Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:05 
Sommerhorisont
Australsk dokumentar fra 2020. Fanget på vulkanøen. I december 2019 blev en krydstogtsferie forvandlet til et mareridt. Det skete, da en gruppe turister besøgte vulkanøen 'White Island' i New Zealand, og vulkanen gik i udbrud. 21 blev dræbt og mange andre blev skadet for livet. Var turisterne blevet informeret om farerne ved at besøge New Zealands mest aktive vulkan? Og kunne der være gjort mere for at forhindre tragedien?. Producerat år 2020.
09:35 
Kultur i farezonen - Demonstration i Novosibirsk
Svensk dokumentar fra 2016. Dokumentarfilm om mennesker over hele verden, som risikerer liv og frihed for sin kunst og kultur. Artyom Loskutov er en kunstner fra Novosibirsk som 1. maj hvert år arrangerer en demonstration. En festlig demonstration af upolitisk absurd budskab. At udtrykke sig frit bliver stadig vanskeligere i dagens Rusland og myndigheder forsøger at stoppe demonstrationen. Producerat år 2015.
10:05 
Besat af bijouteri
Kasper Wiigh Nørgaard Larsen samler på smykker. Han har montrer, skuffer og skabe fyldt med armbånd, halskæder og diademer, der glimter og glitrer af guld og ædelstene. Vært Trine Ross er på hjemmebane blandt de imponerende smykker, og hun benytter selvfølgelig lejligheden til at prøve så mange som muligt. Besøget hos smykkesamleren er det første i en ny række programmer i serien "Besat af", hvor Trine Ross besøger passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Charlotte Rafn. Producerat år 2014.
10:35 
Arkitektens sommerhus [Repris]
Norsk boligserie fra 2018. Den norske arkitekt Aslak Haanshuus er vokset på Røros, og områdets rå bebyggelse inspirerer ham, når han skal designe nye huse. Han kombinerer gamle byggetekniker med moderne arkitektur - og resultatet bliver helt unikt. Vi besøger Aslak Haanshuus i hans nyerhvervede sommerhus - et gammelt træhus, der kræver omfattende renovering. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
11:05 
Moderedaktørens dagbog [Repris]
DRK følger Chris Pedersen fra modemagasinet Cover, mens han dækker historier i den internationale modeverden. Nordisk mode og design er blevet cool over hele verden, men hvordan bevarer dansk mode sin succes?. Moderedaktøren tager til både den københavnske modeuge og til det svenske supermærke Acnes show for at få svaret. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2012.
11:35 
Langt ude med Arnoldi 2:5
DRK følger i hælene på den 74-årige billedkunstner Per Arnoldi, mens han revser til højre og venstre og diskuterer landets arkitektoniske og kulturelle forandring med alle, som gider. Det moderne samfund er ikke til monumenter for konger og krigere. I stedet rejser vi andre monumenter midt på pladser og torve, men betyder de overhovedet noget længere, eller er det bare for at give karakter til en anonym og selvdød gågade? Det spørgsmål bringer Per Arnoldi og landskabsarkitekten Torben Schønherr fra Nykøbing Mors til landsbyen Selde og videre til et storslået monument langt ude på den jyske hede. Producerat år 2014. Redaktör: Jon Adelsten.
12:05 
Bed and Breakfast i danske hænder [Repris]
Quistgaarden Bed and Breakfast Antropolog Rikke Ulk har sat sig for at lære os danskere bedre at kende gennem Bed and Breakfast kulturen. I dagens program kører hun til Quistgaarden Bed and Breakfast, hvor seng og morgenmad er omgivet af ro, wellness og SPA med udsigt over mark og hav. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2015.
12:35 
Mit London - med Maria Black [Repris]
Den succesfulde danske smykkedesigner Maria Black kender London fra flere side. For seks år siden begyndte hun med en markedsbod - i dag er hun blevet et internationalt brand. I den fjerde udgave af Mit London, tager hun os med til sin yndlingsoase langs kanalerne i det kreative østlondon, på inspirationstur på det storslåede V&A og ind til de små nøjsomme værksteder i Londons gamle juvelerdistrikt, hvor specialister i polering sidder hævet over gadens "wheeling and dealing". Og så har hun et bud på, hvor man spiser en billig, god frokost sammen med de indfødte og hvor i Sohos natteliv, der venter sjove overraskelser. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2014.
13:05 
Store danskere [Repris]
PH. Poul Henningsen er provokatør af guds nåde. Ordene er hans våben i en livslang kamp for en bedre verden, og han bruger dem utrætteligt. Poul Henningsens viser gør den danske revy meningsfuld, og hans avisartikler angriber tidens problemer direkte og uanset prisen. Han siger altid magthaverne imod og uden frygt. Heldigvis har han har et enestående godt humør. Og han får brug for det. For at gennemføre sit livs værk, for at gøre en forskel. ,. Producerat år 2012.
13:35 
Scavenius og Kær på tur i kunsthistorien [Repris]
En roadmovie, hvor Peter Kær rejser landet rundt i en gammel Volvo 210 med kunsthistoriker Bente Scavenius og ser på fantastisk kunst. Sammen dykker de ned i historierne bag værkerne og ser på hvad, der har inspireret kunstnerne, og hvordan de har inspireret hinanden. I dette sidste afsnit kigger Peter kær og Bente Scavenius nærmere på maleren Fernand Legér. Eller rettere de tre danske elever, der gik på hans kunstskole i Paris, Francisca Clausen, Rita Kern Larsen og Asger Jorn. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2015.
