Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
En reporter på tur
Ørkenrally i Abu Dhabi. Seriens vært, reporter Anne Lundberg holder af at rejse, holder af at møde mennesker fra hele verden i deres eget miljø og holder af sammen med dem at lave mad henover en god snak. I dag rejser Anne til Abu Dabai, det største af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater. Her skal hun sammen med løbets lægeteam følge ørkenrallyet "Abu Dhabi Desert Challenge" fra en helikopter - og så skal hun lære at lave ribeyesteak med teryakisås. Nordvision fra Sverige. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
07:25 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 17. Del 3. Producerat år 2018.
08:10 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 17. Del 4. Producerat år 2018.
08:55 
Taggart
Skotsk krimi fra 1999. Beskeder fra de døde. Den clairvoyante Martin Stranges assistent omkommer på mystisk vis. Hun er blevet dræbt af et voldsomt elektrisk stød - og Mike Jardine tror ikke på, at der var tale om et lynnedslag. Strange hævder, at han kan tale med de døde. Og for at bevise det giver han Jardine og Jackie Reid skræmmende præcise "beskeder" fra Jim Taggart - deres afdøde chef! Måske kan Taggart endda hjælpe med at opklare sagen?. Producerat år 1996.
10:35 
Kattekillinger
Naturprogram fra 2015. Tre katte, tre skæbner, tre forskellige verdener. En killing fødes på en gård i Frankrig og lærer hurtigt at fange mus. I Tokyo er der katte, der lever hele deres liv på katte-barer som gæsternes vamsede legetøj. I Grækenland lever katte vildt, og deres overlevelse afhænger udelukkende af deres instinkter. Vi følger de tre meget forskellige katte-liv for at se, om deres opvækst har indflydelse på de medfødte instinkter. Producerat år 2015.
11:25 
Bonderøven
Hele verden i maven. Klodens kontinenter samles på Kastaniegården: Asiatiske sojabønner, sydamerikansk quinoa og dansk boghvede - som oprindeligt også stammer fra Asien. Alma og Johan hjælper til med at få boghveden i hus, Frank spiser hjertenødder, og katten hjælper med at smage på sojabønnerne. Og så får Haapioen - den finske stammebåd - en gang nykogt, finsk tjære. Del 13 av 16. Producerat år 2019.
12:10 
Øen
Udmattelsen har haft sit først offer, og nedturen fortsætter. Men for første gang går gruppen fra at være samlere til at være jægere, når 2 af mændene endelig har succes med deres spyd. Hvad sker der, når vi mennesker bliver frataget det moderne livs bekvemmeligheder og bliver tvunget til at kæmpe for vores overlevelse? I dette nye sociale eksperiment bliver 14 almindelige danskere efterladt 30 dage, på en øde ø i Stillehavet. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
13:10 
Junglebogen
Amerikansk adventure-drama fra 2016. Drengen Mowgli er vokset op blandt de vilde dyr i den indiske jungle. Da han trues af tigeren Shere Khan, er tiden kommet til at tage hjem til menneskenes landsby. Ledsaget af panteren Bagheera begiver han sig af sted gennem junglen. Undervejs møder han mange farverige skabninger, ikke mindst den ubekymrede bjørn Baloo. Stemmer: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Scarlett Johansson m.fl. Producerat år 2016. Regissör: Jon Favreau.
14:55 
Champions League Håndbold
16:55 
Kriminalkommissær Barnaby
Engelsk krimiserie fra 2018. "Rugby-løver". Gammelt nag og nye romancer spiller vigtige roller, da Barnaby og Winter kaldes ud til en ny sag. Forretningsmanden Mark Adler ejer den succesrige rugbyklub Causton Lions. Nu findes han frosset ihjel i klubbens kryoterapikammer. Mord eller selvmord?. Säsong 20. Del 4. Producerat år 2017.
18:30 
TV Avisen
19:00 
Guld på Godset - en hurtig handel
Guld på Godset besøger Staarup Hovedgaard i det nordjyske, hvor handikaphjælper Dorthe Hougaard har taget en stor gammel Lyngbyvase med, som hun købte i en genbrugsbutik for 10-15 år siden til omkring en halvtredser. Nu skal hun have vasen vurderet og solgt, og så vil det vise sig, om det har kunnet betale sig at gemme den i de mange år. Del 5. Producerat år 2015.
19:05 
Årstiderne i naturen
Tysk naturserie fra 2019. Vinteren er slut. Nu kommer foråret - en tid med fascinerende og bizarre ritualer. På hver en gren vokser der knopper frem og springer ud. Delikate små planter dækker jorden. Og de første blomster åbner sig og tiltrækker alverdens insekter. Det er tid til at byde en ny generation velkommen eller starte en. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
20:00 
Fred til lands
Dansk dramaserie fra 2019. Det er Sankt Hans, og det er nu, mordet på Mike skal udføres. Men da Milads søn stikker af for at undersøge sandheden om sin fars fortid, truer det med at ødelægge alt. Bibi fortæller Tom om graviditeten. Martins involvering i gruppen fører til så mange løgne over for Anna, at hun tvivler på, at han har ændret sig. Mens hele byen fester ved Sankt Hans-bålet, sætter gruppen planen i værk. Uegnet for børn. Manuskript: Christian Torpe og Marie Østerbye. Del 7 av 8. Producerat år 2018.
21:00 
21 Søndag
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Producerat år 2019. Programledare: Kåre Quist.
21:40 
Mord i Wales
Walisisk krimiserie fra 2015. En bil fiskes op af en sø. I bilen sidder der en død kvinde, men hun er ikke bilens ejer. Ejeren, skolelæreren Greta Pritchard, er pist forsvundet. Er hun også blevet slået ihjel - eller er det hende, der er morderen? Kommissær Tom Mathias går på jagt efter svaret. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2015.
23:15 
Dirty Harry renser ud
Amerikansk actionthriller fra 1976. En militant gruppe skaber kaos i San Francisco. Den hårdkogte strømer Harry Callahan brænder efter at få lov til at give gruppen en lærestreg, men desværre er han blevet degraderet til personaleafdelingen efter en lige lovlig hårdhændet anholdelse. Som om det ikke var slemt nok, bliver Harry belemret med en ny makker - af hunkøn! Bressler: Harry Guardino. Producerat år 2014. Regissör: James Fargo, Skådespelare: Tyne Daly, Clint Eastwood.
00:50 
Vera
Engelsk krimiserie fra 2019. Gøg. En ung mand findes stukket ihjel på et bådværft i en søvnig by ved kysten. Veras efterforskning afslører, at den unge mand forsvandt fra sin plejefamilie seks uger tidligere - og at den lille kystby måske ikke er helt så idyllisk, som den ser ud til at være. Producerat år 2019.
02:20 
Sherlock Holmes
Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den græske tolk". I Diogenes-klubben fortæller grækeren Melas om, hvordan han ved nattetide blev hentet til et øde hus for at tolke for en forslået ung græker og hans bødler. Hvem er den unge mand, og hvorfor blev han så grusomt mishandlet?. Del 9.
03:10 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1998. Bersærkergang. Et nyt stof, der får anabolske steroider til at ligne vitaminpiller, er i omløb i Glasgows bodybuildermiljø. Et stof, der giver enorme muskler. Men også et stof, der kan forvandle brugeren til en rasende galning. Og et stof, der hvirvler Taggartholdet ud i en række brutale mordsager. Manuskript: Phil Ford.
05:20 (06:05)
Nak & Æd - et rensdyr i Grønland
Den kolde vind står ind fra indlandsisen. Lige her, op ad isen, har de to venner slået lejr. De skal skyde et rensdyr til kokkens gryder. Men Grønland er et gigantisk land, og man skal vandre i mange timer for at finde det store dyr. Og så er det ikke sikkert, man kan komme tæt nok på. Säsong 9. Del 9 av 10. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se