Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Politiskilt 56
Engelsk krimiserie fra 2014. (WPC 56) Gina arbejder stadig undercover i gangsteren Lenny Powells bordel. Samtidig gennemfører Fenton et undercover-job, der truer med at afsløre en hemmelighed, som kan ødelægge alt for kommissær Briggs. Säsong 2. Del 3.
06:55 
OBS
OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Demens - Det nationale demenssymbol, Depression - så bør man søge hjælp og Spar på energien. Del 4.
07:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
07:10 
Alperne
Livet i højderne. Hollandsk naturserie fra 2022. (The Alps) På toppen af Europa knejser over 1000 tinder. Alperne. En majestætisk bjergkæde, der strækker sig over 1200 kilometer og løber gennem syv lande. Fra lavlandet til højderne står naturskattene i kø. Alpine græsgange, gigantiske gletsjere, dybe kløfter med buldrende vandfald, mørke og gådefulde skove og grønne bjergskråninger. Alperne er et overvældende syn for alle - og man skal have en ørns øjne og vinger, før man kan begribe, hvor enorm og mangfoldig bjergkæden er. Säsong 1. Del 1 av 2.
08:00 
Jagten
Et kapløb med tiden. Naturserie fra BBC fra 2015. (The Hunt) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Ved kysterne mødes rovdyrene fra luften, landjorden og havet. Her følger vi delfiner, der gruppevis kaster sig op på stranden for at fange føde. Og ingen byttedyr kan vide sig sikre i nærheden af den gående blæksprutte, der befinder sig lige godt til lands som til vands. Säsong 1. Del 6 av 7.
08:50 
Søren Ryge
Historier fra nullerne. Nogle af de bedste indslag fra de seneste års Søren Ryge direkte. I aften om dengang staudebedet blev molestreret med en fræser - om dengang allikepælen blev rejst, og om dengang Loreena McKennitt var på besøg og hørte sig selv synge. Säsong 2013. Del 1.
09:10 
Husdrømme
Svensk livsstilsprogram. Anna og Sebastian har en drøm om at bo ved havet, men de ønsker ikke at være som mange andre, der bare køber et lille sommerhus med en bid strand til. De vil gå et skridt videre, så de bestemmer sig til at bygge en husbåd ved havnen i Malmø. At bygge på vandet er svært, sværere end de havde forudset. Säsong 2015. Del 7 av 8.
10:15 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2021. (Det sitter i väggarna) Familien Johansson bor i et af de gamle træhuse på den idylliske Proviantgatan i Kalmar. Her er Matilda og Viktor ved at renovere det lille hus i gården. Huset har mange hemmeligheder, og antikekspert Rickard Thunér graver en fascinerende fotoskat frem. Bygningsrestaurator Erika Åberg finder frem til den helt rigtige, historiske farve at male huset med. Men hvilke regler gælder, når man skal male et historisk hus i et bymiljø?. Säsong 7. Del 6 av 6.
11:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 17. Del 18.
12:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
12:15 
Bonderøven
De første forårstegn viser sig i drivhuset, hvor ferskentræet blomstrer, og hvor Frank sår radiser, salat og persille. Kastaniegården får igen besøg af de store gravemaskiner, denne gang fordi åen langs engen skal genslynges, forhåbentlig vil det give bedre levebetingelser for både dyr og planter. Og så skal kartoffellæggermaskinen gøres klar. Säsong 2014. Del 4.
12:45 
Nak & Æd
Et rensdyr i Island. Sæson 4 (2013). Det er august, og Jørgen og Nikolaj er taget til det østlige Island med drømmen om at skyde et rensdyr. De får kyndig hjælp fra deres helt egen rensdyrhvisker og fra en særlig lille mand, som har fulgt med i kufferten hele vejen fra Danmark. Men det er noget af en udfordring, for Island er stor, rensdyrene er gode til at gemme sig, og Jørgen og Nikolaj skal igennem lange køreture og sågar en manddomsprøve, inden de overhovedet nærmer sig lejrene Og selv derfra er der lang vej mod et rensdyrs Se med om det lykkedes, eller om de to vikinger må gå i krig med et fårehoved i stedet for rensdyrs. Säsong 4. Del 7 av 10.
13:20 
Vilde vidunderlige Danmark
Byen. Byerne har fortrængt noget af naturen, men har også skabt nye muligheder for nogle dyr. En gråand har bygget rede i en altankasse. Men hvordan vil det gå, når hendes ællinger skal springe ud fra fjerde sal? Kan den sultne ræv finde mad i en baggård?. Og lykkes det for rottemor at evakuere sine unger, når et skybrud oversvømmer kloakken? Fortæller: Lars Mikkelsen. Säsong 1. Del 5 av 5.
14:20 
Hammerslag
Feriebolig i Skagen. Efterårssæsonen af Hammerslag skydes i gang med et brag, når turen går til den attraktive ferieby Skagen. Vært, Tina Müller, byder inden for i to meget forskellige ferieboliger i Danmarks nordligste by. Eksperterne Lena Schmüser og Jacob Carlsson dyster mod Mira Lie Nielsen og Christian Torp, når vi først skal til bydelen Vesterby, hvor prisen skal gættes på en ferielejlighed opført i Skagens gamle sygehus. Dernæst skal prisen gættes på en charmerende feriebolig beliggende i Gl. Skagen. Säsong 2021. Del 8.
14:50 
Kender Du Typen?
Med mannequin og enarmet tyveknægt. I aften besøger Kender Du Typen? en kendt dansker, som har en enarmet tyveknægt stående i garagen. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup er på besøg hos en person, der elsker at have gæster, og som bruger sit anhængertræk mere end de fleste. Gad vide, om Anne og Flemming får jackpot, når de skal regne ud, hvem der bor i huset i det sydøstlige Jylland. Säsong 2018. Del 15.
15:35 
Kriminalkommissær Foyle
Engelsk krimiserie fra 2014. (Foyle's War) "Elise". Efterretningschefen Hilda Pierce bliver udsat for et attentatforsøg uden for MI5's hovedkvarter. Under krigen arbejdede Pierce for den hemmelige organisation SOE, der sendte mange agenter ind bag fjendens linjer. Foyle får mistanke om, at drabsforsøget har forbindelse til jagten på en mulig forræder, der mistænkes for at stå bag ni agenters død i Frankrig. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Säsong 1. Del 28.
17:10 
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie fra 2006. (The Royal) Der er krisestemning på The Royal, efter det er kommet frem, at hospitalsdirektøren Carnegie overvejer at lukke hospitalet. Men arbejdet skal passes. Jeff Goodwin forsøger at hjælpe en ældre, dement mand, der vandrer forvirret rundt i den lille by. Samtidig bliver ejeren af en grillbar indlagt med brandsår. Hans forretning er brændt ned, og politiet mistænker ham for selv at have påsat branden. Säsong 5. Del 11.
18:00 
Fra yt til nyt
I aften i Fra yt til nyt forsøger Christina Smith at lære de svære fletteteknikker fra sig, og det kræver tålmodighed. Bettina Schori skal lave en glaslampe til et supermarked, men det går ikke helt efter planen. Og så skal Johnny Haugaard opgradere sin terrasse, og det griber hurtigt om sig. Säsong 3. Del 13.
18:30 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
18:50 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Säsong 2023. Del 44.
20:00 
Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly
Drabet på Georgi Markov. Den danske statsborger viser sig at være en af de største spionsager i danmarkshistorien. I næsten 20 år opererer han fra sin base i København som agent Piccadilly. Han rejser frem og tilbage til England forud for paraplymordet, og ingen mistænker ham for at være involveret. Spørgsmålet er naturligvis også: Hvad har han ellers lavet i København som spion i alle disse år?. Säsong 1. Del 2 av 3.
21:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
21:25 
Skuddet, der dræbte Olof Palme
Svensk dokumentar fra 2023. (30 sekunder: Skotten på Sveavägen) Hvad skete der i de første 30 sekunder efter mordet på den svenske statsminister Olof Palme? Sekund for sekund fortæller vidner, hvor de var, og hvad de så. Og nye oplysninger om, hvordan trafiksignalerne på Sveavägen fungerede på drabsnatten, giver et nyt overraskende bud på, hvad der egentlig skete den skæbnesvangre aften.
22:25 
Shetland
Britisk krimiserie fra 2019. Olivia forsøger desperat at hive oplysninger ud af Jamie. Samtidig strammes nettet omkring McGuire, men er det tids nok til at redde Zezi?. Säsong 4. Del 5 av 6.
23:20 
Shetland
Britisk krimiserie fra 2019. Perez frygter, at nogen lækker oplysninger til menneskehandlerne. Nogen på holdet - eller måske endda i hans egen omgangskreds. Samtidig er Perez ved at spore sig ind på, hvor Zezi holdes skjult. Men kan han finde hende, inden det er for sent?. Säsong 4. Del 6 av 6.
00:20 
Gift ved første blik USA
Slanger i paradis. Parrene nyder de sidste dage af deres bryllupsrejse, mens de opdager flere ligheder og forskelle, der påvirker deres ægteskaber. Kan de håndtere, de konflikter, der opstår? Eller giver de op?. Säsong 11. Del 8 av 21.
01:40 
Taggart
Omgivet af svig. Skotsk krimiserie fra 1992. (Taggart: Ring of Deceit) En voldtægtsforbryder og morder er på spil i Glasgow, og det omgivende samfund, især den kvindelige del af det, lægger pres på politiet for at få ham stoppet. Men er det seneste offer også "mekanikerens" værk, eller er der andre motiver? Taggart, Jardine og Reid kommer på hårdt arbejde. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy. Säsong 8. Del 4 av 3.
02:35 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 17. Del 18.
03:20 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2021. (Det sitter i väggarna) Familien Johansson bor i et af de gamle træhuse på den idylliske Proviantgatan i Kalmar. Her er Matilda og Viktor ved at renovere det lille hus i gården. Huset har mange hemmeligheder, og antikekspert Rickard Thunér graver en fascinerende fotoskat frem. Bygningsrestaurator Erika Åberg finder frem til den helt rigtige, historiske farve at male huset med. Men hvilke regler gælder, når man skal male et historisk hus i et bymiljø?. Säsong 7. Del 6 av 6.
04:20 (05:20)
Vilde vidunderlige Danmark
Søer og vandløb. Den farverige og hurtige isfugl styrtdykker ned under vandet for at fange fisk, bæveren bygger sin dæmning af alt fra træstammer til småkviste for at beskytte indgangen til sin hule, og havørreden svømmer hundredvis af kilometer mod strømmen for at gyde. Få et helt unikt indblik i dyrelivet i og omkring Danmarks utallige søer og vandløb. Fortæller: Lars Mikkelsen. Der er foretaget en mindre ændring i programmet efter publicering. For yderligere oplysninger, se www.dr.dk/etik-og-rettelser/fejl-og-fakta/lyd-og-speakfejl-i-naturserie-bliver-nu-rettet. Säsong 1. Del 4 av 5.
05:30 (06:20)
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie fra 2006. (The Royal) Der er krisestemning på The Royal, efter det er kommet frem, at hospitalsdirektøren Carnegie overvejer at lukke hospitalet. Men arbejdet skal passes. Jeff Goodwin forsøger at hjælpe en ældre, dement mand, der vandrer forvirret rundt i den lille by. Samtidig bliver ejeren af en grillbar indlagt med brandsår. Hans forretning er brændt ned, og politiet mistænker ham for selv at have påsat branden. Säsong 5. Del 11.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå