Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
06:21 
Det Politiske Talkshow
Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Morgen
09:05 
Morgensang med Kaya og Ole
Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Vi sletternes sønner' og 'Indianer'. Producerat år 2020.
09:15 
En naturlig affære - Menneskets forhold til naturen
Østrigsk dokumentar fra 2020. Vi elsker dem, og vi spiser dem. Mennesket har et meget specielt forhold til de dyr og planter, der omgiver os. Et forhold, der kan være gensidigt fordelagtigt og destruktivt. Her udforskes den fascinerende og overraskende forbindelse mellem menneske og natur. Hvad kan vi lære af naturen?. Hvordan kan naturen drage fordel af vores eksistens? Og hvem har brug for hvem for at overleve?. Producerat år 2020.
10:10 
Mens vi venter på at dø - Raner vi en røv
Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge sejler John og Jørgen ud for at hente en sten, der ligner en røv. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Producerat år 2011. Programledare: John Dahl, Jørgen Skouboe.
10:30 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 6. Producerat år 2018.
11:15 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 16. Del 7. Producerat år 2018.
12:00 
TV AVISEN 12:00
12:10 
Bonderøven [Repris]
Skaftet på Franks gode gamle køkkenkniv er gået i stykker, så han må i smedjen for at lave nye messingnagler. Frank har lavet en væv og er gået i gang med at væve en måtte af rughalm, som han vil bruge til at afdække roer. Og så må tyrekalven Mogens lade livet. ,. Säsong 2018. Del 15. Producerat år 2017.
12:55 
Nak & Æd - en trane i Alaska [Repris]
Nikolaj og Jørgen er taget over Atlanten til det kolde nord. I Alaska har de to kammerater fået færten af en helt særlig fugl, de lokale kalder luftens ribeye. Det er prærietranen, og den skal nedlægges, for ellers skal de to spise hermelin. Til at hjælpe sig har de en gammel kending, nordjyde og jagtguru Per Kauffmann. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed. ,. Säsong 7. Del 9 av 10. Producerat år 2016.
13:40 
Godsejerne [Repris]
På Møllerup Gods satser Anne Sophie og Stig på at blive færdige med deres hamphøst. Men den kostbare, alternative afgrøde har drillet dem lige fra starten, og slutspurten bliver ingen undtagelse. Hos Kristian og Maria på Ausumgaard er både høst og såning vel overstået. Nu venter den store høstfest, hvor ikke mindst Kristians tale til de mange gæster skal lykkes for at aftenen bliver en succes. Hos Sanne og Svend skal der være officiel åbning af børnenes minibondegård. Med tilstedeværelsen af selveste borgmesteren, som skal klippe den røde snor, har hele familien nok at gøre med at blive klar. Svend selv har desuden en lille bagtanke med det fornemme besøg. Velkommen til Godsejerne!. ,. Säsong 2. Del 6 av 6. Producerat år 2015.
14:10 
Kender du typen? [Repris]
"Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som elsker at sove på sit tag med udsigt over København. Hovedpersonen mener, at verden vil gå i stå uden gaffatape - og så hader vedkommende inderligt at stå i kø. Hvem lever sådan? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. ,. Säsong 2017. Del 3. Producerat år 2017.
14:55 
Danske mord - Kvinden i kufferten
I oktober 1944 bliver et kvindelig i flere dele fundet i København. Nogle kropsdele ligger i en kuffert, andre i kasser og i Christianshavns Kanal dukker hendes hoved op. Danmark er besat af tyskerne og det danske politi er opløst, så der er ingen til at opklarer sagen. Eller forhindre at morderen slår til igen. Spørgsmål er, om besættelsesmagten overhovedet er interesseret i at opklare den grusomme sag og om det danske politi kan genåbne sagen efter besættelsen?. Producerat år 2018.
15:40 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2006. "Han søges her, han søges dér". Den berygtede forbryder George Ince dukker op i Midsomer, og Barnaby spekulerer over, hvad han pønser på. Samtidig er et filmhold ved at indspille en ny udgave af Den røde pimpernel ved et af de lokale godser. Filmsettet summer af intriger, og snart ruller der hoveder. Bogstaveligt talt. For da guillotinen falder, og blodet sprøjter, er det ikke noget filmtrick. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. ,. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2007.
17:10 
Fader Brown [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2014. Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. ,. Säsong 2. Del 3 av 10. Producerat år 2013.
17:55 
Spise med Price - Kære Lille Mormor
Efter nogle årtier, hvor den gastronomiske kurs har været sat i retning så langt væk fra de danske suppegryder som muligt, er mad "som vor mormor lavede den" atter ved at finde vej til danske middagsborde og menukort. Brødrene Price hopper med på Mormor-bølgen og serverer bankekød til slemme drenge og kogekaffe i bedste Madam Blå stil. Hos brødrenes egen mormor blev der serveret julemad året rundt til den ugentlige søndagsfrokost, og i dette program konkurrerer de to kokke åbenlyst i at gøre en mormorklassiker som tarteletter med høns i asparges så besværlig som overhovedet muligt. www.dr.dk/price. Producerat år 2009.
18:30 
TV Avisen
18:50 
Vores Vejr
19:00 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Hammerslag - Øliv
Hammerslag har taget færgen over Kattegat og byder velkommen til ølivet på Læsø. Christian Torp og Mira Lie Nielsen kæmper mod Lars Lyng og Kristine Virén, når de skal gætte prisen på to boliger i havnebyerne på Læsø. Vi starter i den populære havneby, Vesterby Havn, hvor vi skal se et hus, der fik et ungt par til at vende hjem til Læsø. Dernæst drager vi øst på til Læsøs fiskerihovedsted, Østerby Havn, hvor vi skal besøge den lokale kroejers nye hjem. Producerat år 2020.
20:30 
Robin Hood fra Højbjerg
Sværere end forventet. Mikaels drøm om at gå fra "bistandsbums" til direktør i eget madspilds-supermarked hænger i en tynd tråd. Det viser sig at være stort set umuligt at tjene penge på at dele mad ud. I et forsøg på at få offentlig støtte inviterer Mikael to politikere med på skraldetur. Men det går ikke helt efter planen. Del 3 av 4. Producerat år 2021.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Alpebyen der lukkede Danmark
Hundredvis af danske skiturister tog i marts coronavirus med til Danmark fra skisportsstedet Ischgl. I flere dage blev de afvist i sundhedssystemet - på trods af, at danske sundhedsmyndigheder på det tidspunkt var advaret om, at der var smitte i Ischgl. I fem dage i marts havde Danmark muligheden for at følge advarslen og opspore smitten, men i stedet spredte Ischgl-smitten sig hurtigt og blev en væsentlig årsag til, at Danmark lukkede ned. Producerat år 2020. Redaktör: Marlene Eyde.
22:10 
Shetland [Repris]
Rødt støv. En ældre kvinde findes skudt på sit husmandssted på Shetlandsøerne. Det bliver en sag for den sympatiske politimand Jimmy Perez. Perez stammer fra Shetland, og efter sin kones død er han vendt tilbage til den smukke, forblæste øgruppe sammen med sin 14-årige steddatter. Nu må han finde vej gennem en sand labyrint af hemmeligheder og løgne for at løse mordgåden. ,. Producerat år 2014.
00:05 
Alene i vildmarken USA [Repris]
Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2017. I den nye udgave af 'Alene i vildmarken' er syv familiepar blevet kastet ned hver for sig i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Men først skal de finde hinanden!. ,. Säsong 4. Del 2 av 11. Producerat år 2017.
00:50 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2006. "Kameraet lyver aldrig". Landsbyen Luxton Deepings fotografiske selskab nægter at lade digitale billeder deltage i den årlige fotokonkurrence. Det skaber splid i den lille by, og Barnaby bliver trukket ind i konflikten, da en af fotograferne findes myrdet. Sporene synes tilmed at antyde, at det er Barnaby, der er morderen!. Den garvede kommissær bliver suspenderet, og nu er det op til ham selv at bevise sin uskyld. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. ,. Säsong 10. Del 6. Producerat år 2007.
02:20 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1986. Døden ringer. Apotekerlærlingen Jamie McCormack er stadig under mistanke for mordet på ægteparret Russell. Men Jim Taggart er ikke overbevist om den unge mands skyld og forfølger andre spor. Manuskript: Glenn Chandler. ,. Del 2 av 3.
03:15 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2009. Redningsholdet må i arbejdstøjet efter en eksplosion i et indkøbscenter. En gruppe miljøaktivister tager ansvaret for eksplosionen, og da en af de skræmte handlende hører ordet "bombe", skaber det panik. ,. Del 10 av 48. Producerat år 2009.
04:00 
Bonderøven [Repris]
Skaftet på Franks gode gamle køkkenkniv er gået i stykker, så han må i smedjen for at lave nye messingnagler. Frank har lavet en væv og er gået i gang med at væve en måtte af rughalm, som han vil bruge til at afdække roer. Og så må tyrekalven Mogens lade livet. ,. Säsong 2018. Del 15. Producerat år 2017.
04:45 
Danske mord - Kvinden i kufferten
I oktober 1944 bliver et kvindelig i flere dele fundet i København. Nogle kropsdele ligger i en kuffert, andre i kasser og i Christianshavns Kanal dukker hendes hoved op. Danmark er besat af tyskerne og det danske politi er opløst, så der er ingen til at opklarer sagen. Eller forhindre at morderen slår til igen. Spørgsmål er, om besættelsesmagten overhovedet er interesseret i at opklare den grusomme sag og om det danske politi kan genåbne sagen efter besættelsen?. Producerat år 2018.
05:30 (05:33)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå