Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Formanden er blevet smidt ud af partiet, folketingsgruppen er halveret og baglandet smuldrer. Partistifter Pernille Vermund melder sig klar til at bære faklen videre. Men hvilket ansvar har hun selv for branden i Nye Borgerlige? Og hvad vil hun gøre for at genrejse partiet?. Issa Mahmoud Jeppsen har besøg af Pernille Vermund i Deadline.
06:40 
Deadline
Krigen i Ukraine har på alle måder understreget nødvendigheden af Europas uafhængighed af fossile brændsler. Og har for alvor fået Tyskland til at investere den grønne omstilling. Samtidig har den tyske regering skabt tvivl om en europæisk aftale, der skal udfase forbrændingsmotoren. Så vil Tyskland være motoren for Europas grønne omstilling - eller bliver Tyskland med store industrier for biler, kul og stål klodsen om benet? Det spørger Deadlines Astrig Berg Tysklands klimaminister og vicekansler. Robert Habeck, om.
07:05 
Deadline
I Israel har en bebudet reform af højesteret sendt hundredtusinder på gaden i protest mod det, de ser som en undergravning af Mellemøstens eneste demokrati. Protestbevægelsen er blevet kaldt den største i landets historie, og ifølge Weekendavisens chefredaktør er vi lige nu vidner til et afgørende sværdslag i kampen om landets identitet og fremtid. Martin Krasnik er gæst hos Issa Mahmoud Jeppesen i Deadline.
07:30 
Deadline
Viser minksagen at vi lever i en retsstat eller en bananrepublik? Mads Brügger og Kristian Madsen diskuterer. Astrid Berg er vært.
08:00 
Radioavisen
Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 79.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Säsong 1. Del 10.
12:30 
Søren Kam: Nazisten der aldrig fortrød
Historien om Hitlers elitesoldat, der blev en af Danmarks mest forhadte mænd. Den priviligerede grosserersøn fra Charlottenlund melder sig til SS allerede som 18-årig. Han bliver en nazistisk berømthed og møder både Adolf Hitler og Heinrich Himmler, men i Danmark er han foragtet og forhadt for sin deltagelse i et brutalt mord på en BT-redaktør i 1943. Programmet viser private videooptagelser af Søren Kam, der aldrig før har været offentliggjort. Sendt første gang 12.04.2017. Redaktör: Ole Retsbo.
13:30 
Besat af USA
90erne. Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Alle tror at fred og fordragelighed er den nye verdensorden efter Berlinmurens fald. Men inden længe blusser krig op igen - nu i Mellemøsten og senere på Balkan. Og Danmark sender soldater i krig for første gang i det 20.århundrede i alliance med USA. Og amerikanerne præsenterer os for en ny teknologi - internettet - som viser sig at være ret smart. Sendt første gang 01.04.2020. Säsong 1. Del 4.
14:15 
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul
Madserie fra BBC fra 2015. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick fortsætter sin rejse i den sydlige del af Grækenland, hvor han får den bedste hjemmelavede moussaka, han nogensinde har smagt. I sit køkken på Symi laver han galaktoboureko, Grækenlands mest populære dessert. Säsong 1. Del 5 av 7.
15:15 
Verdens smukkeste togrejser
Tyskland. Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Nördlingen til Augsburg. Denne gang drager vi ud på en ekstraordinær bayersk togtur. En rejse, der tager os fra midten af et gigantisk meteorkrater, forbi ølbryggende klostre og hele vejen til toppen af Zugspitze - Tysklands højeste bjerg. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje. Säsong 1. Del 11.
16:00 
Thunderbolt og Lightfoot
Amerikansk actionkomedie fra 1974. Pengene fra et vellykket kup er aldrig kommet for en dag, og nu flygter bankrøveren Thunderbolt fra sine tidligere kolleger. Undervejs møder han den ukuelige optimist Lightfoot, der bliver en vigtig brik i Thunderbolts sidste kup. Producerat år 1974. Regissör: Michael Cimino, Skådespelare: George Kennedy, Clint Eastwood, Jeff Bridges.
17:55 
Fortidens fantastiske ingeniørkunst
Stenalderens hemmeligheder. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Hverken hjulet eller metalværktøj var opfundet, men alligevel kunne stenalderens ingeniører skabe ekstraordinære strukturer af sten. Fra underjordiske grave til spektakulære monumenter på Orkneyøerne. I bondestenalderen transporterede mennesker massive sten hundredvis af kilometer med muskelkraft og helt enkle redskaber. Stonehenge i Wiltshire i England er uden tvivl et mesterværk af forhistorisk ingeniørkunst. Säsong 1. Del 9.
18:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Solbjørg Højfeldt fat på salmen "Påskeblomst!. Hvad vil du her". Säsong 2018. Del 2.
19:00 
Dengang vi var bønder
Andelsbønder, 1880-. Andelsbønder, 1880-1905 Bonden bliver landmand i 1800 tallet. Han og fruen kommer på højskole og læser bøger og aviser. De er jævnligt i købstaden for at købe alle de nye varer, de bygger stuehuset ud og får brændekomfur og kødhakker. Landmændene skaber Foreningsdanmark og organiserer sig i andelsbevægelsen, hvilket er en rigtig god forretning. Liv Thomsen fortæller om en unik periode af danmarkshistorien, hvor vi for alvor begynder at eksportere bacon og smør til udlandet, og hvor landbruget bliver en reel magtfaktor. Säsong 1. Del 4 av 6.
19:30 
Gåden om Odin
Den romerske gud. Historiker Cecilie Nielsen står ansigt til ansigt med krigsguden Odin. Det møde bringer hende ud på rejse langt tilbage i tiden, for hvordan opstår Odin egentlig? Og er der andre guder før ham?. Måske findes svaret i en ældgammel tekst i Rom, som nazisterne gjorde alt for at få fingrene i?. Säsong 1. Del 4.
20:00 
Forsvundne verdener og skjulte skatte
Tutankhamons hemmeligheder. Britisk dokumentar 2022. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Myter, mysterier og forsvundne skatte. Tag med kulturhistoriker Janina Ramirez, når hun går på jagt gennem byer, gravkamre og slotte på sporet af den mest funklende af alle skatte på Jorden. Tutankhamons propfyldte grav. En af verdens største oldtidsfund. Hvordan blev den fundet? Og hvem var manden, der udgravede den?. Säsong 3. Del 1.
21:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang. Säsong 10. Del 9.
21:30 
Feldthaus og verdens sejeste kvinder
Etiopien. Christine har taget sin gode ven Erik Peitersen med til Etiopien, hvor de flytter ind hos Mohammed og Luaba. De to venner overnatter sammen med en ko - og forsøger at følge med arbejdstempoet i en kultur, hvor der stadig bliver pløjet med oksekraft, vasket tøj i floden og lavet mad over åben ild. Alligevel er der sket fremskridt for kvinderne, finder Christine ud af, da hun taler om kvindelig omskæring med Luaba. Säsong 1. Del 4.
22:00 
Skyld
Det er jo bare et lille drømmeeksperiment. Kan man være kæreste med en, som helst bare vil være hjemme?. Säsong 2. Del 1 av 8.
22:10 
Debatten
I Danmark er 2,3 procent af landjorden beskyttet natur. Samtidig er 60% af landet opdyrket, og det betyder, at vi er det mest opdyrkede land i Europa. Er der nok plads til naturen? Det er Debatten med blandt andre klimaordfører fra Socialdemokratiet, Lea Wermelin og naturformidler Sebastian Klein. Säsong 2023. Del 10.
23:35 
Operarejsen
Bjørnen er skudt!. Allan får endelig opfyldt sit ønske om at opleve en opera skrevet af en kvinde. Problemet er bare, at det kræver en afstikker til kolde, mørke Finland. Her afslører Frederik, at han har været lige ved at slå et menneske ihjel, og Rasmus bekender sig skyldig i hardcore tyveri. Säsong 2. Del 6 av 7.
00:20 
Troldspejlet special
Super Mario vil dræbe dig. Ydmygende fiaskoer, fabelagtige spilhistorier og computerspillenes sjæl. Hvor svære skal computerspil være - og skal de udfordre eller underholde?. Super Mario er kæk og munter, men han planlægger din død. Han lagde grunden til det mareridt af død og undergang, computerspillere bliver udsat for. Vi stiller spørgsmålet: er det meningen, at man skal spændes ben for hele tiden - eller skal spilskaberne først og fremmest fortælle en god historie? Og så møder vi en mand, der har gjort ultrasvære spil til sit livs udfordring. Säsong 1. Del 6 av 10.
00:50 
Virkelighedens retsmedicinere
Jagten på beviserne. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at indsamle vitale beviser fra liget af en 34-årig mand, der er blevet myrdet til en fest. Säsong 2. Del 3 av 3.
01:50 
PJ Harvey: A Dog Called Money
Irsk dokumentar fra 2019. (A Dog Called Money) Følg i hælene på den britiske musiker PJ Harvey, når hun i samarbejde med krigsfotografen Seamus Murphy indsamler materiale til sit seneste album 'The Hope Six Demolition Project'. Et projekt, der tager form i brændpunkter som Afghanistan, Kosovo og Washington DC.
03:20 
Det her er dit land
Svensk dokumentarserie fra 2021. (Det här är ditt land) Hvis Jeff skal blive svensk, skal han finde et sted at bo. For en amerikaner er tryghed vigtigt, når man vælger en bolig. Carina Bergfeldt viser ham nogle forskellige boliger og præsenterer ham for den svenske allemandsret. Rejsen går til Stockholm-forstaden Tensta og til den smukke Höga-kyst. Til sidst får vi at vide, om Jeff beslutter sig for at slå sig ned i Sverige. Säsong 1. Del 4 av 4.
03:50 
Fertilitetslægens store bedrag
Drømmen om et barn. Hollandsk dokumentarserie fra 2021. (Seeds of Deceit) Dr. Jan Karbaat var en af de mest fremtrædende fertilitetslæger i Holland. Op gennem 70'erne og 80'erne blev han betragtet som en progressiv pioner, der hjalp både homoseksuelle par og enlige mødre med at blive gravide. Men hvad hans patienter ikke vidste, var, at Karbaat inseminerede dem med sin egen sæd. Gennem tre afsnit dykker vi ned i hans store bedrag. Säsong 1. Del 1 av 3.
04:35 
Fertilitetslægens store bedrag
Lægens afkom. Hollandsk dokumentarserie fra 2021. (Seeds of Deceit) Hvem var Dr. Karbaat som person? Og hvordan er det at finde ud af, at han er ens far?. Her møder nogle af fertilitetslægens børn hinanden for første gang og deler deres nyfundne genetiske og følelsesmæssige arv. En arv, der bringer både glæde og frygt med sig. Vil de arve nogle af Karbaats ondsindede genetiske træk?. Säsong 1. Del 2 av 3.
05:20 (06:05)
Fertilitetslægens store bedrag
Flydende kærlighed. Hollandsk dokumentarserie fra 2021. (Seeds of Deceit) Dr. Karbaat var ikke særligt selektiv med sine donorer. I flere tilfælde anvendte han sæd fra donorer med genetiske sygdomme. Her møder vi fertilitetslægens yndlingssæddonor, der har produceret over 200 donorbørn i jagten på udødelighed. Og vi hører, hvordan andre læger overalt i verden sagsøges for fejlbehandling, der ligner det, som Dr. Karbaat gjorde. Säsong 1. Del 3 av 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå