Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Jagten på lykken [Repris]
Lykken er i fokus som aldrig før. Forskning inden for området eksploderer, og vi læser stadig flere teorier om, hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt. Men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? Hanna Hellquist indleder den store jagt på lykken, og i seriens første afsnit kigger hun nærmere på det, mange mener, fører os direkte hen, hvor den findes: Penge. Hanna besøger Sveriges mest ukendte milliardær, Wonna I de Jong, for at se, hvilken betydning det har at leve et liv i luksus på et slot. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2011.
09:00 
Høflighed på 100 dage [Repris]
Uforskammet, egoistisk og vrissen. Høfligheden er forsvundet i hverdagen hos mange danskere. Nu forsøger Thomas Skov Gaardsvig at få høfligheden tilbage på 100 dage. Thomas må både hjem til sin mor i Sønder Felding i Vest Jylland og møde Lars AP fra Fucking Flink Bevægelsen for at lære, at høflighed starter med én selv. Selv små handlinger kan gøre en stor forskel. ,. Del 1 av 6. Producerat år 2012.
09:30 
Høflighed på 100 dage [Repris]
Hidsige bilister, fuck fingre, cyklister uden respekt for medtrafikanter og masende passagerer i den offentlige transport. I dag handler det om at komme først i trafikken. Thomas Skov Gaardsvig forsøger at få høfligheden tilbage på 100 dage. Thomas Skov vil erstatte ego-trafik med mental slow-trafik. Han giver generøst uopfordrede komplimenter i trafikken og ender bag mikrofonen i kontrolcenteret, der taler til samtlige S-togsstationer i hovedstaden. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2012.
10:00 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2019. Den gamle, nedlagte banegård i Hybo er en af Sveriges bedst bevarede stationsbygninger, og engang var det en vigtig togstation. Bygningsrestaurator Erika Åberg hjælper den nye ejer med at føre den gamle billethal tilbage til 1930'erne, og hun river vægge ned på jagt efter gamle spor. Mens antikvitetseksperten Rickard Thunér fremmaner de stationsforstandere, som boede i huset, og de skæbner, som udspillede sig på dette engang så livlige sted. Säsong 5. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
11:00 
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2019. Det blev en stor omvæltning, da familien Fischer-Sjelin byttede lejligheden ud med en gammel gård. Det siges, at den finske helgen Hemming boede på gården i 1300-tallet. Om det stemmer, skal antikvitetseksperten Rickard Thunér forsøge at finde ud af. Under jagten på gårdens rødder finder han både konger og ihjelfrosne fattigfolk. Säsong 5. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
12:00 
Krimiforfattere - På job med Katrine Engberg
Hvordan ser et lig ud, når det har ligget i en kuffert i tre måneder? Katrine Engberg arbejder på sin næste krimi. Hun mødes med politi og retsmediciner for at få inspiration og afprøve sine ideer. Hendes research fører hende til Bornholm, hvor et lokalt savværk kommer til at spille en uhyggelig rolle. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?. Producerat år 2019.
12:30 
Krimiforfattere - På job med Tom Egeland
Føler kriminelle skam og hvordan flygter man fra sin kidnapper? Tom Egeland arbejder på sin næste krimi. Han opsøger mangemilliardæren Petter Stordalen og en tidligere kriminel for at få inspiration og afprøve sine ideer. Hans barndoms frygt for at blive overfaldet kommer også til at spille en rolle i historien. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?. Producerat år 2019.
13:00 
Krimiforfattere - På job med Øbro og Tornbjerg
Kan en gris spise et menneske og hvor mange dør egentlig af MRSA? Forfatterne Øbro og Tornbjerg arbejder på deres næste krimi. De opsøger en retsmediciner og en svinebonde for at få inspiration og afprøve deres ideer. Deres research fører dem også til Hvidovre Hospitals afdeling for for tidligt fødte børn. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?. Producerat år 2019.
13:30 
Krimiforfattere - På job med Heine Bakkeid
Hvordan identificerer man et lig, der har været gravet ned i tre år? Heine Bakkeid arbejder på sin næste krimi. Han opsøger en kriminaltekniker for at få inspiration og afprøve sine ideer. Hans research fører ham til Stavangers narkomiljø og til den strand, som skal spille en central og uhyggelig rolle i historien. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?. Producerat år 2019.
14:00 
Hella og Karen elsker mænd [Repris]
Dansk program fra I 2015 var det 100 år siden, de danske kvinder fik stemmeret. Siden har kvinderne slået sig på brystet og brugt den nye indflydelse til at vise, at de da sagtens kunne klare sig selv! Men hvor har det efterladt manden?. Er det rigtigt, at han ligger og gisper under tøflen? Har han overladt al magt til kæresten, konen, madammen? Hella Joof og Karen Thisted elsker mænd! Derfor tager de nu i fem programmer Danmark rundt for at tegne et mere nuanceret billede af dagens mand. I dette program stiller de stærke damer skarpt på mandens krop - både når den trimmes, dyrkes, udstilles og bruges! Sendt første gang 04.06.2015. ,. Del 1 av 5. Producerat år 2015.
14:30 
Det splittede Danmark
I 1965 modtog den socialdemokratiske regering over 60.000 protestunderskrifter mod Statens Kunstfond. I spidsen for protestbevægelsen stod lagerforvalter Rindal der lagde navn til den nye isme, Rindalismen. Regeringen tog ikke protesterne alvorligt og socialdemokraterne måtte år senere, ved jordskredsvalget i 1973 lide historiens største valgnederlag til Mogens Glistrup og Erhard Jacobsen. Del 1 av 3. Producerat år 2006.
15:10 
Red Barnet - de europæiske børns redning
Fransk dokumentar fra 2018. I 1945 bliver den danske afdeling af Red Barnet dannet. Kort tid efter 2. verdenskrig iværksætter den en storstilet, humanitær operation. De mest sårbare europæiske børn, som sulter og lider nød, udvælges til et tre måneders rekreationsophold hos plejefamilier i Danmark. Hidtil uset arkivmateriale dokumenterer den livreddende indsats, og flere af børnene fortæller deres historier. Producerat år 2018.
16:10 
The Reader
Amerikansk-tysk drama fra 2008. I Vesttyskland i 1958 indleder den 15-årige Michael og den dobbelt så gamle Hanna en affære. Men en dag forsvinder Hanna, og Michael står uforstående tilbage. Otte år senere, da Michael overværer en retssag mod krigsforbrydere, møder han igen Hanna. Hun er anklaget for en forfærdelig forbrydelse, men nægter at forsvare sig selv. Det går op for Michael, at hun gemmer på en hemmelighed, som hun anser for mere skamfuld end mord. Producerat år 2008. Medverkande: David Kross, Kate Winslet, Ralph Fiennes, Regissör: Stephen Daldry.
18:05 
En insiders guide til The Guggenheim
Tysk kunstserie fra 2018. Den amerikanske billedkunstner Julie Mehretu viser rundt på Solomon R. Guggenheim Museet i New York. Her udforsker hun den sociale betydning som stedets radikale kunstner har og møder mesterværker af Jackson Pollock, Wassily Kandinsky og Raymond Duchamp-Villon. Producerat år 2018.
19:00 
Syv kontinenter, en klode
Britisk naturserie fra 2019. For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det farverige Sydamerika - det mest artsrige fastland på planeten - med verdens tørreste ørken og største regnskov. Og hvor dyrene har udviklet geniale strategier for at overleve. Del 3 av 7. Producerat år 2020.
20:00 
Den dømte [Repris]
Britisk krimidramaserie fra 2018. David Collins har siddet syv år i fængsel for drabet på sin kone, Tara, da dommen bliver omstødt. David er nu en fri mand, men det er ikke let for ham at genopbygge sit liv. Taras søster og svoger har fået forældremyndigheden over Davids og Taras børn, og samtidig hænger drabsmistanken stadig over David. Kan David få sine børn tilbage? Og kan han finde sin kones morder?. ,. Del 1 av 2. Producerat år 2017.
21:30 
Offeret
Britisk thrillerserie fra 2019. Det er Annas tur til at vidne. Men kan hun styre sin vrede mod Craig og overbevise juryen om, at hun er uskyldig?. Annas desperate ønske om at bevise, at Craig er identisk med Eddie J. Turner, truer med at ødelægge hendes familie. Samtidig finder Grover frem til et potentielt nyt vidne. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Et lyst sind
90 års fødselsdagen Slægt, familie og venner er samlet for at fejre den 90 årige Anna Elisabeth Gonge. Festens midtpunkt er en stærk kvinde, der hele sit liv har været det faste holdepunkt for sine døtre og børnebørn. Og dem har hun forsøgt at opdrage til at være fromme og stærke. Et muntert person- og generationsportræt om en udsædvanlig kvinde med mange kræfter fra en famile, der har været hårdt udsat for mange personlige tragedier. Producerat år 2015. Regissör: Anna Elisabeth Jessen.
23:45 
En sag for professor T [Repris]
Tysk krimiserie fra 2018. Maskemord. Statsadvokaten og hans kone findes myrdet under bizarre omstændigheder. For 15 år siden blev en mand sendt i fængsel for en lignende forbrydelse. Var han i virkeligheden uskyldig? Eller er der en kopimorder på spil? Den arrogante, men knivskarpe kriminolog Jasper Thalheim får til opgave at finde svarene. ,. Producerat år 2018.
00:45 
Norges luksusfængsel
Finsk dokumentar fra 2017. Vicefængselsinspektøren fra verdens mest humane højsikkerheds-fængsel, det norske Halden fængsel, rejser til USA for at reformere et af USA's mest berygtede fængsler, Attica. Det norske Halden fængsel er bygget med rehabilitering af de indsatte som det vigtigste mål. Det amerikanske fængselsystem derimod forkuserer på straf i en agressiv og inhuman atmosfære. Som en af de indsatte bemærker: Jeg føler mig kun tryg i min celle - når den er låst!. Producerat år 2017.
01:45 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå