Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgengymnastikken [Repris]
Dancehall, hiphop og diskodans. Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben. ,. Producerat år 2015.
07:30 
Morgengymnastikken [Repris]
Guns, graviditetstræning og flad mave. Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave. ,. Producerat år 2015.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Når livet vender
Svensk dokumentar fra 2018. Tvangsgift. Rani blev født i England, men blev bortgift i Pakistan som 14-årig. I 29 år levede hun i et tvangsægteskab, hvor hun konstant blev mishandlet og voldtaget. Da hendes sønner også begyndte at slå hende og kalde hende luder, indså hun, at hun måtte flygte for at overleve. Hun kom til Sverige i 2008, og i dag har hun arbejde, venner og sin egen lejlighed. Her fortæller Rani journalisten Anja Kontor om, hvordan hun kom videre i livet. Del 4 av 7. Producerat år 2018.
09:00 
Guldkorn 1970'erne [Repris]
1975. I 1975 udkommer "Kvinde kend din krop" for første gang. Men det er også året, hvor en gruppe mænd holder den første ø-lejr kun for mænd. Og så er arbejdsløshedskøen blevet så lang, at danskere er begyndt at søge til udlandet. ,. Säsong 1975.
09:20 
Din Danske Sang med DR PigeKoret og Bisse
DR PigeKoret inviterer i koncertrækken "Din Danske Sang" indenfor til fællessang og en hyldest af den danske sangskat. Phillip Faber er dirigent og vært. Bisse er solist og deler sine personlige minder og historier, der knytter sig til hansn favoritter fra den danske sangskat. De velkendte sange får nyt liv, når de foldes ud i nye fortolkninger - og i fællessangene, hvor du selv kan synge med!. Producerat år 2019. Medverkande: Henrik Dam Thomsen (cello), Phillip Faber (dirigent), DR PigeKoret, Bisse (solist).
10:20 
De forfængelige [Repris]
Dansk reportage fra Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om erotik og forførelse, når Chris møder kongen af dansk burlesque. Sendt første gang 07.08.2014. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2014.
10:50 
De forfængelige [Repris]
Dansk reportage fra Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om, hvad der sker, når man smider det hele, når Chris Pedersen er til naturistmiddag i et parcelhus i Odense. Sendt første gang 14.08.2014. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2014.
11:20 
Det fantastiske byliv - Montreal
Canadisk dokumentarserie fra 2018. Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Montreal oplever han, hvad man får, hvis man parrer Paris med New York. Men selvom det er den næststørste franskstalende by i verden, så har den canadiske storby alligevel sin helt egen identitet. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
12:05 
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie [Repris]
I den anledninger drager Liv Thomsen ud på en rejse i sporet af de danske dronninger. Hun møder seks fascinerende, farverige og vidt forskellige dronninger, som alle har sat deres aftryk på Danmarkshistorien. I første program handler det om Margrethe den 2. s navnesøster, som regerede i middelalderen. Margrethe den 1. var en genial politisk statsmand og strateg, som formåede at samle Danmark, Norge og Sverige i ét rige. Hun levede i en tid, hvor pesten, krige, sørøvere og kriser hærgede landene, men hvor kvinder rent faktisk kunne opnå religiøs, kulturel og politisk magt. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2010.
12:40 
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie [Repris]
Dronning Elisabeth er det fornemmeste bytte, en dansk konge nogensinde har nedlagt. Af så fornem slægt at det meste af Europa i 1400-1500 tallet blev regeret af hendes familie. I begyndelsen var hun intet andet end en adgangsbillet til mere magt og jord. Og måtte dele sin ægtemand Christian 2. med frillen Dyveke og hendes mor Sigbrit. Liv Thomsen fortsætter sin rejse i sporet på de danske dronninger. Endnu engang møder hun nogle overraskende magtfulde kvinder og prøver at se bag myterne - og nogle meget frække kalkmalerier. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2010.
13:20 
Store tanker og trange tider
Guldalderen er et unikt kapitel i Danmarks historie. Aldrig har så mange store danske kunstnere og tænkere befundet sig på så lidt plads - samtidigt!. Sammen med bl.a. Adam Oehlenschläger, N.F.S. Grundtvig, H.C. Andersen og Søren Kierkegaard tager vi på op- dagelse i en tid, hvor dansk kunst og åndsliv blomstrer. Men også en tid, hvor råddenskaben ulmer under den gyldne overflade. Nationen rammes af store katastrofer, og fattigdom, forurening og politivold er hverdag for mange danskere. Vært og tilrettelægger: Liv Thomsen. Del 1 av 4. Producerat år 2003.
13:50 
Københavns bombardement
Man har kaldt det historiens første terror bombardement. Det var under Napoleonskrigene, at englænderne angreb København. Angrebet skete på grundlag af falske rygter om, at Danmark var ved at opruste flåden, og at den skulle bruges mod englænderne. Men ny forskning viser, at et af rygterne var plantet af Napoleon selv. Englænderne gik efter civilbefolkningen i København, og de havde et nyt våben med, som skræmte danskerne fra vid og sans - Raketter. En efterprøvning af den gamle opskrift viser den brændende hale af ild, disse raketter dannede på himlen. Producerat år 2007. Redaktör: Lone Leegaard.
14:30 
Skru tiden tilbage - til 70'erne [Repris]
Smager vin bedre, når man laver den selv, og hvordan tænder man egentlig et fjernsyn uden en fjernbetjening?. Bliver en rejecocktail til gourmet ved at tilsætte dåsemandariner, og er det der med sikkerhedsseler nu også så vigtigt?. I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne er det familien Nissen Andersen fra Nim, der siger ja til at hoppe i fløjlsbukserne og de fodformede sko, når de flytter ind i datidens svar på kernefamiliens hedeste drøm - det rummelige parcelhus. Forældrene Dorthe og Joakim forestiller sig at livet i 70'erne var mere enkelt og frigjort, men er det nu også så enkelt for den travle børnefamilie at undvære deres vante, elektroniske underholdning - og hvem savner det mest? Og hvordan har frisindet det i 2017, når mor og far giver seksualundervisning i datidens børnehøjde - med højtlæsning af bogen "Sådan får man et barn" fra 1971? Vi tænder op under fonduen og finder de bedste diskodansetrin frem, når vi sammen med familien Nim Andersen skruer tiden tilbage til 1970'erne!. ,. Säsong 2. Del 1 av 4. Producerat år 2017.
15:15 
Butch Cassidy and the Sundance Kid
Amerikansk western fra 1969. Omkring år 1900 er Butch Cassidy og Sundance Kid takket være deres dristige bankrøverier ved at blive rene legender. Men tiderne skifter, og Butch, der er hjernen i makkerskabet, mener, at de bør søge nye græsgange i udlandet. Valget falder på Bolivia, og for en stund prøver de virkelig at leve et lovlydigt liv. Men fristelsen til at lave endnu et kup og leve op til legenden er for stor. Producerat år 1969. Medverkande: Katharine Ross, Paul Newman, Robert Redford, Regissör: George Roy Hill.
17:00 
Matador - den rejsende [Repris]
"Den rejsende - 1929" Mads Andersen-Skjern kommer til Korsbæk som handelsrejsende sammen med sønnen Daniel. Han besøger det snobbede Damernes Magasin og opdager, at der er gode muligheder for at åbne en konkurrerende forretning. Mads møder grisehandler Oluf Larsen, der giver ham husly for natten. Næste dag køber han ejendommen over for Damernes Magasin. Bankdirektør Hans Christian Varnæs holder et selskab til ære for sin bror Jørgen, der er blevet valgt som folketingskandidat for de konservative i Korsbæk. Ingeborg: Ghita Nørby. Hans Chr. Varnæs: Holger Juul Hansen. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Lauritz Jensen "Røde": Kurt Ravn. Manuskript: Lise Nørgaard. ,. Producerat år 1978.
17:45 
Hvorfor er Ludwig ikke konge? [Repris]
Vi tager den én gang til for Prins Knud, for ham Prins Knud må have været lidt tung og træg i opfattelsen. Eller hvad?. Ludwig må konstatere, at hans oldefar, som taber i det kongelige skakspil, har været et let offer for revyskriverne på de skrå brædder. Tonen har været og er stadig hård. En ting er at tabe retten til tronen, men hvordan går det til at mobberier og forhånelse går hen og bliver legalt?. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
18:15 
Spioner i krig
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Spionudveksling. I 2010 sker den største spionudveksling mellem USA og Rusland siden den kolde krig. Fra USA bliver ti russere overgivet, som i årtier har levet under dække i Vesten. Og fra Rusland bliver fire frigivet, anklaget for at være USA's agenter. Her dykker vi ned i historien, der markerer begyndelsen på en ny æra inden for global spionage, med Ruslands spionchef, Vladimir Putin, i centrum. Producerat år 2019.
19:00 
World on Fire [Repris]
Britisk dramaserie fra 2019. Krigen har raset i en måned. Harry er vendt hjem til Manchester, men hvordan kan han fortælle sin mor eller Lois sandheden om sin unge polske ledsager, Jan?. Warzawa lægges i ruiner af tyskerne, og mens Harry er desperat efter nyheder, planlægger Kasia at flygte ud af byen sammen med sin mor. I Paris er Webster og Albert faldet for hinanden, men deres glæde overskygges af den stadig farligere fordomsfuldhed, de møder. ,. Del 2 av 7. Producerat år 2019.
20:00 
M - En by jager en morder
Østrigsk thrillerserie fra 2019. Tre børn er fundet myrdet, men hvem er det tredje barn? En halskæde med et M på er det eneste spor. For at virke handlekraftigt begynder politiet at rydde op i byens underverden. Det passer ikke forbryderne, der selv går på jagt efter morderen. Samtidig udnytter indenrigsministeren situationen til at fremme sin egen dagsorden. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
21:30 
Guilt
Britisk thrillerserie fra 2019. Max bestemmer sig for at gå i offensiven mod gangsteren Roy Lynch. Det er ikke hans klogeste beslutning. Samtidig er der optræk til problemer for både Angie og Sheila. Pludselig giver Walters rigtige niece nemlig livstegn fra sig. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
22:25 
Død og pine [Repris]
Lægevidenskabens Historie. Patienter har gennem historien lagt krop til smertefulde behandlinger, overtro og uvidenhed, når lægerne har prøvet at bekæmpe de uforklarlige og gådefulde sygdomme, der har truet mennesker. Men patienterne har også fået gavn af de store epokegørende opdagelser, lægevidenskaben har stået for. I dette afsnit fortæller vi historien om kampen mod de dødelige epidemier - fra pest til tuberkulose. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
22:55 
Døden tager de unge - Historien om den spanske syge
Dansk dokumentar fra Corona-virus er ikke den først pandemi, der hærger Danmark. For 100 år siden begynder børn og unge mennesker begynder pludselig at dø i København. I løbet af kort tid har en usynlig dræber sendt tusindvis af mennesker i graven over hele Danmark. Men hvad skete der? Det her er historien om den ukendte epidemi, som ramte Danmark for 100 år siden. Sendt første gang 12.12.2018. Producerat år 2018.
23:40 
Når støvet har lagt sig [Repris]
Selvom Gingers bevismateriale peger på nye mistænkte, er Jamal stemplet i lokalsamfundet, og hans familie er bekymret. Elisabeths drastiske metoder afsløres, og hendes nærmeste får nok. Marie udskrives fra hospitalet og har en plan, som Louise ikke kender til. Nikolaj er deprimeret og fordrukken, så Lisa tager ham med til den koncert, hun skal spille i byen. Mortens udskejelser skaber konflikt i familien, og Camilla stiller ham et ultimatum. Ginger forsoner sig med Holger, som har noget i ærmet - en gave til Ginger. Uegnet for børn. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Ida Maria Rydén. Producent: Stinna Lassen. ,. Del 9 av 10. Producerat år 2017.
00:40 
Dramadronning
Anna skriver midt i sin egen sorg teaterstykket 'Tatovering' om en ung kvindes farvel til sin døende far. Hun har lovet Mungo Park at få de unge i teatret og vende svigtende salgstal op til årets økonomimøde. Men et forsøg på at lokke de lokale gymnasieelever i teatret går ikke som forventet. Og op til premieren støder Anna på uforudsete problemer med én af skuespillerne. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
01:10 
En farlig arv [Repris]
Jon er nu nået til sidste undersøgelse af sin hjerne, hos en af landets førende psykiatere Ole Mors. Han er med til at få karakteriseret nogle af Jons symptomer, som viser sig at være lidt mere alvorlige end først antaget. Når disse informationer bliver sammenholdt med alle de andre undersøgelser Jon har været igennem - giver det så en diagnose i sidste ende og i så fald hvilken? Og i givet tilfælde, hvordan kan Jon leve videre med sådan en. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
01:35 (02:32)
Mit knapt så hemmelige liv som maniodepressiv
Britisk dokumentar fra 2016. For ti år siden fortalte Stephen Fry åbent om sin maniodepression for at starte en samfundsdebat om mental sundhed. Ti år senere vender han tilbage til emnet for at undersøge om samfundet nu udviser større tolerance over for de mentalt syge, og om behandlingen er blevet bedre. Samtidig fortæller han og andre, der er diagnosticeret som bipolar, som det nu kaldes, hvordan det er at leve med en sygdom, som ikke kan helbredes, men som man skal lære at leve med. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se