Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
09:30 
Debatten
Syrienskrigere og jødehad i Danmark. En dansk syrienskriger er vendt hjem, mens et medlem af en nynazistisk forening er blevet fængslet for hærværk mod en jødisk gravplads i Randers. Hvordan håndterer vi ekstremismen? Morten Østergaard fra de Radikale diskuterer med Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl i aftenens Debatten kl. 20.00 på DR2. Producerat år 2019.
11:00 
Folket og den sicilianske mafia
Britisk dokumentar fra 2015. Den britiske journalist Krishnan Guru-Murthy rejser til Sicilien for at undersøge påstanden om, at otte ud af ti virksomheder her betaler beskyttelsespenge til den sicilianske mafia. Her møder han en lille tv-station, der forsøger at tage kampen op mod det korrupte system. Producerat år 2014.
11:25 
Mexicos rugemødre
Britisk dokumentar fra 2015. I Mexico er der sket et boom i antallet af rugemødre. Her møder vi Diana, som får 10. 000 dollars gennem en organisation for at bære et barn for et spansk par. Men forholdene er ikke altid lige gode for rugemødrene. Se med, når journalisten Kiki King dykker ned i den mørke side af rugemoderskabet i Mexico. Producerat år 2014.
11:50 
Lamalera
Landsbyen Lamalera, som ligger på øen Lembata i det østlige Indonesien, er kendt for sin traditionelle hvalfangerkultur. Disse gamle fangsttekniker, som er gået videre fra generation til generation, er det vigtigste levebrød i landsbyen. Men tiderne er langsomt ved at ændre sig, da de unge forlader landsbyen for arbejde og uddannelse, samtidig med, der er et pres fra omverdenen for at få dem til at stoppe med hvalfangst. Producerat år 2019.
12:45 
USA's vilde hestejagt
USA´s vilde heste er fredet - men samtidig jaget vildt. De æder det græs, landmændene skal bruge til deres kvæg, og mens nogle helst ser hestene udryddet, kæmper andre for at stoppe indfangningen. En kamp i det vilde vesten, der også handler om adgang til jord, vand og rigdomme i undergrunden. Producerat år 2019.
12:50 
Mellem fjender
Dansk reportage fra 2019. Negerdistrikt eller fattigdistrikt?. Komiker og musiker Jacob Haugaard er endt i en shitstorm, efter han har skiftet ordet "negerdistrikt" ud med "et fattigt distrikt" i den folkekære sang Haveje, som sangeren Kim Larsen gjorde til et kæmpe hit i 80'erne. Vært Anna Thygesen arrangerer et møde mellem Jacob Haugaard og en gammel bekendt, som raser over omskrivningen af sangen på de sociale medier. Det er gallerist Erik Guldager, som kalder det patetisk, fordi han mener, at Jakob Haugaard bukker under for en krænkelseskultur. Sammen tager de blandt andet ind på Kim Larsens stamværtshus i Odense. Producerat år 2019.
13:20 
Ekstrem hverdag
Australsk dokumentarserie fra 2019. Civile i Gaza. Hvad sker der for mennesker, der lever et helt liv midt i en krigszone?. Den australske eventyrer Todd Sampson tager til Gazastriben for at bo blandt de civile, der lever i en af de længstvarende konflikter i verden. Hvilke omkostninger har det for kroppen at leve i konstant angst og i en hverdag, der er fyldt med død og ødelæggelse?. Producerat år 2019.
14:10 
En arabisk rejse
Britisk dokumentarserie fra 2019. Det hellige land. En beduin guider Levison ind i Palæstina langs en hellig flod. Guiden fortæller om det hårde liv i Jordan, hvor beduiner behandles som andenrangsborgere. Beduinen inviterer Levison til at bo hos sin familie i en grotte mellem de antikke Nabateaner-grave. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
15:05 
Bandolero
Amerikansk western fra 1968. Forklædt som bøddel redder Mace Bishop sin bankrøver-bror Dee fra galgen. Sammen med den skønne Maria sætter brødrene kurs mod Mexico, skarpt forfulgt af sheriffen og hans posse. Da de to grupper bliver angrebet af mexicanske banditter, må brødrene og sheriffen slå pjalterne sammen for at overleve. Producerat år 1968. Regissör: Andrew V. McLaglen, Skådespelare: Dean Martin, Raquel Welch, James Stewart.
16:50 
Håndbold
Paris SG–Flensburg-Handewitt. Champions League. Producerat år 2019.
18:40 
Dokumania
Britisk dokumentar fra 2019. Faren der fødte sit barn. Freddy er 30 år og ønsker at starte sin egen familie. Der er bare et problem. Han er en homoseksuel og transkønnet mand. Men Freddy har beholdt sin livmoder og vælger at stoppe med at tage testosteron og gå i fertilitetsbehandling. Her følger vi Freddy gennem graviditeten, fødslen og kampen for at blive anerkendt som far. En rejse fyldt med fysiske og følelsesmæssige udfordringer. Producerat år 2019.
20:10 
Ekstrem træning
Australsk dokumentarserie fra 2019. Wrestling i Mexico. Den mexicanske version af wrestling, Lucha Libre, er kendt for at være af en særlig barsk og brutal karakter. Eventyrer Todd Sampson tager til Mexico City for i to uger at følge det ekstreme træningsprogram under ledelse af Lucha-stjernen Cassandro. Producerat år 2019.
21:00 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
21:30 
Makulator med Tine Gøtzsche
22:00 
K2 - Kanye West: : Tro på det, Aalborg Teater: Den unge Werthers lidelser
Jesus is King, Radio 4. Lina Rafn, dramatiker Sofie Diemer og radiovært Rune Hedeman diskuterer, hvad de får ud af at opleve Kanye Wests nye plade 'Jesus is King', Radio 4 og 'Den unge Werthers lidelser' på Aalborg Teater. Ane Cortzen er vært. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Parterapi - Forældrerollen
Dansk satire fra Er du passiv-aggressiv, ekstremt egoistisk eller jaloux?. Kan du og din partner ikke finde ud af at tale sammen - eller trænger du til at din mand viser sig som en mand? Måske trænger dit forhold til en tur i parterapi?. I satireserien "Parterapi" går 11 helt almindelige par med Jesper Groth i hovedrollen i parterapi for at løse livets største samlivsproblemer. Producerat år 2019.
23:10 
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Se med når udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye dyster mod Morten Østergaard fra de Radikale Venstre om den famøse vandrepokal i Quizzen med Gyrith Cecilie Ross. Det handler om Fremad, ministre, der ikke har tid til pressen og "kreative" løsninger i landets ghettoer. Se med!. Producerat år 2019.
23:40 
Det Politiske Talkshow
00:15 
Indefra med Anders Agger - Ghetto
Boligområdet Gellerup ved Aarhus er - ifølge regeringen - en af de såkaldte hårde ghettoer. Anders Agger kører igennem bydelen hver dag, når han skal på arbejde. Nu stopper han op for at besøge Gellerup i tre dage. Han møder både Abdinasir Jama Muhamed og Mustafa Faour, der begge forsøger at bryde med fordommen. Og han møder et par danske familier, der er blevet påvirket af ghettopakken og de store forandringer i området, hvor i alt 9 blokke må lade livet i den højere sags tjeneste. Producerat år 2019.
01:00 
Marlon Brando - verdens bedste skuespiller
Amerikansk dokumantar fra 2015. Marlon Brando er en af filmhistoriens største skuespillere. En rebel, der med sin innovative skuespilmetode stadig inspirerer generationer af skuespillere. Efter hans død i 2004 fandt man hundredevis af private lydoptagelser, hvor Brando reflekterer over sit liv. Optagelser, der afslører en følsom mand og giver et unikt indblik i legendes inderste tanker om karriere, politik, neuroser og forældreskab. Producerat år 2019.
02:40 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se