Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Når livet vender
Et barn med hjerneskade. Svensk dokumentar fra 2018. (När livet vänder) Anna Pellas datter Agnes blev født med en hjerneskade. Nu er hun 14 år og en usædvanlig teenager. Hun kan hverken se, tale eller gå. Anna Pella fortæller om reaktionen, da hun og hendes familie fik at vide, at Agnes er helt blind, og om at leve med den viden, at en lungebetændelse kan betyde døden. Men også om at revurdere, hvad der er vigtigt, og om at finde sig selv. Säsong 3. Del 6 av 7.
09:00 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Der var ingen der troede på, at det unge par Lisa og Svein kunne holde til at blive mere end et år på øen Fonna i Norge, men stedet var lige hvad de havde drømt om. Sammen med deres 1-årige søn trives de og nyder livet. Nordvision fra Norge. Säsong 2016. Del 5 av 6.
09:40 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Ved Sognefjorden i Norge bor Vilhelm Rumohr på det herskabelige gods, han arvede da han var bare 19 år. Dengang havde han ingen som helst anelse om, hvad han gik ind til. Det, der dengang havde gjort hans forfædre rige, må han i dag udnytte på helt andre måder. Nordvision fra Norge. Säsong 2016. Del 6 av 6.
10:20 
Bournonville
Dansk dokumentar fra August Bournonville (1805-1879) er guldalderens store balletdigter. Som sine malerkolleger i 1800-tallet lod han sig inspirere af det sydlandske og skabte italienske, franske og spanske balletter. Hans Idèindhold og æstetik hørte guldalderen til. Han skabte det repertoire, som den dag i dag gør Den Kongelige Ballet interessant i internationale øjne. I modsætning til malerier er balletter imidlertid kunstværker som ændrer sig med tiden, når nye iscenesættere og balletmestre tager livtag med traditionen. Erik Aschengreen fortæller hvordan Bournonvillearven lever i dag, og Nikolaj Hübbe fortæller om at udfordre traditionen med kontroversielle opsætninger af klassikerne.
11:10 
90'erne tur retur
1996. Vi stiller skarpt på 90'erne, det ubekymrede årti, hvor den kolde krig var slut og ingen havde tænkt på at flyve ind i World Trade Center endnu. Vi tager et kig i bakspejlet, store og små begivenheder i de enkelte år. Tag med til 1996, hvor Bjarne Riis vinder Tour de France, Salman Rushdie er på et omdiskuteret besøg i Danmark, Anna Castberg og Arken har rod i papirerne, København udråbes til Kulturby og danskerne vinder flere medaljer end nogensinde ved årets OL i Atlanta. Sendt første gang 28.07.2011. Säsong 1. Del 7.
11:40 
90'erne tur retur
1997. Vi stiller skarpt på 90'erne, det ubekymrede årti, hvor den kolde krig var slut og ingen havde tænkt på at flyve ind i World Trade Center endnu. Vi tager et kig i bakspejlet, store og små begivenheder i de enkelte år. 1997 er året, hvor danskerne sidder klinet til tv-skærmene for at følge med i Taxa og Tæskeholdet, Hans Engell kører spritkørsel, Aqua og Spice Girls brager frem, og Danmark får prominent besøg - først af Bill Clinton og bagefter af Michael Jackson. Tag med til 1997, som desværre også er det tragiske år, hvor prinsesse Diana omkommer i en bilulykke og efterlader verden i chok. Sendt første gang 04.08.2011. Säsong 1. Del 8.
12:10 
24 timer vi aldrig glemmer
Årtusindeskiftet. Årstallet 2000 har altid haft en magisk klang. Engang rummede det essensen af fremtid, men som tiden gik kom det - i sagens natur - tættere på. I slutningen af 1990'erne har dommedagsprofeter og computerprogrammører kronede dage. På verdensplan bliver der brugt mere end 2 billioner på at blive klar til årtusindeskiftet. Fremtiden er kommet. Det store spørgsmål er om verden er parat. Sendt første gang 24.01.2010. Säsong 2. Del 1.
13:00 
Historiequizzen
Gammel Estrup. Adrian Hughes er vært, når der i aften historiequizzes om den danske landadels storhed og fald fra Herregårdsmuseet Gammel Estrup på Djursland. Deltagerne Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen skal med fez og cigar en tur i herreværelset, og får også lov at se værten til hest. Säsong 7. Del 6 av 8.
13:30 
Historiequizzen
Marstal. Historiequizzen foregår i aften i den gamle søfartsby Marstal på Ærø. Her fører Adrian Hughes quizdeltagerne til havs og igennem den danske søfartshistorie, når der bl.a. skal quizzes om bombardementet af byen og den lokale marstaller Congo-Boye. Aftenens deltagere er: Trine Halle, Cecilie Nielsen, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen. Säsong 7. Del 7 av 8.
14:00 
Det fantastiske Italien
Britisk dokumentar 2013. (Italy Unpacked) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. Säsong 1. Del 1 av 3.
15:00 
Det fantastiske Italien
Britisk dokumentar 2013. (Italy Unpacked) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. Säsong 1. Del 2 av 3.
16:00 
Følesansens ABC - Smertens magt
Smerte er en uundgåelig del af vores liv. Fra det allerførste brutale pres på især vores hoved - til det sidste suk. Smerten beskytter os mod farer, men den er også et stort mysterium. Hvordan kan man f.eks. føle smerte i et lem, der ikke er der mere? Hvorfor har nogen af os en lav smertetærskel og andre en høj?. I dette program handler det om de ubehagelige sider af følesansen - eller rettere: smertesansen. Säsong 1. Del 3 av 4.
16:30 
Følesansens ABC - Sans for design
Ifølge en af verdens førende forskere i sanser er der et øget fokus på følesansen i dag. Det mest trendy indenfor kunst og design og arkitektur er det taktile. Selv indenfor den fagre nye verden arbejdes der med kælesæler, krammerobotter og maskiner, der føler. I dette program kigger vi på følesansens plads i den digitale tidsalder. Säsong 1. Del 4 av 4.
17:00 
Mig og 80'erne
"Fritid" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de lejer deres første moviebox med vennerne og hvor frygten for AIDS ånder dem i nakken. For nogen var 80'erne en dyster tid, for andre ren eurofori hvor det blev tilladt at dyrke sig selv. Camilla Gohs Miehe-Renard: "Vi troede, at vi var perfekte. Vi skulle bare tage hvad vi ville have". Dyrkelsen af individet kommer også til at afspejle sig i fritidslivet hvor, de gamle holdsport bliver byttet ud med fitness centre med arobichold, for nu handler det først og fremmest om at se godt ud. Säsong 1. Del 3 av 4.
17:30 
Jagten på den danske arbejder
For 150 år siden begynder en kamp, der kommer til at forandre Danmark for altid. De danske arbejdere samler sig og kræver højere løn, rettigheder og politisk magt. DR´s Cecilie Nielsen jagter i fire programmer historien om den danske arbejder. I dette afsnit fortæller hun, hvordan arbejderne på B&W i 1970-erne og 80-erne påvirker hele samfundet med deres faglige og politiske kamp. Säsong 1. Del 3 av 4.
18:00 
Historiequizzen
Kastellet. Adrian Hughes tager i aften de fire historiequizdeltagere med til en af københavnernes foretrukne løberuter: Kastellet. På den gamle fæstning fra 1664 skal de bl.a. gætte, hvad man har fundet under kirkepladsen, og om Frederik d. 6. afskaffede knæbukser i 1803. Deltagerne er: Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen. Säsong 7. Del 8 av 8.
18:30 
Historiequizzen
Andelslandsbyen. I aften er Historiequizzen landet midt i 1940érne, nærmere betegnet i andelslandsbyen Nyvang i Holbæk. Adrian Hughes tager deltagerne med på mejeri, i brugsen og husmandsbruget, hvor de bl.a. skal svare på om danske svin blev fodret med skummetmælk i slutninger af 1800-tallet?. Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky. Säsong 8. Del 1.
19:00 
Mig og 80'erne
"Mode" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de får deres første striber i håret og køber en trøje med en krokodille på. Moden bliver aldrig den samme igen efter 80'erne. Kun fantasien sætter grænser for hvordan vi klæder os. Ellen Hillingsø: 'Så kunne alle forstadsfruerne ellers få sig en luksuspunk'. Skulderpuder, kraftig make-up og permanentkrøl til mænd bliver hverdag, mens designerne begynder at sælge drømme om succes i en tid, hvor danskerne egentlig befinder sig i en krisetid. Säsong 1. Del 4 av 4.
19:30 
Jagten på den danske arbejder
For 150 år siden begynder en kamp, der kommer til at forandre Danmark for altid. De danske arbejdere samler sig og kræver højere løn, rettigheder og politisk magt. DR´s Cecilie Nielsen jagter i fire programmer historien om den danske arbejder. I dette afsnit fortæller hun, hvordan billig udenlandsk arbejdskraft de sidste 15 år har sat både arbejdere og fagbevægelse under pres. Säsong 1. Del 4 av 4.
20:00 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne.
21:00 
Hvem er det, du kalder fed?
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Who Are You Calling Fat?) Fedmeniveauet i Storbritannien er mere end fordoblet de seneste 20 år. De ni deltagere præsenteres for en meningsmåling om befolkningens forhold til fedme. De ser nærmere på årsagerne bag deres egen overvægt - og diskuterer om samfundet skal gøre mere ved problemet. Skal fedme betragtes som en sygdom?. Säsong 1. Del 2 av 2.
22:00 
Når katastrofen rammer Danmark
Tænker du nogensinde på de katastrofer der kan ramme os?. Det er ikke alle danskere der har tillid til, at staten kommer os til undsætning hvis katastrofen for alvor rammer. Nogle af dem er Jan og Troels og de forbereder sig begge på, hvordan de flygte fra krisesituation, hvor de er tvunget til at forlade deres hjem. Men hvilke trusler er der overhovedet mod Danmark og kan du selv gøre noget for at være forberedt?. Säsong 1. Del 2 av 3.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
23:00 
Henning og Dødsmissilet
Hemmelige dokumenter dukker op og sår tvivl om orlogskaptajn H.G. Olsens skyld og ansvar. Sagen begynder at smuldre. Ingen vil tage skylden på sig. Hverken den amerikanske våbenfabrikant eller de ansvarlige i Søværnet, som har undladt at videregive vigtige informationer omkring sikkerheden af missilsystemet. Meget er usikkert, men ét er sikkert og vist: Der skal placeres et ansvar. Säsong 1. Del 4 av 4.
23:35 
Et liv i ti billeder - Tupac Shakur
Britisk dokumentarserie fra 2021. (A Life in Ten Pictures) Tupac Shakur var en af de mest ikoniske rappere. Kendt for sin kreativitet og kontroversielle væremåde. Gennem ti ikoniske billeder kastes et unikt blik på hans ekstraordinære liv - fra det første foto af ham og hans mor, tiden som aspirerende skuespiller og gangsta-rapstjerne til det sidste billede, der er taget af ham - få minutter før han blev myrdet. Säsong 1. Del 3.
00:30 
Jesus Town
Amerikansk dokumentar fra 2015. (Jesus Town) 100 amatørskuespillere og et dusin heste. I næsten 90 år har indbyggerne i en lille by i Oklahoma opført et passionsspil i en tro kopi af Jerusalem, som de har bygget ved foden af Wichita-bjergene. Det traditionsrige passionsspil kunne en gang prale af mere end 200.000 tilskuere; nu er det svært overhovedet at finde en. Og da manden, der spiller Jesus, går på pension viser hans efterfølger, Zack, sig at være buddhist!.
01:30 
Operation Playa
Svensk dokumentarserie fra 2018. Narkotika med en gadeværdi på flere milliarder kroner. På en sejlbåd i Vestindien beslaglægges 1,4 tons kokain, der snart bliver en del af Sveriges største narkosag nogen sinde. Bankrøveren Jonas Falk udpeges som hovedmanden. I underretten idømmes han 18 års fængsel - men i landsretten bliver han pure frikendt. Hvordan kan det ske?. Säsong 1. Del 1 av 3.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:45 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå