Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
The riot club
Britisk thrillerdrama fra 2014. Medlemmerne er rige, privilegerede og uden hæmninger. Den legendariske og berygtede studenterklub The Riot Club på Oxford universitet tilbyder at optage de to nye studerende Miles og Alistair. Optagelsesritualerne er grænseoverskridende, og en middag med masser af alkohol bliver skæbnesvanger for alle. Filmen er inspireret af historier fra the Bullingdon Club på Oxford universitet. Producerat år 2014. Regissör: Lone Scherfig, Skådespelare: Tom Hollander, Sam Claflin, Max Irons.
08:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Debatten
I Danmark er 2,3 procent af landjorden beskyttet natur. Samtidig er 60% af landet opdyrket, og det betyder, at vi er det mest opdyrkede land i Europa. Er der nok plads til naturen? Det er Debatten med blandt andre klimaordfører fra Socialdemokratiet, Lea Wermelin og naturformidler Sebastian Klein. Säsong 2023. Del 10.
13:30 
Explainer
Sådan føles det at vente på nye organer. Camilla har fået transplanteret tre organer. To gange. I årevis var hendes liv sat på pause, mens hun ventede på de rette donororganer. Det samme gør hundredvis af danskere hvert år. Og nu debatteres det, om det danske donorsystem skal ændres. Säsong 2023. Del 12.
13:45 
Bispevielse i Odense
Fyens Stift skal have ny biskop. Det fejres med pomp, pragt og H.K.H. Kronprins Frederik blandt gæsterne til festgudstjeneste i Odense Domkirke, hvor den nye biskop Mads Davidsen bliver indsat. Sofie Østergaard har inviteret gæster, som kan fortælle og forklare om ritualer og traditioner ved en af kirkens helt store fester.
16:00 
DNA Detektiven
Forskning og Faktura. Efter 10 års endeløs succes befinder Eske sig pludselig i en dyb, økonomisk krise. Hans studier bliver ikke støttet, og hans berømte "Center for Geogenetik" står for at skulle lukke ned. Én løsning for ham er at forlade Danmark og fortsætte sin karriere i udlandet. En anden er at opgive den forskning i menneskets tidligste vandringer, der har været hans hjertebarn, og satse på medicinsk forskning. Säsong 2. Del 3 av 3.
17:00 
24 timer vi aldrig glemmer
Da Anker endte i Saddams sofahjørne. I november 1990 er 32 danskere fanget i Saddam Husseins kløer. Krigen mod Irak er på vej, men danskerne må ikke forlade det stadig mere kaotiske land. Da tiden er ved at løbe ud, rejser Danmarks tidligere statsminister Anker Jørgensen til Irak for at forhandle med Saddam - på egen hånd og mod den danske regerings vilje. Hans mål er at få danskerne hjem. Men hvor mange kan han få ud? Og hvem må blive? I 24 timer vi aldrig glemmer får du historien om det største danske gidseldrama i vor tid - time for time. Sendt første gang 07.02.2010. Säsong 2. Del 4.
17:50 
Explainer
Hvorfor spionerer man med balloner?. Da en mystisk kæmpe-ballon blev spottet på himlen i USA, gik der ikke længe før den pustede til en gammel konflikt. Ballonens ejermand, Kina, fastholder at det var en uskyldig vejrballon, mens USA er sikre på, at der er tale om spionage. Men hvorfor spionerer man overhovedet med balloner - og hvordan?. Säsong 2023. Del 11.
18:00 
Vilde kunsttyverier
Stockholm. Britisk dokumentarserie fra 2022. (Stolen: Catching the Art Thieves) Den 22. december 2000 blev kunstværkerne "Samtale" og "Ung pariserinde" af Renoir og et selvportræt af Rembrandt, til en værdi af £20 millioner, stjålet fra det svenske Nationalmuseum i Stockholm. Det brutale røveri ledte politiet ud på en kompleks jagt fra russisk organiseret kriminalitet til USA. Her dykker vi ned i jagten, der involverer karismatiske FBI-agenter i Hollywood. Säsong 1. Del 3 av 3.
19:00 
DR Pigekorets Forår
Den menneskelige stemme er i fokus, og lyset møder mørket, i DR Pigekorets stemningsfulde forårskoncert fra Holmens Kirke. Koncerten byder på folketoner, forårssange og stærke korværker med den internationalt anerkendte violinist Bjarte Eike. Phillip Faber dirigerer.
20:00 
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul
Madserie fra BBC fra 2015. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick forlader det sydlige Grækenland og tager til den tyrkiske vestkyst, hvor han med fornøjelse smager den cremede armolaost, der er modnet i gedeskind, Urlas berømte rødvin og en fantastisk tyrkisk morgenmad. Säsong 1. Del 6 av 7.
21:00 
Operarejsen
Følsom mave 40 år. De tre venner har gemt det bedste og værste til sidst. De skal opleve Frederiks yndlingsopera. Men før de skal se den, skal de lige nå forbi verdens grimmeste by. Heldigvis har Allan har en plan. Men holder dene Og har Rasmus kun få år tilbage at leve i. Alt spidser til her i slutningen af Operarejsens anden aktk. Säsong 2. Del 7 av 7.
21:45 
Kærlighed på vulkaner
Britisk dokumentar fra 2022. (The Fire Within: A Requiem for Katia and Maurice Krafft) "Livet igennem gik de langs en afgrund." Den 3. juni 1991 omkom ægteparret og vulkanologerne Katia og Maurice Krafft. De blev opslugt i en gigantisk pyroklastisk udbrud ved vulkanen Mount Unzen på øen Kyushu i det sydlige Japan. De efterlod sig fantastiske filmoptagelser, fotos og breve fra deres mange eventyr. Her følger vi parrets rejser kloden rundt på jagt efter mægtige vulkanudbrud, indtil de mistede livet sammen.
23:10 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang. Säsong 10. Del 9.
23:40 
USA's vilde madkampe
Chipsdynastierne. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) USA, 1930'erne. Efter Wall Street-krakket i 1929 er landets økonomi i ruiner, folk er arbejdsløse og sulter. Efterspørgslen på ekstrem billig mad med mange kalorier er høj. I Texas køber C.E. Doolin en chips-opskrift og hjemmelavet maskine for 100 dollars. Men under 2. verdenskrig udfordrer Fritos-dynastiet Herman Lays nationale kartoffelchips-firma, og Lay kræver, at Kongressen klassificerer chips som en nødvendig fødevare. Säsong 2. Del 9.
00:20 
Fortidens fantastiske ingeniørkunst
Stenalderens hemmeligheder. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Hverken hjulet eller metalværktøj var opfundet, men alligevel kunne stenalderens ingeniører skabe ekstraordinære strukturer af sten. Fra underjordiske grave til spektakulære monumenter på Orkneyøerne. I bondestenalderen transporterede mennesker massive sten hundredvis af kilometer med muskelkraft og helt enkle redskaber. Stonehenge i Wiltshire i England er uden tvivl et mesterværk af forhistorisk ingeniørkunst. Säsong 1. Del 9.
01:15 
Fire liv, fire mord
Britisk autentisk krimiserie fra 2022. (Four Lives) Jack Taylors lig bliver fundet på en kirkegård. Hans familie er fortvivlede. De er sikre på, at hans død er mistænkelig, men endnu engang afviser politiet enhver mistanke. De myrdedes familier nægter dog at give op, og snart bliver Stephen Port da også anholdt. Men det er langt fra sikkert, at han vil blive dømt for alle fire mord. Säsong 1. Del 3 av 3.
02:15 
Therese - pigen, der forsvandt
Pige forsvundet. Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) I 1988 forvinder den 9-årige Therese fra en lille norsk forstad. Hun er aldrig blevet fundet siden. Hvordan kunne det ske? Familien leder stadig efter svar, og sagens to efterforskere har aldrig afsluttet sagen. Säsong 1. Del 1 av 5.
03:05 
Museet
En publikumsbasker?. Besøgstal, barok-udstilling. og blodplettere Ovenpå svigtende besøgstal jagter SMK en ægte publikumsbaskere. Nogle af medarbejderne mener at en sådan kan skabes af de mange 100 barokmalerier, der står og samler støv i museets kældere Kom indenfor hos hele Danmarks kunstmuseumu. Her bliver kunstnernes hjælpelinjer afsløret i mikroskoper, imens blodpletter kan hjælpe med at datere tegninger flere hundrede år tilbage i tidene. Säsong 1. Del 1.
03:35 
Museet
Et opkald fra New York. Matisse, MoMa og tis på maleriet? Et opkald fra MoMa i New York, sætter Statens Museum for Kunst på den anden ende. Og barok-udstillingen bliver sat på hylden. Efter en lang og dyr nedlukning, håber SMK at en ny Matisse-udstilling kan være med til at sikre museet flere besøgende. Samtidigt skal konservatorerne skille et 33 år gammelt værk. Det består af asfalt, grene, skumgummi. og vådt tisi. Säsong 1. Del 2.
04:05 
Museet
Pengejagt i New York. Fernisering, fugtskader og fundraising. Et sprængt vandrør har efterladt et af Mikkels yndlingsportrætter med fugtskader. Efter 10 år på magasin i museets kælder håber han, at SMK's velhavende amerikanske venner vil investere i konserveringen. Et hold fra SMK rejser til New York og til åbningen af Matisse: Det røde atelier, hvor vi får en forsmag på hemmeligheden bag Matisses røde maling. Hjemme på museet er et ægtepars ukendte tegning uinteressant for dem, men interessant for Chris. Säsong 1. Del 3.
04:35 
Museet
Det røde atelier. Værkerne hænges op, spotlightet tændes og vagterne trækker i deres fineste uniformer. Men den helt rigtige nuance af rød vægmaling driller. De sidste forberedelser til åbningen af Matisse-udstillingen er i gang. Endelig kan SMK byde deres besøgende velkommen i Det røde atelier. Men bliver det mon den publikumsbasker, som de håber?. Og er Det røde atelier ikke. meget rødtd. Säsong 1. Del 4.
05:05 
Superskurken Tekashi 6ix9ine
Identitet. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine) "Fuck being a superhero, I wanna be a villain". Tekashi 6ix9ine er den mest berygtede rapper nogensinde. Han er opvokset i Brooklyn, hvor et voldsomt barndomstraume får ham til opfinde en grænsesøgende wannabegangster med regnbuefarvet hår og vilde tatoveringer. Her følger vi den kontroversielle superskurk - fra hans barndom, globale berømmelse og frem til hans skræmmende deroute. Säsong 1. Del 1 av 3.
05:55 (06:55)
Superskurken Tekashi 6ix9ine
Magt. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine) Efter 6ix9ines hitsingle 'Gummo' følger penge, succes og berømmelse. Men kun i begyndelsen. For at få yderligere opmærksomhed troller han sine hatere på de sociale medier og støder hiphop-miljøet fra sig. Og hans ekstreme adfærd på internettet tiltrækker sig også politiets opmærksomhed. Säsong 1. Del 2 av 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå