Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Krigens kolde ansigt
Vejen til Nato. Finsk dokumentarserie fra 2022. (Sodan kylmät kasvot) Ruslands krig i Ukraine fik de fleste finner til at støtte, at Finland blev medlem af Nato. Folkestemningen vendte så hurtigt til Natopositiv, at de politiske beslutningstagere fik svært ved at følge med. Seriens andet afsnit skildrer, hvordan beslutningen om at ansøge om Natomedlemskab blev født - og hvorfor Finland og Sverige bestemte sig for at ansøge om medlemskab sammen. Säsong 1. Del 2 av 3.
07:05 (07:57)
Krigens kolde ansigt
Det ødelagte naboforhold. Finsk dokumentarserie fra 2022. (Sodan kylmät kasvot) Den langvarige Ukrainekrig har ødelagt Ruslands forhold til naboerne og hele Europa. En stor del af Ukraine ligger i ruiner. At genopbygge landet er et enormt projekt, som koster milliarder. Krigen har også kølnet forholdet mellem Finland og Rusland. Seriens sidste afsnit skildrer de fysiske og psykiske spor, som krigen har efterladt, samt det frosne forhold mellem naboerne Finland og Rusland. Säsong 1. Del 3 av 3.
08:00 
Radioavisen
Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 74.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Legenden Muhammad Ali
Den største. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Muhammad Ali) Bokseren Muhammad Ali er hurtig, elegant og hårdtslående i ringen. Udenfor er han charmerende, sjov og pralende. Men allerede fra begyndelsen af sin karriere er han kontroversiel. Han er militærnægter, modstander af Vietnam-krigen og muslim. Han afviser Malcom X, men kæmper stadig for sortes rettigheder. I løbet af otte afsnit tegner dokumentarinstruktøren Ken Burns et unikt og nuanceret portræt af Ali, der blev en international legende. Første afsnit handler bl.a. om den hårde opvækst i det raceadskilte Louisville. Især lynchningen af den jævnaldrende Emmett Till gjorde et stort indtryk på drengen Cassius Clay Jr. Säsong 1. Del 1 av 8.
12:50 
Legenden Muhammad Ali
VM i sværvægt. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Muhammad Ali) Blot 18 år gammel vinder amatørbokseren Cassius Clay Jr. guld ved OL i 1960. Men som professionel bokser bliver han hånet for sin ukonventionelle stil. Han praler højlydt, kalder sig selv den største, og underholder med rim og remser. I 1964 udfordrer han den frygtindgydende verdensmester Sonny Liston, men oddsene er imod ham. Alligevel overrasker han alle ved at vinde kampen. Säsong 1. Del 2 av 8.
13:40 
Mig og 80'erne
Hjemmet. "Hjemmet" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de lejer deres første moviebox med vennerne og hvor frygten for AIDS ånder dem i nakken. I dette afsnit går vi på opdagelse i 80'er-hjem og ser nærmere på, hvordan de- og vi boede og indrettede os i et fattigt og polariseret årti, hvor man enten hyldede fællesskabet og det ikke-kommercielle, eller skurede op for forbruget, installerede solarium over dobbelt senge og for alvor begyndte at dyrkede sig selv. Säsong 1. Del 1 av 4.
14:10 
Explainer
Tæt på døden i Putins kødhakker. Advarsel: Videoen indeholder voldsomme billeder. Den anerkendte krigsfotograf Jan Grarup har tilbragt 10 dage i den ukrainske by Bakhmut, som bliver kaldt for "Putins kødhakker". I løbet af det sidste halve år har tusindvis af ukrainske og russiske soldater mistet livet i byen, som er én af de blodigste slagmarker i verden lige nu. I videoen fortæller Jan Grarup om krigens voldsomme brutalitet, og om mødet med de mennesker, der er blevet tilbage i resterne af den udbombede by. Men også om en episode, hvor han selv kom meget tæt på russernes granater. Säsong 2023. Del 11.
14:25 
Kærlighed til kanaler
Cambridgeshire Fens. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Great Canal Journeys) Denne gang udforsker Sheila og Gyles Cambridgeshire Fens. Et fladt landskab med store åbne vidder, der er ulig noget andet sted i England. På turen besøger de den spektakulære middelalderkatedral Ely Cathedral, prøver kræfter med landskabsmaleri og slutter deres rejse af i Cambridge, hvor de hylder den engelske digter Rupert Brooke og hans poesi. Säsong 8. Del 1 av 4.
15:10 
Kærlighed til kanaler
Leeds-Liverpool-kanalen. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Great Canal Journeys) Venneparret Sheila og Gyles sætter denne gang ud på en nyt sejlereventyr på Leeds-Liverpool-kanalen, der løber fra Wigan til Liverpool. På vejen udforsker de to ting, som byen Wigan er berømt for - dens mole og dens tærter. De besøger også Scarisbrick Hall, før de afslutter deres rejse ved Liverpool Docks for at udforske dens krigshistorie. Säsong 8. Del 2 av 4.
16:00 
Historiequizzen
Industriens Vugge. På Brede Værk kunne arbejderne både få lejlighed, børnepasning og job. Ejeren kunne sågar finde på at foreslå et par at gifte sig, hvis han gerne ville beholde dem på fabrikken. Hør om maskinstorm, krudt og klæde, når historikerne quizzer om Brede. Säsong 3. Del 9.
16:30 
Historiequizzen
Mad & Drikke. Hvad brygger man i bryggerset? Og hvad betød det, når russerne løb ind på de franske kroer og råbte "Bistró!"?. Få svaret når Ulrik Langen er vært for Historiequizzens to hold i Stadager Brugs og Forsamlingshus på Frilandsmuseet. Säsong 3. Del 10.
17:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
17:30 
Museet
En publikumsbasker?. Besøgstal, barok-udstilling. og blodplettere Ovenpå svigtende besøgstal jagter SMK en ægte publikumsbaskere. Nogle af medarbejderne mener at en sådan kan skabes af de mange 100 barokmalerier, der står og samler støv i museets kældere Kom indenfor hos hele Danmarks kunstmuseumu. Her bliver kunstnernes hjælpelinjer afsløret i mikroskoper, imens blodpletter kan hjælpe med at datere tegninger flere hundrede år tilbage i tidene. Säsong 1. Del 1.
18:00 
Danskernes bolig
Sommerhuset. Vi bor i parcelhuse, lejligheder, sommerhuse. Hvordan er disse boligformer opstået Hvordan er de at bo i? ?. Historien starter med sommervillaen ARKEN i Tisvilde og slutter med et kolonihavehuset JAFFA i Ringsted - i byen flyver tiden af sted, men i sommerhusene kan nogle få dage føles som en evighed. Sendt første gang 16.10.2014. Säsong 1. Del 4.
18:30 
På eventyr i Island
BBC-naturserie fra 2021. (Iceland with Alexander Armstrong) Island er i konstant forandring. Overalt bobler, syder og sprutter det. Denne gang kører Alexander Armstrong op på toppen af Europas største gletsjer for at nyde en speciel frokost. Bagefter sejler han til øen Heimaey, der næsten gik til grunde under et vulkanudbrud i 1973. Og på den sidste del af sit islandske eventyr besøger han Islands farligste strand - og slutter af med den meget særprægede og traditionelle ret kogt fåreøje. Säsong 1. Del 3 av 3.
19:15 
Verdens smukkeste togrejser
Sydengland. Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra York til spidsen af Cornwall. Denne gang drager vi ud på en naturskøn tur ombord på det elegante Statesman-tog. En rejse, der tager os langs Den Engelske Riviera, over den unikke jernbanebro The Royal Albert Bridge og videre til floden Dart i Sydengland. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje. Säsong 1. Del 12.
20:00 
Colette
Britiskt drama fra 2018. I 1893 gifter forfatterspiren Colette sig med litteraten Willy. At skrive under eget navn går ikke for en kvinde, så Willy tager æren for Colettes første bog - der bliver en kæmpesucces. Willy og Colette bliver Paris' mest berømte par, men først da Colette indleder en affære med markisen 'Missy', begynder hendes virkelige frigørelse. Nu skal alle vide, hvem der i virkeligheden har skrevet bøgerne, som har taget den franske ungdom med storm!. Producerat år 2018. Regissör: Wash Westmoreland, Skådespelare: Fiona Shaw, Keira Knightley, Dominic West.
21:45 
På skuldrene af Bohr
Stråling redder liv. Ved at bruge stråling og radioaktivt sukker kan læger og fysikere nu finde sygdomme, som før var usynlige. Alt sammen fordi to forskere for snart 100 år siden lavede forsøg med katte. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet. Säsong 1. Del 2 av 6.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Drømmenes hus
Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) 1920'ernes Berlin. Et helt fantastisk sted, men tiderne er ikke kun gyldne - de er præget af fattigdom og kriminalitet. Den unge Vicky ankommer til byen, på udkig efter et job. Men Vicky kommer hurtigt ned på jorden, for hun kan ikke finde et sted at overnatte, og hendes kuffert bliver stjålet. Samtidig arbejder Arthur Grünberg på sin store drøm: et glamourøst stormagasin, der skal konkurrere med de flotteste i byen. Säsong 1. Del 1 av 6.
23:15 
Drømmenes hus
Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vicky kan begynde sit job i stormagasinet Jonass. Hun fejrer det sammen med Elsie i deres lejlighed. Harry dukker også op, og han og Vicky finder sammen. Vicky ved stadig ikke, at Harry er Arthur Grünbergs søn. Samtidig forsøger både Arthur og hans hustru Alice at skaffe flere midler til stormagasinet. Säsong 1. Del 2 av 6.
00:00 
Fertilitetslægens store bedrag
Drømmen om et barn. Hollandsk dokumentarserie fra 2021. (Seeds of Deceit) Dr. Jan Karbaat var en af de mest fremtrædende fertilitetslæger i Holland. Op gennem 70'erne og 80'erne blev han betragtet som en progressiv pioner, der hjalp både homoseksuelle par og enlige mødre med at blive gravide. Men hvad hans patienter ikke vidste, var, at Karbaat inseminerede dem med sin egen sæd. Gennem tre afsnit dykker vi ned i hans store bedrag. Säsong 1. Del 1 av 3.
00:45 
Superskurken Tekashi 6ix9ine
Identitet. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine) "Fuck being a superhero, I wanna be a villain". Tekashi 6ix9ine er den mest berygtede rapper nogensinde. Han er opvokset i Brooklyn, hvor et voldsomt barndomstraume får ham til opfinde en grænsesøgende wannabegangster med regnbuefarvet hår og vilde tatoveringer. Her følger vi den kontroversielle superskurk - fra hans barndom, globale berømmelse og frem til hans skræmmende deroute. Säsong 1. Del 1 av 3.
01:40 
Jagten på kærlighedssvindleren
Stol på mig. Richard Smith Scott har i årevis indledt kærlighedsforhold til kvinder, hvorefter han svindler dem både følelsesmæssigt og økonomisk. Da han møder den enlige mor, Tracy, påstår han, at han er en succesfuld forretningsmand. De bliver hurtigt forlovede, men Tracys døtre bliver mistænksomme og beslutter sig for at gøre noget. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud). Säsong 1. Del 1 av 4.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:50 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå