Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:25 (07:50)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
Radioavisen
Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 124.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Når livet vender
At redde liv. Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem. Säsong 1. Del 3 av 7.
12:30 
Når livet vender
Selvmordet. Svensk dokumentarserie. (När livet vänder) Nogle gange ændrer livet sig og tager en anden retning. Det ufattelige sker, og den faste grund under vores fødder forsvinder. Journalisten Anja Kontor møder mennesker, der fortæller om dét, som forandrede alting for dem. Säsong 1. Del 4 av 7.
13:00 
Spiritisterne
Livet efter døden. Den unge spiritist Filichia vil døbes med sin kreds af healere omkring sig, så Jens og Christina planlægger et spiritistisk dåbsritual efter hendes ønsker. Det er første dåb i trossamfundet, så alt er planlagt ned til mindste detalje. Lige indtil vejret kommer i vejen. Spiritisterne skal også gennemføre deres første begravelse, og når man kan kommunikere med ånder, så foregår den slags også i samarbejde med afdøde. En tragedie rammer Jens og Christinas arbejde med åndeverdenen, da Christinas far pludseligt dør. Säsong 1. Del 3 av 4.
13:30 
Spiritisterne
Tro og tvivl. Christinas første bisættelse som forkynder i det nye Spiritismens Trossamfund er hendes egen fars. Det er en enorm udfordring, men kontakten til åndeverdenen hjælper hende. Trossamfundet har fået tilbudt et gammelt maleri af det kendte danske medie Einar Nielsen. Hans historie sætter gang i tankerne hos spiritisternes formand, Jens, for hvornår kan man føle sig helt sikker på, hvad der er mellem himmel og jord? Og hvordan ser fremtiden ud for det nu snart et år gamle trossamfund?. Säsong 1. Del 4 av 4.
14:00 
Det svenske kongeslot
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kungliga slottet) Vi klatrer op på byggestilladser for at få mere at vide om facaderenoveringen af det svenske kongeslot - og får svar på, om det spøger på det gamle slot. Säsong 1. Del 2 av 2.
15:00 
18 år med prinsesse Ingrid
Norsk dokumentar fra 2022. (18 år med Ingrid) Kan en, som er født til at arve tronen, vokse op som et almindeligt barn?. Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ser tilbage på 18 år med prinsesse Ingrid.
15:30 
5 skarpe om Kierkegaard og fortvivlelsen
Kierkegaard og fortvivlelsen. De største tanker er tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard også det. Svær at forstå og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der skærer ind til benet på hans tanker om fortvivlelsen. De 5 skarpe: Fortvivlet fra begyndelsen, Mulighedens fortvivlelse, Nødvendighedens fortvivlelse, Endelighed og Uendelighed og At give slip på sig selv. Säsong 1. Del 7.
15:50 
Guldgraverne
På skattejagt i Danmarkshistorien. Liv Thomsen sender i dette program to hold amatørarkæologer med metaldetektorer, passion og erfaring ud på to marker nær Aunslev kirke lidt vest for Nyborg på Fyn. Området, som de to hold amatørarkæologer skal afsøge, ligger lige ved den ældgamle hovedvej over Fyn. Der har formentlig ligget en jernalderboplads tæt på, og ikke langt derfra blev der under Svenskekrigene i 1659 udkæmpet et stort slag. I dette afsnit er det Team Fionia og Team Rainbow Power, der skal konkurrere om, at gøre dagens bedste fund og gøre os alle sammen lidt klogere på, hvem der levede netop her for mange år siden. Säsong 1. Del 6 av 6.
16:20 
Indvandringens historie
Politiske flygtninge til Danmark. Politiske flygtninge til Danmark. Gennem 80erne og 90erne bliver Danmark delt midt over i diskussionen af, hvorvidt landet kan bære at modtage flere flygtninge. Udlændingeloven strammes. Nogen mener for lidt - andre for meget. Og de asylsøgere, der kommer ind i landet, skal forsøge at integrere sig mens de er centrum for en hed debat. Säsong 1. Del 6 av 6.
17:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
17:30 
Når katastrofen rammer Danmark
Truslerne. Tænker du nogensinde på de katastrofer der kan ramme os?. Det er ikke alle danskere der har tillid til, at staten kommer os til undsætning hvis katastrofen for alvor rammer. Nogle af dem er Jan og Troels og de forbereder sig begge på, hvordan de flygte fra krisesituation, hvor de er tvunget til at forlade deres hjem. Men hvilke trusler er der overhovedet mod Danmark og kan du selv gøre noget for at være forberedt?. Säsong 1. Del 2 av 3.
18:00 
Fantastiske Forvandlinger
Danmark. Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. I Danmark er et fyrtårn forvandlet til turistattraktion, en togremise har fået ny liv som kulturcentrum og Koldinghus er gået fra ruin til pilgrimsrejsemål for arkitekter verden over. For når gamle bygninger tømmes for funktion, behøver de ikke tømmes for mening. Sendt første gang 10.11.2016. Säsong 2. Del 1 av 6.
18:30 
Historien om mennesket - med Rane Willerslev
Sådan fik vi verdensherredømmet!. For omkring 45. 000 år siden hopper et eksemplar af racen Homo Sapiens ud af en båd på kysten i Australien og sætter vores første fodspor nogensinde på dette kontinent. Rane Willerslev fortæller den dramatiske historie om da mennesket udbreder sig til hele planeten og opnår verdensherredømme. Men har erobringerne af kontinenterne og spredningen af Homo Sapiens også været skyld i en biologisk katastrofe, med masseudryddelser af andre arter til følge?. Säsong 1. Del 2 av 4.
18:50 
5 skarpe om Grundtvig
Grundtvig. De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og én af de tænkere, der har haft størst betydning for, hvem vi er som danskere, er N.F.S. Grundtvig. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der hurtigt skærer ind til benet på de tanker, der stadig præger, hvem vi er. De 5 skarpe: Folkeligheden, Livsoplysningen, Det politiske, Kristendommen og Historien. www.dr.dk/tro. Säsong 1. Del 2.
19:10 
Guldkorn
1979. DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1979?. Tvindskolerne vinder frem som et alternativt fællesskab for de unge, samtidig brokker de ældre sig over de omfattende saneringsprojekter i København, og det internationale børneår sætter fornyet fokus på børneopdragelsen og skaber livlig debat mellem børn og forældre. Säsong 2. Del 10.
19:30 
USA's vilde madkampe
Morgenmadsbaronerne. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Michigan, 1876. Lederen af Battle Creek Sanitarium er lægen John Kellogg. Hans opfindelse granola - uden sukker - bliver serveret hver morgen for patienterne. Hans bror Will ser en guldgrube i morgenmåltidet, men John vil ikke sælge det til masserne. Den tidligere patient Charlie Post stjæler idéen, tilføjer sukker, og sælger sit produkt som Grape Nuts. Men da Will ved et tilfælde opfinder cornflakes, kan han hævne sig over Post. Säsong 2. Del 16.
20:10 
Virkelighedens The Crown
Arvinger og reserver. Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Real Crown) Prins Harry melder sig til hæren sammen med prins William. Dronningen står over for en svær beslutning. Skal hun sende sine børnebørn i krig? Der opstår splittelse mellem brødrene, og den bliver dybere, da Harry gifter sig med Meghan Markle. Säsong 1. Del 5 av 5.
21:00 
Store danskere - Dan Turell
Dan Turell. Dan Turell er en af de få danske digtere, der formår at nå alle danskere. Hvad enten det er ved abstrakte digte, Vangede Billeder, klummer eller med den navneløse journalist i Mord-bøgerne. Onkel Danny er en grænseløs provokatør - men Dan Turell er meget mere end det. Sendt først gang 30.12.2015. Säsong 2015. Del 2.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen
Tysk dokumentar fra 2020. (Camp Century - The Hidden City beneath the Ice) En tikkende affaldsbombe lurer under Grønlands indlandsis. Dens navn er Camp Century - en hemmelig amerikansk militærbase anlagt i 1959. Da basen lukker ned i 1967, efterlader man størstedelen af Camp Centurys atomaffald. Men nu spår forskere, at det vil komme op til overfladen, når isen smelter på grund af klimaforandringer. Hvad sker der, hvis Camp Century frigør sig fra isen - og ender i havet ved Thule?.
23:25 
Playboys hemmeligheder
Den tunge arv. Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) Hugh Hefner solgte sig selv som en forkæmper for ytringsfrihed. I 1953 lancerede han mandebladet Playboy for at sætte gang i en seksuel revolution, der skulle frigøre både mænd og kvinder. Men gennem årene brugte han Playboy til at manipulere kvinder og tvang whistleblowere til tavshed. Säsong 1. Del 1.
00:05 
Playboys hemmeligheder
De pæne piger. Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Secrets of Playboy) I 2000'erne genopfinder Hugh Hefner sig selv og Playboy-brandet gennem realityserien "The Girls Next Door" sammen med hans kærester Bridget Marquardt, Kendra Wilkinson og Holly Madison. Serien fremstiller deres liv i Playboy-huset som et sandt eventyr, men bag kulisserne er det fyldt med strikse regler, manipulation og indbyrdes kampe. Säsong 1. Del 2.
00:50 
Trump versus verden
Et usandsynligt venskab. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Trump Takes on the World) Præsident Trump truer Nordkorea med atomkrig. Dette fører til et usandsynligt venskab mellem ham og en af verdens mest brutale diktatorer, Kim Jong-un. Men Trump er ikke færdig med sine udenrigspolitiske tiltag i Asien. Han føler sig truet af Kina og lancerer den største handelskrig i økonomisk historie. Säsong 1. Del 3 av 3.
01:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:35 (06:00)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se https://casinoutansvensklicens.net/

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå