Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Løvens Hule Storbritannien [Repris]
Hvem rammer plet? En forretningsduo håber, at deres hjemmelavet rå hundefoder vækker begejstring hos løverne. Mens en læge forsøger at imponerer med sin innovative smoothie. Men måske er det et parkour-træningssystem, der for alvor får løvernes adrenalin-niveau til at stige og får dem til at investere. ,. Säsong 15. Del 11 av 14. Producerat år 2017.
07:00 
Spiondyr i sneen
Britisk dokumentar fra 2018. Det er ikke spor let at leve i naturens dybfryser. Men for visse dyr er is og sne den ultimative legeplads. Ved hjælp af spionkameraer undersøger vi, hvordan nogle af verdens mest robuste dyr overlever på trods af temperaturer under nul. Hvordan de finder kærlighed, tager sig af deres unger og bare har det sjovt. Producerat år 2018.
08:00 
TV AVISEN Ekstra
Få seneste nyt om corona-situationen i Danmark og udlandet. Producerat år 2020.
10:00 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Her vil ties, her vil bies' og 'Fald min engel'. Producerat år 2020.
10:15 
Løvens Hule Storbritannien [Repris]
Hvem kan stå model til løvernes høje standarder? Er det et produkt, som kan forhindre smerter forårsaget af halterneck-bikinier?. Hudplejeprodukter fremstillet af hamp? Eller bliver det te med vitaminer, der varmer løverne op og får kontanter med hjem?. ,. Säsong 15. Del 12 av 14. Producerat år 2017.
11:15 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2005. Lov og orden. En teenagepige findes myrdet i nærheden af et omrejsende tivoli. Der er allerede spændinger mellem tivolifolkene og de lokale, og Taggart-holdet frygter, at nogen vil gribe til selvtægt. Burke og Fraser er stærkt uenige om, hvordan sagen skal gribes an. Burke stoler ikke på tivolifolkene, mens Fraser mener, at hans bryske chef er fuld af fordomme. ,. Producerat år 2006.
12:25 
Inspector Morse [Repris]
Engelsk krimi fra 1989. Mord i parkeringshuset. Den velhavende, men ikke ligefrem elskede arkitekt Michael Gifford findes myrdet i sin bil. En lommekalender og en parkeringsbillet er de eneste spor i sagen. Umiddelbart tyder det på, at Gifford har overrasket en biltyv, men Morse har en anden teori. Han er næsten sikker på, at han har med et trekantsdrama at gøre. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. ,.
14:05 
Naturens vilde arbejdere
Australsk naturserie fra 2019. De gnaver, graver og bygger. Milliarder af vilde dyr, som hver dag er med til at forme vores Jord og sikre dens livscyklus. Her følger vi nogle af de største af disse bygmestre - fra orangutangen, der hver eftermiddag bygger en ny soveplads med tag, væverfuglenes kunstfærdige fællesreder, som kan holde i op imod 100 år og til den største bygmester af dem alle bæveren. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
15:00 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2014. "Flyveklubben". Ejeren af en privat flyveplads slås bevidstløs med en svensknøgle og kastes ud fra et fly. Det bliver en sag for Barnaby og Nelson. En spændende verden befolket af stuntpiloter og krigshelte åbenbarer sig for makkerparret, men det bliver også klart, at det er en verden med mange dystre hemmeligheder. ,. Säsong 16. Del 4. Producerat år 2013.
16:30 
Fællessang - hver for sig
DR inviterer hele Danmark til fællessang. I en hverdag hvor meget er forandret, og hvor vi hver især må holde os hjemme hver for sig, samler DR igen danskerne til en musikalsk aften på DR1. Mads Steffensen og chefdirigent Phillip Faber guider os igennem en perlerække af de allerbedste sange fra den fælles danske sangskat. For når vi synger sammen, hører vi sammen. Også når vi holder afstand. Producerat år 2020.
