Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:05 
Mega-kirker i Texas
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er i Texas, hjemsted for de såkaldte mega-kirker - gudstjenester med tusindvis af deltagere. Men kirkerne er 'mega' på flere fronter - både politisk, forretningsmæssigt og ikke mindst økonomisk. Kamau undersøger, hvordan dette nye ansigt på kristendommen er skabt - og hvorfor antallet af følgere stiger så voldsomt. Producerat år 2019.
09:45 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2018. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Ukraine er bedst kendt for borgerkrig, en atomkraftulykke, russisk undertrykkelse og kålsuppe. Men der er også mere end 20.000 kilometer godt slidt og udtjent jernbane, der skriger på at blive udforsket. Så det gør Chris. Säsong 5. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
10:30 
Drømmeferien [Repris]
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne syvende episode skal Tom til finsk Lapland og Pyhä, hvor han skal isklatre sammen med en kammerat. Nordvision fra Finland. ,. Del 7 av 14. Producerat år 2014.
11:00 
Drømmeferien [Repris]
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne ottende episode går turen til Lofoten, og landskabet her overvælder Tom fuldstændigt. Hans rejseglæde er fuldstændig i top, her hvor han kastes ud i adskillige nye oplevelser. Nordvision fra Finland. ,. Del 8 av 14. Producerat år 2014.
11:30 
Drømmeferien [Repris]
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne niende episode går turen til Island, hvor Tom i et af verdens bedste dykkerområder skal prøve fridykning for første gang. Hvis man er heldig, kan man oven i købet dykke med hvaler. Nordvision fra Finland. ,. Del 9 av 14. Producerat år 2014.
12:00 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mozambique
Britisk dokumentarserie fra 2016. Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. På bare fem år har krybskytter myrdet halvdelen af Mozambiques elefanter for deres stødtænder. Grunden er den stigende efterspørgsel på elfenben. Få et indblik i den illegale handel, der nu befinder sig i milliardklassen. Producerat år 2016.
12:45 
Den glemte polarhelt
Norsk dokumentarserie fra 2018. Et hylende hjørne. I 1899 ankommer overvintringsekspeditionen til Antarktis. Mændene chokeres, da de ser det sted, ekspeditionsleder Carsten Borchgrevink har valgt som overvintringsbase. Kap Adare viser tænder med det samme. Før de er færdige med at losse skibet, kommer den første voldsomme storm, og ankerkæden på dampskibet brister. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
13:30 
Den glemte polarhelt
Norsk dokumentarserie fra 2018. Det totale mørke. Borchgrevink og tre andre af medlemmerne af hans ekspedition er fanget under en stejl klippevæg. Alle hundene styrter i havet og sluges af den livsfarlige isgrød. Vi følger verdens første overvintringsekspedition på Antarktis videre ind i den mørke og iskolde vinter. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
14:15 
Udkantsmæglerne
Dansk reportage fra Frede Volf fra Langeland får intet mindre end en hel kirke til salg, men sådan én er ikke sådan lige at sætte en pris på. John Ole Hansen fra Falster lykkedes måske med at finde en køber til Moseby Købmand, så lokalsamfundets samlingssted reddes. Imens er Gurli Hansen på Bornholm nødt til at presse prisen ned på ejendom hun har til salg. Sendt første gang 06.08.2017. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2017.
14:45 
Udkantsmæglerne
Dansk reportage fra John Ole fra Falster får et hus til salg, hvis ejer er clairvoyant. Måske kan hun forudse, hvornår hendes hus er solgt?. Gurli Hansen fra Bornholm får en meget anderledes bygning til salg: et stort galleri fyldt med billeder - men hvordan finder man lige en køber til sådan et sted?. Og Nanna Søndergaard fra Faxe sælger en landejendom så hurtigt, at sælgeren har svært ved at forstå, hvad der er sket. Sendt første gang 13.08.2017. Säsong 2. Del 8 av 10. Producerat år 2017.
15:15 
80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. En ny verden af underholdning. Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, der formede os og fortæller om en ny verden af underholdning, der åbnede sig i 80'erne. Få blandt andet et gensyn med computerspillet Pac-Man, den revolutionære walkman og træn med Jane Fonda i din egen dagligstue. Producerat år 2012.
16:00 
80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Attentaternes år. Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, der formede os og fortæller om de mest historiske øjeblikke. I 1981 prentede attentatet mod præsident Ronald Reagan sig blandt andet ind i hukommelsen, da han blev skudt i brystet. Producerat år 2012.
16:45 
På sporet af Amerika
Britisk dokumentarserie fra 2016. Anden etape af Billy Connollys togrejse rundt i USA går langs den amerikanske vestkyst. I Portland møder han landmanden, der dyrker økologisk canabis, han ser på søelefanter langt Californiens kyst, taler med betjente i den amerikanske grænsekontrol i Arizona og slutter i El Paso, hvor han besøger den fabrik, der fremstiller hans elskede cowboystøvler. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
17:30 
På sporet af Amerika
Sidste etape af Billy Connollys togrejse rundt i Amerika starter i San Antonio, Texas. Undervejs oplever han en traditionel fredag aften med amerikansk fodbold, han overlever et angreb af springende asiatiske kæmpekarper i Louisianas sumpe, i Alabama besøger han sit store forbillede, Hank Williams grav og efter næsten 10.000 km med toget gennem 26 stater slutter han sin rejse i New York. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
18:20 
Betyder størrelse noget?
Britisk videnskabsdokumentar fra 2017. Hvorfor er insekter små og planeter store? Hvorfor er Jorden ikke lige så stor som Jupiter og mennesker på størrelse med mus?. Og hvad sker der, hvis vi ændrer på størrelsesforholdet? Her vokser både Jorden og solen voldsomt med uoverskuelige følger, og en helt almindelig mand bliver lige pludselig til en kæmpe på 15 meter!. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
19:15 
Mhong i Minnesota
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er rejst til Minnesota for at få styr på historien om Mhong-samfundet. En historie, der i generationer har været præget af tab, udholdenhed og håb. Under Vietnam-krigen rekrutterede CIA lokale soldater fra Mhong-folket til hemmelige missioner. Og da USA trak sig ud af krigen, måtte 120.000 Mhong-folk flygte til nabolandene. Nogle af dem kom til USA - og her har de dannet deres eget samfund i Minnesota. Producerat år 2019.
20:00 
En pige forsvinder [Repris]
Engelsk drama-miniserie fra 2016. Shannon Matthews på ni bliver meldt savnet af sin mor. En hektisk eftersøgning sættes i gang, men der er ingen spor efter pigen, og politiet begynder at betragte sagen som en drabssag. Lokalsamfundet gør deres bedste for at finde Shannon og støtte hendes mor, men snart tager sagen en chokerende drejning. Baseret på en sand historie. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
21:00 
Gladbeck - en gidseltagning går galt [Repris]
Tysk autentisk dramaserie fra 2018. En sommerdag i 1988 tager to bevæbnede røvere gidsler i en tysk bank. Røverne bliver hurtigt identificeret som to utilregnelige kriminelle, der hader politiet og higer efter opmærksomhed. Derfra går alt galt. Politiet kvajer sig gang på gang. Og mens Tyskland holder vejret i spænding, taber medierne helt afstanden til både gerningsmænd og ofre i deres iver efter at dokumentere forbrydelsen, mens den udspiller sig. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Nigerias kvindelige selvmordsbombere
Britisk dokumentar fra 2019. Boko Haram er en af verdens dødeligste terroristgrupper - kendt for massebortførelse af uskyldige skolepiger og brugen af kvindelige selvmordsbombere. Her møder Stacey Dooley Falmata, der blev kidnappet af Boko Haram som 13-årig, tvunget til at gifte sig tre gange og blev sendt ud på en bombemission. Producerat år 2019.
23:50 
Abortkrigen i USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. I Mississippi er der kun én abortklinik tilbage. Dette, fordi nye strammere love tvinger klinikker til at lukke. Men hver uge raser der en abortkrig foran klinikken. En krig mellem abortmodstandere og tilhængere af fri abort. Her besøger vi den sidste abortklinik i Mississippi og møder nogle af de kvinder, der er fanget i den komplekse debat. Hvad er vigtigst: et fosters overlevelse eller kvindens ret til abort?. Producerat år 2016.
01:20 
Skal vi frygte kunstig intelligens?
Amerikansk dokumentar-miniserie fra 2019. Mange frygter at kunstig intelligens (AI) vil løbe løbsk. At robotter vil overtage vores job og betyde enden for menneskeheden. Men hvad er fakta?. Her undersøger vi, hvordan AI vil transformere vores verden - og nogle af de måder den allerede har. Og vi ser nærmere på de farer, der er ved kunstig intelligens - fra frygten for arbejdsløshed, ulighed, totalovervågning og til rivalisering mellem USA og Kina. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
02:15 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se