Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Den amerikanske drøm om en sportsstjerne
Amerikansk sportsdokumentar fra 2018. (Student Athlete) Hvert år genererer amerikanske universitets-atleter milliarder af dollars, uden de selv modtager en eneste dollar for deres hårde arbejde. Her følger vi fire unge sportsfolk og afslører, hvordan de bliver udnyttet. Og vi hører hvordan de komplekse og restriktive regler indenfor amatøridræt påvirker dem og deres familier.
08:00 
Radioavisen
Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 123.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Når livet vender
At miste sit eneste barn. Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem. Säsong 1. Del 1 av 7.
12:30 
Når livet vender
At springe ud. Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem. Säsong 1. Del 2 av 7.
13:00 
Spiritisterne
Den nye cirkel. Stifterne af Spiritismens Trossamfund, Christina og Jens, har i mange år været i kontakt med det samme 'åndeteam', som de kommunikerer med ved spirituelle seancer. Nu er Jens og Christina ved at samle en ny cirkel af tre interesserede spiritister, som skal hjælpe dem med at få forbindelse til åndeverdenen. Og både de nye og gamle spiritister bliver overraskede over, hvor god kontakt de får til åndernes verden allerede ved første seance. Säsong 1. Del 1 av 4.
13:30 
Spiritisterne
Talerør for ånderne. Jens, som er formand for Spiritismens Trossamfund, er også spirituelt medie. Det betyder, at ånderne kan tale igennem ham. Men hvis trossamfundet skal udbredes, så skal der flere medier til. Derfor holder spiritisterne kursus for nye medier, og heldigvis kan selv begyndere få forbindelse til den åndelige verden. Samtidig kaster Jens og Christina sig ud i trossamfundets allerførste vielse. Det er vigtigt, at alt forløber perfekt og særligt, at de får inviteret brudeparrets afdøde med til brylluppet. Säsong 1. Del 2 av 4.
14:00 
Det svenske kongeslot
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Tag med gennem gyldne sale og under mørke kælderhvælvinger. Det svenske kongeslot i Stockholm rummer flere end tusind værelser og flere hundrede års kongelig historie. Kongen og hans søster, prinsesse Christina, fortæller om, hvordan det var at vokse op på slottet. Og kronprinsesse Victoria viser sine yndlingsværelser frem. Säsong 1. Del 1 av 2.
14:55 
Mød prinsesse Ingrid Alexandra
Norsk interview fra 2022. (Et møte med Ingrid Alexandra) Hun er født til en dag at blive dronning i Norge. Nu er prinsesse Ingrid Alexandra 18 år og giver sit første store tv-interview.
15:30 
Designets magt
Lys og farve. Dansk serie fra Hvordan bliver viden om lys og farve brugt i design til at påvirke os på en bestemt måde?. Vi besøger blandt andet et supermarked for at se hvordan lyset er med til at ændre på varernes udseende. Vi tager også en tur til Dong hvor de har arbejdet med lysdesign så de kan bidrage til at personalet føler sig lidt friskere i løbet af en arbejdsdag. Og i børnehaven Bøgely har en farvedesigner fået frie tøjler i at skabe rum der understøtter børnenes leger. I den her programserie undersøger vi hvordan forskellige slags design påvirker os mennesker både psykisk og fysisk, og hvordan man udnytter viden om psykologi og vores adfærd når man skaber forskellige slags design. Sendt første gang 18.12.2014. Säsong 1. Del 6 av 6.
16:00 
Hævnens time
Dansk dokumentar fra Kun få uger efter krigens afslutning i maj 45 genindfører politikerne dødsstraffen i Danmark. Hævnens time over landsforræderne er kommet. Politi, anklagere, dommere og embedsmænd skal nu beslutte hvem der skal dømmes til døden og hvordan henrettelserne skal foregå, minut for minut. Den første på anklagebænken er journalisten og eventyreren Flemming Helweg-Larsen. Men er hans forbrydelser alvorlige nok til dødsstraf? Sendt første gang 05.05.2020.
17:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
17:30 
Når katastrofen rammer Danmark
Er du forberedt?. Danmark er et af de tryggeste og mest stabile samfund i verden. Det ændrede Coronakrisen dog med ét på. Danskerne befandt sig pludselig i en virkelighed de færreste var forberedte på. I dette afsnit møder vi prepperne Ulrich og Rolf, som længe havde forberedt sig på en pandemi og kan klare sig i måneder uden kontakt med omverden. Kan du klare dig i længere tid eller kan vi alle lære noget af dem?. Säsong 1. Del 1 av 3.
18:00 
Besat af antikke stole
Antikke stole. Erling Larsen har over 700 antikke stole. Han samler på godt håndværk og gode historier. Erling Larsen lever af at restaurere og sælge antikviteter, og de bedste eksemplarer ender i han egen samling. Denne serie besøger en række samlere for at forstå, hvad der driver deres passion og høre de gode historier om deres unikke samling. Säsong 1. Del 6.
18:30 
Vilde huse
USA. Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo og leve vildt og anderledes. I dag er han taget til USA og må udfordre sin egen højdeskræk for at komme på besøg hos en kvinde i Seattle. Hun har indrettet sin bolig i et tårn i toppen af en skyskraber, hvor hun fandt uudnyttede kvadratmeter i millionbyen. Säsong 2. Del 5.
19:00 
Forsvundne verdener og skjulte skatte
Olmekernes stenhoveder. Britisk dokumentarserie fra 2019. (Lost Worlds and Hidden Treasures) To af USA's største arkæologer ægteparret, Matthew og Marion Stirling, finder flere mystiske kæmpe stenhoveder i den mexicanske jungle. Hovederne bliver nøglen til opdagelsen af en storslået tabt verden. Arkæologerne sætter sig for at løse gåden om det glemte folk: olmekerne. Säsong 1. Del 3 av 3.
20:00 
Jacob A. Riis der ændrede Amerika
Historisk dokumentar fra 2022. Historikeren Tom Buk-Swienty tager os med på en rejse gennem Jacob A. Riis' utrolige liv. Jacob udvandrer i 1870 som fattig tømrersvend fra Ribe til Amerika på grund af ulykkelig kærlighed. Men i New York bliver han hjemløs og er døden nær af sult. Stædigt kæmper han sig op gennem samfundslagene, og bliver en kendt journalist og reportagefotograf. Han ender som bedste ven med præsident Theodor Roosevelt og én af de vigtigste reformatorer af det amerikanske samfund.
21:00 
Drukkultur
Sandhedens time. Hvem er man uden alkohol i en branche, hvor det er hvidvinsvejr 365 dage om året?. I tredje episode undersøger forfatter og tidligere alkoholiker Jesper Stein ædruelighedens skarpe lys med forfatterne Lone Hørslev og Einar Mar Gudmundsson. Säsong 1. Del 3 av 4.
21:30 
Hun roder med den danske sangskat
Det er hvidt herude. Miho mærker den bryske vinterstemning, når hun roder med 'Det er hvidt herude'. Præst i Københavns Domkirke, Signe Berg, fortæller om, hvad de lange, hårde vintre gør ved os danskere. Saxofonist Hans Ulrik fra DR Big Band mener, at sangen skal være trist, men Miho oplever den som en glad, lille dansemelodi. Så han er nervøs for, hvordan hendes version af sangen vil blive. Der er jo følelser i klemme, når hun roder med den danske sangskat!. Säsong 1. Del 4.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Nadia Nadim
Fransk dokumentar fra 2022. (A Stolen Life: The Story of Nadia Nadim) Da hendes far bliver henrettet af Taliban, flygter Nadia Nadim med sin mor og søstre til Danmark. Her kaster hun sig over fodbold, som bliver hendes billet til en professionel karriere. Nu, 20 år efter, vil hun vende tilbage til sit tidligere hjemland for at finde ud af mere om sin fars skæbne. Men det uroplagede land er sønderrevet af terrorisme. Og hendes mor gør alt for at forhindre Nadia i at begive sig ud på den livsfarlige rejse.
00:00 
Grevinden og den russiske milliardær
Britisk dokumentar fra 2020. (Countess and The Russian Billionaire) Magt, penge og kærlighed. I 2008 bliver britiske Alexandra Tolstoy stormende forelsket i den russiske mangemilliadær, Sergej Pugatjev. Efter et år bliver de forældre og lever et liv i ekstrem luksus. Men det romantiske eventyr får en brat ende, da Pugatjev falder i unåde hos præsident Putin. Han må flygte til Frankrig og efterlade sin kone og børn i England. Her dykker vi ned i historien om deres kærlighed, ufattelige rigdom og fjender.
01:00 
Trump versus verden
På randen af krig. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Trump Takes on the World) Trump vender sit fokus mod Mellemøsten. Men hans forsøg på at skabe fred mellem Israel og Golfstaterne kaster næsten USA ud i en krig med Iran. Præsidenten chokerer verden, da han trækker de amerikanske tropper ud af Syrien. Säsong 1. Del 2 av 3.
02:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:45 (06:10)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se https://casinoutansvensklicens.net/

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå