Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
De sorte i Milwaukee
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er rejst til Milwaukee, en af de byer i USA, hvor forskellen på sort og hvid kommer mest til udtryk. Her dykker han bl.a. ned i sagen fra 2016, hvor en ung sort mand blev skudt af politiet, hvilket udløste et voldsomt oprør i byen. Og han bliver overdænget med eksempler på, hvor udfordrende det er at leve som sort i byen. Producerat år 2019.
09:40 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2018. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. På en 1.600 kilometer lang tur gennem Spanien fra syd til nord, prøver Chris at finde ud af, hvordan de spanske jernbaner har kunnet udvikle sig fra Europas mest tilbagestående transportsystem til et af de mest avancerede. Säsong 5. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
10:25 
Drømmeferien
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne fjerde episode skal Tom på snowboard off piste, sneen er helt uberørt og fantastisk, men vejret er dårligt og der er lavinefare. Nordvision fra Finland. Del 4 av 14. Producerat år 2014.
10:55 
Drømmeferien
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne femte episode går turen til Grønland og Kangerlussuaq, hvor Tom skal overnatte på indlandsisen. Om natten kan der blive -50 graders kulde ude på den utrolige gletsjer. Nordvision fra Finland. Del 5 av 14. Producerat år 2014.
11:25 
Drømmeferien
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne sjette episode fortsætter Tom sin tur i Grønland, denne gang skal han møde vilde moskusokser og køre med hundeslæde. Nordvision fra Finland. Del 6 av 14. Producerat år 2014.
11:55 
Pave Frans
Portræt fra 2016. Et portræt af pave Frans tegnet gennem tre personer, hvis liv på forskellige måder er dybt påvirket af ham og den katolske kirke. Carlos Luna, en svensk-argentiner, der blev personlig ven med paven, Vittoria Longhitano, som blev tvunget til at forlade den katolske kirke for at kunne blive præsteviet og Nour Issa, en af de i alt 12 syriske flygtninge, som pave Frans ifm. et besøg på den græske ø Lesbos inviterede med tilbage til Italien. Pave Frans er nummer 266 i paverækken, han blev valgt den 13. marts 2013 som efterfølger for pave Benedikt 16. Nordvision fra Sverige. Producerat år 2016.
12:25 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mexico
Britisk dokumentar fra 2016. Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Kom med til Mexico, der blev centrum for debatten ved det amerikanske valg, da Donald Trump lovede at bygge en mur mellem Mexico og USA. Her får vi i et indblik i, hvorfor godt 1000 mennesker krydser grænsen til USA illegalt hver dag. Producerat år 2016.
13:10 
Den glemte polarhelt
Norsk dokumentarserie fra 2018. Først på Antarktis. I 1895 sikrer hvalfangermatrosen Carsten Borchgrevink fra Oslo sig æren af at være det første menneske på Antarktis. En pengestærk engelsk forlægger har tiltro til den ukendte nordmand og giver ham en enorm sum til en overvintringsekspedition. Målet er at skaffe unikke billeder af det uudforskede kontinent. Ikke alle i det britiske imperium er tilfredse med, at det er en nordmand, der får denne mulighed. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
13:55 
Den glemte polarhelt
Norsk dokumentarserie fra 2018. Et hylende hjørne. I 1899 ankommer overvintringsekspeditionen til Antarktis. Mændene chokeres, da de ser det sted, ekspeditionsleder Carsten Borchgrevink har valgt som overvintringsbase. Kap Adare viser tænder med det samme. Før de er færdige med at losse skibet, kommer den første voldsomme storm, og ankerkæden på dampskibet brister. Del 2 av 4. Producerat år 2018.
14:40 
Udkantsmæglerne
Dansk reportage fra Foråret er kommet til Udkantsdanmark og det skaber optimisme hos ejendomsmæglerne. Men hos Kjeld Westergaard i Brønderslev går det knap så godt. Forretningen ser ud til at blomstre, men han er kommet til skade med knæet og det skaber store udfordringer i hans dagligdag. Baåde Tom Pedersen i Hadsund og Frede Volff på Langeland satser på kunder i butikken, når de holder åbent hus. Men det går ikke helt efter planen. Sendt første gang 23.07.2017. Säsong 2. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
15:10 
Udkantsmæglerne
Dansk reportage fra Tom Pedersen fra Hadsund får solgt en meget speciel landejendom til en køber fra Amerika, som har købt ejendommen ubeset. Kjeld Westergaard er kommet over sin knæskade og har endelig fået rigtig travlt i butikken. Nanna Søndergaard fra Faxe får sit at se til, da hun skal vurdere en original gennemrenoveret ejendom i kridtsten. Sendt første gang 30.07.2017. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
15:40 
Smag på Houston med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Houston. Producerat år 2014.
16:20 
Smag på London med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til London. Producerat år 2014.
17:00 
På sporet af Amerika
Britisk dokumentarserie fra 2016. Den skotske komiker og musiker Billy Connolly begiver sig ud på første etape af sin togrejse rundt i USA. Han starter i Chicago og slutter i Seattle - og undervejs oplever han bl.a. en landbrugsmesse i Minnesota, ser på oliebyer i North Dakota, besøger cowboys på prærien i Montana og ender i en teltlejr for hjemløse i Seattle. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
17:45 
På sporet af Amerika
Britisk dokumentarserie fra 2016. Anden etape af Billy Connollys togrejse rundt i USA går langs den amerikanske vestkyst. I Portland møder han landmanden, der dyrker økologisk canabis, han ser på søelefanter langt Californiens kyst, taler med betjente i den amerikanske grænsekontrol i Arizona og slutter i El Paso, hvor han besøger den fabrik, der fremstiller hans elskede cowboystøvler. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
18:35 
Eventyrlige jernbaner
Britisk dokumentar fra 2017. Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Det er ambitionen om at øge farten, der gennem tiden har ført til de største nyskabelser. Fra de stærke damplokomotiver til supersoniske højhastighedstog til toge, der ved hjælp af magneter nærmest flyver oven på skinnerne. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
19:20 
Mega-kirker i Texas
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er i Texas, hjemsted for de såkaldte mega-kirker - gudstjenester med tusindvis af deltagere. Men kirkerne er 'mega' på flere fronter - både politisk, forretningsmæssigt og ikke mindst økonomisk. Kamau undersøger, hvordan dette nye ansigt på kristendommen er skabt - og hvorfor antallet af følgere stiger så voldsomt. Producerat år 2019.
20:00 
Et minde om et mord
Amerikansk dokumentar fra (Death Row Stories) Seks personer bliver skudt i en lejlighed i Ohio, og et øjenvidne udpeger Kevin Keith som den skyldige. Han dømmes til døden og sidder 10 år på dødsgangen. Men så tager en ung, kvindelig, nyuddannet advokat sagen op. Og hun finder beviser, der peger på en helt anden gerningsmand. Vil det lykkes, at få retssystemet til at se på Kevins sag igen, inden hans dødsdom skal eksekveres?. Producerat år 2019.
20:45 
Tiltalt II - En dyr vennetjeneste
Verden bliver mindre, vi rejser mere og derfor krydser også kriminaliteten grænser. Berit Ernst forsvarer en mand, der er dømt i en stor narkosag med tråde til udlandet. Manden fik ti års fængsel i byretten, men han mener selv han er uskyldig. Karoline Normann kæmper for at hendes klient kan slippe for at afsone resten af en straf han er idømt i Litauen. Henrik Stagetorn forsøger at overbevise byretten om, at Danmark handler i strid med menneskerettighederne, hvis vi udleverer en lettisk kvinde til Sydafrika, hvor hun er sigtet for børnebortførelse. Producerat år 2018.
21:30 
Mordsag
Britisk dokumentarserie fra 2019. Ukendt motiv. 46-årige Stephen Wallace findes dræbt i sin lejlighed. Drabet er så voldsomt, at selv de erfarne politifolk er rystede. Mistanken samler sig om Stephens nabo, men han nægter alt. Følg opklaringsarbejdet i dokumentaren, hvor et filmhold helt exceptionelt har fået lov at følge politiets arbejde - på gerningsstedet, ved anholdelsen, til forhørene og hos de pårørende. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Den norske griseindustris hemmeligheder
Norsk dokumentar fra 2019. Hvilket liv har grisen haft, før den lander på middagsbordet?. I fem år har den norske skolelærer Norun Haugen undersøgt norsk svineproduktion med et skjult kamera. Her afslører hun den chokerende og brutale virkelighed. Producerat år 2019.
00:00 
Retfærdighedens stemme
Israelsk dokumentar fra 2017. Lea Tsemel. Lea Tsemel er en kontroversiel jødisk-israelsk advokat. Kendt for at forsvare palæstinensere: fra feminister til fundamentalister, fra ikke-voldelige demonstranter til væbnede militante. Gennem et år følger vi hendes arbejde og utrættelige søgen efter retfærdighed. Og vi ser hendes kamp imod et retssystem, der diskriminerer palæstinenserne. Hvilken pris betaler hun, for at påtage sig rollen som djævelens advokat?. Producerat år 2017.
01:30 
Overleverne
Norsk dokumentarserie fra 2018. Anne Grethe Solberg skal til at underskrive sine skilsmissepapirer, da hendes eksmand skyder hende med hagl på klods hold. Da hun kommer til sig selv på sygehuset, er hun stærkt funktionshæmmet. Lægerne siger, at hun måske aldrig kommer til at gå igen. Men på sygehuset sætter Anne Grethe sig nogle mål, som forbløffer fagfolkene, og som fortsætter med at inspirere folk i dag, mere end ti år senere. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
02:00 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se