Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Adam & Eva [Repris]
Pas på islam?. Er vores moderne verden blevet et frisindets paradis på jord, eller har vi helt glemt vores kristne moralske kompas?. Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit besøger de en læge og en jordemoder for at debattere islams plads i det danske samfund. For har vi med religionsfrihed ikke pligt til at respektere, at nogle muslimske mænd ikke vil give hånd til kvinder? Eller skal vi sætte grænser for den, så personale med islamisk hovedbeklædning ikke er tilladt i offentlige institutioner?. ,. Producerat år 2018.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2015. Christopher og Erika hjælper ejerne af en gammel landhandel i Østre Ryd uden for Norrköping med at finde husets historie og gøre det i stand. Den lille købmandsbutik er for længst nedlagt, men det rum, hvor butikken var, findes stadig. Nu vil husets nye ejere genskabe det. Erika viser, hvordan man maler med ægolietempera og behandler det nylagte trægulv med sæbe. Christopher tager tilbage til tiden med rationeringsmærker under 2. verdenskrig, og han undersøger rygtet om, at bygherren skulle have sat ild på huset!. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2015.
10:00 
Børn af Putins Rusland
Tysk dokumentar fra 2019. De er født og opvokset under Vladimir Putins styre - og har aldrig kendt andre statsledere end ham. De kaldes 'Generation P', men hvem er de?. Her møder vi nogle af de unge russere, der enten er ivrige Putin modstandere eller ser ham som et idol. Hvad tænker og føler denne generation? Hvordan ønsker de at leve i fremtiden?. Og hvad vil de med deres land?. Producerat år 2019.
10:55 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Cyberterror. Velkommen til en verden af hackere, hvor de gode kæmper mod de onde med verdens sikkerhed som gidsel. Vi følger en gruppe såkaldte 'white hat' hackere på en risikofyldt mission for at afsløre sikkerhedsbrister i bankverdenen , og en såkaldt 'black hat' hacker fra Islamisk Stat, der forsøger at rekruttere selvmordsbombere til et angreb på et populært feriemål. Producerat år 2016.
11:40 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. At spå om fremtiden. Den amerikanske statistiker Nate Silver er måske den moderne version af Nostradamus, men fremtidens profet er en computer. Ved hjælp af skjulte mønstre i big data vil en ny form for kunstig intelligens kunne forudsige fremtiden med forbløffende præcision. men vil et kig i krystalkuglen vise en verden, hvor maskiner skaber fremtiden uafhængigt af deres skabere?. Producerat år 2016.
12:25 
Joanna Lumleys rejse i Indien
Britisk rejseprogram fra (Joanna Lumley's India) Den britiske skuespiller Joanna Lumley fortsætter sin rejse i Indien, landet hvor hun er født. Hun møder folk fra alle samfundslag - fra Maharajien af Dungarpurs, der viser hende rundt i sit palads. Til medlemmer af Dalit-kasten - der betragtes som Indiens laveste kaste. Og så overvinder hun sin højdeskræk og besøger World One Tower, der snart vil stå færdigt som verdens højeste bygning med luksusboliger. Del 2 av 3.
13:15 
Joanna Lumleys rejse i Indien
Britisk rejseprogram fra (Joanna Lumley's India) Den britiske skuespiller Joanna Lumley tager ud på sidste etape af sin rejse gennem Indien, landet hvor hun er født. Hun lægger vejen forbi Ranthambhore National Park for at høre mere om deres indsats for at bevare den indiske tiger. Derefter går turen til Delhi med over 18 millioner indbyggere. Og endelig slutter den 8000 km lange rejse i Kashmir, det sted hvor hun blev født. Del 3 av 3.
14:00 
Vilde Hoteller - Frankrig
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Frankrig for at besøge en retro-campingplads. Producerat år 2014.
14:30 
Vilde Hoteller - Canada
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til den lille ø Fogo Island i Canada for at besøge et hotel, der ligger langt væk fra alting. Producerat år 2014.
15:00 
Pompeii - Livet før døden
Britisk dokumentar fra 2015. Ofrene for det voldsomme vulkanudbrud, der i år 79 begravede Pompeii, skal CT-scannes og røntgenfotograferes, så vi kan få mere at vide om dem. Professor i antikkens historie, Mary Beard, fortæller historierne bag de tragiske figurer, gladiatorer, slaver, forretningsfolk og børn. Og med masser af dagligdags ting som sanitet, keramik, malerpotter, levnedsmidler og fiskenet giver hun et billede af livet, som det må havde set ud i den livlige romerske by. Producerat år 2015.
16:35 
Krigens brutale våben - Fra sværd til maskingevær
Dokumentar fra BBC fra 2017. Nyskabelser i våbenfremstilling har altid formet krigen. Historikeren Sam Willis fortæller her om de vigtige øjeblikke i militærhistorien, der førte til ændringer i måden at føre krig på. Fra de brutale sværdslag ansigt til ansigt og den rædsel de nye langbuer skabte til den eksplosive kraft af krudt og kugler. Han begynder med at studere det berømte Bayeuxtapet, der skildrer det enorme våbenarsenal William Erobreren havde samlet til invasionen af England i 1066. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
17:25 
Mata Hari - spion og sexsymbol
Tysk dokumentar fra 2017. Den berømte hollandske erotiske danser, Mata Hari (1876-1917), er indbegrebet af skønhed og feminin forførelse. Hun betog tidens mest indflydelsesrige mænd, men blev midt under Første Verdenskrig arresteret af franskmændene for at spionere for Tyskland og skudt. Men forrådte Mata Hari virkelig de hemmeligheder, der blev hvisket til hende på puden af indflydelsesrige elskere? Var Mata Hari, verdens mest berømte og smukkeste spion, skyldig?. Producerat år 2017.
18:20 
Evergladesumpene
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. De store vådområder i det sydlige Florida har siden 1979 stået på Unescos liste over verdens narturarv og rummer en forbløffende række unikke dyrearter. Alligevel har Everglade siden 2010 stået på USA's liste over truede områder, og det haster nu med at genoprette sumpene og redde de truede arter.
19:00 
Rick Stein og det forunderlige Frankrig
Britisk dokumentarserie fra 2019. Franskmænd er glade for rødvin og ost. Og det er den britiske tv-kok Rick Stein også. Vær med, når han hiver den rødternede dug frem og inviterer på betagende vin, en særlig fransk ost med en mere end 1000 år gammel historie og hans yndlingsret - surkål. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
20:00 
Et højreekstremt mord
Britisk dokumentarserie fra 2019. Sagen der rystede USA. Blev 19-årige Larnell Bruce dræbt, fordi han var sort? I 2016 kommer to mænd op at slås. Den ene løber sin vej, den anden forfølger ham i jeep og kører ham ned. Manden i jeepen er Russell Courtier - medlem af banden 'European Kindred' med tilknytning til Ku Klux Klan. Her dykker vi ned i den uhyggelige drabssag. Vi møder ofre for hadforbrydelser og undersøger, hvad der ligger bag racehad. Hvad førte op til Larnells chokerende død?. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
21:00 
Mordet ingen så
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Mordet på byens bølle. Hvem dræbte Ken Rex McElroy? I 1981 ændrede byen Skidmore, Missouri sig for altid. I årtier havde McElroy terroriseret det lille samfund. Men en dag fik byens borgere nok. De omringede hans pickup og skød ham ned på åben gade - og har siden været tavse. Gennem seks afsnit undersøger vi den uløste sag. Hvorfor dækker byen stadig over gerningspersonerne 40 år efter? Hvad skete der i virkeligheden? Og hvorfor fortsatte volden efter McElroys død?. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
21:40 
Mordet ingen så
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Enkens forklaring. Over 45 vidner så drabet på Ken Rex McElroy, men alle holder tæt. McElroys enke, Trena, kæmper sin mands sag for at få sat gerningspersonerne bag tremmer, mens de lokale efterforskere forsøger at opklare sagen. Fik McElroy som fortjent?. Og hvilken pris betaler byen ved at tage loven i egen hånd?. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Sylvia
Britisk dokumentar fra 2016. den sagnomspundne spion. Sylvia Raphael var en af Mossads mest berømte kvindelige spioner. En ung sydafrikansk kvinde, der infiltrerede Israels fjender og jagtede den palæstinensiske terrororganisation Sorte September - indtil hun blev dømt for mord. Her fortælles historien om den effektive snigmorders farlige og hemmelige liv. Hvad formede Sylvia og fik hende til at gøre, hvad hun gjorde?. Producerat år 2015.
00:00 
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede dig [Repris]
Det er svært at være sjov, men heldigvis har Satire John gode råd til Casper i Mandrillen. I Banjos Likørstue er det uigenkaldeligt sidste afsnit af "Jeg har kød på hjernen", og Gramsespektrum er ved at løbe tør for idéer. Måske er Pippi Bredfisse deres redning?. Eller måske er det tid til at stoppe med fis og ballade?. ,. Del 5. Producerat år 2019.
00:30 
Sex, løgn og sensation
Fransk dokumentar fra 2016. Den kulørte presse er slibrig, stødende og respektløs. Vi elsker den - og elsker at hade den. Her er historien om tabloidpressens storhed og fald i Storbritannien og USA. Aviser som New York Post, The Sun og frokostblade som National Enquirer og Star, der skamløst bragte historier om sexskandaler og berømtheder, ofte på kanten af de etiske regler og nogle gange det pure opspind. I 1980'erne og 90'erne hørte de til mediernes sværvægtere, men efterhånden gav både den etablerede presse og nettet dem kamp til stregen. Producerat år 2014.
01:25 
På mission i underverdenen
Spansk dokumentar fra 2018. Colombias nye narkobaroner. Narkotikahandlen i Colombia blomstrer og har sat ny rekord, efter nye narkobaroner har taget kontrol over produktionen. Krigskorrespondenten David Beriain følger med landets væbnede styrker, når de går til kamp mod narkokartellerne og får unik adgang til verdens største industrielle kokainlaboratorium. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
02:20 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se