17:30 
Maddysten II [Repris]
Mad 'to go'. De 6 familier, der er tilbage i Maddysten, skal denne gang lave "to go"-mad. De får testet både deres madlavnings- og salgsevner, når de skal lave pitabrød med fyld, der skal sælges i Randers Storcenter. Og så skal de give deres bedste bud på en overdådig og lækker picnicmenu. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den karismatiske kok og pizzakonge Gorm Wisweh. ,. Del 4 av 8.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Flodhesten - Afrikas farligste dyr
Britisk naturprogram fra (Hippo) Flodhesten er Afrikas farligste dyr. En enorm, territorial vegetar med et kæmpe gab og knivskarpe hjørnetænder. Den kan veje op til tre tons og sprinte hurtigere end et menneske. Og selvom den ikke kan flyde, bruger den det meste af sin tid i vandet. Her dykker vi ned under overfladen for at opleve flodhestens sande natur. Se, hvordan den beskytter sin familie, står front mod sine fjender og er både følsom og komisk. Producerat år 2019.
20:00 
Når støvet har lagt sig
Gerningsmændene er blevet varetægtsfængslet. Louise er utrolig lettet, men Marie har vigtigere ting i hovedet. Albert viser en ny side af sig selv i et forsøg på at redde familien. Lisa indrømmer sine følelser overfor Stefan og må vente på hans valg. Trods Jamals frikendelse må hans familie bøde for resultatet af det, han troede var kærlighed. Elisabeth får detaljer om gerningsmændenes motiv, og hun må tage sin politiske ideologi op til revision. Nikolaj får sin restaurant tilbage, men hvad skal han stille op med den? Uegnet for børn. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Dorte W. Høgh. Producent: Stinna Lassen. Del 10 av 10. Producerat år 2017.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2020.
21:40 
Tynd is
Svensk thrillerserie fra 2020. Enok og Liv lander få kilometer fra den danske militærbase, hvor bortførerne skjuler sig. Snart begynder en nådesløs kamp på liv og død. Samtidig sender en afsløring den danske og den svenske udenrigsminister på kollisionskurs. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
22:25 
Mord i skærgården [Repris]
Svensk krimiserie fra 2014. I nat er du død. Kriminalinspektør Thomas Andreasson jager en morder - eller flere!. En ung studerende og to tidligere jægersoldater er blevet myrdet, men er det den samme drabsmand? Sporene fører til militærforlægningen Korsö, hvor nogen planlægger den ultimative hævn. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2013.
23:10 
Kommissær Janine Lewis [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2009. Privatdetektiven Peter Williams er blevet myrdet, og nu er også hans veninde og kollega Tanya fundet død. Janine Lewis leder efterforskningen af sagen, hvor alle synes at have noget at skjule - ikke mindst hendes egen kollega Shap. Butchers: Paul Loughran. ,. Del 19 av 19. Producerat år 2007.
23:55 
Hercule Poirot [Repris]
Den forsvundne kokkepige. Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den forsvundne kokkepige". At opspore en forsvundet kokkepige kan ikke være en national opgave og ligger følgelig langt under mesterdetektiven Poirots værdighed. Men hendes frue, Ernestine Todd, er en dame med overtalelsesevner, og desuden får Poirot hurtigt mistanke om mord. ,. Producerat år 2000.
00:50 
Vera [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2017. Brudte løfter. En ung, lovende journaliststuderende styrter i døden fra toppen af en forladt bygning på universitetsområdet. Er det mord eller selvmord?. Uden øjenvidner og oplagte spor må kriminalinspektør Vera Stanhope og hendes team grave dybt blandt venner og familie for at afsløre, hvem der kunne ønske ham død. ,. Producerat år 2017.
02:20 
I farezonen [Repris]
I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg. ,. Del 21 av 61. Producerat år 1996.
03:10 
Bonderøven [Repris]
Det er tid til forårsarbejde i marken. Niels Jørgen kommer for at lære Frank kunsten at pløje, når det er hesten Solveig, der skal trække ploven. Frank kan også præsentere et nyt hold små kyllinger, og sidst - men ikke mindst - skal han smage på sit hjemmelavede øl!. ,. Säsong 2012. Del 7. Producerat år 2012.
03:40 
Hammerslag 2014 ( 5)
Hammerslag er i denne uge i det sydsjællandske. Første stop er ved Svinø Strand, lidt uden for Vordingborg. Her skal prisen på et sommerhus med egen strand gættes. Aftenens anden bolig ligger i Næstved, og herefter går turen til Skælskør. Tæt herfra går færgen til Agersø - 15 minutters sejlads fra fastlandet. Hvad mon et hus i idylliske omgivelser koster her? Se Hammerslag og gæt med!. Producerat år 2014.
04:25 (06:00)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå