Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjenester
Med Laugesen i Frederiksberg Slotskirke Pinsedag På Valby bakke ligger Frederiksberg Slot, med sin egen kirke inde i slottets østlige længe. Sognepræst Lars Gustav Lindhardt skiftes med kollegaerne i sognet om at holde gudstjenester her. Anders Laugesen introducerer gudstjenesten, der er optaget direkte til tv. Elisabeth Rosenberg og Asmus Hanke Frederiksen er korsangere og solister. Christian Winther Christensen på orglet til salmerne i DDS: 290, 291, 292 og 287. Producerat år 2020.
09:15 
Tidens Tegn
Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære. Producerat år 2020.
09:45 
24 timer vi aldrig glemmer - Prinsesse Dianas død
Den 31. august 1997 kl. 00:20 sætter Prinsesse Diana og kæresten Dodi Al-Fayed sig ind i en lejet Mercedes foran Hotel Ritz i Paris. Tre minutter senere hamrer bilen ind i en betonpille med mere end 100 km i timen. I 24 timer vi aldrig glemmer fortæller danskere i London, Paris og København om, hvordan de gennem natten og den følgende dag oplevede den uhørte bølge af global sorg, som fulgte Prinsesse Dianas pludselige død. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Producerat år 2010.
10:15 
Danske katastrofer - Valby Gasværk springer i luften
Lørdag den 26. september 1964, går det galt på Valby Gasværk i København. En simpel reparation, en række små fejltagelser og en enkelt gnist, er nok til at starte en eksplosion uden sidestykke i Danmark. Gasværkets to enorme beholdere går op i flammer og trykbølgen rammer huse i op til 5 kilometer væk. Via øjenvidneberetninger fra to overlevende og en Falck-redder, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om en katastrofe, der fik betydning for tusindvis af mennesker. Sendt første gang 08.11.2017. Del 4 av 5. Producerat år 2017.
10:45 
Dansk drama - fra Matador til Arvingerne
Uge efter uge trækker de danske tv-serier rekordhøje seertal. Når de i bedste sendetid ruller over skærmen og fortæller os historier om, hvordan vi er - og ikke mindst hvordan vi bør være - som mennesker. I fiktionens verden bliver mennesker til karakterer og i "Danmark i bedste sendetid" går vi tæt på de seks mest populære karaktertyper i de danske tv-serier, og hvad det er for nogle værdier, de står for. I aftenens program handler det om en yderst populær karaktertype, nemlig efterforskeren. Forbrydelsen I-III har for alvor bragt den danske efterforsker på alles læber, men hvem opklarede egentligt forbrydelser før Sarah Lund? Og hvilke kvaliteter sætter vi pris på at en tv-efterforsker har?. Producerat år 2014.
11:15 
Danskernes Krønike - Vores arbejde
Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag gennem deres egne optagelser. Da Erik og Margit Brandt fra Vedbæk skabte Danmarks første modeimperium, flød deres privat- og arbejdsliv langsomt sammen til ét. For dem var deres arbejde en livsstil - alle døgnets 24 timer. Helt anderledes forholdt det sig for familien Buhl fra Roskilde. Her var et arbejde udelukkende noget, man havde for at kunne holde fri fra det - og det var i fritiden, livet skulle leves. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser med et arbejde siden 60'erne og frem til i dag, hvor flextid og hjemmearbejdspladser er blevet en naturlig del af vores arbejdsliv, og hvor et arbejde helst skal være sjovt og udfordrende. Producerat år 2006.
11:45 
Anne og Poul [Repris]
Tv-spil af Leif Panduro fra 1975. Sagføreren Paul kan godt mærke, at hans kone Anne har fundet sig en kæreste, men han siger ikke noget - ikke før hun siger noget. En ægteskabskrise som så mange andre bliver pludselig til et drama af dimensioner. ,. Producerat år 1987.
13:50 
Calendar Girls
Britisk komedie fra 2003. I en lille engelsk by får to veninder en ide. Hvert år udgiver den lokale kvindeforening en kalender for at rejse penge til velgørenhed. Det er ikke nogen succes - men hvad nu, hvis de sædvanlige blomster- og landskabsmotiver blev peppet op med nøgne kvinder? Foreningens medlemmer er ikke længere helt unge. Alligevel siger de ja til at smide tøjet, for hvad gør man ikke i en god sags tjeneste?. Producerat år 2003. Medverkande: John Alderton, Helen Mirren, Julie Walters, Regissör: Nigel Cole.
15:35 
Krigsdøtre [Repris]
5. del: Ursula - 1979. ,. Del 5 av 5. Producerat år 1981.
16:55 
Dronning til alle tider
En dokumentarserie om H.M. Dronning Ingrid i seks afsnit. H.M. Dronning Ingrid som dronning. I dette afsnit, der handler om perioden 1947 til 1972, bliver kronprinsessen endelig dronning. Da Christian den X dør og anden verdenskrig er forbi, starter en helt ny epoke i den kongelige families liv og i Danmark. Vi er med regentparret på rejse i Grønland og Afrika, samt ser de tre prinsesser vokse op. Sendt første gang. Del 4 av 6. Producerat år 1996.
17:25 
Vi vandt vesten
Amerikansk western fra 1962. I 1800-tallet begiver en nybyggerfamilie sig af sted mod vest fra staten New York i det østlige USA. I løbet af de næste 50 år bevæger slægten sig stadig længere vestpå over det nordamerikanske kontinent, hvor den bliver del af en række store historiske begivenheder. Producerat år 1962. Medverkande: Henry Fonda, James Stewart, John Wayne, Gregory Peck, Regissör: John Ford, Henry Hathaway, George Marshall.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter og billedkunster Tomas Lagermand Lundme fat på salmen "Vor Gud han er så fast en borg". Producerat år 2017.
20:00 
Fiskebanko på DR2
Danskerne er bidt af lystfiskeri. Lystfiskere, med hver deres nummer på ryggen står klar med deres fiskestænger - og spillet kan begynde. Hvorfor kan man ikke gå langs landets kyster uden at falde over mænd med stænger? Hvad er det for et begær de er drevet af. Hvor stammer denne urdrift fra, denne besættelse. Hvorfor fisker vi pludselig igen? Og hvad driver dem der gør? DR2 er ude med snøren og fanger fisk, live. Du kan selv spille med hjemme fra stuen med din egen DR2-Bankoplade.
22:00 
Nak & Æd - krebs på Nordfyn
Det er sommer, det er august, og fredningen af de danske flodkrebs er lige ophørt. Jørgen og Nikolaj er taget til Nordfyn for at nakke krebs. De beslutter sig for at konkurrere om, hvem af de to der fanger flest krebs. Får de ikke nok, skal de i stedet æde et par fugle, der også går under betegnelsen flyvende rotter. Producerat år 2010.
22:30 
Deadline
23:00 
120 slag i minuttet
Franskt drama fra 2017. I 90'ernes Paris raser aids-epidemien. Mens myndighederne ser passivt til, har aktivistgruppen ACT UP taget sagen i egne hænder. Utrætteligt kæmper den for oplysning og retten til den bedste medicin. Epidemien kræver konstant nye ofre, og gruppen er splittet i spørgsmålet om, hvilke metoder man kan ty til for at opnå målet. Men selv midt i de sydende frustrationer spirer kærligheden. Filmen modtog juryens grand prix og den internationale kritikerpris ved Cannes-festivalen. Producerat år 2017. Regissör: Robin Campillo, Skådespelare: Adèle Haenel, Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois.
01:15 
I skudlinjen
Amerikansk dokumentar fra 2020. USA's magtfulde våbenlobby. I årevis har den magtfulde organisation National Rifle Association (NRA) domineret den amerikanske våbendebat. Men nu står våbenlobbyen overfor en intern og ekstern trussel. Efter masseskyderiet i Parkland er debatten om våbenloven nemlig blusset op igen. Og samtidig viser lækkede dokumenter, at NRA trues af interne stridigheder. Her dykker vi ned i den amerikanske våbendebat og undersøger, hvorfor NRA nu er i skudlinjen. Producerat år 2020.
02:10 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå