Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Gift ved første blik USA
Hvedebrødsdagene er ovre. For en uge siden blev fem par gift ved første blik. De har været på bryllupsrejse og skal nu flytte sammen. Men der går ikke lang tid før virkeligheden trænger sig på. Kan de få hverdagen til at fungere?. Säsong 11. Del 9 av 21.
08:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
08:10 
Explainer
Er vi for mange mennesker på jorden?. I midten af november rundede menneskeheden en historisk milepæl. Nu vi nemlig over 8 milliarder mennesker på jorden. Selvom det høje befolkningstal er et tegn på, at der er færre spædbørn der dør, og at vi mennesker i gennemsnit lever længere, så gør det også nogle eksperter ret bekymrede for klodens fremtid. For er vi for mange mennesker på jorden? -- - - - - - - - -. Säsong 2022. Del 62.
08:20 
Lewis
Ude i mørket. Engelsk krimi fra 2008. (Lewis: The Point of Vanishing) Den religiøse fanatiker Steven Mullan findes myrdet. Mullan havde afsonet en straf for forsøget på at køre den kendte ateistiske forfatter Tom Rattenbury ihjel. Mordforsøget lykkedes ikke, men det kostede Rattenburys unge datter førligheden. Dermed synes Rattenbury at stå øverst på listen over mistænkte, men en uventet afsløring sender Lewis tilbage til start. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Säsong 3. Del 3.
09:55 
Skuddet, der dræbte Olof Palme
Svensk dokumentar fra 2023. (30 sekunder: Skotten på Sveavägen) Hvad skete der i de første 30 sekunder efter mordet på den svenske statsminister Olof Palme? Sekund for sekund fortæller vidner, hvor de var, og hvad de så. Og nye oplysninger om, hvordan trafiksignalerne på Sveavägen fungerede på drabsnatten, giver et nyt overraskende bud på, hvad der egentlig skete den skæbnesvangre aften.
10:55 
Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen
Kongeørnen. I de jyske skove hersker en af verdens største ørne. I Lille Vildmose i Nordjylland får en kongeørn øje på en hare, og vi kommer i luften med ørnen, mens den jagter sit bytte. Säsong 1. Del 4.
11:00 
Han, hun og hunden
Australsk komedieserie fra 2022. (Colin from Accounts) Ashley kommer til at tisse i Gordons strømpeskuffe. Så nu må hun tage på improviseret shoppetur sammen med sin veninde Megan og hunden Colin for at købe nogle nye møbler til Gordon. Säsong 1. Del 2 av 8.
11:30 
Kunsten at være Josephine Skriver
Hold kæft og se pæn ud. Josephine er i Danmark for at blive lanceret som NGO-ambassadør med fokus på kvinders rettigheder. Her skal hun igennem mediemøllen og forsvare sit ønske om at bruge sin platform til en ny sag, hun ikke har samme naturlige indgang til som LBGT+ sagen. Kritikken ligger på lur og Josephine må igen forsvare hvorfor hun ikke nøjes med at "holde kæft og være smuk". Et nyt kæmpestort brandsamarbejde er i gang, men da Rusland invaderer Ukraine, må Josephine for alvor tage stilling til sine værdier. Hvad er vigtigst: Penge eller moral?. Säsong 1. Del 2.
12:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
12:15 
Working girl
Amerikansk komediedrama fra 1988. Sekretæren Tess McGill har ambitioner om at komme til tops i New Yorks mæglerverden. Det er en branche, der kræver spidse albuer, og det går hurtigt op for Tess, at hun må gøre noget særligt, hvis hun skal gøre sig håb om at blive taget alvorligt. Ikke mindst da hun opdager, at hendes kvindelige chef pønser på at stjæle en af hendes bedste ideer. Producerat år 1988. Regissör: Mike Nichols, Skådespelare: Harrison Ford, Sigourney Weaver, Melanie Griffith.
14:05 
Danmarks næste klassiker
Knækkede den?. Dansk livsstilsprogram fra 2023. Så er det blevet tid til, at de fem designere kaster sig over en af sværvægterne i dansk design. Nemlig den sagnomspundne stol. En opgave, de fleste designere elsker og frygter. Det bliver en kamp til sidste sekund, når der bliver formspændt, syet, printet og malet i håbet om at imponere dommere og måske lave en ny klassiker. Udover at skulle finde den bedste stol, så står dommerne overfor endnu en stor beslutning, når de skal finde vinderen af Danmarks Næste Klassiker blandt de seks vinder-designs på podiet. Säsong 4. Del 6 av 6.
15:10 
Kongeskibet - I dronningens tjeneste
I medgang og modgang. Efter at være kommet sig ovenpå skuffelsen af et motornedbrud, indleder besætningen og dronningen deres togt rundt om i Danmark. Laura, Peter og de andre værnepligtige ser tilbage på forløbet og venter sørgmodigt på at sige farvel til dronningen og hinanden, efter ni måneders samvær i medgang og modgang. Säsong 1. Del 4 av 4.
15:40 
Helt lyrisk
Barbara Moleko og Søren Sko. Lise Rønne udfordrer sangerne Barbara Moleko og Søren Sko i at skrive en sang om et magisk øjeblik. Opgaven består i at lave en sang, hvor teksten er lyrik af en stor afdød dansk digter, og derefter opføre den live foran et spændt publikum. Begge sangere er i vildrede om, hvordan de klarer udfordringen og må dykke dybt ned i digternes fortid, for at projektet skal lykkes. Säsong 1. Del 6 av 6.
16:10 
Arving ukendt
Svensk dokumentarserie fra 2021. (Arvinge okänd) Da sømanden Ville Karlsson dør, siger hans svenske slægtninge nej til at få del i arven på næsten to millioner kroner. Nu går jagten ind på at finde de rigtige arvinger, Villes ukendte børnebørn i Irland. Säsong 3. Del 1 av 5.
17:10 
Politiskilt 56
Engelsk krimiserie fra 2014. (WPC 56) Fentons kolleger finder Rosies lig i gangsteren Lenny Powells bordel. Fenton forsøger at skjule sin sorg, men snart bliver hans hemmelighed afsløret. Samtidig tager Coulsons besættelse af Gina en dyster drejning - og det er ikke den eneste fare, der lurer på den unge betjent. Säsong 2. Del 4.
17:55 
Søren Vesters Have
Palmer, blomster og feriestemning. Søren rejser mod varmere himmelstrøg, sådan føles det i hvert fald, når han lander i den vildeste junglehave i Nordjylland. Og så skal han ud og se en have, som er svaret på alt det, han selv drømmer om at få i Thise. Säsong 1. Del 10.
18:30 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
19:00 
Alperne
Vinterens fæstning. Hollandsk naturserie fra 2022. (The Alps) Isnende kulde, dødbringende laviner, tordenvejr og knaphed, der er ingen ende på vanskelighederne i Alperne. På hver bjergskråning, højderyg eller eng udspiller naturens drama sig. Her kæmper dyrearter som losser, lammegribbe, stenbukke, murmeldyr og kongeørne konstant for deres overlevelse i de ekstreme sæsonudsving. Säsong 1. Del 2 av 2.
19:50 
Explainer
Hvor farligt er TikTok?. Den kinesiskejede app TikTok er endnu engang endt i et stormvejr om datasikkerhed. I Danmark har Center for Cybersikkerhed anbefalet alle, der arbejder i staten at slette appen på deres arbejdstelefon - fordi de frygter, den kan blive brugt til kinesisk spionage. Men burde vi alle sammen slette TikTok? Og er TikTok farligt?. Säsong 2023. Del 15.
20:00 
Den store juniorbagedyst
Ferie og sandslotte. Det er semifinaletid, og der kommer pres på juniorbagerne, når de skal bage og bygge deres egne sandslotte. I mesterværket kommer der gæster i teltet, og der skal tænkes kreativt, når deltagerne skal bage deres bedste ferieminder. De 4 bedste juniorbagere går videre til årets bagefinale. Säsong 3. Del 5.
20:45 
Hotel Portofino
Britisk dramaserie fra 2022. Danioni og det italienske politi indfinder sig på hotellet. Mistanken rettes mod tennisstjernen Plum og mod Billy, én af hotellets ansatte. Situationen eskalerer, og Cecil og Jack anklager vredt hinanden for tyveri og bagvaskelse. Samtidig prøver den italienske grev Albani at hjælpe Bella med at slippe ud af Danionis kløer - men Cecil har allerede opdaget hendes hemmelighed. Säsong 1. Del 5 av 6.
21:40 
Kriminalkommissær Barnaby
Boksningens ædle kunst. Engelsk krimiserie fra 2010. (Midsomer Murders) "Boksningens ædle kunst". Bokseren John Kinsella vender hjem til Midsomer som nybagt verdensmester. Her skal han være med til at fejre 150-årsdagen for den første kamp om verdensmesterskabet i boksning nogensinde - den fandt nemlig sted i Midsomer. Men inden festlighederne overhovedet er kommet i gang, sker der et mord. Det bliver en sag for Barnaby og hans assistent Jones. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Säsong 13. Del 6.
23:10 
Lewis
Tilbage fra de døde. Engelsk krimi fra 2008. (Lewis: Counter Culture Blues) Lewis møder et af sine gamle idoler, da den legendariske rockstjerne Esme Ford dukker lyslevende op 35 år efter hun blev meldt druknet. I al hemmelighed har Esme og resten af hendes gamle band lagt planer om at gøre comeback. Men det er ikke den eneste mystik, der omgiver de berømte musikere. Det må Lewis sande, da en teenagedreng bliver brutalt myrdet uden for guitaristen Richie Maguires landejendom. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Säsong 3. Del 4.
00:45 
Shetland
Britisk krimiserie fra 2019. Olivia forsøger desperat at hive oplysninger ud af Jamie. Samtidig strammes nettet omkring McGuire, men er det tids nok til at redde Zezi?. Säsong 4. Del 5 av 6.
01:40 (04:15)
Mord i Wales
Walisisk krimiserie fra 2016. (Hinterland/Y gwyll) En mand skydes ned ved en afsidesliggende benzinstation. Med fare for sit eget liv sætter Tom Mathias efter den desperate gerningsmand - en forpint lokal mand, der har mistet næsten alt og nu er i gang med et blodigt amokløb. Samtidig kommer den uafhængige efterforsker John Powell under pres for at afslutte sagen om ekspolitimanden Iwan Thomas' død. Säsong 3. Del 3.
04:30 
Politiskilt 56
Engelsk krimiserie fra 2014. (WPC 56) Fentons kolleger finder Rosies lig i gangsteren Lenny Powells bordel. Fenton forsøger at skjule sin sorg, men snart bliver hans hemmelighed afsløret. Samtidig tager Coulsons besættelse af Gina en dyster drejning - og det er ikke den eneste fare, der lurer på den unge betjent. Säsong 2. Del 4.
05:15 (06:35)
Gift ved første blik USA
Hverdagen melder sig. De fem par har været gift i to uger. De er flyttet sammen og er ved at tilpasse sig en hverdag som mand og kone. Nu søger de råd og støtte fra deres venner og familier, som de ikke har set siden, de giftede sig med en komplet fremmed. Säsong 11. Del 10 av 21.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå