Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Adam & Eva [Repris]
Mere eller mindre kristendom?. Er vores moderne verden er blevet et frisindets paradis på jord eller har vi helt glemt vores kristne moralske kompas?. Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit besøger de Nazaret Kirke i København for at debattere kristendommens plads i det danske samfund. For skal vi gøre mere for at fremme de kristne værdier? Eller har kristendommen mistet sin berettigelse i vores nutidige sekulære samfund?. ,. Producerat år 2018.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2015. Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig, og har det altid set ud, som det gør i dag?. Hvordan kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer?. Historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg hjælper ejerne af en ødegård på Øland i Sverige med at finde svarene. Christopher graver dybt i husets historie og når helt tilbage til den person, der byggede gården. Mens Erika viser, hvordan man selv kan lave et nyt, smukt loft samt skabe tapet, som man gjorde det for 100 år siden. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2015.
10:00 
Smykker - Kærlighed & knuste drømme
Smykker har en helt særlig rolle ved højtider som barnedåb, konfirmationer, forlovelser og bryllupper. Smykker fortæller historien om vores største øjeblikke, og for det unge brudepar Mads og Sofie har vielsesringen en helt særlig betydning. For livsstilseksperten Julia Lahme er smykker en direkte forbindelse til hendes seje bedstemor, mens pantelåneren Mia Hinrichs fortæller om, hvordan det er at smelte folks minder om til flydende guld, når kærligheden forsvinder. Producerat år 2018.
10:30 
Dries Van Noten - fra atelier til catwalk
Tysk dokumentar fra 2017. Dries Van Noten er en af de mest succesfulde uafhængige designere i verden. En mand, der med sine mønstermiks, print, broderinger og farverige tekstiler har formået at forblive på modescenen i over 25 år. Få et unikt indblik i mesterdesignerens liv og kreative hjerne, når han for allerførste gang lader en filmskaber følge ham, mens han udtænker og skaber fire nye kollektioner. Producerat år 2017.
11:20 
Vild videnskab
Kampen mod dødbringende virus. Amerikansk videnskabsdok fra (Breakthrough) Dødbringende epidemier som ebola-udbruddet i dele af Afrika i 2014 har tvunget lægevidenskaben til udvikle sig lige så hurtigt som de virus, de bekæmper. Mareridtet har skabt en revolution inden for sygdomsbekæmpelse, hvor alt fra antibiotika til computer programmer, der forudser virusets udbredelse, i fremtiden vil blive brugt i kampen mod en lang række dødbringende virus. Producerat år 2015.
12:05 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Energiforsyning. Hvad enten vi bevæger os, lever, leger, skaber og overlever kræver det energi. Vores samfund, vores civilisation kræver energi. Hidtil har vi klaret os med fossile brændstoffer, men dels er der begrænsede mængder, dels er de miljømæssige omkostninger for store. Men en ny generation af foskere står klar med nye energiformer, hvad enten det er sol eller vand - eller hvem ved, kunstige tornadoer!. Producerat år 2015.
12:50 
Verdens fedeste mand
Britisk dokumentar fra 2015. I årevis har Paul Mason, verdens fedeste, kæmpet med madafhængighed. Med en vægt på 450 kilo vælger han at lade sig operere, selvom der er 50 procents risiko for, at han ikke overlever. Her følger vi hans kamp for at tabe sig, kunne gå igen og finde kærligheden. Producerat år 2015.
13:40 
Hughs kamp mod madspild
Britisk dokumentar fra 2015. Den britiske journalist Hugh Fearnley-Whittingstall har erklæret krig mod spild. I et forsøg på at få bugt med madspild udfordrer han de britiske supermarkeder. De kræver nemlig, at grøntsager skal leve op til et kosmetisk ideal, hvilket tvinger landmænd til at sortere skæve, små og krogede grøntsager fra, selvom de er spiselige. En dag som skraldemand giver ham desuden et indblik i, hvad briterne smider i skraldespanden. Her sætter han spørgsmålstegn ved holdbarhedsdatoen. Del 1 av 3. Producerat år 2015.
14:40 
Vejen til Mandalay
Rejseprogram fra BBC fra 2017. Sydøstasien er fuld af energi og et af de mest farverige steder i verden. De to irske komikere, Dara O'Briain og Ed Burne rejser de knap 5. 000 kilometer fra Malaysia gennem Thailand og til Myanmar og den historiske by Mandalay. Ed og Dara flyver til Thailand og ind til øen Phuket, der er ved at segne under der enorme antal turister. På vejen op gennem fastlandet runder de hovedstaden Bangkok, før de tager nattoget til Chiang Mai. Del 2 av 3. Producerat år 2017.
15:40 
Vores verden gennem 500 år
Tysk dokumentarserie fra 2017. Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. Industrialiseringen i 1800-tallet betyder, at flere og flere mennesker lever i hastigt voksende byer, og hidtil usete former for udnyttelse og uretfærdighed udvikler sig og skaber en længsel efter et retfærdigt samfund. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
16:35 
Vores verden gennem 500 år
Tysk dokumentarserie fra 2017. Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. I 1900-tallet oplever europæerne enorme teknologiske fremskridt, men rystes også i sin grundvold af to grusomme verdenskrige. Og både psykoanalysen og den digitale revolution i sidste halvdel af århundredet fører til spørgsmål om, hvad der er det enkelte menneskes kerne. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
17:30 
De underjordiske byer - Istanbul
Britisk dokumentarserie fra 2018. Verdens store oldtidsbyer er fyldt med ukendte skatte. Men med den nyeste scanningsteknologi vil historiker Michael Scott nu udforske tre af de mest fascinerende byer, for at finde ud af hvad der skjuler sig, de steder, hvor der ikke er adgang for turister. Første gang går turen til Istanbul, som engang var verdens største by og gemmer på masser af hemmeligheder dybt nede i undergrunden. Producerat år 2018.
18:30 
Husker du...
Nu tager "Husker du." fat på et nyt årtit 1970 - et år hvor ungdommen for alvor gør mod forældregenerationene. Nogle unge flytter i kollektiv og nogle længere end det - de flytter i Thylejrj Hver dag sin demonstration - sådan ser gadebilledet ud i 19707. Danskerne demonstrerer blandt meget andet, mod Vietnam, mod Verdensbanken, mod uddannelsessystemet og for ligelønø Det er også året, hvor vi får en ny Lillebæltsbro og hvor vi kan fejre 25-året for Danmarks befrielses Og så er det i 1970, at TV-serien 'Huset på Christianshavn' får premierer. Producerat år 2005.
19:15 
Husker du...
Nu tager "Husker du." fat på et nyt årtit 1970 - et år hvor ungdommen for alvor gør mod forældregenerationene. Nogle unge flytter i kollektiv og nogle længere end det - de flytter i Thylejrj Hver dag sin demonstration - sådan ser gadebilledet ud i 19707. Danskerne demonstrerer blandt meget andet, mod Vietnam, mod Verdensbanken, mod uddannelsessystemet og for ligelønø Det er også året, hvor vi får en ny Lillebæltsbro og hvor vi kan fejre 25-året for Danmarks befrielses Og så er det i 1970, at TV-serien 'Huset på Christianshavn' får premierer. Producerat år 2005.
20:00 
Granatchok
Britisk dokumentar fra 2018. Krigens skjulte skam. Efter 1. Verdenskrig led en kvart million britiske soldater af en mystisk lidelse, som ingen havde set før. De kunne hverken gå, spise eller tale - og mange var lammet, havde panikangst, voldsomme rystelser eller mareridt. Det blev betragtet som fejhed. Men det viste sig, de led af granatchok. Her dykker vi ned i hidtil uset arkivmateriale for at fortælle historien om den lumske lidelse. Hvad ved vi i dag om psykiske krigstraumer?. Producerat år 2018.
21:00 
Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet
Fru Stæhr og Sanne forfølger sporet til modstandsbevægelsen og finder højest interessante oplysninger om ejendommens fortid. Det lykkes at opspore sønnen til en afdød modstandsmand, som boede der og som besidder en kasse med farens ting. Vil kassen rumme det svar som Fru Stæhr og Sanne leder efter?. Og vil det lykkes dem at opklare mysteriet?. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
21:45 
Danmarkshistorien på vrangen
Slaveri gennem tiderne. Siden tidernes morgen har mennesker behandlet andre mennesker som deres ejendom. Slaver og trælle er blevet betragtede som nærmest laverestående end dyr, og i krige og konflikter har det nogle gange været bedre at fange fjenderne og udnytte deres arbejdskraft end at myrde dem. Liv Thomsen fortæller den fantastiske historie om Jan Leton, der i 1800 tallet foretager den lange rejse fra syd til nord, fra en amerikansk slaveplantage til en nordjysk fiskerlandsby. Og hun rejser tilbage i tiden sammen med historikere og arkæologer for at undersøge, hvilken rolle slaveri har haft i danmarkshistorien. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:05 
Dronning Victoria & Albert
Britisk dokumentarserie fra 2019. Det royale bryllup. I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et arrangeret ægteskab, der skulle afværge revolutionen og redde kongemagten. Her genskaber vi den store dag og afslører, hvor nøje det hele blev iscenesat. Mens et hold eksperter åbenbarer enhver detalje: Hvor det kongelige par blev viet, hvem der var med, den overdådige kage, den dekadente menu og brudekjolen. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
00:00 
Mata Hari - spion og sexsymbol
Tysk dokumentar fra 2017. Den berømte hollandske erotiske danser, Mata Hari (1876-1917), er indbegrebet af skønhed og feminin forførelse. Hun betog tidens mest indflydelsesrige mænd, men blev midt under Første Verdenskrig arresteret af franskmændene for at spionere for Tyskland og skudt. Men forrådte Mata Hari virkelig de hemmeligheder, der blev hvisket til hende på puden af indflydelsesrige elskere? Var Mata Hari, verdens mest berømte og smukkeste spion, skyldig?. Producerat år 2017.
00:55 
Kampfly og bombemaskiner - kvindelige piloter i krig
Britisk dokumentar fra 2017. 25.000 kvinder, fra korpiger til landmandsdøtre, meldte sig frivilligt under 2. Verdenskrig til WASP (Women Airforce Service Pilot). De drømte om to ting: at flyve og tjene deres land. Mod alle odds brød kvinderne glasloftet og blev de første kvinder, der fløj amerikanske militærfly. Men efter at have bevist, at de kunne flyve de nyeste kampfly og de tungeste bombemaskiner, blev delingen i 1944 opløst, uden tak, æresbevisninger og veteranstatus. Først mere end 60 år efter blev kvinderne anerkendt som veteraner og tildelt kongessens guldmedalje. Producerat år 2017.
01:50 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se