14:05 
Det gode råd [Repris]
Christina har en fødselsdepression. Christina er mor til to små børn og har en fødselsdepression. Hun føler sig ensom og søger derfor åndelig vejledning hos Det gode råd, der består af svangerskabspræst Therese Kudajewski , hospitalspræst Lotte Mørk og clairvoyant Flemming Bille. ,. Producerat år 2020.
14:50 
Reklamer til tiden
- om vore reklamer, fra plankeværk til Polle Dette afsluttende program kigger vi på reklamerne gennem reklamerne. Vi skruer tiden tilbage til de aller første reklamefilm i starten af 1900-tallet. Nyd de meget simple og ofte komiske forsøg på at sælge øl, cykler og bøger. Fra 20'erne udvikler reklamefilmene sig voldsomt. De bliver små underholdende fortællinger med iørefaldende slogans og sange. Kendte skuespillere som Dirch Passer sælger et hav af varer, ligesom en række populære reklamefigurer dukker op, f.eks. Vitalius Sørensen. Vitalius er i dag afløst af DSB Harry og Polle fra Snave, og ironi sælger virkelig godt!. Del 8 av 8. Producerat år 2003.
15:30 
Egyptens glemte pyramide
Britisk dokumentar fra 2019. I det nordlige Egypten har et hold af arkæologer gjort en forbløffende opdagelse. Fundet af et 4000 år gammelt og ukendt gravkammer forseglet med en 10 ton uigennemtrængelig granitsten. Hvilke hemmeligheder vil det afsløre, når man åbner det? Og hvem ligger begravet her?. Her følger vi et hold af verdens førende egyptologer, når de går på jagt efter svar. Producerat år 2019.
16:20 
Bob Dylan - No Direction Home
Amerikansk dokumentarfilm fra 2005. No Direction Home. Han er en af vor tids mest indflydelsesrige, inspirerende og banebrydende sangere. Musikfænomenet Bob Dylan. Gennem aldrig før viste filmklip, interviews og sjældne koncertoptrædener fortæller filminstruktør Martin Scorsese Dylans fantastiske historie - og formår at få den nulevende amerikanske legende til at berette åbent og ærligt om barndom, berømmelse karriere og kriser. Producerat år 2005.
19:50 
DR2 bringer musikken ud - Copenhell
20:00 
Rick Stein [Repris]
Madserie fra BBC fra 2015. Fra Venedig til Istanbul. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick fortsætter sin rejse i den sydlige del af Grækenland, hvor han får den bedste hjemmelavede moussaka, han nogensinde har smagt. I sit køkken på Symi laver han galaktoboureko, Grækenlands mest populære dessert. ,. Del 5 av 7. Producerat år 2015.
21:00 
Længe leve - Jane Aamund (1936-2019)
Dansk portræt fra "Man skal ikke lade sig nøje," var Jane Aamunds livsmotto, og hun har hele sit liv dyrket passionen, festen og livsglæden. Få mennesker har som hun sat et uudsletteligt aftryk på sin tid, sine læsere og sine nærmeste. For hun formår som ingen anden at skrive om tunge emner - og spejle læsernes eget liv - med sin sans for at se det sjove selv i de mørkeste stunder. Tag med ind i Jane Aamunds verden, og hør familie, venner og fans fortælle om, hvem Jane Aamund var, og hvad hun har givet dem med på vejen. Sendt første gang 01.12.2019. Producerat år 2019.
21:30 
Sylvia Plath - Glasklokken
Britisk dokumentar fra 2018. Sylvia Plath er en af det tyvende århundreders største kvindelige forfattere og lyrikere. I sin eneste roman, 'Glasklokken', skildrer hun vanskelighederne ved at være kvinde og leve med begrænsningerne i 1950'ernes USA - og om livet med depression og selvmordsforsøg. Her dykker vi ned i historien bag hendes semi-biografiske beretning, suppleret med vidnesbyrd fra hendes venner og datter, Frieda Hughes. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
23:00 
Det gode råd
Zahras forældre er døde. 25-årige Zahra har mistet begge sine forældre i en tidlig alder og tager sig nu af sine yngre søstre. Zahra er i sorg og søger svar på, om der er et liv efter døden. Det gode råd består af præst Lea Skovsgaard, imam Waseem Hussain og spirituel lærer Steen Landsy. Producerat år 2020.
23:50 
Kald mig bare brun
Skuespilleren og manuskriptforfatteren Anna Neye er født og opvokset i Danmark og har spist stegt flæsk og persillesovs hele sit liv, meeen der er bare en lille bitte ting. Hun er brun. Hun har dog altid fået af vide af sin hvide danske mor, at hudfarve intet betyder i Danmark. Men hvis det virkelig forholder sig sådan, hvorfor diskuterer vi så stadig, om folk har ret til at kalde sådan én som hende for "neger"? I denne serie undersøger Anna Neye, hvordan brune danskeres liv har taget sig ud fra 1600-tallet og frem til i dag. Om hvordan brune danskere er blevet portrætteret og benævnt. Del 1 av 3. Producerat år 2015.
00:20 
Det sorte kapitel
Dansk dokumentar fra 2018. Billedkunstneren Jeannette Ehlers og instruktøren Maya Albana blev hjerteveninder da de var børn. De er døtre af danske mødre og fædre fra henholdsvis Trinidad og Malaysia. Mens Maya i sit voksne liv føler sig, som en helt almindelig dansker, identificerer Jeannette sig som sort. Al hendes kunst er et opgør med den strukturelle racisme, hun mener præger vores danske tankegang og samfund. Det går op for Maya, at der et kapitel i deres fælles historie, hun intetanende har sprunget over. Producerat år 2016.
01:20 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå