Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Deadline
Udledningen af drivhusgasser skal stoppes nu, hvis ikke den gennemsnitlige temperatur over de næste årtier skal stige til mellem 3 og 5 grader. Sådan lyder konklusionen fra verdens førende klimaforskere, der har gjort status på verdensmålet om at halvere CO2-udledninger i 2030. Hvordan gør vi så det?. Og er det muligt at gøre, hvor vi bevarer den nuværende vækst eller skal vækst ud af ligningen? Debat mellem investoren Tommy Ahlers og aktivisten Caroline Bessermann.
06:40 
Deadline
I noget nær et halvt århundrede har han været en central skikkelse i det republikanske parti, og fra skyggesiden af amerikansk politik har han givet næring til den bevægelse, der kulminerede med angrebet på kongressen. Christoffer Guldbrandsen har fulgt Donald Trumps kontroversielle, excentriske og kompromisløse rådgiver Roger Stone - og nu er resultatet her - filmen 'a storm foretold'. Lær Roger Stone at kende, når Guldbrandsen er gæst hos Issa Mahmoud Jeppesen.
07:05 
Deadline
Efter to amerikanske krak på en uge er uroen i bankverden for alvor nået til Europa, hvor en feberredning af schweiziske Credit Suisse har skabt røre på aktiemarkedet. I Deadline spørger Clement Kjersgaard, om bankvæsnet er gearet til at afværge en ny krise.
07:30 
Deadline
Det er et autokratisk topmøde på allerøverste niveau - Vladimir Putin og Kinas leder Xi Jinping sidder i de her dage overfor hinanden i Moskva. Men hvor meget har de to ledere reelt til fælles, er de i stand til at udfordre den vestlige verdensorden og hvad betyder mødet for krigen i Ukraine?. Issa Mahmoud Jeppesen spørger senioranalytiker Jacob Kaarsbo fra Tænketanken Europa og Andreas Bøje Forsby, der forsker i kinesisk udenrigspolitik på DIIS.
08:00 
Radioavisen
Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 73.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Säsong 1. Del 9.
12:30 
På skuldrene af Bohr
Stråling redder liv. Ved at bruge stråling og radioaktivt sukker kan læger og fysikere nu finde sygdomme, som før var usynlige. Alt sammen fordi to forskere for snart 100 år siden lavede forsøg med katte. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet. Säsong 1. Del 2 av 6.
12:50 
Det stockholmske blodbad - kampen om tronen
Svensk dokumentarserie fra 2020. Det lykkes den danske kong Christian II at erobre Stockholm. Sveriges mægtigste familier samles for at deltage i kroningen af Christian som konge af Sverige. Men festlighederne bliver pludselig afløst af massehenrettelser. Det stockholmske blodbad er et faktum. To historikere afslører intrigespillet bag blodbadet. Er Christian II den eneste skyldige, eller findes der andre gerningsmænd?. Säsong 1. Del 2 av 2.
13:50 
Besat af USA
80erne. Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 1980'erne synes amerikanerne, at Danmark kører lidt på frihjul når det gælder forsvaret af den frie verden. Men den helt almindelige dansker knuselsker stadig alle de mange spændende input fra USA, hvor man nu danser ved at snurre rundt på hovedet og spiser på restaurant uden kniv og gaffel. Sendt første gang 25.03.2020. Säsong 1. Del 3.
14:35 
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul
Madserie fra BBC fra 2015. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. I byen Ioannina i det nordlige Grækenland får Rick den bedste kyllingepie, han nogen sinde har smagt. Han går på rejefiskeri i kystbyen Preveza og følger i Lord Byrons fodspor til byen Messolonghi, der er kendt for sine skaldyr. Säsong 1. Del 4 av 7.
15:35 
Verdens smukkeste togrejser
Skotland. Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Glasgow til Mallaig. Denne gang drager vi afsted på en af de mest naturskønne ruter i verden med den legendariske toglinje West Highland High. En rejse, der tager os gennem Loch Lomond - Storbritanniens største sø, den verdensberømte Glenfinnanviadukt - og til hjertet af højlandet. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje. Säsong 1. Del 10.
16:20 
Tango & Cash
Amerikansk actionkomedie fra 1989. Duksedrengen Tango og gavflaben Cash tvinges til at arbejde sammen, da byens største narkobaron, Yves Perret, bestemmer sig for at gøre dem uarbejdsdygtige. De må ikke slås ihjel, men Perret har en helt anden plan til at uskadeliggøre superstrømerne. Medverkande: Kurt Russell, Sylvester Stallone, Regissör: Andrei Konchalovsky.
18:00 
Fortidens fantastiske ingeniørkunst
Historiens største skibe. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Én opfindelse har givet mennesket mulighed for at udforske verden mere end nogen anden. Skibet. Det forbandt civilisationer på tværs af oceanerne. Over 90% af den moderne, globale handel foregår via havet. Oldtidens ingeniører arbejdede intenst på at perfektionere deres skibe, så de kunne klare længere rejser. Men hvilke historiske opfindelser førte i sidste ende til de teknologisk avancerede skibe, som vi ser i dag?. Säsong 1. Del 8.
18:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme fat på salmen "Giv mig, Gud, en salmetunge". Säsong 2018. Del 12.
19:00 
Dengang vi var bønder
Hedebønder, 17-1800 tallet. Hedebønder, 17-1800 tallet Heden er eksotisk og skræmmende. Og meget udansk. Men faktisk er 18 procent af Danmark dækket af hede og moser i 1780. Jorden er så ufrugtbar, at hedebønderne må leve af lyngen, bierne og husdyrene. Samt de berømte jydepotter og uldstrømper. Alligevel er de ofte bedre økonomisk stillet end resten af landets bønder, for vestjyden er stærk og sej og udnytter alle muligheder. I løbet af 1800 tallet opdyrkes heden, og folkemindeforskere drager ud for at indsamle sange, eventyr og genstande. Hedebonden er nu en uddøende race og kommer på museum. Säsong 1. Del 3 av 6.
19:30 
Gåden om Odin
Hjelmens magt. Danmarks fortid er præget af brutalitet og dystre religiøse ritualer. Historiker Cecilie Nielsen søger efter Odins tilbedere i både Norge, Sverige og England, og dér bliver hun ledt på sporet af en helt særlig hjelm. En hjelm, der måske gør Odin meget mere virkelig, end hun troede. Säsong 1. Del 3.
20:00 
Nordamerika med Simon Reeve
Fra Caribien til Stillehavet. Britisk dokumentar fra 2019. (North America With Simon Reeve) Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. På denne etape rejser han gennem Centralamerika - fra Belizes caribiske kyst til Costa Ricas stillehavskyst. På vejen besøger han et redningscenter for søkøer, følges med parkbetjente, der forsøger at beskytte Chiquibul-skoven i Belize. Møder skolebørn, som planter træer for at bekæmpe klimaforandringerne. Og oplever en af verdens mest voldelige byer El Salvador. Säsong 1. Del 5.
21:00 
Hvorfor snakker vi ikke om mig?
Sketchshowet "HVORFOR SNAKKER VI IKKE OM MIG?" griller et samfund fuld af first-world-problems i en verden der brænder. En overflod af usmageligt indhold på sociale medier, overfladiske influencere, en generation af afhængige SoMe-misbrugere, dårlig opførsel fra opmærksomheds-sultne egoer og selvudnævnte eksperter får alle en tur i satirekværnen. "HVORFOR SNAKKER VI IKKE OM MIG?" er lavet af Satirekolletivet FLÆS, bestående af Mette Søndergaard Nielsen og Sofie Jo Kaufmanas. Säsong 2. Del 1 av 6.
21:30 
Feldthaus og verdens sejeste kvinder
Benin. Christine mærker et nærmest umuligt livsvalg: Armelle blev gravid som 17-årig, forladt af sin kæreste og nødt til at droppe ud af skolen. I dag er hun igang med at tage en uddannelse og underviser unge piger i rettigheder og sex. Prisen for at ændre sin fremtid i et fattigt land som Benin er, at hun meget sjældent ser sin seksårige søn. Säsong 1. Del 3.
22:00 
Skyld
Hold kæft jeg elsker dig bare mega meget. Kan et nytårsforsæt være for godt til at være sandt?. Säsong 1. Del 9 av 9.
22:05 
Debatten
Fair finanslov?. Selvom statskassen bugner med penge, har regeringen i dag præsenteret en såkaldt stram finanslov; på grund af inflationen skal staten bruge færre penge. Samtidig varsler regeringen, at store bededag kun er én af en række reformer. I aften spørger vi: Har SVM det rette projekt? Hør svaret fra blandt andre skatteminister Jeppe Bruus (S), Rasmus Jarlov fra Konservative og Radikales Samira Nawa. Säsong 2023. Del 9.
23:05 
Operarejsen
Store pikke og små kager. Napoli - det var her, den første opera for folket blev opført. Mere autentisk og klassisk bliver det ikke, i hvert fald når det gælder pizza, kager og små runkne pikke. Säsong 2. Del 5 av 7.
23:50 
Troldspejlet special
Truslen fra verdensrummet. Invasion af jorden, dræbende rummonstre og et par, der er flinke Hvorfor rejse ud i rummet, når det er fyldt med trusler som dræbermonstre og fjendtlige indbyggere på fjerne planeter?. Og hvad skal vi egentlig gøre, når de angriber vores hårdt plagede jord? I denne special ser vi på de mest berømte franchise-aliens, og kigger nærmere på den måde, mennesket håndterer skabninger fra rummet i film og computerspil - og så afslører Jakob Stegelmann hvilken film, der gav ham en åbenbaring om verdensrummets væsener. Säsong 1. Del 5 av 10.
00:20 
Virkelighedens retsmedicinere
Drabet på en teenager. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at stykke tekniske spor sammen og identificere de ukendte mordere, der har stukket en 15-årig dreng ihjel i en park. Säsong 2. Del 2 av 3.
01:20 
Kærlighed i terapi
Sex og sårbarhed. Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Couples Therapy) Yayas nylige hæmningsløshed vækker Cyns interesse igen. Et heftigt skænderi mellem Indien og Dale tester deres bånd. Säsong 3. Del 6 av 9.
01:45 
Hvad gør vi nu?
Fransk-libanesisk komediedrama fra 2011. I en libanesisk landsby har kristne og muslimer levet i fred og fordragelighed i århundreder. Men på det seneste er omverdenens religiøse stridigheder begyndt at brede sig til landsbyens mænd. Nu går byens kvinder sammen på tværs af religiøse skel for at stoppe voldsspiralen og genoprette freden mellem deres mænd. Det kræver både list og personlige ofre. Producerat år 2011. Regissör: Nadine Labaki, Skådespelare: Layla Hakim, Nadine Labaki, Claude Baz Moussawbaa.
03:20 
Det her er dit land
Svensk dokumentarserie fra 2021. (Det här är ditt land) For at gøre det muligt at få en fremtid i Sverige skal Carina Bergfeldts bror Jeff finde et job. Han håber på at blive ansat i den svenske hær. Carina arrangerer et besøg hos jægerkorpset i Arvidsjaur, så Jeff kan vise sine færdigheder. Säsong 1. Del 3 av 4.
03:50 
Storbritannien på sultegrænsen
Fyret og hjemløs. Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Steve og hans søn Billy har mistet arbejdet - og dermed deres bolig. Nu bor de i telt og håber, de får råd til tag over hovedet, inden vinteren kommer. Ross arbejder på det lokale stålværk, men han har færre penge at leve for nu, end da han startede for 20 år siden. Mark var engang en succesfuld fotograf - i dag er han Uber-chauffør. Et liv som freelancer har ikke givet mulighed for opsparing. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen. Säsong 1. Del 1 av 3.
04:50 
Storbritannien på sultegrænsen
Far er i gæld til halsen. Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Tyrone blev smidt ud hjemmefra som 16-årig. I England kan man først få boligydelse, når man er 18, så Tyrone har ikke råd til en bolig. Angelica studerer hele dagen og har rengøringsarbejde om natten. Da hun bad om lønforhøjelse blev hun fyret. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen. Säsong 1. Del 2 av 3.
05:50 (06:53)
Storbritannien på sultegrænsen
Dobbeltjob for at overleve. Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Lorraine er sygeplejerske og har ikke fået lønforhøjelse i otte år. Med inflation og højere leveomkostninger har hun 1000 pund mindre efter skat, end hun havde i 2010. Og Eryl er tvunget til at forlade sin familie i Wales for at søge arbejde i Liverpool. To huslejer tærer hårdt på den smule, hun tjener som løsarbejder, og for at skaffe lidt ekstra penge, samler hun løv i rundkørsler til at lave julekranse. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen. Säsong 1. Del 3 av 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå