landets statsminister. Säsong 1. Del 1 av 3.
21:30 
Den sidste gentleman
Amerikansk romantisk krimikomedie fra 2018. Den 70-årige bankrøver Forrest Tucker bryder ud af fængslet - for 16. gang. Snart begår han en stribe bankrøverier, der får både de ansatte og politiet til at måbe. For den aldrende røver er både betænksom og høflig, og inden længe har han vundet hele nationens gunst. Men det hjerte, Forrest allerhelst vil erobre, er Jewels. Og det kan meget vel blive hans mest udfordrende kup nogensinde. Producerat år 2018. Regissör: David Lowery, Skådespelare: Casey Affleck, Robert Redford, Sissy Spacek.
22:55 
Moosa Lane
Dansk prisvindende dokumentarfilm fra 2022. En personlig familiefortælling i bredformat, hvor dansk-pakistanske instruktør Anita Mathal Hopland ser tilbage på sine to familiers historie gennem 15 år i Karachi og København. Den danske dokumentarinstruktør Anita M. Hopland er vokset op med sin pakistanske far og norske mor i Danmark. Som 25-årig beslutter hun sig for at undersøge sin pakistanske familie gennem sit kamera. I løbet af de næste 15 år kommer hun tættere og tættere ind på livet af sin egen generation af unge i Pakistan. Anita vil undersøge, hvad vores kulturelle og nationale ophav sætter af spor i os som mennesker. I Pakistan bliver hendes kusines datter Saima et anker og fikspunkt, indtil den dag hun skal giftes bort. Tiden går, de to familier forandrer sig, og det samme gør Hopland selv. Moosa Lane er en personlig familiefortælling i bredformat, hvor alle følelser får lov at farve lærredet undervejs.
00:20 
Hævnens time
Dansk dokumentar fra Kun få uger efter krigens afslutning i maj 45 genindfører politikerne dødsstraffen i Danmark. Hævnens time over landsforræderne er kommet. Politi, anklagere, dommere og embedsmænd skal nu beslutte hvem der skal dømmes til døden og hvordan henrettelserne skal foregå, minut for minut. Den første på anklagebænken er journalisten og eventyreren Flemming Helweg-Larsen. Men er hans forbrydelser alvorlige nok til dødsstraf? Sendt første gang 05.05.2020.
01:20 
USA's vilde madkampe
Tophemmelige chips. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Ohio, 1955. Procter & Gamble er kendt for at lave sæbe og rengøringsmidler. Firmaets nye leder Neil McElroy har opdaget et hul i markedet og iværksætter et hemmeligt projekt. Kemikeren Fredric Baur skal opfinde de perfekte chips. De skal være ensartede, holde sig friske, ikke gå i stykker - og de skal kunne sælges over hele USA. Resultatet er Pringles. Chipskongen Herman Lay har fået en ny konkurrent. Säsong 2. Del 15.
02:05 
Møntkup for millioner
"Han havde en revolver". Svensk dokumentarserie fra 2020. (Guldfeber) Forbrydelsen på det Kongelige Møntkabinet fører til endnu en mistænkt. Og historien har gentaget sig flere gange. Hvad er det, som gang på gang får højtstående, fremgangsrige personer til at gå over grænsen og risikere alt? Hvad siger museumsdirektøren selv?. Og hvem er han egentlig? Vil sandheden komme frem i retssalen?. Säsong 1. Del 3 av 3.
03:05 
Virkelighedens The Crown
Morgendagens folk. Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Real Crown) Prinsesse Diana er død, og dronning Elizabeth står over for sin regeringstids største krise. Den offentlige mening om dronningen er rekordlav, og hun må lære at tilpasse sig, hvis hun skal finde vej i det moderne Storbritannien. Hendes hemmelige våben viser sig at være hendes to børnebørn, William og Harry, som er blevet teenagestjerner. Säsong 1. Del 4 av 5.
03:50 
Sandheden om kød
Videnskabsdokumentar fra BBC fra 2016. (The Truth About Meat) Hver uge bringer nye alarmerende overskrifter om faren ved at spise kød. Pølser giver kræft. At spise bacon er lige så slemt som at ryge. I det hele taget skal man holde sig fra forarbejdet kød! Men er der belæg for de saftige overskrifter?. Her afkræfter førende industrieksperter nogle af de almindelige myter om kød, mens videnskabelige studier påviser køds gavnlige virkning på helbredet. Så dæmp frygten og få appetitten igen!.
04:45 
Hvor farligt er kød?
Dokumentar fra BBC fra 2014. (The Truth About Meat) Kan vi spise kød uden at ødelægge planeten? Gør det en forskel, hvad for noget kød vi spiser?. Betyder det noget, hvordan kødet er produceret? Bliv klogere på kødets miljøbelastning, når BBC-journalisten Michael Mosley forsøger at komme til bunds i sagen.
05:30 (07:05)
Sex, sladder og skandaler
Amerikansk dokumentar fra 2019. (Scandalous - The untold story of The National Enquirer) I mere end 60 år har den amerikanske tabloid-avis, The National Enquirer, leveret slibrige afsløringer og sensationelle nyheder. Og læsernes umættelige behov for skandaler har givet avisen en ubeskrivelig magt og indflydelse i USA. Kom med bag kulissen og helt ind i redaktionslokalet, når vi bl.a. afslører nogle af de metoder, avisens journalister benytter for at få en historie hjem.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se https://casinoutansvensklicens.net/

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå