Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Kunsten at miste
Livet før døden. Hvordan lever man den sidste tid, når døden er uundgåelig? Journalist Esben Kjær har selv forsøgt at overvinde døden, men kæmpet forgæves for sin søn. I det her program møder han Christel, som lever sammen med sin teenagedatter, som har en uhelbredelig hjernetumor. Men også Jørgen, som insisterer på at leve livet den sidste tid, han har tilbage. Del 4 av 4. Producerat år 2017.
09:00 
Mellemamerika
Britisk dokumentar fra 2016. en livsfarlig ekspedition. Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. De to venner vandrer gennem det vestlige Nicaragua, hvor der ligger 21 vulkaner omgivet af et fantastisk landskab og nogle af Nicaraguas smukke kolonibyer, før de når til det naturskønne Costa Rica. Del 3 av 4. Producerat år 2016.
09:45 
Mellemamerika
Britisk dokumentar fra 2016. en livsfarlig ekspedition. Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. Sidste del af turen går til Panama og gennem den farligste jungle i verden, Darien Gap. En urskov fuld af narkosmuglere og militser, og et sted uden officielle kort og meget begrænset GPS. Del 4 av 4. Producerat år 2016.
10:35 
Grace Jones - Lidenskabelig, sårbar og nærmest guddommelig
Irsk dokumentar fra 2018. Lidenskabelig, vild, sårbar og guddommelig. Grace Jones (f. 1948), en af vor tids største stilikoner, har som sanger og supermodel siden 1980'erne lagt alt og alle ned. Og selv om hun bliver 70 i år, er hun stadig aktiv. Men i instruktøren Sophie Fiennes nære og personlige portræt af den kompromisløse sanger møder vi også Grace Jones som mor og mormor og et besøg på fødeøen Jamaica viser en helt uventet og kærlig side af Jones, når hun ikke er i rampelyset eller rejser verden rundt. Producerat år 2018.
12:30 
Myte eller videnskab - sanserne
Canadisk dokumentar fra 2016. Påvirker synet vores følelser? Betyder madens lyd noget for dens smag? Kan man lugte fare? Får vi kløe af synet af krablende insekter?. Vi bliver dagligt bombarderet med diverse påstande om vores sundhed og natur. Men kan vi regne med dem?. Molekylærbiolog og forsker Jennifer Gardy har besluttet sig for at gå en række velkendte postulater efter i sømmene. Producerat år 2016.
13:15 
Stephen Hawkings univers
Amerikansk dokumentar fra 2014. Stamceller. Stamceller har været genstand for stor debat for vores generation. Disse 'tomme' celler kan blive til alt - lige fra hjerne til hår. Kan vi styre dem, kan de blive et slags reservelager for kroppen, når den går i stykker. Anført af en af videnskabens pionerer, tager Stephen Hawking os med på en rejse ind i denne verden for at udforske, hvad stamceller præcis er, og hvordan de kan bruges eller misbruges. Producerat år 2014.
14:00 
Safari Norge
Norsk naturserie fra 2018. Sangerinden Silya Nymoen elsker katte og drømmer om at opleve Norges eneste vilde kattedyr: Lossen. Hun tager på safari i Telemark vest for Oslo og får også en kongeørn på nært hold at se. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
14:40 
Safari Norge
Norsk naturserie fra 2018. Sangerinden Mia Gundersen-Leliënhof har en drøm om at opleve spækhuggere, så hun tager på safari ved Skjervøy i Nordnorge. Der vil hun forsøge at svømme med spækhuggere og måske også med de gigantiske pukkelhvaler. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
15:20 
I krigens skygge - Den amerikanske forbindelse
Omkring slutningen af 2. verdenskrig etablerer en kreds af indflydelsesrige danskere hemmelige bånd til den amerikanske efterretningstjeneste. Under kodenavne som Babylon, Orange Juice, Lemon Juice og Big Horn fører netværket en alternativ udenrigspolitik for Danmark i den kolde krigs første år. Producerat år 2008. Redaktör: Christoffer Emil Bruun.
16:00 
Med Gud mod Darwin
For mere end 200 år siden blev Charles Darwin født. Og 50 år senere udkom hans banebrydende bog om arternes oprindelse. Siden har religiøse kræfter over hele verden - også i Danmark og Norden - viet deres liv til at bekæmpe Darwin og hans livsværk. Dokumentaren fortæller Darwins historie, og hvordan danskerne tog imod hans tanker. Den skildrer også danske og udenlandske religiøse fundamentalisters kamp mod videnskaben fra starten af århundredet til i dag. Tilrettelæggelse af Søs Hoffman. Del 1 av 2. Producerat år 2008.
16:40 
Kidnapningen
Amerikansk thriller fra 2004. Den pensionerede forretningsmand Wayne Hayes betragter sig selv som en garvet forhandler. Og han får brug for sine bedste evner, da han bliver kidnappet af en bevæbnet mand, der forlanger løsepenge for at sætte ham på fri fod. Men Hayes er ikke sagens eneste offer. Kidnapningen og de hemmeligheder, den bringer frem i lyset, vender også op og ned på hans hustrus liv. Producerat år 2004. Medverkande: Willem Dafoe, Robert Redford, Helen Mirren, Regissör: Pieter Jan Brugge.
18:10 
Rundt om Det indiske Ocean med Simon Reeve [Repris]
Rejseserie fra BBC fra 2012. I sin hidtil mest eksotiske og ekstreme rejseeventyr rejser den populære britiske tv-vært Simon Reeve rundt i den smukke og stadig vigtigere region, der ligger omkring Det indiske Ocean. På den sidste del af rejsen fra Australien til Indonesien møder Det indiske Ocean det Sydkinesiske Hav på et afgørende knudepunkt for verdenshandelen. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2012.
19:10 
Halløj på badehotellet [Repris]
Engelsk komedieserie fra 1975. Det er ikke let at være Basil Fawlty. Basil er vært på et lille engelsk badehotel. Dag ud og dag ind plages han af både sine gæster og sin nævenyttige kone, Sibyl. Samt ikke mindst af den tungnemme spanske tjener Manuel, der er omtrent lige så skør som sin kronisk ubehøvlede chef. Manuel: Andrew Sachs. ,. Del 1 av 12. Producerat år 1975.
19:40 
Halløj på badehotellet [Repris]
Engelsk komedieserie fra 1975. Badehotellet Fawlty Towers skal moderniseres. Sybil foretrækker professionelle håndværkere, men Basil vil gerne spare penge, så han hyrer en lokal klamphugger i stedet. Det kommer han til at fortryde. Manuel: Andrew Sachs. ,. Del 2 av 12. Producerat år 1975.
20:10 
Kærlighed til kanaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Skuespillerparret Timothy West og Pruella Scales har udforsket kanaler i et halvt århundrede. Men denne gang drager de ud på deres mest ambitiøse rejse for at undersøge de indiske vandveje. Tag med på en ekstraordinær tur gennem Keralas såkaldte backwaters. Et område med tusindvis af smukke og frodige kanaler, laguner, grønne rismarker, fragtskibe og fiskere - og som bliver kaldt Indiens Venedig. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
21:00 
Små øer - store historier
Rejs med Rane Willerslev fra Nationalmuseet og forfatter Christina Vorre til øen Hjelm. Her forsøger de med en ny vinkel på en af Danmarkshistoriens mest diskuterede uopklarede mord - mordet på Erik Klipping. De leder også efter en skjult falskmøntneri-smedje, men finder en hemmelig underjordisk løngang! Og så skal vi høre om hvordan man i nyere tid overlevede som ensom fyrpasser gennem 30 år på en af Danmarks mest isolerede øer. Del 1 av 5. Producerat år 2020.
21:25 
Bush-dynastiet (6:6) Et dynasti slutter?
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Præsident George W. Bush fører sit land i krig. En krig, der kommer til at definere hans præsidentperiode og belaste hans familien og omdømme. En ny politisk æra begynder, og endnu en Bush stiler mod Det Hvide Hus. Men er familienavnet så stærkt, som det var engang?. Producerat år 2019.
22:10 
Billeder, der ændrede verden [Repris]
Cubakrisen. Søndag den 14. oktober 1962 tager piloten Richard Heyser et billede over den vestlige del af Cuba, der afslører sovjetiske mellemdistance- missiler. Da overordnede i det amerikanske militær, ser Heysers foto, sætter det en kædereaktion i gang, som er tæt på at sende verden ud i atomkrig. ,. Producerat år 2013.
22:20 
DR2 bringer musikken ud - Roskilde
Roskilde Festivalen 2020 er aflyst, men du kan stadig opleve og være sammen om musikken. DR2 har bedt 3 personer om at anbefale musik til dig - optaget på deres egen mobil. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Nick Cave - 20.000 dage på jorden
Britisk dokumentar fra 2014. Portræt af myten, manden og musikeren Nick Cave på det, der angiveligt er hans dag nummer 20.000 på Jorden. Men myten vokser undervejs. Australske Nick Cave vågner i hjemmet i Brighton i Sydengland og møder i løbet af dagen både sin psykiater, skuespilleren Ray Winstone og musikerne Kylie Minogue og Blixa Bargeld, skriver nye sange, indspiller med et børnekor i Frankrig og slutter med en koncert i operahuset i Sydney. Producerat år 2014.
00:30 
David Bowie - de sidste fem år
Gennem en mere end 50 år lang karriere blev David Bowie berømt for sine mange musikalske stilskift. I de sidste fem år af sit liv udgav Bowie noget af karrierens mest fascinerende og personlige musik. Over to album og et teaterstykke udforskede han både sin fortid og sin fremtid. Her fortæller Bowie selv og hans nærmeste samarbejdspartnere om de sidste fem år af den engelske sangers karriere. Filmen rummer hidtil usete optagelser og fortæller blandt andet historien om Bowies sidste album, mesterværket Blackstar, der udkom blot to dage før Bowies død. Producerat år 2016.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå