Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Grøn glæde [Repris]
Mette Stensholt Schau viser, hvordan du nemt kan få en helt afslappet sommer. ,. Del 6 av 10. Producerat år 2014.
06:30 
Historier med Søren Ryge [Repris]
Det var i 2001, at Søren Ryge fik nærkontakt med ulvene i Skandinavisk Dyrepark - han sov endda hos hvalpene om natten. Han er også på besøg hos 1000 gæslinger, hos Benny med den italienske have og hos en mand med 200 fuchsia. YoYo slutter programmet med at ruske en rotte ihjel. ,. Del 10. Producerat år 2017.
07:00 
Skattejægerne [Repris]
Et specielt stykke julepynt dukker op, når marskandiseren Rikke Fog og hendes far Frede holder juleloppemarked i butikken. I Tversted slår Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen dørene op til julesalg, men det glider ikke så let, som de håber. Og så er boligstylisten Katrine Martensen-Larsen på jagt efter gammelt julepynt til en billedserie. ,. Säsong 2015. Del 29. Producerat år 2014.
07:30 
Horisont [Repris]
Det nedskudte fly i Iran - de pårørendes historie. 18-årige Madeleine fra Sverige mistede sin far, da Iran skød et ukrainsk fly med 176 passagerer ned. Tragedien var kulmination på en turbulent periode i Mellemøsten - hvor de pårørende endte med at betale den højeste pris. ,. Producerat år 2020.
07:55 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
08:50 
Landsbyhospitalet [Repris]
David Cheriton får nok at se til, da han påtager sig at arrangere hospitalets velgørenhedsbal sammen med Meryl og den ualmindeligt foretagsomme Ken. Samtidig forsøger dr. Weatherill at få en syfilisramt ung kvinde til at afsløre, hvem der har smittet hende, mens dr. Rose må fortælle en ældre mand, at han må forberede sig på snart at tage afsked med sin kone. ,. Del 13. Producerat år 2003.
09:40 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 15. Del 16. Producerat år 2017.
10:25 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 15. Del 17. Producerat år 2017.
11:10 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 15. Del 18. Producerat år 2017.
11:55 
Bonderøven [Repris]
Frank gør noget ved sine drømme. På sin gamle gård på Djursland har han gang i et hav af projekter. I dag skal han og Theresa høste marken med hestebønner. Frank har også travlt med fundamentet til sit nye victorianske drivhus. Og så har han besluttet sig for at hugge et kæmpe hul i væggen til sit nye hus. ,. Säsong 2009. Del 10. Producerat år 2008.
12:25 
Kender Du Typen? - med percussion og parasol
Hvilken kendt dansker har intet kørekort og hele huset fyldt med gamle musikinstrumenter?. Livsstilseksperterne Anna Glad Wagner og Flemming Møldrup udforsker hjemmet i Vanløse og bliver overfaldet af en luftbåren parasol. Programledare: Mads Steffensen.
13:10 
Hammerslag [Repris]
Udsigt udsigt udsigt - Hammerslag ser i aften nærmere på, hvad havudsigt koster i Østjylland. Vi starter i de høje luftlag, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på en penthouse-lejlighed i Ceres Byen med panoramaudsigt over hele Aarhus. Herfra går turen ca. 20 km. nordpå til forstaden Segalt, hvor det gælder en villa med et flot view over Aarhusbugten og Kalø Vig. Til sidst skal vi til det naturskønne sommerhusområde Boeslum Bakker ved Ebeltoft, hvor finalen skal udkæmpes i et sommerhus, der både har havudsigt mod øst og vest. ,. Säsong 2017. Del 13. Producerat år 2017.
13:55 
Håndværkerne rykker ind [Repris]
Når der skal optimeres på vores boliger er det nødvendigt med kreative ideer, for at få drømme og pris til at hænge sammen. Denne gang skal vores tre håndværkerpar en tur til Aalborg, hvor der skal afgives tilbud på en træterrasse. Det er parret Marlena og Thomas, som bor i en villalejlighed med egen have. De har i forvejen en terrasse i haven, men har længe savnet noget der kan binde hus og have sammen. Det håndværkerpar der i dag kan komme op med det skarpeste og mest opfindsomme byggetilbud vinder opgaven og dermed jobbet. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2018.
14:25 
I Danmark er jeg født
Hvordan ser livet i Danmark ud, når man lige er kommet til verden? 6 måneder gamle Millie Mackenzie er blogger og får tilbudt sin egen tøjkollektion. Naturbabyen Sørine skal på sin første fasanjagt, og Gaias 17-årige mor leder fortsat efter faren. Serien "I Danmark er jeg født" er et unikt og underfundigt Danmarksportræt, der følger en række danskere i deres første leveår og i den sidste tid. Del 2. Producerat år 2019.
15:10 
Kriminalkommissær Foyle [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2007. "Maj 1945"" Krigen nærmer sig sin afslutning, og for Foyle betyder det, at pensionen venterr. Men før han kan sige farvel til politiarbejdet, må han opklare en sidste sagg Foyle er en del af komiteen, der skal forberede festlighederne i anledning af krigens afslutningg. Da et af medlemmerne af komiteen bliver myrdet, kommer Foyle på sporet af en af krigens mest beskidte hemmelighederr Foyle: Michael Kitchenn Sam: Honeysuckle Weekss Milner: Anthony Howelll. ,. Del 19. Producerat år 2007.
16:45 
Landsbyhospitalet [Repris]
En kvindelig patient rejser alvorlige beskyldninger mod dr. Ormerod, mens søster Brigid forsøger at hjælpe en mandlig patient, der har svært ved at se sandheden om sin tilstand i øjnene. Samtidig må David Cheriton modstræbende aflyse en udflugt med Meryl for at deltage i den traditionsrige rugbykamp mod personalet fra nabohospitalet. En kamp, der bliver særdeles dramatisk. ,. Del 15. Producerat år 2004.
17:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2012.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
I hus til halsen
I tre år har ægteparret Birgit (76) og Jørgen (76) forsøgt at sælge huset i Mols Bjerge. Gælden vokser dag for dag og en økonomisk ruin truer. Parrets voksne børn er bekymrede, for det store hus belaster både forældrenes humør og helbred. Derfor hjælper børnene nu ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester med at flytte bjerge og at sætte skub i hussalget. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Det Politiske Talkshow
Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar. Producerat år 2020.
22:05 
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene [Repris]
Svensk krimi fra 2013. Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i fiskerlejet Fjällbacka. Efter en storm findes to dykkere døde af kystvagten. Kort efter bliver direktøren for et søfartsmuseum myrdet. Snart opdager Erica, at alle tre dødsfald har forbindelse til et skibsforlis fra 1820. Er det lykkedes nogen at finde vraget? Erica Falck: Claudia Galli Concha. Kristina: Eva Fritjofson. ,. Del 5. Producerat år 2013.
23:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2012. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2012.
00:30 
Kriminalkommissær Foyle [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2006. "Krigens ofre" 22 Verdenskrig har mange ofre - også blandt de helt småå. Det finder Foyle ud af, da hans guddatter Lydia og hendes syv-årige søn pludselig dukker op i Hastings på flugt fra det sønderbombede Londonn. Lydia forsvinder dog kort efter, og mens Foyle forsøger at finde hende igen, må han også bruge kræfter på at efterforske en række sager om sabotage, hasardspil og mordd Foyle: Michael Kitchenn Sam: Honeysuckle Weekss Milner: Anthony Howelll. ,. Del 16. Producerat år 2006.
02:04 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
02:05 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 2005. Årsag og virkning. Den smukke unge Margot Phelps findes myrdet i sit luksuriøse hjem. Mistanken falder på hendes mand, Todd, der påstår, at han befandt sig på parrets yacht på mordnatten. Mens Matt Burke kigger Todd efter i sømmene, støder han på en kær bekendt, og han er ikke sen til at invitere hende på middag. Manuskript: Daniel Boyle. ,. Producerat år 2004.
03:15 
Bonderøven [Repris]
Frank gør noget ved sine drømme. På sin gamle gård på Djursland har han gang i et hav af projekter. I dag skal han og Theresa høste marken med hestebønner. Frank har også travlt med fundamentet til sit nye victorianske drivhus. Og så har han besluttet sig for at hugge et kæmpe hul i væggen til sit nye hus. ,. Säsong 2009. Del 10. Producerat år 2008.
03:45 
Kender Du Typen? - med percussion og parasol
Hvilken kendt dansker har intet kørekort og hele huset fyldt med gamle musikinstrumenter?. Livsstilseksperterne Anna Glad Wagner og Flemming Møldrup udforsker hjemmet i Vanløse og bliver overfaldet af en luftbåren parasol. Programledare: Mads Steffensen.
04:30 
Hammerslag [Repris]
Udsigt udsigt udsigt - Hammerslag ser i aften nærmere på, hvad havudsigt koster i Østjylland. Vi starter i de høje luftlag, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på en penthouse-lejlighed i Ceres Byen med panoramaudsigt over hele Aarhus. Herfra går turen ca. 20 km. nordpå til forstaden Segalt, hvor det gælder en villa med et flot view over Aarhusbugten og Kalø Vig. Til sidst skal vi til det naturskønne sommerhusområde Boeslum Bakker ved Ebeltoft, hvor finalen skal udkæmpes i et sommerhus, der både har havudsigt mod øst og vest. ,. Säsong 2017. Del 13. Producerat år 2017.
05:15 
Skattejægerne [Repris]
Rekvisitørparret Pia Rosholm og Jacob Dahl lægger sidste hånd på Korsbæk på Bakken og tager afsked med halvandet års Matador-arbejde. Designmøbelhandleren Jesper Bo Hansen er spændt på fremmødet til sin allerførste vurderingsdag i butikken. Og marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen finder et par Wegner-stole i en varevogn. Men hvad skal stolene koste?. ,. Säsong 2015. Del 28. Producerat år 2014.
05:40 (05:45)
Udsendelsesophør - DR1
05:50 (06:20)
Grøn glæde [Repris]
Mette Stensholt Schau og gartner Tom Egeberg Hvål går blandt andet i gang med at få rettet op på en gammel køkkenhave. ,. Del 7 av 10. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se