Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Adam & Eva [Repris]
Tilgiver Gud en morder?. Kan mord tilgives? Og skal en søn tilgive en hel barndom fyldt med alkohol og svigt. Skal vi altid tilgive eller er der nogen der altid skal være fordømt?. Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit møder de en kristen mand, der er ven med en morder og en søn, der aldrig vil tilgive sin far for den opvækst han fik. ,. Producerat år 2018.
09:00 
Hvad skete der lige her [Repris]
På overfladen måske en lille by. Men er det ensbetydende med, at der ikke i Boxholms historie kan graves dramatiske skæbner eller vigtige begivenheder frem?. Historikerne Bo Eriksson, Anna Maria Forssberg og Lisa Hellman får til opgave at finde ud af alt, hvad de kan, om byen. De får tre dage til at komme med hver sin historie, inden de samler byens borgere for at afsløre resultatet, og det er ikke så lidt: Nazigeneralen Rommels gamle våben, en ukendt Robin Hood og så, ja et spøgelse!. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2013.
10:00 
Magda Goebbels - Det Tredje Riges førstedame
Fransk dokumentar fra 2018. I en bunker i Berlin, der dag efter dag blev bombarderet af den Røde Hær, forgiftede en elegant dame den 1. maj 1945 seks af sine børn, før hun sammen med sin mand begik selvmord, fordi de ikke kunne forestille sig et liv efter Hitler. Magda var hustru til den berygtede propagandaminister, Joseph Goebbels. Hun var Hitlerregimets uofficielle førstedame, elegant, veluddannet og charmerende i en verden af nationalistisk snæversynethed. Magda var zionist i sin ungdom. Hvordan endte hun som fanatisk nazist?. Producerat år 2018.
10:55 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Elektricitet til folket. Hvert år vokser forbruget af el, og mange steder er forældede og sårbare ledningsnet årsag til utallige strømafbrydelser over hele verden, ofte med ødelæggende resultater. Men en lille gruppe af frygtløse ingeniører og teknikere er på trekking tværs over Himalaya for at bevise, at der er en bedre og nemmere måde at give folk elektricitet på. Producerat år 2016.
11:40 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Droner. Udviklingen af droner er i rivende udvikling, og de små maskiner kan bruges til alt fra at bringe pakker ud, overvåge huse og forretninger, ja hele kvarterer til at bringe pakker ud og bruges til telemedicin. Men dronerne kan også dræbe mennesker både af militær og af terrorister. Producerat år 2016.
12:25 
Joanna Lumleys rejse i Japan
Britisk rejseprogram fra 2016. Den britiske skuespiller Joanna Lumley indleder anden etape af sin rejse gennem Japan i hovedstaden Tokyo. På en natklub skal hun overvære et pigeband optræde, men at se det mandlige publikums reaktion på bandet er næste en større oplevelse. Senere rejser Joanna til Kiso-dalen for at vandre på Nakasendo-vejen, en gammel rute, der engang forbandt Tokyo med Kyoto. Og i Kyoto opsøger hun udøverne af en af Japans ældste traditioner: Geisha. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
13:10 
Joanna Lumleys rejse i Japan
Britisk rejseprogram fra 2016. Den britiske skuespiller Joanna Lumley begiver sig ud på sidste etape af sin rejse gennem Japan. Hun starter på øen Shikoku, hvor hun forsøger at sætte sig ind i japansk buddhisme. Derefter går turen til verdens første robot-hotel, Henn Na Hotel på øen Kyushu. I Nagasaki besøger Joanna skolen, der ligger i en af de eneste bygninger, der overlevede atombomben i 1945, og hendes rejse slutter på øerne Okinawa, hvor et af de blodigste slag under 2. verdenskrig blev udkæmpet. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
14:00 
Vilde Hoteller - Norge
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Norge for at besøge et landskabshotel. Producerat år 2014.
14:30 
Vilde Hoteller - Chile
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til det sydligste Chile for at besøge en økocamp. Producerat år 2014.
15:00 
Krigens brutale våben - Fra sværd til maskingevær
Dokumentar fra BBC fra 2017. Nyskabelser i våbenfremstilling har altid formet krigen. Historikeren Sam Willis fortæller her om de vigtige øjeblikke i militærhistorien, der førte til ændringer i måden at føre krig på. Uviklingen i våbenfremstillingen i Storbritiannien fra 1800-tallet til Første Verdenskrig handler om at udvikle mere og mere præcise våben fra artillerigranter til rifler og maskingeværer. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
15:50 
Det levende Pompeji
Britisk videnskabsdokumentar fra 2017. Ved hjælp af den nyeste teknik og 3D 'genopliver' journalisten Michael Buerk den berømte by, der blev begravet under asken fra et vulkanudbrud for næsten 2000 år siden. Vi følger et travlt døgn i byen fra pendlen til arbejdet om morgenen, voldsomme sportskampe ved middagstid og et væld af aftenarrangementer, og historierne om, hvordan folk levede, bliver understøttet af den nyeste arkæologiske forskning. Producerat år 2017.
16:40 
Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark
I begyndelsen af 1980erne flytter to unge til hver deres storby. I Århus finder Henning endelig det homomiljø, han har sukket efter som teenager i Vestjylland, mens Steve i København forelsker sig stormende i kokken på byens bedste bøssediskotek. Alt tegner lyst for Henning og Steve, da de for første gang hører om en mystisk sygdom, der næsten udelukkende rammer bøsser - en sygdom, der ikke kan behandles. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
17:25 
Danmarkshistorien på vrangen [Repris]
Slaveri gennem tiderne. Siden tidernes morgen har mennesker behandlet andre mennesker som deres ejendom. Slaver og trælle er blevet betragtede som nærmest laverestående end dyr, og i krige og konflikter har det nogle gange været bedre at fange fjenderne og udnytte deres arbejdskraft end at myrde dem. Liv Thomsen fortæller den fantastiske historie om Jan Leton, der i 1800 tallet foretager den lange rejse fra syd til nord, fra en amerikansk slaveplantage til en nordjysk fiskerlandsby. Og hun rejser tilbage i tiden sammen med historikere og arkæologer for at undersøge, hvilken rolle slaveri har haft i danmarkshistorien. ,. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
18:10 
Danmarkshistorien på vrangen [Repris]
Sygdomme gennem tiderne. I de såkaldt gode gamle dage døde flere af kuren mod sygdommen end af selve sygdomme. Der herskede de mest bizarre opfattelser af kroppen og sindet, og gennemsnitsalderen var i århundreder mellem 30 og 40 år. Pest, kolera og kopper forårsagede igen og igen massedød, og det var først i sidste halvdel af 1800tallet, at man blev i stand til at forstå og bremse epidemierne. Derfor lever vi i dag gennemsnitligt 25 år længere end for blot hundrede år siden. I Danmark skyldtes det blandet andet lægen Emil Hornemann, der nærmest inkarnerer overgangen fra den middelalderlige lægevidenskab til den moderne lægevidenskab. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
18:55 
Anthonsen III - den gale mand [Repris]
Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. En trist sag om et ægteskabeligt sidespring udvikler sig pludselig overraskende, da det viser sig, at den mistænkte synes at have kontakt til efterretningsvæsenet. Sendt første gang. ,. Producerat år 1984.
20:00 
The walk
Amerikansk autentisk drama fra 2015. Vovehalsen Philippe Petit er ikke typen, der lider af højdeskræk. I 1974 har franskmanden ligefrem planer om at gå på line fra det ene af World Trade Centers to tårne til det andet - 110 etager over New Yorks gader. Det er en bedrift, der kræver minutiøs planlægning. Den er nemlig både ulovlig og dødsensfarlig. Producerat år 2015. Medverkande: Charlotte Le Bon, Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Regissör: Robert Zemeckis.
21:55 
En farlig arv
Det første Jon beslutter sig for at undersøge, er hans genetik og epigenetik. Ens hjerne er ens gener, derfor opsøger Jon en af landets førende genforskere, Lasse Folkersen, for at blive klogere på hvad han har med i bagagen. Jon vælger samtidigt at åbne op for, hvad der epigenetisk er at spore rundt om hans gener. Alt sammen for at finde ud af, hvad han har arvet fra sin familie, som i generationer har haft det svært. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
22:20 
I narkobaronens baghave
Vi er rejst ind i det område af Mexico, hvor narkokartellerne har magten. Den mest berygtede narkokonge, El Chapo, er blevet anholdt og spærret inde - men forretningerne og livsstilen fortsætter. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Trumps Tweets (6) - Tøj med Trump
Hvordan går Donald Trump klædt? Er det moderne og med kant, eller er han fanget i 80'ernes "power suits"?. Og bruger han virkelig sine slips psykologisk?.
23:15 
Tæt på sandheden med Jonatan Spang [Repris]
Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden. ,. Del 2. Producerat år 2020.
23:45 
Debatten
Debatprogram om ugens aktuelle emne. Producerat år 2020.
00:45 
Undercover
Britisk dokumentar fra 2019. Det anslås, at Kina tilbageholder over en million muslimer i enorme lejre. Myndighederne kalder lejrene for uddannelsescentre, men virkeligheden er en ganske anden. De indespærrede behandles som forsøgsdyr, bor med stregkoder på døren og er under konstant overvågning. Med skjult kamera afdækkes her en digital gulag. Vi følger ofrene og afslører, hvordan avanceret teknologi bliver et tilbageskridt for menneskets frihed og demokrati. Producerat år 2019.
01:45 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se