Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:15 
Midt i naturen
Måske er det kun, når vi oplever den storslåede natur, at vi forstår den virkelige værdi i at bevare den. Her tager en af seriens værter, Anders Lundin, op til toppen af Sveriges højeste fjeld, Kebnekaise. På turen op skifter vegetationen konstant, og udsigten herfra og ud over de øvrige svenske fjelde er mageløs. Joakim Odelberg besøger et beskyttet havområde i Maldiverne, og her bliver han genforenet med sine djævlerokker, det var dem, der engang fik ham til at engagere sig i havene. Han hjælper også nogle forskere med at måle og identificere nogle hvalhajer, og det er ikke helt nemt. Nordvision fra Sverige. Del 3 av 9. Producerat år 2016.
09:15 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 5 av 9. Producerat år 2019.
10:15 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 6 av 9. Producerat år 2019.
11:15 
Livets opskrift - Californien
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker rejser til burgernes land USA - nærmere betegnet en lille by der hedder Loma Linda, som ligger i Californien. Denne by er trods USA's knap så sunde ry, blandt de fem steder i verden, hvor befolkningen lever længst. Loma Linda består hovedsageligt af Syvendedags Adventister - og netop denne religion og livsstilen der følger med, er årsagen til, at de lever så længe. Men hvad er det så for et liv de lever - og er det overhovedet attraktivt at leve så længe, hvis man skal leve efter strenge regler? Sisse flytter ind hos Familien Maruffo, som er ultra religiøse og arbejder i den lokale kirke. Hun mødes også med byens borgmester, som kæmper med næb og kløer for at bevare adventismen i byen. Sendt første gang 24.11.2015. Del 4 av 5. Producerat år 2015.
12:00 
Livets opskrift - Sardinien
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker rejser til den italienske ø Sardinien, som mest af alt er kendt som et ferieparadis for os danskere. Hvad de danske turister ikke ved er, at de netop på denne ø, lever længere end i resten af verden. Her skal Sisse bo hos en familie, som elsker rødvin, god mad og sociale arrangementer. Besøget indebærer også det traditionsrige karneval, et besøg hos 80årige Bacchis og hans barnebarn som hver dag tager ud i olivenmarken og passer deres træer. Og så besøger Sisse forskeren Gianni Pes, som har været med til at finde de fem steder i verden hvor folk lever ekstremt længe. Så måske det faktisk lykkedes Sisse at finde den endelige opskrift på det gode lange liv. Sendt første gang 06.12.2015. Del 5 av 5. Producerat år 2015.
12:45 
Rejsen mod oprøret - Sherin Khankan
Dokumentar fra (Resan mot upproret) En dag med nordens første kvindelige imam - Sherin Khankan. Producerat år 2018.
13:15 
Diplomaten Richard Holbrooke
Amerikansk dokumentar fra 2015. I fem årtier var Richard Holbrooke (1941-2010) blandt USA's mest veluddannede diplomater. Han spillede en central rolle på store udenrigspolitiske scener fra Vietnam og Bosnien til Afghanistan. Holbrooke opnåede resultater, men endnu vigtigere formede han en generations forståelse af diplomatiets væsentlige rolle og magt. Producerat år 2015.
14:55 
Hvordan vi ændrede verden!
Canadisk dokumentar fra 2015. I 1971 sejlede en flok venner til Alaska for at forhindre en atomprøvesprægning. Deres mediebevidste protest gav genlyd i hele verden og førte til grundlæggelsen af Greenpeace og den moderne, grønne bevægelse. Men det varede ikke mange år, før den ene lokalafdeling af Greenpeace sagsøgte en anden. Med en af grundlæggerne, den karismatiske journalist Bob Hunter, som fortæller, bliver Jerry Rothwells film til en skildring af den svære balance mellem det politiske og det personlige. Idealisme overfor pragmatisme, princip overfor kompromis. Gruppen var enige om at ændre verden - de kunne bare ikke enes om hvordan!. Producerat år 2014.
16:40 
Krigens symfoni
Amerikansk krigsfilm fra 1967. I december 1944 er den anerkendte amerikanske dirigent Lionel Evans på turne med sit orkester i det befriede Belgien. Uheldigvis havner orkestrets bus bag fjendens linjer. Evans og hans musikere bliver interneret på en borg af den tyske general Schiller. De får ordre på at forberede en koncert - velvidende at de alle vil blive henrettet, når den er slut. Evans: Charlton Heston. Schiller: Maximilian Schell. Annabelle: Kathryn Hays. Producerat år 2016. Regissör: Ralph Nelson.
18:25 
Husker du ...
Stormen raser, da århundredes orkan rammer Danmark. Poul Nyrup kommer i modvind med sin efterløn og milleniumsforskrækkede danskerne garderer sig mod det nye årtusinde. Producerat år 2006.
19:15 
Husker du...
Dansk dokumentarserie fra I 2000 kan man tjene milliarder på den rigtige ide til en hjemmeside. De danske dotcom-pionerer stormer frem, mens aktierne stiger og stiger, men rundt om hjørnet lurer katastrofen. Imens forsøger danskerne at få deres 28K modem til at makke ret hjemme i stuen, Farums pensionister tager til Grand Canaria på kommunens regning, Perkerspillet hitter, og syv guldfisk dør i Kolding. Sendt første gang 15.09.2015. Säsong 2000.
20:00 
Everest
Amerikanskt drama fra 2015. I 1996 begiver to forskellige ekspeditioner sig på vej mod toppen af verdens højeste bjerg. Mount Everest kaldes det farligste sted på Jorden, og snart finder de to bjergbestigerhold ud af hvorfor. Nær toppen af bjerget rammes ekspeditionerne af en ekstremt voldsom snestorm. Nu er en livslang drøm forvandlet til en desperat kamp for at overleve. Producerat år 2015. Regissör: Baltasar Kormákur, Skådespelare: Josh Brolin, John Hawkes, Jason Clarke.
21:55 
Aber som forsøgsdyr
BBC videnskabsdokumentar fra 2017. Er det moralsk rigtigt at slå aber ihjel for at forbedre menneskers liv? Og hvor går grænsen?. Forskere hævder, at forsøg på aber stadig er afgørende for at helbrede verdens mest dødelige sygdomme - på trods af store fremskridt inden for medicin. Oplev forsøgsdyrs-laboratorier, der tester medicin på aber. Og mød dyreaktivister, som protesterer i håbet om at få lukket disse steder ned. Når en af verdens mest ophedede og kontroversielle debatter udforskes. Producerat år 2017.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Dokumania
Amerikansk doku-thriller fra 2019. Præsidentens blodige narkokrig. En skildring af den filippinske præsident Rodrigos Dutertes nådesløse krig mod både pushere og narkomaner i slummen i Manila. Krigen har kostet tusindvis af mennesker livet, og daglige skyderier indgyder frygt i kvarteret. Dokumentaren viser begge sider af konflikten ved at følge familier fra Manila og lederne af politiets dødspatruljer, der stadig jager i slummens gader. Producerat år 2019.
00:15 
Kidnapningen
Amerikansk thriller fra 2004. Den pensionerede forretningsmand Wayne Hayes betragter sig selv som en garvet forhandler. Og han får brug for sine bedste evner, da han bliver kidnappet af en bevæbnet mand, der forlanger løsepenge for at sætte ham på fri fod. Men Hayes er ikke sagens eneste offer. Kidnapningen og de hemmeligheder, den bringer frem i lyset, vender også op og ned på hans hustrus liv. Producerat år 2004. Regissör: Pieter Jan Brugge, Skådespelare: Helen Mirren, Willem Dafoe, Robert Redford.
01:45 
Pigen der reddede mit liv
Svensk dokumentar fra 2016. Filmmager Hogir Hirori flygtede som 11-årig fra Kurdistan til Sverige. Nu forlader han sin gravide kone og drager tilbage til det nordlige Irak. Her vil han dokumentere historier fra nogle af de mange mennesker, der flygter fra ISIS. På vej op i Shingal bjergene ser han en såret pige, som han beslutter at hjælpe. En beslutning, der redder hans liv og demonstrerer, hvordan et enkelt menneske kan gøre en forskel. Producerat år 2016.
02:45 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se