Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Gift ved første blik USA
Lockdown. For første gang i 'Gift ved første blik' oplever parrene corona-lockdown. Og efter seks uger efter sammen, kommer nogle par tættere på kærligheden, mens andre rammer et bristepunkt. Säsong 11. Del 15 av 21.
08:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
08:10 
Kriminalkommissær Barnaby
Ikke i min baghave. Engelsk krimiserie fra 2010. (Midsomer Murders) "Ikke i min baghave". En disput omkring byplanlægning ender med mord i den ellers så idylliske landsby Great Pelfe. Maureen Stubbs arbejder for at bevare området, som det er. Hun er stærk modstander af et nyt byggeprojekt - men er det derfor, hun bliver slået ihjel? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Säsong 13. Del 7.
09:40 
Mens vi venter på at dø
Stikker vi til søs. Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge forbereder John og Jørgen sig på global opvarmning og stigende vandstande ved at bygge en tømmerflåde. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Säsong 1. Del 7.
10:00 
Gudstjeneste
Livet er vildt uretfærdigt - Anna Thygesen. Debattør og kommunikationsrådgiver Anna Thygesen har oplevet flere ulykker og uretfærdigheder end de fleste. Som ung begik først hendes far og siden hendes mor selvmord - så som helt ung stod hun uden forældre. Hun valgte at acceptere deres valg og tilgive dem, fordi vreden mod dem ikke førte til noget. Anna Thygesen er gæst, når præst ved Sorgenfri Kirke Ane Sofie Lindegaard taler om vrede i dagens gudstjeneste. (Sendt første gang 15 januar). Säsong 2023. Del 4.
11:00 
Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly
Jagten på en spion. En af agent Piccadillys bekendte arbejder i årevis på at afsløre hans hemmelige dobbeltliv. Det er tæt på at lykkes - men lige inden afsløringen skulle komme, dør vennen efter at have været sammen med agent Piccadilly. Nu går jagten ind på at finde ham. Lever agent Piccadilly stadig?. I så fald hvor? Og vil han tale?. Säsong 1. Del 3 av 3.
12:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
12:15 
Explainer
Hvorfor laver vi dyreforsøg?. Flere end 100 millioner dyr bliver brugt til laboratorieforsøg om året. Men hvorfor laver vi dyreforsøg?. Säsong 2023. Del 15.
12:25 
Den store juniorbagedyst
Den store finale. De fire juniorfinalister skal tænke kreativt og vise alle deres bageevner, når der skal kæmpes i bageteltet for sidste gang. I mesterværket skal der laves sprudlende konfettikager, og der bliver kamp til stregen, når der til sidst skal kåres en vinder af Den store juniorbagedyst 2023. Säsong 3. Del 6.
13:10 
Alene i vildmarken
Kreative løsninger. Efter første uge skal deltagerne nu teste deres vildmarksfærdigheder. Jesper er sulten og bliver udfordret, da hans fiskestang knækker. Anna-Caroline overvejer at blive vildmarks-vegetar. Men tør hun spise svampe med mug? Camilla er henrykt over sin medbragte tissetragt, men kan den fungere i vildmarken?. Säsong 7. Del 3 av 7.
14:10 
Danskere i verden
Nordamerika. Drømmen om Amerika har gennem historien lokket tusindvis af danskere over Atlanten. Nu rejser Stéphanie Surrugue i sporet på tre af dem: Stumfilmsstjernen Karl Dane, der glemte, hvor han kom fra. Metallica-trommeslageren Lars Ulrich som egentligt skulle have spillet tennis. Og William S. Knudsen, der blev kongen af Detroits bilindustri, men opgav det hele, da præsidenten ringede, og bad ham hjælpe med at vinde Anden Verdenskrig. Säsong 1. Del 3 av 6.
15:10 
Anne og Anders i Norden
Grønland. Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Fra indlandsisen til den russiske grænse. Anne og Anders ankommer til Qeqertarsuaq på Diskoøen på det helt rigtige tidspunkt. Der er fest i byen for de nye skoleelever i første klasse. Og så besøger de to rejsekammerater verdens ældste arktiske forskningsstation og mærker et Grønland, der på flere måder er under forandring. Säsong 1. Del 4.
16:10 
Forsvundne arvinger
Krigsbarnet. Ernst nåede aldrig at se sin far, som døde ved bombardementet af Shellhuset under Anden Verdenskrig. Men spørgsmålet er, om hans far eller mor har fået andre børn, som kan arve Ernst, nu hvor han er død uden selv at have stiftet familie. Vært Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh går på jagt efter Ernsts arvinger. Säsong 6. Del 2.
17:15 
Politiskilt 56
Engelsk krimiserie fra 2015. (WPC 56) I 1956 arbejder den unge Annie Taylor som politibetjent i en engelsk provinsby. Hun har det ikke fra fremmede, for hendes far var også ansat i politiet. Annie forguder sin far, men da hun tager del i efterforskningen af en gruopvækkende mordsag, kommer far og datter på kant. Säsong 3. Del 2.
17:55 
Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz
I "Dyrk, Høst, Spis" tager byhaveekspert Marie Hertz trappen op til 5. sal og forvandler en altan til en køkkenhave. Her viser hun hvordan alle kroge kan bruges til at dyrke grønsager og hvordan man selv kan sy sine altankasser. Kokken Thomas Herman skal lære mere om at dyrke i byen, og en af opgaverne bliver at forvandle sodavandsflasker til bede man kan hænge i vinduet. I køkkenet skal han lave en vegetarmenu, hvor peberfrugt skal spille sammen med jordbær i desserten. Säsong 1. Del 3 av 5.
18:30 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
18:58 
Nak & Æd
Rumænsk opera. Et kort udklip fra Danmark. Jørgen viser Nikolaj sit helt store idol, en rumænsk operasanger, på storskærmen i tippien. Del 5.
19:05 
Jordens eksotiske tropeøer
Madagaskar. Britisk naturserie fra 2020. (Earth's Tropical Islands) Tag med til tre af Jordens mest eksotiske og gådefulde øer - Madagascar, Borneo og Hawaii. Takket være deres isolerede beliggenhed har øerne et usædvanligt dyreliv, der ikke findes andre steder. Turen starter på Madagascar. Verdens ældste ø og hjem for den største gruppe af unikke dyrearter på nogen ø - deriblandt de berømte lemurer. Säsong 1. Del 1 av 3.
20:00 
Troldehjertets hemmelighed
Den forstenede trold. Dansk familiefiktionsserie fra 2023. Det er Sankthansaften i Lindestrup. Magien er særlig stærk denne aften, og Skovkonen kan se, at en stor ondskab er på vej. Hun advarer børnene mod at røre den forstenede trold i skoven. Men den 13-årige Karen kan ikke lade være. Samtidigt prøver den mystiske Rebekka at undslippe troldejægeren Cornelius. Karen gemmer Rebekka på gården, men næste morgen vågner Rebekka op med en hale. Hvad er der ved at ske? Serien indeholder scener der kan forekomme uhyggelige for mindre børn. Manuskript: Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Jacob Kusk. Musik: Nicklas Schmidt. Säsong 1. Del 1 av 7.
20:50 
Explainer
Hvor farligt er TikTok?. Den kinesiskejede app TikTok er endnu engang endt i et stormvejr om datasikkerhed. I Danmark har Center for Cybersikkerhed anbefalet alle, der arbejder i staten at slette appen på deres arbejdstelefon - fordi de frygter, den kan blive brugt til kinesisk spionage. Men burde vi alle sammen slette TikTok? Og er TikTok farligt?. Säsong 2023. Del 14.
21:00 
21 søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Säsong 2023. Del 13.
21:31 
Søndagsvejr
DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge. Säsong 2023. Del 13.
21:35 
Sportsmagasinet
Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.
22:05 
Trom
Farvel og goddag. Færøsk-dansk krimiserie fra 2021. En mystisk besked får den færøsk-danske journalist Hannis Martinsson til at vende hjem til Færøerne. En lokal aktivist hævder, at hun er Hannis' datter, men da han når frem, er hun forsvundet. Det bliver begyndelsen på en gådefuld mordsag, hvor Hannis' jagt på svar bringer ham i konflikt med det lokale politi - og afslører et spind af hemmeligheder i det fast sammentømrede lokalsamfund. Säsong 1. Del 1 av 6.
22:50 
Trom
Et nyt daggry. Færøsk-dansk krimiserie fra 2021. Mysteriet omkring Sonjas død bliver kun større. Vicekriminalkommissær Karla Mohr må arbejde hurtigt for at stille Hannis og sine overordnede tilfreds. Samtidig begynder en rystet Hannis sin egen efterforskning. Sonja har nemlig advaret ham om, at han ikke kan stole på det lokale politi. Säsong 1. Del 2 av 6.
23:30 
Hotel Portofino
Britisk dramaserie fra 2022. Hvad er der sket med maleriet? Efter Cecil har konfronteret Bella, rejser han til Genova. Han vil klage over Danioni til det britiske konsulat. Tilbage i Portofino er Lucian ved at få styr på sine følelser, men da hans søster Alice afslører en velbevaret hemmelighed, bliver han nødt til at tage den forestående forlovelse med Rose op til revision. Säsong 1. Del 6 av 6.
00:25 
Mordene i Brokenwood
Newzealandsk krimiserie fra 2022. (The Brokenwood Mysteries) I et nedbrændt skur findes de forkullede rester af et lig. Det mystiske fund viser sig at være det tredje i en række af 'hændelige' dødsfald. Snart må Mike Shepherd stille sig selv det ubehagelige spørgsmål: Er der en seriemorder på spil i Brokenwood?. Säsong 8. Del 6 av 6.
02:00 
Kriminelt
Jagten på pengesmuglerne. I Københavns Lufthavn leder politi og specialtrænede hunde efter kontanter i passagerernes bagage. For kriminelle sender store beløb danske kroner i rede penge ud af landet. Säsong 4. Del 5.
02:30 (04:35)
Master and commander: Til verdens ende
Amerikansk actiondrama fra 2003. Under napoleonskrigene bliver det britiske skib Surprise pludselig angrebet af det franske kaperskib Acheron. Surprise bliver alvorligt skadet, og en stor del af mandskabet såres. Alligevel er kaptajn Jack Aubrey fast besluttet på at tage kampen op med Acheron. Han sætter efter det franske skib på en yderst risikabel mission. Producerat år 2003. Regissör: Peter Weir, Skådespelare: Billy Boyd, Russell Crowe, Paul Bettany.
05:20 (06:10)
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Hospitalsdirektøren Carnegie forsøger at rejse penge til en ny afdeling for for tidligt fødte børn. Lizzie bliver smidt ud af sin lejlighed og vælger en utraditionel løsning på sit boligproblem. Og søster Brigid bliver hasteindkaldt som babysitter, da dr. Ormerod kaldes ud til en syg patient. Säsong 6. Del 8.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå