Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Ritt Bjerregaard sparkede døren ind til magtens inderste lokaler, så kvinderne kunne træde ind og tage plads ved siden af mændene. Deadline fortæller historien om Ritt Bjerregaards realpolitiske og symbolske betydning for det danske samfund. Issa Mahmoud Jeppesen får besøg af Kasper Fogh Hansen, der var rådgiver for Ritt Bjerregaard, historikeren Gry Jexen, og socialdemokraten Maria Gudme, der oplevede Ritt Bjerregaard som en tæt personlig allieret i metoo-debatten.
06:40 
Deadline
Selvom Taliban har afskaffet kvinders adgang til uddannelse og i det hele taget forringet kvinders muligheder og retsstilling i Afghanistan, så tror den afghanske aktivist Somaya Faruqi stadig på at tingene kan blive bedre for kvinder i hendes hjemland. Somaya Faruqi er selv et eksempel på, at perioden før Taliban overtog magten, hvor kvinder havde adgang til skole og uddannelse, har gjort en forskel. Hun er ingeniørstuderende og kendt som den tidligere kaptajn på det afghanske Dreamers robotlandshold, der består af piger og unge kvinder, der bygger robotter. Astrid Berg interviewer hende i Deadline.
07:05 
Deadline
Israels nye regering er domineret af yderliggående højre-religiøse partier og politikere, der blandt andet vil udvide bosættelserne i den besatte Vestbred og forsøger at få politisk kontrol over landets højesteret. Hvordan er det kommet hertil, og hvad blev der af Israels venstrefløj? Niels Krause-Kjær spørger den tidligere israelske minister Michael Melchior. Mød også Jonatan Møller Sousa fra Forum for Dialog om Israel og Allan Sørensen, der er Mellemøstkorrespondent for Kristeligt Dagblad.
07:30 (07:54)
Deadline
Flammerne fra Rasmus Paludans koranafbrændinger har nu bredt sig fra Sverige til flere lande i Mellemøsten. På få uger er Paludans aktioner blevet til storpolitik og en mulig forhindring for et Svensk medlemsskab af NATO. Men vil det lykkes Stram Kurs' Rasmus Paludan at forpurre Sveriges vej ind i NATO?. Og er krisen en trussel mod Sveriges parlamentariske situationen? Analyse i Deadline med Issa Mahmoud Jeppsen.
08:00 
P2 Radioavisen
Del 1.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 24.
08:30 
Dansk skyskraber i New York
På tegnebrættet. Dansk dokumentar fra Vi følger den verdensberømte danske arkitekt Bjarke Ingels' New York eventyr og udfolder ideen bag den 100. 000 m2 store skyskraber Bjarke Ingels, som den danske arkitekt er i gang med at opføre på Manhattan i New York. Fascineret af den danske tradition for gårdhaver og bymiljø vælger en af Manhattans største bygherre, Douglas Durst, at hyre Bjarke Ingels til at bygge et boligtårn på den ombejlede grund på Manhattans vestside ud mod Hudson River. Se hvordan Ingels løser opgaven og skaber lys, luft og ude arealer højt svævende over Manhattan. Sendt først gang 24.10.2013. Säsong 1. Del 1.
09:00 
Dansk skyskraber i New York
Rejsegilde. Dansk dokumentar fra I anden del af dokumentaren om Bjarke Ingels, New York eventyr, anskues den 100.000 m2 store skyskraber med New Yorkernes øjne. Man høre tillige Bjarke fortælle om hvad West 57, har betydet for BIG's nye tegnestue, der på bare 3 år er vokset fra, at være 2 personer til nu, at være 90. Man ser den projekt ansvarlige arkitekt stå i det nu synlige byggeri, hvor han fortæller om nogle af de udfordringer den skrå facade giver. Rick Bell, direktør for arkitekturcenteret i New York, fortælle om den indflydelse BIG og Dansk designtænkning har haft på Manhattan og professor ved Columbia Univercity, NY, Andrew Dolkert forklare hvordan West 57 afviger, men også indskriver sig i den amerikanske skyskrabers historie. Sendt først gang 30.12.2014. Säsong 1. Del 2.
09:30 
Dansk skyskraber i New York
Indefra. Dansk dokumentar fra I tredie del af dokumentaren om BIG's, New York eventyr, høre man Bjarke Ingels fortælle om de mange forskellige kompetencer der arbejder i 'kulissen' bag arkitekterne. Man møder de folk der får ideerne/skitserne til, at blive til fysisk arkitektur. Man høre om de udfordringer der er ved at skabe et stort 'Gesamtkunstverk', som Bjarke kalder et sådant byggeri. Landskabsarkitekterne fortæller om det at skabe en have i midten af en skyskraber. Vi ser at byggeriet begynder at tage form og høre naboernes umiddelbare reaktion på at kunne bo et sted med en indre gårdhave. Sendt først gang 15.03.2016. Säsong 1. Del 3.
10:00 
Dansk skyskraber i New York
Det færdige byggeri. Dansk dokumentar fra I fjerde og sidste del af dokumentaren om Bjarke Ingels New York eventyr, ser man det færdige byggeri ude og inde. Man hører Bjarke fortælle om, hvad der har overrasket og hvad der piner ham mest ved processen. David Brown fortæller bl.a. om de overvejelser, der er gjort med hensyn til valg af materialer og gennemgår husets fællesrum, hvor man også ser en typisk lejlighed. Landskabsarkitekten Laura Starr viser rundt i den færdige nyplantede gårdhave, og nogle af de første indflyttere beretter om, hvordan det er at bo i en bygning med egen gårdhave midt på Manhattan. Endvidere annonceres det, at VIA 57 er kåret som Manhattans, Amerikas og verdens bedste skyskraber. Sendt først gang 04.05.2017. Säsong 1. Del 4.
10:30 
Skandinavien i Hitlers jerngreb
Tyskerne kommer. Dansk dokumentarserie fra 2015: Del 1 - tyskerne kommer. Anden verdenskrig er i gang. Hitler er i færd med at gøre drømmen om et nazistisk storrige til virkelighed, og nu er turen kommet til Skandinavien. Det er den 9. april 1940. I Sverige sidder Kong Gustav, i Norge kong Haakon, og i Danmark Kong Christian. De tre konger skal tage den svære beslutning sammen med deres lands regering: Skal de kæmpe imod eller skal de overgive sig. Vi fletter de tre landes historier sammen med en enestående samling af arkivmateriale, der sætter vores egen historie i større perspektiv. Säsong 1. Del 1 av 5.
11:05 
Skandinavien i Hitlers jerngreb
Under pres. Dansk dokumentarserie fra 2015 - 2. del: Under pres. Året er 1941 og Hitler åbner en ny front i krigen. Ikke-angrebspagten med Sovjetunionen bliver brudt. Kommunismen skal tilintetgøres - og det gælder også i Skandinavien. I løbet af det næste halve år kommer Danmark, Sverige og Norge ud for et voldsomt tysk pres. I Norge kommer det til store demonstrationer mod besættelsesmagten, mens Danmark og Sverige samarbejder. Med en enestående samling af arkivmateriale fletter vi for første gang de tre landes historie sammen. Säsong 1. Del 2 av 5.
11:35 
Skandinavien i Hitlers jerngreb
På flugt. Dansk dokumentarserie fra 2015: Del 3 - på flugt. I 1942 bor omkring 2000 jøder i Norge. I Danmark op mod 8000. Deres hverdag er som alle andre nordmænd og danskeres, og de tror det kan blive ved sådan. Men Hitler har andre planer. Ruth Maier er bare én af de 1536, der melder sig på et norsk politikontor og lader sig registrere som jøde. Hun er også blandt de første mange hundrede norske jøder, der bliver deporteret til Auschwitz. I 1943 er turen kommet til de danske jøder og i et kapløb med tiden, når tusindvis i sikkerhed i Sverige. I flygtningelejrene, hvor de mindst af alt venter det, møder de antisemitismen igen. Når det gælder jøderne, hører Norge, Danmark og Sveriges historie uløseligt sammen. Den fortæller vi her med enestående billeder fra de tre landes arkiver. Säsong 1. Del 3 av 5.
12:00 
Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Säsong 1. Del 1.
12:35 
Store danske Videnskabsfolk
Tycho Brahe. Tycho Brahe var et renæssance-geni og betragtes som grundlægger af moderne observerende astronomi. Han var en kompromisløs og excentrisk forsker. Men hans popularitet og egenrådige temperament sendte ham i unåde hos kongen og landflygtighed. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker. Säsong 1. Del 6.
13:10 
Fortidens fantastiske ingeniørkunst
Veje, der ændrede verden. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Over 1,2 milliarder køretøjer færdes i dag på veje, der strækker sig millioner af kilometer på tværs af kontinenterne. Vejen - og hjulet - er nogle af oldtidens største triumfer. Tilsammen har de givet mennesket ekstraordinær bevægelsesfrihed. I 2002 fandt arkæologer nær byen Ljubljana i Slovenien et træhjul. Det var over 5000 år gammelt, og anses nu for at være det første hjul i historien. Hvordan så det ud, og hvordan var oldtidens veje?. Säsong 1. Del 1.
14:00 
Amundsen
Norskt drama fra 2019. Den norske eventyrer Roald Amundsen er besat af tanken om at opdage de sidste uudforskede dele af kloden. I et kapløb med englænderen Robert Scott bliver han i 1911 den første, der når Sydpolen. Men Amundsen er en mand, som ikke viger tilbage for at lyve for sine nærmeste for at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Ikke mindst broren Leon, hans faste støtte, må lide under Amundsens valg. Producerat år 2019. Regissör: Espen Sandberg, Skådespelare: Katherine Waterston, Pål Sverre Hagen, Christian Rubeck.
16:00 
Himlens vovehalse
Amerikansk drama fra 1963. Oberst Jim Caldwell fra det amerikanske luftvåben får kommandoen over en vigtig luftbase. Den forrige kommandør er blevet fyret, fordi basen klarede sig dårligt under en øvelse, så Caldwell strammer basens procedurer. Men den barske måde, han behandler sine folk på, chokerer hans kone i en grad, der truer med at ødelægge deres ægteskab. Producerat år 1963. Regissör: Delbert Mann, Skådespelare: Mary Peach, Rock Hudson, Rod Taylor.
17:55 
Civilisationernes storhed og fald
Katastrofen i Bronzealderen. Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Secrets to Civilization) Vi mennesker har været overalt. Vi har bygget byer, nationer og riger. Men for mere end 3000 år siden led menneskeheden et af historiens største tilbageslag. Blomstrende civilisationer forsvandt inden for en menneskealder, og der skete enorme ødelæggelse. Nu har internationale forskere fundet opsigtsvækkende ny viden om, hvorfor bronzealderen ophørte så brat. Stod klimaforandringer bag?. Säsong 1. Del 1 av 3.
18:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Johanne Louise Schmidt fat på salmen "Alle mine kilder". Säsong 2018. Del 4.
18:55 
Kim Schumacher - i alle regnbuens 80'er farver
Edderhyleme høvl på virkeligheden. Kim Schumachers mor har svært ved at acceptere, at hendes søn er homoseksuel. På trods af det, lever han sit kærlighedsliv i et fast trekantet forhold med to mænd, og de bor alle tre sammen. I midten af 1980'erne er Kim Schumacher blevet et kendt ansigt, og han opsøger New Yorks natteliv for at udleve sig. Hans popularitet kulminerer med et amerikansk inspireret talkshow. Det er ikke set før på dansk tv, men at komme først med noget nyt, er langt fra lig med succes. Säsong 1. Del 3 av 4.
19:30 
Et sted, to verdener
Hotellet,. Vi er i hjertet af København, på Kongens Nytorv, i 1948. En hel verden vånder sig oven på verdenskrig, atombomber, lavkonjunkturer. Forude venter opsving og velfærd, men mange lever stadig i den dybeste armod. Rundt om hjørnet finder man stadig slumkvarterer med forfaldne ejendomme og skumle baggårde. Men her på torvet ligger Hotel d'Angleterre i al sin pragt. En kæmpe flødeskumskage, vel at mærke kun for de allerrigeste. De bliver opvartet af en hær af tjenende ånder, fra portieren til overtjeneren. Det er ét sted, men to verdener. Liv Thomsen fortæller om det ulige Danmark, der hersker langt op i det tyvende århundrede. Säsong 1. Del 4.
20:00 
Simon Reeves' fantastiske rejser
Britisk naturserie fra 2021. (Incredible Journeys with Simon Reeve) Simon Reeve har besøgt over 130 lande i sin lange karriere. Denne gang viser han nogle af de skøreste og mest farlige situationer, han har været i på sine mange eventyr - fra dengang han var under beskydning i det krigshærgede Mogadishu, blev chikaneret i Rusland og til en vanvittig ambulancetur gennem San Salvador. Säsong 1. Del 2 av 4.
21:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang. Säsong 10. Del 2.
21:30 
Hvorfor snakker vi ikke om mig?
En diktator kommer i tvivl midt i sin tale, Podcastpigerne er tilbage med flere problemer og en HR-konsulent viser vigtige kommunikative evner. I 2. afsnit af miniserien "Alberte My & Iben - vores story" er der både rundvisning i DR med et spontant møde med Christian Degn. Og en dildovideo får jyske kusine Iben til at tvivle på hvad hun har rodet sig ud i. Säsong 2. Del 2 av 8.
21:55 
Skyld
Luk mig ud. Må man ødelægge en familiemiddag på grund af en politisk uenighed?. Säsong 1. Del 3 av 9.
22:05 
Debatten
Kampvogne til Ukraine?. Tyskland har givet grønt lys: Lande, der råder over de såkaldte leopard-kampvogne, er velkomne til at sende dem til Ukraine. En mulighed, som flere europæiske lande gerne vil benytte. Flere partier på Christiansborg opfordrer den danske regering til at gøre det samme, men forsvarsminister, Jakob Ellemann-Jensen, tøver. Skal Danmark sende leoparder til Ukraine? Og hvad skal være de næste skridt i krigen?. Säsong 2023. Del 2.
23:05 
End of sentence
Irsk-amerikansk drama fra 2019. Da Franks kone dør, er hendes sidste ønske, at hendes aske skal spredes i en fjern sø i hendes fødeland, Irland. Frank skal have sin voksne søn Sean med på rejsen, men da Sean løslades fra fængslet, er det sidste, han har lyst til, at tage på roadtrip med sin far. Sean lader sig dog overtale, og sammen begiver far og søn sig ud på en rejse, som bliver mere begivenhedsrig, end de havde regnet med. Producerat år 2019. Medverkande: Sarah Bolger, John Hawkes, Logan Lerman, Regissör: Elfar Adalsteins.
00:35 
Gamle Danmark
Var der noget at råbe hurra for? For at fatte den lyse maj 1945, må man kende den mørke vinter der gik forud. Derfor handler det første program i en række på ti om hele dette mærkelige år, med tredelt magt mellem Hitlers befuldmægtigede, de danske departementschefer og modstandsbevægelsen. Nazismen var i opløsning og volden og sortbørshandelen florerede. Så kom befrielsen og efter de bevægende dage den 4. og 5. maj, startede hverdagen i det befriede Danmark. Retsopgøret kunne begynde. Og medens det øvrige Danmark jublede blev Bornholm bombet. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1983. Säsong 1. Del 1.
01:55 
Gamle Danmark
Der må være en grænse. Ved det første frie valg efter besættelsen var modstandsbevægelsen gået i opløsning. Venstremanden Knud Kristensen blev statsminister. Verdenskrigen havde skabt store flygtningeproblemer, med hundredtusinder af tyske flygtninge i Danmark og fordobling af befolkningstallet i Sydslesvig. Hvordan ville det påvirke vores udvikling? Var der tvivl om den danske grænse mod syd? Kong Christian X døde, og blev efterfulgt af Frederik IX. Med den amerikanske Marshalls hjælp fik vi en tiltrængt vitaminindsprøjtning. Der var opbrud i gamle vaner og normer, nye tider skulle begynde. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang. Säsong 1. Del 2.
03:15 
Spector: Manden, musikken og mordet
Britisk dokumentarserie fra 2022. (Spector) Ifølge politiet er Lana Clarkson blevet myrdet, og i 2007 begynder retssagen i Los Angeles mod Phil Spector. Han har samlet et elitehold af forsvarsadvokater, og siger i interviews, at han er uskyldig. Uafhængigt af hinanden har både Spector og Clarkson skiftet kurs i årene inden 2003. En ulykke forhindrer hende i at arbejde et år, og han begynder vise sig i Hollywood igen. Hans forsvarer mener, at fakta beviser hans uskyld, og satser på ét nøglebevis. Säsong 1. Del 3 av 4.
04:05 
Spector: Manden, musikken og mordet
Britisk dokumentarserie fra 2022. (Spector) Retssagen mod Phil Spector nærmer sig sin afslutning. Anklageren og forsvareren præsenterer deres fortolkning af beviserne, men juryen kan ikke blive enig om en kendelse. Sagen ender uafgjort. Lana Clarksons familie er helt slået ud, men anklageren sværger at føre en ny retssag med en ny jury. Da den ender med en dom, må Spector forlige sig med livet i fængsel. Men hvad har Lanas mord betydet for hendes pårørende og for Spectors eftermæle?. Säsong 1. Del 4 av 4.
05:00 (06:10)
En statsanklagers død
De afgørende 5 dage. Alberto Nismans ekskone, dommeren Sandra Arroyo Salgado, afslører, hvad der skete i dagene før Nismans død, herunder hans fremsatte beskyldning mod Cristina Fernández de Kirchner. Säsong 1. Del 4.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå