Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:20 (07:45)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
Radioavisen
Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 72.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
På eventyr i Island
BBC-naturserie fra 2021. (Iceland with Alexander Armstrong) Det er smukt og dramatisk - og var engang beboet af den legendariske vikingehøvding Erik den Røde. Denne gang drager Alexander Armstrong til det nordlige Island. Et ekstraordinært område med majestætiske fjelde, dybe dale og høje klipper. Undervejs smager han på verdens muligvis mest modbydelige ret, spiller midnatsgolf, lærer at ride på en islandsk hest - og som en ægte viking bader i en balje fuld af øl. Säsong 1. Del 2 av 3.
12:50 
Verdens Lykkeligste Land?
Sammenhold. Alle mand frem for én. Noma-køkkenchef René Redzepi er lykkelig for at være vokset op i Danmark, forfatter Siri Hustvedt og arkitekt Bjarke Ingels kommer med sit bud på, hvorfor de kolde, indelukkede Nordiske lande er blandt verdens lykkeligste. Chris Pedersen rejser ud og taler med forskere og kulturpersonligheder og undersøger, hvad det er vi så gode til i Danmark og resten af Norden. Säsong 1. Del 3.
13:20 
Nordamerika med Simon Reeve
Fra Caribien til Stillehavet. Britisk dokumentar fra 2019. (North America With Simon Reeve) Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. På denne etape rejser han gennem Centralamerika - fra Belizes caribiske kyst til Costa Ricas stillehavskyst. På vejen besøger han et redningscenter for søkøer, følges med parkbetjente, der forsøger at beskytte Chiquibul-skoven i Belize. Møder skolebørn, som planter træer for at bekæmpe klimaforandringerne. Og oplever en af verdens mest voldelige byer El Salvador. Säsong 1. Del 5.
14:20 
Kærlighed til kanaler
Staffordshire & Worcestershire Canal. Britisk dokumentarserie fra 2020. (Great Canal Journeys) Sheila og Gyles' slutter deres sejlereventyr af på en af landets første kanaler - Staffordshire & Worcestershire Canal. Turen går gennem smukke landskaber til Black Country. På vejen skal de se på tæppevævning i Kidderminster, hylde en glemt politiker - og fejre den engelske pantomime nær Dick Whittingtons fødested. Säsong 7. Del 4 av 4.
15:10 
Kærlighed til kanaler
Cambridgeshire Fens. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Great Canal Journeys) Denne gang udforsker Sheila og Gyles Cambridgeshire Fens. Et fladt landskab med store åbne vidder, der er ulig noget andet sted i England. På turen besøger de den spektakulære middelalderkatedral Ely Cathedral, prøver kræfter med landskabsmaleri og slutter deres rejse af i Cambridge, hvor de hylder den engelske digter Rupert Brooke og hans poesi. Säsong 8. Del 1 av 4.
16:00 
Dansktoppens stjerner
Otto Brandenburg. Han var den første rigtige rock-star i Danmark i 1960'erne. Han havde en bodyguard, der skulle holde fansene lidt på afstand, og flere hits, der er blevet evergreens. Otto Brandenburg, gadedrengen fra Nørrebro, blev først pigernes yndling med "What do you want to make those eyes at me for" - og "To lys på et bord" - og senere blev han hele Danmarks Otto, med et repertoire, der både indeholdt Jazz, beat, børnesange, gospel og roller på film og teater; alt sammen udført med charme, nærvær og nerve uanset om han havde taget dødsruten rundt på Københavns værtshuse natten i forvejen - eller om han for tiden overnattede på en sofa hos en ven, på grund af pengenødn Som dansktop-kollega Ulla Pia siger i programmet "Han var jo Otto Brandenburgu Hallo "a. Säsong 1. Del 3 av 4.
16:30 
Vejen er lang
Kvinde kend din krop. Rødstrømperne kaster ny energi ind i kampen for vedtagelsen af loven om fri abort. Sideløbende bygger de en sliske på Nørreport station i protest mod manglende elevatorer. Barnevogne skal man selv slæbe op og ned af trapperne. Da en kvindegruppe skriver 'Kvinde Kend Din Krop', er en øjeblikkelig klassiker født. Men børn & arbejde - var dengang som nu en varm kartoffel. Til nutidens brogede billede hører også queer feministerne med deres nye syn på krop & køn. Og hvordan har nydanske kvinder det med møddommen? Sendt første gang 21.09.2016. Säsong 1. Del 3 av 4.
17:00 
USA's vilde madkampe
Burgerkongerne. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Midtvesten, 1955. Amerikanerne lever i opgangstider og fast food-industrien blomstrer. Ray Kroc åbner 34 McDonald's restauranter i løbet af tre år. Hans drøm er en landsdækkende kæde af franchiserestauranter med nøjagtig den samme smag og menu overalt. Han har ingen konkurrenter - indtil Dave Edgerton køber to små burgerbarer kaldet Insta Burger King i 1954. Kampen mellem Big Mac-burgeren og Whopper-burgeren er skudt i gang. Säsong 2. Del 7.
17:40 
Den sorte skole
Kristendommens indførelse. Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om dengang kristendommen kom til landet. Säsong 1. Del 7.
17:50 
Den sorte skole
Reformationen. Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion får vi historien om hvordan danskerne blev protestanter. Säsong 1. Del 3.
18:00 
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul
Madserie fra BBC fra 2015. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. I byen Ioannina i det nordlige Grækenland får Rick den bedste kyllingepie, han nogen sinde har smagt. Han går på rejefiskeri i kystbyen Preveza og følger i Lord Byrons fodspor til byen Messolonghi, der er kendt for sine skaldyr. Säsong 1. Del 4 av 7.
19:00 
Husker du...
1984. året er 1984. Året hvor brandmanden Max Blicher Hansen sætter fut i Københavns Brandvæsen, Jønke myrder "Makrellen" i et rockeropgør, og Preben Elkjær sparker Danmark ind i den europæiske fodboldelite ved EM i Frankrig. Filmen "Busters verden" tager Danmark med storm, men for hovedrolleindehaveren "Mads Bugge Andersen" bliver det et mareridt. Det fortæller han om i aftens program. Ude i den store verden genvælges 73-årige Ronald Reagan, Margaret Thatcher er tæt på at miste livet i et bombeangreb og Indira Gandhi bliver myrdet af to sikkerhedsvagter. Se med når DR 2 rejser tilbage til 1984!. Säsong 3. Del 5.
20:00 
Changeling
Amerikansk thriller fra 2008. I 1928 er Los Angeles' politi præget af korruption og magtmisbrug. Det opdager Christine Collins, da hendes søn Walter en dag forsvinder sporløst. Fem måneder senere annoncerer politiet, at Walter er fundet i god behold. Desværre er det ikke sandt – for drengen, som Christine får hjem, er ikke hendes søn. Men politiet bryder sig ikke om negativ omtale, og da Christine gør opmærksom på, at drengen ikke er Walter, bliver mareridtet kun værre. Producerat år 2008. Regissör: Clint Eastwood, Skådespelare: Jeffrey Donovan, Angelina Jolie, John Malkovich.
22:15 
The favourite
Amerikanskt komediedrama fra 2018. I 1708 er England i krig med Frankrig. Den småskøre dronning Anne sidder på tronen, men hader at regere og vil hellere spise kage og lege med sine 17 kaniner. Landet er reelt styret af hendes hemmelige elskerinde, hertuginden Sarah Churchill. Da Sarahs fattige kusine Abigail Hill bliver kammerpige, begynder en skamløs, bitter og grotesk strid mellem dem. Producerat år 2018. Regissör: Yorgos Lanthimos, Skådespelare: Rachel Weisz, Olivia Colman, Emma Stone.
00:10 
Submarino
Danskt drama fra 2010. Nick bor på et herberg efter en voldsdom. Han træner hårdt, drikker hårdt, og om natten holdes han vågen af sine minder. Nicks lillebror er narkoman og alenefar. Hver dag kæmper han for sin dope og sin dreng. Kæmper for ikke at miste nogen af delene. De to brødre ses næsten aldrig, men de har én ting til fælles: En barndomstragedie, som stadig – så mange år senere – truer med at trække dem ned. Producerat år 2010. Regissör: Thomas Vinterberg, Skådespelare: Patricia Schumann, Morten Rose, Jakob Cedergren, Peter Plaugborg.
01:55 
Kvinde på krigsstien
Islandsk komediedrama fra 2018. Halla er på en mission. Hun har indledt et korstog mod den islandske sværindustri, der truer med at ødelægge hendes elskede højland. Bevæbnet med bue og pil saboterer hun den lokale elforsyning og lukker dermed midlertidigt en aluminiumsfabrik. Myndighederne ser ikke med milde øjne på den ukendte 'Fjeldkvinde'. Kan Halla både holde sin identitet skjult, redde miljøet og samtidig adoptere en lille pige fra Ukraine?. Producerat år 2018. Regissör: Benedikt Erlingsson, Skådespelare: Juan Camilo Román Estrada, Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson.
03:35 
Deadline
Efter to amerikanske krak på en uge er uroen i bankverden for alvor nået til Europa, hvor en feberredning af schweiziske Credit Suisse har skabt røre på aktiemarkedet. I Deadline spørger Clement Kjersgaard, om bankvæsnet er gearet til at afværge en ny krise.
04:00 
Deadline
Det er et autokratisk topmøde på allerøverste niveau - Vladimir Putin og Kinas leder Xi Jinping sidder i de her dage overfor hinanden i Moskva. Men hvor meget har de to ledere reelt til fælles, er de i stand til at udfordre den vestlige verdensorden og hvad betyder mødet for krigen i Ukraine?. Issa Mahmoud Jeppesen spørger senioranalytiker Jacob Kaarsbo fra Tænketanken Europa og Andreas Bøje Forsby, der forsker i kinesisk udenrigspolitik på DIIS.
04:25 
Deadline
Udledningen af drivhusgasser skal stoppes nu, hvis ikke den gennemsnitlige temperatur over de næste årtier skal stige til mellem 3 og 5 grader. Sådan lyder konklusionen fra verdens førende klimaforskere, der har gjort status på verdensmålet om at halvere CO2-udledninger i 2030. Hvordan gør vi så det?. Og er det muligt at gøre, hvor vi bevarer den nuværende vækst eller skal vækst ud af ligningen? Debat mellem investoren Tommy Ahlers og aktivisten Caroline Bessermann.
04:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:20 
Deadline
Efter to amerikanske krak på en uge er uroen i bankverden for alvor nået til Europa, hvor en feberredning af schweiziske Credit Suisse har skabt røre på aktiemarkedet. I Deadline spørger Clement Kjersgaard, om bankvæsnet er gearet til at afværge en ny krise.
05:45 (06:10)
Deadline
Det er et autokratisk topmøde på allerøverste niveau - Vladimir Putin og Kinas leder Xi Jinping sidder i de her dage overfor hinanden i Moskva. Men hvor meget har de to ledere reelt til fælles, er de i stand til at udfordre den vestlige verdensorden og hvad betyder mødet for krigen i Ukraine?. Issa Mahmoud Jeppesen spørger senioranalytiker Jacob Kaarsbo fra Tænketanken Europa og Andreas Bøje Forsby, der forsker i kinesisk udenrigspolitik på DIIS.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå