Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Morgengymnastikken [Repris]
Barthelot - Rytmisk udtryk. Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en glad start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dag underviser Barthelot i 'Rytmisk Udtryk'. Rejs dig fra din sofa og hop med!. ,. Producerat år 2014.
07:30 
Morgengymnastikken [Repris]
Simone - dans. Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en glad start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dag underviser Simone i 'Dans'. Rejs dig fra din sofa og vrik med!. ,. Producerat år 2014.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Vores største dage - Bryllup
I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores bryllup, hvor vi siger ja til hinanden. Sådan en stor mærkedag er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Har man altid klippet gommens sokker? Og hvorfor er brudekjolen egentlig hvid? Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag. Producerat år 2016.
09:00 
Guldkorn 1980'erne [Repris]
1981. DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1981?. Sparefirserne er begyndt og vi forbereder os på det værste - for terroristerne truer, vi bliver forført af den amerikanske livsstil og de unge kan ikke få arbejde. Folkepensionisten Maj Johansen tager os med på tilbudsjagt i supermarkedet, og de unge på frisørskolen har spidse albuer til konkurrencen om årets bedste aftenfrisure. Heldigvis er hjertet varmt til sølvbryllupsfest hos Lillian og Åge. ,. Säsong 1981. Producerat år 2015.
09:20 
DR2 Klassisk [Repris]
Meditationskoncert. Sæt dig godt til rette. Træk vejret dybt. Lad hverdagen forsvinde og lad musikken omslutte dig i en fredfyldt koncert med DR Vokalensemblet. I en smukt oplyst Vor Frue Kirke lægger koret op til sindsro, eftertænksomhed og ikke mindst meditation med musik af bl.a. Arvo Pärt, Hildegard von Bingen og Eric Whitacre. Dirigent: Nigel Short. ,. Producerat år 2020.
10:20 
Pest over Europa
En dag i året 1347 blev Europa ramt af en katastrofe. I løbet af ganske få år blev op imod halvdelen af europæerne slået ihjel af en hæslig sygdom. De kaldte sygdommen for Pest, og den forandrede Europa for altid. Del 1 av 6. Producerat år 2002.
11:00 
Pest over Europa
Europa var ramt af en katastrofe. Det første pestangreb havde slået millioner ihjel. Folkets vrede var enorm fordi ingen kunne stille noget op mod sygdommen. Midt i denne vrede opstod legenden om en mand, der gik til angreb på magthaverne. En mand der tog fra de rige og gav til de fattige. Historien om Robin Hood. og Lone Leegaard. Sendt første gang 16.02.03. Del 2 av 6. Producerat år 2002.
11:40 
Joanna Lumleys caribiske eventyr
Britisk dokumentar fra 2019. Cuba og Haiti er to af de mest gådefulde lande i Caribien. Begge sårbare og fattige samfund, men rige på historie og kultur. Den britiske skuespillerinde Joanna Lumley rejser gennem de to kontrastfyldte stater for at finde de skjulte perler - fra byer fulde af farverige gader til uberørte strande, majestætiske bjerge og frodige skove. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
12:30 
Verdens mest naturskønne togrejser
Britisk dokumentar fra 2019. Tag med på en episk togrejse gennem Norge. En tur, der byder på vikinge-legender og trolde og afslører en mørk nazi-hemmelighed. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernebanelinje, når vi tager fra Oslo og hele vejen til Bodø, hvor vi krydser polarcirklen og bader i midnatssolen. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
13:15 
Verdens mest naturskønne togrejser
Britisk dokumentar fra 2019. Tag med på en fantastisk togrejse gennem Canadas ikoniske Rocky Mountains. En tur, der byder på frodige skove, krystalklare søer, fossiler og udsigt til bjørne. Mød de mennesker, der lever og arbejder langs denne specielle jernbanelinje, når vi tager fra Kamloops og hele vejen til Banaff gennem spiraltunneller og gemte skatte. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
14:00 
Night Train to Lisbon
Drama fra 2013. Efter et dramatisk møde med en ung kvinde kommer latinlæreren Gregorius i besiddelse af en bog af en afdød portugisk forfatter. Bogens indhold rører Gregorius dybt. Spontant bryder han op fra sin velordnede tilværelse og springer på nattoget til Lissabon. Snart er han dybt optaget af at lære alle aspekter af forfatterens liv at kende. Producerat år 2013. Medverkande: Jack Huston, Jeremy Irons, Mélanie Laurent, Regissör: Bille August.
16:00 
Europas lækreste spisesteder - fra restauranter til gadekøkken
Britisk madserie fra 2018. Hvor skal man spise i Europa og hvorfor? Følg med den kendte overtjener Fred Sirieix, når han rejser rundt med nogle af Storbritanniens bedste kokke. Her viser de deres foretrukne spisested, afslører dets hemmeligheder, og smager på mundvandsdryppende mad. Denne gang går turen til Venedig, den mest glamourøse by i verden. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
17:00 
Matador - komme fremmede [Repris]
"Komme fremmede - 1934" Den internationalt kendte maler Ernst Nyborg kommer til Korsbæk i forbindelse med sin udstilling i byen. Maude Varnæs møder sin fortid, og Mads Skjern opdager, at kunsten - og byrådssekretær Lund - kan fremme hans planer om et nyt byggeri. Jørgen Varnæs har nu så store økonomiske problemer, at han pantsætter sin grund på Fedet. Ingeborg: Ghita Nørby. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard og Karen Smith. ,. Producerat år 1979.
18:20 
Botswana
Britisk dokumentarserie fra 2016. Kampen for dyrene. CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til afrikanske Botswana, som stædigt holder fast i at beskytte deres dyr. Her kæmpes der med krybskytter, der gerne vil have fat i landets næsehorn. De bærer nemlig på nogle yderst værdifulde stødtænder. I nabolandet Namibia er ambitionen om at beskytte dyrene dog ikke lige så stor. Producerat år 2016.
19:00 
World on Fire [Repris]
Britisk dramaserie fra 2019. Tom har ladet sig hverve af flåden. Snart må han kæmpe for sit liv i et blodigt søslag. Harry er i Frankrig med den britiske hær. Da en trup dukker op for at underholde soldaterne, venter der ham noget af en overraskelse. I Warszawa har Kasia sluttet sig til modstandsbevægelsen, men er hun parat til at få blod på hænderne?. ,. Del 3 av 7. Producerat år 2019.
20:00 
M - En by jager en morder
Østrigsk thrillerserie fra 2019. Flere børn forsvinder. Indenrigsministeren udnytter borgernes frygt til at rokke ved demokratiets grundpiller. Samtidig lykkes det politiet at identificere gerningsmanden. Det sætter gang i et kapløb mellem politiet, politiske interesser og byens underverden, der også jager morderen. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
21:45 
Natportieren - the night manager [Repris]
I Cairo trygler en smuk kvinde hotelportieren Jonathan Pine om hjælp. Det arabiske forår er på sit højeste, og kvinden har viden, der måske kan forhindre et blodbad på demonstranterne. Pine kontakter en ven på den britiske ambassade, men alt går galt, og episoden trækker Pine ind i den hensynsløse våbenhandler Richard Ropers verden. Flere år senere opsøges Pine af efterretningsagenten Angela Burr. Nu får han mulighed for at ramme den kyniske Roper. 'Natportieren' indbragte Susanne Bier den prestigefulde Emmy-pris for bedste instruktion. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
23:40 
Når støvet har lagt sig [Repris]
Gerningsmændene er blevet varetægtsfængslet. Louise er utrolig lettet, men Marie har vigtigere ting i hovedet. Albert viser en ny side af sig selv i et forsøg på at redde familien. Lisa indrømmer sine følelser overfor Stefan og må vente på hans valg. Trods Jamals frikendelse må hans familie bøde for resultatet af det, han troede var kærlighed. Elisabeth får detaljer om gerningsmændenes motiv, og hun må tage sin politiske ideologi op til revision. Nikolaj får sin restaurant tilbage, men hvad skal han stille op med den? Uegnet for børn. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Dorte W. Høgh. Producent: Stinna Lassen. ,. Del 10 av 10. Producerat år 2017.
00:40 
Den glemte befrielse - Da russerne tog Bornholm
Mens resten af Danmark jublede over befrielsen i maj 1945 gik Bornholm nogle dramatiske døgn i møde. Først to dages kraftige bombardementer, og så en besættelse af russiske stormtropper. Og bornholmerne kunne ikke få oplysninger om deres skæbne, da radioen ikke fortalte om situationen. Der gik næsten et år, før Bornholm endelig kunne fejre, at de fremmede tropper havde forladt øen. Hos dem der oplevede begivenhederne er der fortsat en bitterhed og en følelse af at være blevet svigtet af det øvrige Danmark. Producerat år 2016.
01:40 (02:37)
Dronning Mauds album
Norsk dokumentar fra 2016. Prinsesse Maud af Wales var halvt dansk, og det var til en sommerfest hos bedsteforældrene, Kong Christian IX og dronning Louise, at hun sagde ja til sin fætter prins Carl. Hun var en datter af det det Britiske Imperium, som sagde ja til en dansk prins på Bernstorff Slot og endte på den norske trone. I denne dokumentar åbnes for første gang en kongelig fotoskat, som giver et unikt historisk indblik bag de lukkede døre i det britiske, danske og norske aristokrati. Sendt første gang 25.05.2017. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå