Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Den 2. dimension [Repris]
Kristian Leth søger efter åndeligheden i noget, der er større end ham selv. Han møder Iram Asif, som tager ham med ind i sufismens poetiske og søgende univers på et bedetæppe. Og så forsøger Kristian at opnå Guds nærvær i et trancelignende ritual i sufi centret i Rødovre. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2013.
08:55 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2018. Tre søstre har overtaget den gamle slægtsgård. Hvor gamle er gårdens forskellige huse? Hvem har boet der?. Og hvorfor dukker dronning Kristina op i dokumenterne? Erika Åberg påtager sig at reparere de blyindfattede ruder, der stammer fra 1700-tallet. Til vinduerne hører der også en skrøne om at uddrive spøgelser - en skrøne, som Christopher O'Regan graver dybere i. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
09:55 
Kampen om historien [Repris]
kunne vi have undgået besættelsen?. Adam Holm inviterer to historikere og en tidligere udenrigsminister til en debat om Danmark burde have kæmpet, da tyskerne invaderede landet for 80 år siden. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
10:25 
Moderne Klassikere [Repris]
Garbage - Stupid Girl. I 1994 rejser skotske Shirley Manson - en ung rødhåret kvinde med ben i næsen til USA for at lave musik med tre mænd, hun ikke kender. Og som ikke kan forstå, hvad hun siger. Men langsomt opstår et venskab og et kæmpe hit med en helt ny lyd i en lille by i det nordlige USA hvor Garbage er de første til at blande pop, alternativ rock og samplede beats. Vi tager med tilbage til der, hvor det hele startede. ,. Producerat år 2014.
10:55 
Moderne Klassikere [Repris]
Franz Ferdinand - Take Me Out. Dette er historien om sangen der aldrig burde være blevet et hit. For små skramlede indiebands fra Skotland hører jo ikke hjemme på toppen af hitlisterne. Men der endte Franz Ferdinand i 2004. Mød bandet på hjemmebane i Glasgow hvor sanger Alex Kapranos spiller den første demo af Take Me Out og bandet fortæller, hvordan sangen med det mærkelige temposkift sendte dem rundt i hele verden. ,. Producerat år 2014.
11:20 
Verdens årstider - sommer
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om sommeren skinner solen, og får planter og buske til at blomstre. Det er en årstid med en overflod af alting, og de lange dage med dagslys får alt liv til at myldre med aktivitet. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
12:10 
Verdens årstider - efterår
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om efteråret begynder dyr og planter at gøre sig klar til vinterens komme. Nogle dyr æder så meget, de kan, så de kan klare sig gennem den fødefattige vinter. Nogle kæmper for den sidste chance for at yngle, mens andre har tralvt med at vokse op, før kulden sætter ind. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
13:00 
Fremtidens mode
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Med mindre vi alle bliver nudister, vil de 9 milliarder mennesker i verden år 2015 stadig behøve tøj. Modeindustrien har lige nu problemer med overproduktion, dårlige arbejdsforhold og brugen af farlige stoffer. Fremtiden er til gengæld fuld af fantatiske muligheder for en grøn produktion af tøj med indbygget intelligens. Producerat år 2016.
13:55 
Fremtidens skole
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Alle ønsker den bedste skole for deres børn. En undervisning, der stimulerer deres nysgerrighed og evner til at lære. Men hvad hjælper det, når 65 procent af de børn, der går i grundskolen i dag, vil få job, der ikke eksisterer i dag! Hvordan skal skolen indrettes i år 2050? Hvad er lærerens rolle?. Producerat år 2016.
14:45 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2013. Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Jernbanen i Congo er en af de stadigt fungerende afrikanske jernbaner fra kolonitiden. Den blev bygget af franske kolonister, og kostede titusinder af afrikanske arbejdere livet. Jernbanen forbinder hovedstaden Brazzaville langt inde i landet ved Congo-floden med kysten næsten 5.000 kilometer væk, og den har været en vigtig livline for både mennesker og gods i et land med få veje og tusindvis af kvadratkilometer af uigennemtrængelig jungle. Del 1 av 3. Producerat år 2013.
15:30 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2013. Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Denne gang krydser han den australske ødemark for at finde ud af sandheden om den 2.000 kilometer lange, fantastiske jernbanelinje fra Adelaide til Darwin, der bliver kaldt 'The Ghan Line' efter den utrolige passagerluksus. Navnet 'Ghan' siges at stamme fra de afghanske kamelkaravaner, der færgede mennesker og varer på tværs af ødemarken i det 19. århundrede. Del 2 av 3. Producerat år 2013.
16:15 
Europas historie - oprindelse og identitet
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. De første spor fører til oldtidens Grækenland, nærmere bestemt Kreta. Her finder man myten, der gav navn til kontinentet - nemlig fortællingen om prinsesse Europa, som blev kidnappet af Zeus. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
17:05 
Europas historie - tro og tanker
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. Denne gang om vestlig identitet, der for mange europæere i dag er synonymt med kristendommen. En religion der, ligesom de andre monoteistiske religioner, opstod i Mellemøsten og derefter spredte sig til Europa. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
18:00 
Hitlers hemmelige Danmarksbilleder
På mission for Føreren i Jylland Ændrede den tyske fotograf Walter Frentz Danmarkshistorien, da han i sommeren 1943 fortalte Hitler, hvad han havde set og oplevet på sin rejse rundt i Danmark?. Var han medvirkende til samarbejdspolitikkens sammenbrud og dermed ændre Danmarkshistorien? I dette afsnit rejser værten Mikkel Frey Damgaard i fodsporene på Walter Frentz gennem Jylland for at undersøge, hvad der mødte fotografen den sommer. Fra sabotage i Esbjerg til kæmpe bunkere i Hanstholm. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
18:30 
Husker du...
Nu tager "Husker du." fat på et nyt årtit 1970 - et år hvor ungdommen for alvor gør mod forældregenerationene. Nogle unge flytter i kollektiv og nogle længere end det - de flytter i Thylejrj Hver dag sin demonstration - sådan ser gadebilledet ud i 19707. Danskerne demonstrerer blandt meget andet, mod Vietnam, mod Verdensbanken, mod uddannelsessystemet og for ligelønø Det er også året, hvor vi får en ny Lillebæltsbro og hvor vi kan fejre 25-året for Danmarks befrielses Og så er det i 1970, at TV-serien 'Huset på Christianshavn' får premierer. Producerat år 2005.
19:15 
Husker du...
Nu tager "Husker du." fat på et nyt årtit 1970 - et år hvor ungdommen for alvor gør mod forældregenerationene. Nogle unge flytter i kollektiv og nogle længere end det - de flytter i Thylejrj Hver dag sin demonstration - sådan ser gadebilledet ud i 19707. Danskerne demonstrerer blandt meget andet, mod Vietnam, mod Verdensbanken, mod uddannelsessystemet og for ligelønø Det er også året, hvor vi får en ny Lillebæltsbro og hvor vi kan fejre 25-året for Danmarks befrielses Og så er det i 1970, at TV-serien 'Huset på Christianshavn' får premierer. Producerat år 2005.
20:00 
Kampen om historien
har Danmark egentlig brug for et monarki?. Adam Holm inviterer til debat om monarkiets fremtid. Det danske monarki er et af verdens ældste - og populært blandt danskerne, men er der en grundlæggende modsætning mellem monarki og demokrati? Og har vores nuværende kongehus en fremtid i Danmark?. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
20:30 
Dronning Margrethe fortæller Kejserinde Dagmars historie
Dansk program fra Kejserinde Dagmar var en dansk prinsesse, der giftede sig ind i den magtfulde russiske Zar-familie. Under revolutionen flygtede Dagmar hjem til Danmark, hvor hun døde i 1928. Se med når Dronning Margrethe fra Fredensborg Slot fortæller om sin grand-grand tante Kejserinde Dagmars dramatiske og tragiske liv. Producerat år 2006.
21:00 
Hitlers hemmelige Danmarksbilleder
Nazifotografens afgørende møde med Hitler Ændrede den tyske fotograf Walter Frentz Danmarkshistorien, da han i sommeren 1943 fortalte Hitler, hvad han havde set og oplevet på sin rejse rundt i Danmark?. Var han medvirkende til samarbejdspolitikkens sammenbrud og dermed ændre Danmarkshistorien? I dette afsnit følger værten Mikkel Frey Damgaard Walter Frentz på den sidste del af rejsen i Danmark til Frederikshavn og derefter til Hitlers hovedkvarter Ulveskansen i det østlige Polen. For netop her skulle fotografen møde Hitler og fortælle om sine oplevelser i Danmark. Og det blev et møde med store konsekvenser for Danmark. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
21:30 
De skygger vi arver
Dansk dokumentar fra 2019. Susannes jødiske farmor har været i Koncentrationslejr og aldrig accepteret at Susannes mor var tysk. Nedarvede traumer og forfejlede hensyn har forfulgt Susannes familie siden nazitiden - og hvis det nogensinde skal stoppes og ikke bæres videre til næste generation, må Susanne tage et endeligt opgør med sin egen familie. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Nixons beskidte tricks
Amerikansk mini-dokumentarserie fra 2019. Politisk stormvejr. Richard Nixon er en af det 20. århundredes mest omdiskuterede politikere. Gennem fire programmer udforsker vi hans liv - fra hans tidlige politiske karriere, de nervepirrende tv-debatter med John F. Kennedy og til Watergate-skandalen, der tvang ham til at trække sig fra præsident-embedet. Denne gang ser vi nærmere på Nixons sejr ved præsidentvalget i 1968, der var baseret på et løfte om at afslutte Vietnamkrigen, men som han selv saboterede. Del 3 av 4.
23:45 
Historien om Special Air Service
Britisk dokumentar fra 2017. SAS, Special Air Service, med mottoet 'Den der vover vinder', er en af verdens mest berømte kampenheder. Med adgang til militærarkiverne, usete arkivoptagelser og interview med veteranerne fortælles historien om denne enestående kampgruppe. Stirlings nye næstkommanderende, kaptajn Paddy Mayne, er lige så uforudsigelig og farlig, som den nye fase i krigen. Tyskerne træner mandskab, der skal fange SAS, og katastrofen indtræffer, da Stirling selv bliver taget til fange. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
00:45 
Fra verdenskrig til kold krig
Fransk dokumentar fra 2017. Kun to måneder efter Jaltakonferencen i februar 1945 døde USA's præsident Roosevelt. Den britiske premierminister Churchill var overbevist om, at Sovjetunionens Stalin ville udnytte Roosevelts efterfølger, Truman. Men midt i de tre store lederes næste topmøde i Potsdam i juli 1945, tabte Churchill overraskende det britiske valg og blev erstattet af Attlee. Og Truman havde et nyt hemmeligt våben gemt i ærmet: atombomben. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
01:45 (05:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se