Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:30 (07:58)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Livets planet
Planeter. Naturserie fra BBC fra (Life) Planter har ekstreme tilpasnings-evner. I bunden af regnskoven formår de at klatre metervis op i lyset ad træernes stammer. Nogle kan indfange regnvand i deres kronblade. Andre har tilpasset sig et goldt miljø ved at blive kødædende og dermed kunne fortære fluer og andre insekter. Og mange har udviklet sindrige systemer til at tiltrække insekter, der kan bringe deres støv til andre planter. Säsong 1. Del 9 av 10.
09:20 
Dansk teater 300 år
Virkeligheden rykker ind på teatret. I hjertet af København, på byens fornemmeste plads, rejser der sig i 1870erne en bygning i tidens populære historicistiske stil. Det nye kongelige teater ligger lige i hjertet af en hastigt voksende storby. Men også i resten af landet bygges det ene nye teater efter det andet. . Her kan man opleve det nye naturalistiske teater. På scenerne optræder en ny slags komplekse kvinder, som f.eks. Nora fra Henrik Ibsens 'Et dukkehjem' og August Strindbergs 'Frk. Julie' Der er heftige debatter om køn, teater og tid. Säsong 1. Del 5 av 10.
09:30 
Dansk teater 300 år
Kulturkamp og krig. I mellemkrigstiden er der tre begivenheder der kaster skygge over hvert enkelt menneske: Den Første Verdenskrig, den russiske revolution. den spanske syge. Og ud af det vokser et nyt slags teater og en ny slags revy. Liva Weel gør PHs ord til klassikere. Og på Riddersalen eksperimenterer man løs. Kjeld Abell, Per Knutzon og Lulu Ziegler tilhører en generation af kunstnere, der tegner dansk teater efter krigen og mange år fremover. Säsong 1. Del 6 av 10.
09:40 
Madsen & Co.
Kissers besøg. Komedieserie fra 1998. Kissers besøg. Susanne er bortrejst på konference i weekenden, og Kisser har meldt sig som baby- sitter. Hun vil benytte lejlig- heden til at finde ud af, hvor- dan det er at være en rigtig familie - nu hvor hun selv har tænkt sig at få en. Alle får prøvet noget nyt - og Kisser har en tilståelse. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price. Säsong 1. Del 15 av 32.
10:05 
Madsen & Co.
Weekend for to?. Dansk komedieserie fra 1998. Weekend for to? Kisser er flyttet tilbage i sit hus, som nu faktisk er Jørgens hus. Men Jørgen synes, det er rart og vil invitere Kisser på en romantisk weekend til Pension Søglimt. Præcis det har Susanne ønsket sig i de sidste 10 år - men Mogens har været umulig at få med på andet end fodboldture, og nu har Susanne fået nok. Mogens<.>_Peter_Schrøder. Susanne<.>_Birgitte_Raaberg. Line<.>_Maria_Birkkjær. Max<.> <.>_Rasmus_Ogstrup_Rasmussen. Kisser<.>_Susanne_Heinrich. Jørgen<.>_Peter_Gilsfort. Manuskript:_Michael Hjort, _Johan_Kindblom og _Tomas_Tivemark. Instruktion:_Piv_Bernth. Bearbejdelse: _John_Stefan_Olsen. Scenografi:_Bettina_Sneum. Musik:_James_Price. Säsong 1. Del 16 av 32.
10:30 
Tidsmaskinen
Hvordan vi er kommet fra lussingen som opdragelsesmiddel til hjem domineret af små tyranner. I dag er rygeforbud mere reglen end undtagelsen, men for ikke så længe siden lå røgen tykt over landet og selv gravide røg som skorstene. Vi skal også møde Niels Groth der tilbragte sommeren 1966 i et fængsel i den afrikanske diktaturstat Guinea anklaget for at være spion. 40 år senere fortæller han sin historie. Säsong 1. Del 4.
11:20 
Tidsmaskinen
TV gik fra det ene øjeblik at ville lære kvinderne at behage manden med en morgenbakke til i det næste øjeblik at fortælle kvinder hvordan de skal sikre sig selv en ordentlig orgasme. Tidsmaskinen møder også Jacob Haugaard, for at høre hvordan en rablende skør underholder ender på en af dette lands vigtigste talerstole. Til slut skal vi se på 50 års flygtningeindsamlinger, fra sort hvid billeder til farver. Show og lidelse har gennem alle årene samlet nationen og når vi har skullet vise den gode vilje. Säsong 1. Del 5.
12:10 
Spioner i krigstjeneste
Spionen, der forhindrede krigen. Tysk dokumentarserie fra 2019. (Spies of War) I 1962 er cubakrisen på sit kogepunkt. Og verden holder vejret af frygt for en altødelæggende atomkrig mellem USA og Sovjetunionen. Bag kulisserne kæmper en af århundredets største kontraspioner for at redde USA ud af krisen. Her dykker vi ned i historien om den sovjetiske efterretningsofficer Oleg Penkovsky der hjælper CIA med at infiltrere Sovjetunionens atomvåbenprogram og afværger 3. Verdenskrig. Säsong 1. Del 3 av 4.
13:00 
Tværs gennem Canada
Norsk rejseserie fra 2004. (Canada på tvers) Lars må tilbagelægge 1500 kilometer i verdens mest øde og utilgængelige vildmark. Nærkontakten med ulvene er noget af det, han sætter mest pris på, men to af hundene forsvinder. Säsong 1. Del 3 av 6.
13:30 
Tværs gennem Canada
Norsk rejseserie fra 2004. (Canada på tvers) Lars er nået frem til inuitlandsbyen Arviat ved Hudson Bay. Isbjørnene har deres trækrute forbi her, og en af dem går til angreb på nordmanden. Säsong 1. Del 4 av 6.
14:00 
Galapagos-øerne
Født af ilden. Naturserie fra BBC fra 2006. Galapagos er meget mere end en række øer i Stillehavet. Det er et levende, biologisk laboratorium, der ikke alene har givet liv til nye arter og set lige så mange arter uddø, men har ændret hele vores opfattelse af livet på jorden. De blev skabt af en række underjordiske vulkanudbrud og ligger tusind kilometer vest for Ecuador. Placeringen i mange forskellige slags have har skabt en unik blanding af liv til øerne, og det ændrer sig konstant. Det er et af mest vulkanaktive områder i verden med mere end tres udbrud i de sidste 200 år. Blandingen af koldt og varmt vand bidrager til en rig variation af havdyr som hammerhajer og den specielle Galapagos garden eels. Det har været meget sværere for landdyr at nå til Galapagos. De få, det er lykkedes for, har været nødt til at krydse det åbne hav på drivtømmer, der er kastet ud i havet af stormfloder. Säsong 1. Del 1 av 3.
14:50 
Galapagos-øerne
Evolutionens øer. Naturserie fra BBC fra 2006. Charles Darwin første ekspedition til Galapagos fandt sted den 15. september 1835, og hans oplevelser og studier af det unikke miljø skulle komme til at ændre vores opfattelse af udviklingen af livet på jorden. Dramatiske rekonstruktioner og betagende naturoplevelser fortæller, hvorfor netop dette sted er en udstillingsmontre for evolutionen. Bevægelser i kontinentalpladerne har skabt en række øer med hver sin karakter, havmiljø og klima. Alle arter på øerne har været tvunget til at tilpasse sig ændringerne eller uddø. Skildpadder har ændret formen på deres skjold for at tilpasse sig netop den ø, de lever på. Blomster er blevet gule for at tiltrække øernes eneste bi. Finker er blevet til bremser for at overleve, og skarver har mistet deres flyveevne. Men ikke alt liv er begrænset til Galapagos. Havfugle kommer langvejs fra og kaskelothvaler kommer for at yngle, og så er der selvfølgelig alle turisterne, der kommer for at opleve det område, der ændrede historien. Säsong 1. Del 2 av 3.
15:40 
Arkitektens hjem
Jan Gunnar Skjeldsøy. Norsk arkitekturserie. En gammel villa i det sydlige Norge, en sauna og en flot bygning i naturen langs kysten. Arkitekten Jan Gunnar Skjeldsøy mener, at bygningerne skal tilpasse sig naturen, så også dyr, fugleliv og insekter trives. Säsong 6. Del 3.
16:10 
Arkitektens hjem
Erik Fenstad Langdalen. Norsk arkitekturserie. En pilgrims- og slægtsgård i Dovre, en ærværdig lejlighed i Oslo og et gammelt tømmerhus i Lesja. Arkitekten Erik Fenstad Langdalen arbejder på at bevare husenes kultur og historie, når de skal renoveres og istandsættes. Säsong 6. Del 4.
16:40 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2018. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Ukraine er bedst kendt for borgerkrig, en atomkraftulykke, russisk undertrykkelse og kålsuppe. Men der er også mere end 20.000 kilometer godt slidt og udtjent jernbane, der skriger på at blive udforsket. Så det gør Chris. Säsong 5. Del 3 av 4.
17:25 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2018. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. I det smukke Vietnam regnes genforeningsjernbanen fra Ho Chi Minh City til Hanoi for at være en af verdens smukkeste strækninger. Chris tager turen for at finde ud af, om jernbanen faktisk har forenet det kommunistiske Vietnam. Säsong 5. Del 4 av 4.
18:10 
Ludere, lommetyve og lirekassemænd
Rababerdrenge mod panserbasser, 1880-. Dansk historieserie fra Rababerdrenge mod panserbasser, 1880-1900 Danmark har ikke altid været et lille lykkeligt rigt land. Og vores velfærd kom ikke af sig selv og skal ikke tages for givet. I denne serie giver Liv Thomsen stemme til Underdanmark, den anden halvdel, dem der levede i skyggen, langt fra de bonede gulve og pæne borgerhjem. Denne gang handler det om Christian Christensen, der voksede i det såkaldte rabarberland på Nørrebro i København i slutningen af 1800 tallet. Han var én af titusinde indvandrere i hovedstaden, der levede under uhørt uhumske forhold og som fra helt lille måtte hjælpe med at forsørge en hastigt voksende familie. Säsong 1. Del 3 av 6.
18:40 
Ludere, lommetyve og lirekassemænd
Danmarks slavinder, 1900-. Dansk historieserie fra Danmarks slavinder, 1900 - Danmark har ikke altid været et lille lykkeligt rigt land. Og vores velfærd kom ikke af sig selv og skal ikke tages for givet. I denne serie giver Liv Thomsen stemme til Underdanmark, den anden halvdel, dem der levede i skyggen, langt fra de bonede gulve og pæne borgerhjem. Denne gang handler det om Marie Christensen, der var én af mange tjenestepiger omkring år 1900. Pigerne blev behandlet som slavinder, knoklede det meste af døgnet og boede på bittesmå værelser. I den sparsomme fritid kom nogle af pigerne i ulykke eller tyede til prostitution, og omverdens dom var hård. Säsong 1. Del 4 av 6.
19:10 
Hitlers brutale inderkreds
Spytslikkernes sejr. Britisk dokumentarserie fra 2018. (Hitler's Circle of Evil) I begyndelsen af 1942 er Tysklands invasion af Sovjet nået til et kritisk stadium. Hitler har behov for flere kampvogne og fly og udnævner til de flestes forbløffelse sin ven og yndlingsarkitekt, Albert Speer, til rustningsminister. Hitlers inderkreds syder med jalousi og intriger, og selv om Speer faktisk viser sig mere end kapabel til jobbet og efter manges mening udsætter Tysklands sammenbrud med et par år, skal den bratte opstigning vise sig at være temmelig farlig for hans helbred. Säsong 1. Del 8 av 10.
20:05 
Thatcher og Reagan - et særligt venskab
Jernladyen og filmstjernen. Britisk dokumentarserie fra 2022. (Thatcher & Reagan: A Special Relationship) Hun betragter sit øgenavn som et adelsmærke og han er Hollywoodfilmstjerne. I 1980'erne opbygger den britiske premierminister Margaret Thatcher og USA's præsident Ronald Reagan et helt særligt politisk og personligt forhold. Selvom de ikke altid kommer overens, er de med til at afslutte Den kolde Krig på fredelig vis og ændre forholdet mellem Øst og Vest. Hvilke roller spiller de i det historiske vendepunkt?. Säsong 1. Del 1.
21:00 
Uropatruljen - politiets hårde hunde
Dansk historieserie fra Uropatruljen er en af de mest berømte og berygtede politienheder i dansk politihistorie. Urobetjentene opererede fra 1965-2001 og skulle slå ned på narkohandel, rockere og bz-ere. De patruljerede i de københavnske uroområder i civilt tøj, og de fik ofte kritik for deres kontante og utraditionelle metoder. I dette afsnit følger vi uropatruljen fra den bliver etableret, hvor en håndfuld betjente skal skabe ro omkring Storkespringvandet på Strøget, til at urobetjente lever undercover på Christiania for at afsløre hashhandlens bagmænd. Säsong 1. Del 1 av 3.
21:30 
Jagten på Elefantordenen
Kejserens elefantorden. Dansk reportageserie fra 2022. De to eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff er trukket i det fine tøj, når de rejser ud i verden for at lede efter forsvundne danske Elefantordener. Vil det lykkes for Jan og Morten at bringe nogle af de kostbare Elefantordener hjem til Danmark? I Etiopien leder de efter den Elefantorden som nu afdøde kejser Haile Selassie modtog af kong Frederik 9. under statsbesøg i Danmark. Da den gamle kejser blev styrtet under den etiopiske revolution, forsvandt også hans Elefantordenen, som aldrig er leveret tilbage til Kongehuset. Nu føret sporet Jan og Morten ud til rasta-folk, der dyrker Haile Selassie som en gud. Mon de ved, hvor kejserens Elefantorden måske er gemt?. Säsong 1. Del 3 av 4.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Dansk teater 300 år
Teater til tiden. En ny generation springer rammerne for teateret i 1990'erne. Der eksperimenteres med kærligheden og ironien, leges med døden og spilles på samfundet, når teatret tages ind i det 21 århundrede. Det er virkelighedstro teater til tiden. Samtidig er der virkelig liv i den moderne dans, og en række festivaler trækker publikum til. Säsong 1. Del 9 av 10.
22:40 
Ritualet
Os to. Tysk-østrigsk thrillerserie inspireret af 'Broen'. (Der Pass) Grusomme omstændigheder tvinger Ellie til at vende tilbage til jobbet. Dermed genforenes hun med sin gamle kollega Gedeon Winter. Snart lykkes det de to at sætte en fælde for gerningsmanden. Säsong 2. Del 5 av 8.
23:25 
Ritualet
Den lange søvn. Tysk-østrigsk thrillerserie inspireret af 'Broen'. (Der Pass) Liget af endnu en kvinde fører Ellie og Gedeon på sporet af en hemmelig jagtklub. Da endnu en kvinde bortføres, tvinger det makkerparret til at gribe til ulovligheder. For at redde kvinden vælger de nemlig at samarbejde med mafiaen, og Gedeon kontakter de gangstere, der forsøgte at dræbe ham. Säsong 2. Del 6 av 8.
00:15 
Ditlev Tamm - professor på høje hæle
Crossdresser på Solkongens tid. Juraprofessor Ditlev Tamm er taget til Paris for at læse crossdresserens Choisys efterladte manuskripter. Abbé de Choisy var teolog og levede tæt på Solkongens hof i Frankrig for godt 300 år siden. Selv om datidens mandemode dikterede pudder og parykker, var det hverken almindeligt eller accepteret at crossdresse. Så hvordan kunne det lade sig gøre for Choisy? Det forsøger Tamm at finde ud af. Tamm har selv de sidste 20 år vakt opsigt med sit farverige tøj, som han vælger frit fra både kvinde- og mandegarderoben. Säsong 1. Del 4 av 4.
00:45 
Vinfup for millioner
Britisk/amerikansk dokumentar fra 2016. Org titel: Sour Grapes Før finanskrakket i 2008 var købet af eksklusiv vin, blevet en populær hobby for stenrige for fondsforvaltere, ejendomsmæglere, it-millionærerer og kendte. Rudy Kurniawan, der var bevæbnet med masser af penge, karisma og en uovertruffen viden om årgangsvine, fik hurtigt ry for at være en enestående vinkender, og de største samlere flokkedes til hans vinauktioner. Men da en fransk vinproducent og en amerikansk vinsamler opdagede en mistænkelig flaske, kunne optrævlingen af en af vor tids største svindelnumre begynde.
02:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 (06:00)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå