Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
USA's nye guruer
Fransk dokumentar fra 2020. (New Gurus of the USA) Millioner af amerikanere søger meningen med livet - og vender sig mod new age. En bevægelse, som er åben for alle og har fået sin anden ungdom. Men grænsen mellem shamaner, guruer og bedragere er hårfin. Her undersøger vi den nye spirituelle revolution, som forhekser USA. Vi følger guruer som Unicole, der taler med aliens, Shamanen Durek, som tager 900 euro for en privatkonsultation - og en åndelig vejleder med mere end ét liv på samvittigheden.
08:00 
Radioavisen
Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 68.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Jagten på kærlighedssvindleren
Stol på mig. Richard Smith Scott har i årevis indledt kærlighedsforhold til kvinder, hvorefter han svindler dem både følelsesmæssigt og økonomisk. Da han møder den enlige mor, Tracy, påstår han, at han er en succesfuld forretningsmand. De bliver hurtigt forlovede, men Tracys døtre bliver mistænksomme og beslutter sig for at gøre noget. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud). Säsong 1. Del 1 av 4.
12:50 
Mig og 70'erne
I fire afsnit tager vi på en nostalgisk rejse til 70'erne, når vi sammen med en række kendte danskere spoler tiden tilbage til det årti, hvor de gik fra teenager til voksen. Det årti, hvor de købte den første plade og tunede knallerten, inden de drønede af sted mod det første kys og den første kæreste. Hvordan boede de dengang? I dette afsnit ser vi nærmere på boformer i 70'erne, hvor byggeboomet bragede der ud af, og vi lærte at samle vores første Ikea møbler. Säsong 1. Del 1 av 4.
13:20 
Nordamerika med Simon Reeve
Rejsen begynder. Britisk dokumentar fra 2019. (North America With Simon Reeve) Simon Reeve begiver sig ud på en episk tur gennem Nord- og Sydamerika. En rejse på 8000 kilometer gennem storslået natur med gletsjere, ørkener og jungler. Men også områder hærget af bander og klimaforandringer. Følg med, når han møder bevæbnede miljøaktivister, der kæmper for at redde Jorden, jager rensdyr med indfødte amerikanere og dykker ned i opiodkrisen i Vancouver. Säsong 1. Del 1.
14:20 
Kærlighed til kanaler
Eventyr i hele verden. Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales ser tilbage på nogle af højdepunkter fra deres mange kanalrejser - fra de elegante kanaler i det gamle Amsterdam, den romantiske gondolsejltur i Venedig - og til de mere fjerntliggende rejser, der bragte dem ned ad Nilen ombord på en dahabiya, gennem Indiens grønne vandveje, den fascinerende Rideau-kanal i Canada, de smukke floder i Tigre-deltaet i Argentina og til Sydøstasien. Säsong 6. Del 10 av 10.
15:10 
Kærlighed til kanaler
Themsen. Britisk dokumentarserie fra 2020. (Great Canal Journeys) I årenes løb har Timothy West og Prunella Scales taget os med på herlige kanal- og flodrejser rundt om i verden. Nu giver de rorpinden videre til to splinternye sejlere - skuespiller Sheila Hancock og tv-vært Gyles Brandreth. Men før de kaster sig ud på deres jomfrurejse, der foregår på Themsen, skal de lære alle fiduserne af Tim. Säsong 7. Del 1 av 4.
16:00 
Historiequizzen
Klæder Skaber Folk. Den høje hæl på skoen havde oprindeligt en praktisk funktion og var sandelig ikke kun til kvinder. Hør hvilken, når Historiequizzens fire historikere quizzer om tidens mode på Frilandsmuseet. Säsong 3. Del 5 av 10.
16:30 
Historiequizzen
Tiggere, tænkere og trækkerdrenge. Det er alle byens originaler, der lusker omkring i dagens program. Få at vide præcis hvad en bondefanger er. Og hvem der bliver fanget i den. Se med, når Ulrik Langen er vært for to hold af historikere på Københavns Museum. Säsong 3. Del 6 av 10.
17:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
17:30 
Mig og 80'erne
Hjemmet. "Hjemmet" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de lejer deres første moviebox med vennerne og hvor frygten for AIDS ånder dem i nakken. I dette afsnit går vi på opdagelse i 80'er-hjem og ser nærmere på, hvordan de- og vi boede og indrettede os i et fattigt og polariseret årti, hvor man enten hyldede fællesskabet og det ikke-kommercielle, eller skurede op for forbruget, installerede solarium over dobbelt senge og for alvor begyndte at dyrkede sig selv. Säsong 1. Del 1 av 4.
18:00 
Danskernes bolig
Murermestervillaen. Vi bor i typehuse, villaer, lejligheder. Hvordan er disse boligformer opstået? Hvordan er de at bo i? Kim og Line bor i et murermesterhus fra 1928. En rødstensvilla, der er indbegrebet af et dansk hus. -Olav har bygget en helt ny udgave af den stilfulde villa i Ebeltoft, den koster kun 175 kr. om måneden i varme. Sendt første gang 09.10.2014. Säsong 1. Del 3.
18:30 
På eventyr i Island
BBC-naturserie fra 2021. (Iceland with Alexander Armstrong) Det er smukt og dramatisk - og var engang beboet af den legendariske vikingehøvding Erik den Røde. Denne gang drager Alexander Armstrong til det nordlige Island. Et ekstraordinært område med majestætiske fjelde, dybe dale og høje klipper. Undervejs smager han på verdens muligvis mest modbydelige ret, spiller midnatsgolf, lærer at ride på en islandsk hest - og som en ægte viking bader i en balje fuld af øl. Säsong 1. Del 2 av 3.
19:15 
Verdens smukkeste togrejser
Tyskland. Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Nördlingen til Augsburg. Denne gang drager vi ud på en ekstraordinær bayersk togtur. En rejse, der tager os fra midten af et gigantisk meteorkrater, forbi ølbryggende klostre og hele vejen til toppen af Zugspitze - Tysklands højeste bjerg. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje. Säsong 1. Del 11.
20:00 
The favourite
Amerikanskt komediedrama fra 2018. I 1708 er England i krig med Frankrig. Den småskøre dronning Anne sidder på tronen, men hader at regere og vil hellere spise kage og lege med sine 17 kaniner. Landet er reelt styret af hendes hemmelige elskerinde, hertuginden Sarah Churchill. Da Sarahs fattige kusine Abigail Hill bliver kammerpige, begynder en skamløs, bitter og grotesk strid mellem dem. Producerat år 2018. Regissör: Yorgos Lanthimos, Skådespelare: Rachel Weisz, Olivia Colman, Emma Stone.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:25 
Slavenation Danmark
Dansk historieserie fra Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan danskernes hang til sukker var med til at skabe et dystert kapitel i Danmarkshistorien. Nemlig, hvordan vi blev en nation med slaver. Sendt første gang 15.11.2017. Säsong 1. Del 1 av 3.
22:55 
Krigens kolde ansigt
Maskerne falder. Finsk dokumentarserie fra 2022. (Sodan kylmät kasvot) I februar 2022 invaderede Rusland Ukraine. Det chokerede hele verden. Denne dokumentar skildrer den ødelæggende krigs forløb, og hvordan den påvirker folks hverdag i Ukraine, Rusland og Finland. I Finland begynder den traditionelt forsigtige statsledelse hurtigt at vænne sig til tanken om NATO-medlemskab. Samtidig begynder man at diskutere, om Finland har været for blåøjet, når det kommer til Rusland. Säsong 1. Del 1 av 3.
23:50 
Ondskaben i os
Vampyrheks. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) "Når vi får fat på jer, fodrer vi dronning Sherry med din kone. " Da dommedags-prepper Steve Mineo bliver smidt ud af Sherry Shriners sekt, forsøger han at beskytte sin kone Barbara Rogers mod chikane og online-trusler. Men han ender selv med at dø. Dyk ned i en verden af reptiler, konspirationer og en sekt, der tror på, at rumvæsener vil udslette menneskeheden. Säsong 2. Del 1 av 6.
00:35 
Ondskaben i os
Sjælens kriger. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) I fængslet afslører Barbara Rogers, at det var kultlederen Sherry Shriner, der bragte Steve og Barbara sammen og i sidste ende tvang dem fra hinanden. Säsong 2. Del 2 av 6.
01:20 
Storbritannien på sultegrænsen
Fyret og hjemløs. Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Steve og hans søn Billy har mistet arbejdet - og dermed deres bolig. Nu bor de i telt og håber, de får råd til tag over hovedet, inden vinteren kommer. Ross arbejder på det lokale stålværk, men han har færre penge at leve for nu, end da han startede for 20 år siden. Mark var engang en succesfuld fotograf - i dag er han Uber-chauffør. Et liv som freelancer har ikke givet mulighed for opsparing. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen. Säsong 1. Del 1 av 3.
02:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:40 (06:05)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå