Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Skæbnefortællinger fra Auschwitz
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Auschwitz Untold: in Colour) De var børn, da 2. verdenskrig startede - og blev ført ind i et grusomt helvede i den nazistiske dødslejr Auschwitz. Her deler Holocaust-overlevere deres historier fra udryddelseslejren. De afslører detaljer om de nazistiske krigsforbrydelser og fortæller, hvordan de slap levende ud af rædslerne. Beretninger og vidnesbyrd, der ledsages af restaurerede og farvelagte sort-hvide arkivoptagelser. Säsong 1. Del 1 av 2.
07:05 (07:54)
Skæbnefortællinger fra Auschwitz
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Auschwitz Untold: in Colour) Da de ankom til Auschwitz, landede de i helvede. Her deler Holocaust-overlevere de fysiske og psykiske udfordringer de oplevede som kz-fanger, fortæller om deres overlevelsesstrategier og afslører, hvilke former for modstand der var inden for udryddelseslejrens mure. Beretninger og vidnesbyrd, der ledsages af restaurerede og farvelagte sort-hvide arkivoptagelser. Säsong 1. Del 2 av 2.
08:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Debatten
Slut med store bededag?. Otte oppositionspartier kræver, at afskaffelsen af store bededag udskydes til efter næste valg, og en samlet fagbevægelse vil have det til folkeafstemning. Men regeringen holder fast og varsler, at store bededag kun er begyndelsen på en række af reformer. Skal danskerne arbejde mere for at fremtidssikre samfundet?. Säsong 2023. Del 3.
13:00 
Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark
I begyndelsen af 1980erne flytter to unge til hver deres storby. I Århus finder Henning endelig det homomiljø, han har sukket efter som teenager i Vestjylland, mens Steve i København forelsker sig stormende i kokken på byens bedste bøssediskotek. Alt tegner lyst for Henning og Steve, da de for første gang hører om en mystisk sygdom, der næsten udelukkende rammer bøsser - en sygdom, der ikke kan behandles. Säsong 1. Del 1 av 2.
13:45 
5 skarpe om Kierkegaard og kærligheden
Kierkegaard og kærligheden. De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard netop det. Svær at forstå, og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der skærer ind til benet på hans tanker om kærligheden. De 5 skarpe: Den ubevidste kærlighed, Forelskelsen, Forførelsen, Beslutningens kærlighed og Næstekærlighed www.dr.dk/tro. Säsong 1. Del 4.
14:00 
Til gudstjeneste: Hvordan favner vi ængstelsen? - Mads Marius
Hvordan favner vi ængstelsen? - Mads Marius. Mads Marius fik den nok hårdeste start på livet, man kan tænke sig. Lægerne spåede ham fra start ikke en chance, men ved et mirakel klarede han sig gennem en livstruende hjertefejl og flere alvorlige operationer. Men hvad stiller man op, når livets bølger går højt, og vandet er uroligt. Det handler dagens gudstjeneste om fra Fredenskirken i Aarhus. Säsong 2023. Del 7.
15:00 
På skuldrene af Bohr
Derfor vejer du noget. For ti år siden fandt en international gruppe forskere noget, som de havde ledt efter i årtier. Beviset på at der findes et usynligt felt gennem hele universet, som i virkeligheden er det, der gør at vi eksisterer og ting vejer noget. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet. Säsong 1. Del 6 av 6.
15:20 
Gamle Danmark
Situationens generalstab 1953-60. Med H.C. Hansen som statsminister styrede samfundet mod større velfærd. Men regeringen blev sat på hårde prøver, da overenskomstforhandlingerne brød sammen i 1956. H.C. Hansen regerede på Christiansborg, men kommunistlederen Aksel Larsen på gaden. Oprørske arbejdere proklamerede "situationens generalstab" og udløste den hidtil eneste generalstrejke efter krigen. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 18. februar 1984. Säsong 1. Del 5.
16:45 
Gamle Danmark
Mosefund og anderumper 1956-62. Om de to store mindretal - dem under 18 og dem over 65 år. Gruppen over 60 var på 60 år blevet tredoblet. Obligatorisk folkepension blev indført, men samfundet betragtede de gamle som et uproduktivt og besværligt element. Mørkelægningens store årgange var blevet teenagere med idoler som Otto Brandenburg, Evy fra Parmagade og Vivi Bak. Fortæller og forfatter: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984. Säsong 1. Del 6.
18:05 
Gurre-Lieder
Taget løfter sig i DR Koncerthuset, når Fabio Luisi og DR Symfoniorkestret opfører det senromantiske kæmpeværk Gurre-Lieder med 300 medvirkende i DR Koncertsalen. Medverkande: Orphei Drängar, Thomas Quasthoff. DR Koncertkoret, DR Symfoniorkestret med studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, dirigenten Fabio Luisi, Issachah Savage, Solisterne Rachel Willis-Sørensen, Catriona Morison, David Steffens, Michael Schade, Programledare: Mathias Hammer.
20:00 
Rick Stein
Cadiz. Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I byen Cadiz i det sydlige Spanien er Rick betaget af de smalle, snoede gader, hvor han går i fodsporene på de fønikiske og arabiske handelsmænd, der satte blivende præg på byen. Barerne serverer lækre tapas som hummus, friske grillede fisk og ris med hvidløg, safran og persille. Säsong 1. Del 8.
21:00 
Den klassiske musikquiz
Med Pluto og vandmusik. Hvem har dirigeret et orkesterværk om Pluto? Hvor mange musikværker er der egentlig om vand?. Og hvem af aftenens deltagere har kåret Operaens officielle kage? Phillip Faber er klar med nye udfordrende spørgsmål til de to hold. Mathias Hammer har Michala Petri og Søren Schauser på holdet, mens Frederik Cilius er kaptajn for Teresa la Cour og Allan Gravgaard Madsen. Musikken leveres af DR SymfoniOrkestret. Säsong 9. Del 4.
22:00 
Mordet, der rystede verden
Amerikansk dokumentar fra 2020. (The Dissident) Hvem var Jamal Khashoggi? Hvad skete der med ham og hvorfor? Den 2. oktober 2018 gik Washington Post-journalisten Jamal Khashoggi ind på det saudiarabiske konsulat i Istanbul, men han kom ikke ud i live. Gennem interviews med Khashoggis forlovede Hatice Cengiz, tyrkisk politi og hans ven systemkritikeren Omar Abdulaziz dykker vi ned i den brutale historie om mordet på Khashoggi, der trækker tråde til den saudiarabiske kronprins, Mohammed bin Salman.
00:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang. Säsong 10. Del 3.
00:30 
USA's vilde madkampe
Pizzakrigen. Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Kansas, USA, 1950'erne. Amerikanerne kender endnu ikke den italienske klassiker - pizzaen. Men to brødre har planer om at udvide deres restaurant Pizza Hut til resten af USA. Inden længe har amerikanerne forelsket sig i brødrenes pizza med den tynde skorpe. Men i skyggerne lurer rivalen Domino's - som også er etableret af to brødre. Säsong 2. Del 1.
01:15 
Fortidens fantastiske ingeniørkunst
Veje, der ændrede verden. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Over 1,2 milliarder køretøjer færdes i dag på veje, der strækker sig millioner af kilometer på tværs af kontinenterne. Vejen - og hjulet - er nogle af oldtidens største triumfer. Tilsammen har de givet mennesket ekstraordinær bevægelsesfrihed. I 2002 fandt arkæologer nær byen Ljubljana i Slovenien et træhjul. Det var over 5000 år gammelt, og anses nu for at være det første hjul i historien. Hvordan så det ud, og hvordan var oldtidens veje?. Säsong 1. Del 1.
02:05 
Fortidens fantastiske ingeniørkunst
Den Kinesiske Mur. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Muren er bogstaveligt talt grundlaget for næsten al byggeri. Teknikken har præget vores verden i mindst 12.000 år, men den geniale fremgangsmåde bliver ofte overset. I løbet af to tusinde år blev Den Kinesiske Mur bygget af millioner af mennesker. Mange omkom under det ekstremt hårde arbejde og de enorme udfordringer. Den er et vidnesbyrd om ekstraordinære ingeniører og visionen om at forsvare et helt imperium med en enkelt mur. Säsong 1. Del 2.
02:55 
Vores uendelige univers
Solen. BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Solen er centrum i Solsystemet. En glødende varm kugle, der er uundværlig for livet på vores planet. Vi har brugt årtusinder på at studere den langvejs fra, men først nu, ved hjælp af den varmeresistente parker-solsonde, kan vi komme tæt nok på til at afsløre dens hemmeligheder. Hvorfor er det lige nær dén stjerne, at der er opstået liv?. Säsong 1. Del 1 av 5.
03:50 
Vores uendelige univers
Søgen efter liv. BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Mennesker har kigget op på stjernerne i årtusinder i søgen efter svar på, hvad der er derude. Men nu er vi nået til det punkt i astrofysikken, hvor vi måske endelig er tæt på at besvare det ultimative spørgsmål: Er vi alene? Og finder vi nogensinde en planet, der ligner vores egen?. Säsong 1. Del 2 av 5.
04:45 
Vores uendelige univers
Mælkevejen. BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Mælkevejen. Vores hjem. En ø af lys, der fortæller en dramatisk og dynamiske historie. Vi er først lige begyndt at forstå Mælkevejens plads i et univers med billioner af andre galakser - og nu kan vi se dens fremtid og uundgåelige endeligt. Hvordan kom vi hertil?. Og hvad er vores plads i universet?. Säsong 1. Del 3 av 5.
05:35 (06:30)
Vores uendelige univers
Sorte huller. BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Der er noget, der skjuler sig i mørket. Usynlige legemer, der trækker farven ud af universet. Og som er i stand til at ødelægge kloder og standse tiden. Vi kalder dem sorte huller. Et bizart fænomen, der former universet. Hvordan opstår sorte huller?. Hvilken rolle spiller de i vores galakse og i universet? Og kan vi løfte sløret for deres hemmeligheder?. Säsong 1. Del 4 av 5.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå