Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Vores uendelige univers
Big Bang. BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Vi lever i et lille hjørne af et kolossalt univers. Det er fuldt af kosmiske vidundere som hvirvlende gasskyer, enorme sorte huller og eksploderende stjerner. Alligevel har vi sat os for, fra vores lille planet, at studere universet og prøve at få svar på nogle af menneskehedens største spørgsmål. Hvordan begyndte det hele? Og var der noget før Big Bang?. Säsong 1. Del 5 av 5.
07:25 (07:51)
Besat af en drøm
Musikdokumentar. Mads drømmer om et gennembrud ligesom det, hans kæreste MØ fik. Sangeren har været upcoming musiker i tyve år, og tror altid han er i gang med at skrive et hit. Mød drømmeren og optimisten Mads, der fængsler publikum med bandet Goss og prøver at få tiden til at stå stille. Og som kun har sat drømmen på pause, da han passede på sin kæreste, da hun gik ned med stress. Säsong 1. Del 1 av 2.
08:00 
P2 Radioavisen
Del 1.
08:05 
Morgenandagten
Säsong 2023. Del 32.
08:30 
Seneste nyt fra TV Avisen
12:00 
Fordi du er kvinde
Hvem gider lytte til en skrigeskinke?. I 2011 får vi Danmarks første kvindelige statsminister. Kampen om ligestilling mellem mænd og kvinder er forbi. Eller er den?. I denne serie tager vi på en historisk rejse fra kvindernes indtog i Folketinget og frem til i dag sammen med historikere og politikerne Ritt Bjerregaard, Grethe Fenger-Møller, Sophie Løhde og Johanne Schmidt Nielsen, der fortæller om alt det, du skal finde sig i - fordi du er kvinde. Säsong 1. Del 1.
12:45 
Fordi du er kvinde
Det sagde hun også i går. Kvinder var sjove, men mændene var sjovere. Og det har kostet blod, sved og tårer for de kvinder, der har kæmpet for retten til at stå på scenen med egne tekster og tage stikkene hjem. Vi tager med komikerne, Anne-Marie Helger, Mette Lisby, Molly Thornhill, Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt på en tur gennem komikkens kvindehistorie - hele vejen fra pæn revypynt til flatterende fissejokes fra stand-up scenen. Säsong 1. Del 2.
13:30 
Store danske videnskabsfolk: Peter W. Lund
Peter W. Lund. Naturforskeren Peter W. Lund er berømt for sin opdagelse af sabeltigeren, kæmpedovendyr og andre eksotiske fortidsdyr i brasilianske kalkstenshuler. Han fandt også de første fossiler af fortidsmennesker, som i dag er centrale for forståelsen af menneskets udbredelse på jorden. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi. Säsong 2. Del 2.
14:00 
Guldkorn
1972. I 1972 begynder arbejdsløsheden at stige og det mærker de mange gæstearbejdere, der er kommet til Danmark. Ude i provinsen må små købmandsforretninger se sig udkonkurrerede af de nye supermarkeder - og så er det året, hvor en kristen vækkelse får den danske ungdom til at bytte sex og stoffer ud med Jesus. Säsong 2. Del 3.
14:20 
Rejsen i det græske øhav
Santorini, Naxos og Sifnos. Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Bettany Hughes ankommer til Santorini og Akrotiri, også kendt som Ægæerhavets Pompeii. Et vulkanudbrud med en kraft svarende til 3. 000 atombomber ødelagde byen Akrotiri for ca. 3.500 år siden. Bettany undersøger, om udbruddet skabte myten om Atlantis. Ligesom sirenerne fristede Odysseus, bliver Bettany fristet af vinguden Dionysos' ø, Naxos, hvor oldtidens fester stadig bliver fejret. Säsong 1. Del 3 av 6.
15:10 
Rejsen i det græske øhav
Kreta. Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Netop da Bettany ankommer til Kreta, afskærer en kraftig storm al adgang til øen. Her finder hun frem til en kopi af den type træbåd, som Odysseus og hans mandskab kunne have brugt. I Knossos, hvor uhyret Minotauros hærgede, kigger hun på sammenhængen mellem myter og historiske offer-ritualer. Det var også på Kreta, at Odysseus stjal kyklopen Polyfemos' ost - en god anledning til at besøge en hyrde og ostemager i bjergene. Säsong 1. Del 4 av 6.
16:00 
Historiequizzen
Krigens bløde udstyr. Seks genstande på et bord. Fire historikere og én professor. Historiequizzen besøger hver uge et nyt museum og dykker ned i magasinerne. Säsong 1. Del 1.
16:30 
Historiequizzen
Etikette. Hvorfor spyttede de så meget i 1700tallet? Historiequizzen handler om etikette og har fundet en spyttebakke i Nationalmuseets magasin. Säsong 1. Del 2.
17:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
17:30 
Adoptionens historie
Børn til salg. Engang var der ingen der vidste, hvad der blev af de børn der blev født udenfor ægteskab - nogle blev solgt til bortadoption, andre slået ihjel eller overladt i fremmedes varetægt - det var før, der var noget, der hed spædbørnehjem, Mødrehjælp eller adoptionsbureauer. Säsong 1. Del 1.
18:00 
Store danske videnskabsfolk: Willi Dansgaard
Willi Dansgaard. Willi Dansgaard er berømt for opdagelsen, at iskerner fra indlandsisen indeholder information om fortidens klima. Han opfandt en metode til at aflæse, hvad temperaturen var i den sky, som regn og sne er faldet ud af. Og kortlagde de sidste godt 100.000 års klimaforandringer. I 1995 fik han geofysikkens svar på nobelprisen. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi. Säsong 2. Del 6.
18:30 
Nævenyttige storebrødre og kreative lillesøstre
Dansk dokumentar fra Vi kender alle karikaturen af en pligtopfyldende storesøster, der får sig en uddannelse og ikke tager studielån. Eller den kreative sjove lillebror, der spiller i band og holder sabbatår, fordi han gerne vil være skuespiller. Mellembørnene er ultra diplomater, sørger for ro i lejren, og så er rollerne fordelt. Men er det nu også så tydeligt, hvem der er yngst og ældst i en søskendeflok, og hvor meget betyder placeringen i søskendeflokken egentlig for, hvem vi er? I dette DR2 tema undersøger vi sammen med børnepsykolog Margrethe Brun Hansen, om det er muligt at se forskel på et hold store-søskende og et hold små-søskende, når de udfører en række opgaver. Derudover møder vi Abdel Aziz Mahmoud og hans tre søskende, brødrene Kærså fra bandet Moonjam og søstrene Lene og Anne Sofie Espersen. Sendt første gang 21.05.2016.
19:15 
Verdens smukkeste togrejser
Sri Lanka. Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Colombo til Ella. Denne gang tøffer vi ud på en betagende rejse på en af verdens bedst bevarede victorianske jernbaner. En rejse, der fører os gennem bjerge, forbi store vandfald og endeløse temarker - og det ingeniørmæssige vidunder: jernbanebroen Nine Arch Bridge. På vejen møder vi de mennesker, der bor og arbejder langs jernbanen. Säsong 1. Del 5.
20:00 
Swimming pool
Fransk-engelskt drama fra 2003. Den succesrige krimiforfatter Sarah Morton føler sig udbrændt, og hendes redaktør tilbyder hende at låne hans villa i Sydfrankrig. Sarah finder sig hurtigt til rette i huset, men en dag dukker der en uventet gæst op - nemlig redaktørens unge datter. Sarah er fortørnet over at blive forstyrret, men også fascineret af den selvsikre unge kvinde, der solbader uden en trevl på kroppen og dyrker højlydt sex med forskellige mænd. Men en dag tager tingene en dramatisk drejning. Producerat år 2003. Regissör: François Ozon, Skådespelare: Charles Dance, Charlotte Rampling, Ludivine Sagnier.
21:40 
På skuldrene af Bohr
Teleportation i Danmark. I en kælder i København findes et hold, som kan teleportere 100 millioner atomer. Betyder det så, at vi en dag kan teleportere mennesker?. Eller er det slet ikke meningen med teleportation?. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet. Säsong 1. Del 5 av 6.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:25 
Da Carlos forsvandt
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Dokument inifrån: Fallet Carlos) En søndag eftermiddag i maj cykler den udviklingshæmmede Carlos mod kiosken i den lille svenske by Strömsund. Herefter forsvinder han uden spor. Nu er der gået 18 år, siden Carlos forsvandt. Og journalisten Bo-Göran Bodin har lovet hans mor at gøre et sidste forsøg på at finde ud af, hvad der hændte ham. Säsong 1. Del 1 av 3.
23:25 
De usynlige seriemordere
Snigmorderne fra Washington D.C. I 23 dage i efteråret 2002 terroriserede de to snigskytter John Allen Muhammad og John Lee Malvo Washington D.C. Fra bagagerummet af deres blå Chevrolet Caprice kørte de rundt og skød og dræbte tilfældige. For første gang fortæller efterforskere, ofrenes familier og Lee Malvo selv, historien om de koldblodige nedskydninger. Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper). Säsong 1. Del 1.
00:20 
De usynlige seriemordere
Terrorstormen. De to morderiske snigskytter, Malvo og Muhammad, begynder deres rædselstur i udkanten af Washington D.C. Og på under 24 timer har de dræbt fem mennesker og efterladt byen i rædsel. Hvem bliver det næste offer? Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper). Säsong 1. Del 2.
01:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
01:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:55 (06:20)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå