Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
06:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
07:45 (08:11)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
08:55 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk. Producerat år 2021.
09:25 
Det her er himlen
Svensk dokumentar fra 2020. (Det här är himlen) Kunsteren Nathalie Djurberg og musikeren Hans Berg har længe forbløffet verden med deres hypnotiske, leranimerede film. De er superstjerner på den internationale kunsthimmel og har endda dannet par privat i 15 år. I hjemlandet Sverige er de bedst kendt for deres store, hyldede retrospektive udstilling på Moderna museet i Stockholm i 2018. Men i starten af dokumentaren her er de netop blevet separeret. Samtidig skal de i gang med arbejdet på en ny stor serie af værker til et af verdens vigtigste i gallerier i New York. Producerat år 2020.
10:25 
Kommunekontoret
Efter mere end 20 år som borgmester i Ishøj smuldrer magten for Ole Bjørstorp. Både parti- og byråds-kolleger har vendt bykongen ryggen. Men er kongemordet retfærdigt - og hvorfor erkender Ole Bjørstorp ikke bare sit nederlag? Ole Bjørstorp er gæst i Kommunekontoret. Vi skal også forbi Langeland kommune og polemikken om en mulig REMA 1000 i Rudkøbing, som splitter både byråd og befolkning i to. Vi tager debatten i studiet. Producerat år 2021. Programledare: Anders Stegger.
10:55 
Debatten
Hvorfor opstår der skandalesager på Christiansborg, hvor ministre enten har tilbageholdt information eller bøjet regler og lovgivning?. Er der for meget magt hos ministrene - og for lidt hos folketinget, pressen og embedsværket?. Vi samler politikere, tidligere ministre, rådgivere, embedsmænd og dem, der ikke har deres daglige gang på Slotsholmen. Producerat år 2021. Programledare: Clement Kjersgaard.
11:55 
Amok-aktie på himmelflugt - kampen om GameStop
Amerikansk dokumentar fra 2021. (The Big Squeeze) Computerspilkæden GameStop skabte så meget kaos på aktiemarkedet, at det tvang store hedgefonde i knæ. Hvordan kunne det ske?. Her følger vi forskellige mennesker, der i løbet af 2020 blev bragt sammen på grund af deres interesse i GameStops fremtid. Nogle havde investeret i kædens aktie, andre spekulerede i den. Mens kædens ansatte stolede på, at virksomheden ville udbetale deres løn på et tidspunkt, hvor millioner af mennesker gik fallit og blev arbejdsløse. Producerat år 2021.
13:00 
Europas lækreste spisesteder (3:4) Paris
Britisk madserie fra 2018. (Extraordinary Places to Eat) Hvor skal man spise i Europa og hvorfor?. Følg med den kendte overtjener Fred Sirieix, når han rejser rundt med nogle af Storbritanniens bedste kokke. Her viser de deres foretrukne spisested, afslører dets hemmeligheder og smager på mundvandsdryppende mad. Denne gang går turen til Paris gastronomiens vugge. Säsong 1. Del 3.
14:00 
Gudstjeneste
Denne søndag er der både gudstjeneste og kirkekaffe på menuen. Anders Laugesen er som altid med på kirkebænken, og med sig har han Rosa Kildahl, som føler sig mere hjemme end de fleste på Clausholm. Da det også er her, at Den Store Bagedyst finder sted. René Høeg og præstekadet Gaute Holm-Hansen forestår gudstjeneste i den gamle slotskirke, mens menigheden efterfølgende byder på kirkekaffe. Producerat år 2021.
15:00 
Ufortyndet
Frederik Næblerød maler villa om til værk En dansk kunstsamler har tilbudt Frederik at dekorere en smuk italiensk villa i idylliske Toscana. To af Frederiks gamle graffitivenner tager med på roadtrip for hjælpe med kunstprojektet. Men kunstsamleren bliver bekymret over hvordan huset ender. Säsong 1. Del 2 av 4.
15:30 
Ufortyndet
Kunst, kaos og konflikter med Frederik Næblerød Kunstprojektet er ved at splitte vennerne ad, og turen risikerer at ende dramatisk, men hvad siger Næblerøds kunstnerkollega til værket?. Säsong 1. Del 3 av 4.
16:00 
Joanna Lumleys rejse mod nordlyset
Rejseprogram fra BBC fra 2011. (Joanna Lumley: In the Land of the Northern Lights) Joanna er vokset op i Malaysia og har som barn aldrig oplevet sne og kulde. Derfor har hun altid drømt om at rejse til det kolde nord. Følg med, når hun rejser gennem Norge og helt til Svalbard, det nordligste permanent beboede sted på jorden, hvor temperaturen nærmer sig minus 30 grader - og man kan bo på et hotel, der er bygget af is. Producerat år 2015.
17:00 
Æblefest på DR2 - helt ind til kernen
DR2 inviterer til fest for en af de mest fantastiske frugter der findes. Æblet. Den vigtigste frugt i verdenshistorien. Den elskelige frugt får fuld taletid i to timer på DR2, når Frank Erichsen, sammen med de ypperste forskere og æblekendere i landet, borer sig helt ind til kernen af, hvad æbler kan, hvad de har betydet for verdenshistorien, hvor de oprindeligt kommer fra, hvordan de forædles og hvilke der smager bedst. 1000-vis af danskere stimler sammen med kurve fulde af havens æbler, de vil lære at kende og lave æblekage, æblesmør, æblemost og æblecider af. Æbler skal presses i hjemmebyggede og professionelle æblepressere, de skal moses og smages, og når festen er slut, har danskerne måske fået en ny yndlingsæblesort.
19:00 
DR2 Klassisk
Luisi & Tjajkovskijs 5. Stærk musikalsk skæbnekamp med DR Symfoniorkestret. Tjajkovskijs 5. symfoni er et dybt personligt værk, som viser komponistens indre kampe og gemmer på hans inderste hemmelighed. Genudsendelse fra 2019. Säsong 2020. Del 36.
19:50 
DR2 Soundtrack
Chaplins Smile - lyden af en ægte filmklassiker. Per Juul Carlsen fra Filmselskabet præsenterer i biografmørket Smile fra Charlie Chaplins Moderne Tider. Sangere fra DR Vokalensemblet med Johan Karlström i spidsen synger de legendariske toner. Musikalsk ledelse: Søren Rastogi, cello: Janne Fredens. Optaget live i DR Koncerthuset 2019. Säsong 2021. Del 55.
20:00 
Verdens lækreste spisesteder - Bristol
Britisk madserie fra 2020. (Remarkable Places to Eat) Hvor skal man spise, når man er ude at rejse? Michelin-kokken Michel Roux Jr. guider Fred Sirieix gennem Bristol, hjemsted for en af Englands mest kreative madscener. Her smager de på mundgodter som verdens bedste kartoffelmos, tørmodnet ribeye og autentisk jamaicansk jerk-kalkun - og duoen besøger også et victoriansk friluftsbad. Säsong 2. Del 3 av 5.
21:00 
DR2s store danske rockhistorie
Protest og politik. "Nu er der ikke nogen der gider skabe forandring for alle vil tjene penge og ha' det lækkert." Medvirkende: Savage Rose, Lars H.U.G. , Pligten Kalder, Girlcrush, Johnny Reimar, Angående Mig. Säsong 1. Del 3 av 6.
21:30 
Er der en arkitekt til stede? - Naturen blev den store taber
Megasommerhuse i Asserbo Plantage Midt i Asserbo Plantage er store træer og naturen blevet fældet til fordel for en række megasommerhuse, der er skudt op. Men hvorfor kan god arkitektur ikke forenes med naturen? Ane Cortzen tager en tur i skoven for at spørge, hvor træerne blev af. Säsong 1. Del 4.
22:00 
Oprør på Akademiet
Anna har svært ved at forstå og få øje på de ting som kan opfattes diskriminerende eller racistisk, og hun oplever at blive misforstået af de kunstnere hun forsøger at portrættere, fordi hun ikke taler det samme sprog som dem. Mødet med den unge performancekunstner Nadia, giver Anna en dybere forståelse for hvordan hendes opvækst som barn af flygtninge har påvirket hendes kunstneriske virke. Säsong 1. Del 2 av 4.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
23:00 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.
23:35 
Brixtofte - helt, skurk, far
Drikker du?. Peter Brixtofte står til mange års fængsel og kæmper imod med alle kræfter. Samtidig stiger hans forbrug af alkohol, og hans døtre forsøger at få ham på ret køl. Säsong 1. Del 3 av 3.
00:20 
Hemmelige bunkeranlæg
Truslen fra atomvåben. Tysk dokumentarserie fra 2020. (Secret Bunkers) Atombomberne over Japan i 1945 blev et vendepunkt i moderne krigsførelse. Nationer var nu tvunget til at bygge bunkere, der kunne modstå atomvåben - og skjule dem. Her undersøges fire vigtige lokationer i Europa: Plokstine-missilbasen i Litauen, NATOs atombunker i Bassum, Tyskland, museumsbunkeren Strausberg nær Berlin og Albaniens mange bunkere. Säsong 1. Del 2 av 2.
01:10 
FBI bag facaden
Amerikansk dokumentar fra 2015. (The FBI Informant/ (T)Error) Den 63-årige Saeed Torres har en fortid i Black Panther og en dom for røveri bag sig, men arbejder nu som FBI-informant eller rettere agent provocateur i FBI's terrorbekæmpelsesprogram. Siden 11. september er antallet af informanter vokset fra 1.500 under Edgar Hoover, til 6.000 under krigen mod narko og til nu svimlende 15.000. Filmmagerne Lyric Cabral og David Sutcliffe følger Torres tæt, mens han lokker, truer, bestikker og bedrager sine ofre og med alle tænkelige og utænkelige midler forsøger at skaffe beviser på mulig og kommende terrorvirksomhed til sin statslige arbejdsgiver, der til gengæld ser stort på både bevisernes lødighed og de mistænktes mentale tilstand. Producerat år 2014.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
03:35 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
04:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:10 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.
05:45 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå