Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Historier med Søren Ryge
Om at lege Antonius med YoYo. Om børnenes motorvej på Fyn, om Per Henrik i Grenå, der er bidt af at samle, om dengang i 1992, da Søren Ryge faldt i en ulvefælde, og om en ny leg med den nye YoYo. Del 2. Producerat år 2017.
06:55 
Horisont
Mor forlod os for et arbejde. Flere hundrede tusinde rumænske børn vokser op uden deres forældre. Forældrene arbejder rundt om i Europa og sender penge hjem, så børnene kan få et bedre materielt liv. Men prisen er en opvækst uden mor og far. Producerat år 2019.
07:20 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:10 
Emilie Meng - en efterforskning går galt
Juleaftensdag i 2016 bliver Emilie Meng fundet dræbt i en sø ved Borup. Fem måneder tidligere forsvandt hun ved Korsør Station, hvor et kamera på samme tidspunkt fangede billeder af en lys personbil. Men hvorfor går der et år inden Politiet eftersøger føreren og offentliggør optagelser af bilen. Efterforskningen bliver også ramt af teleskandalen, hvor politiets it-system smider data om mange mobilnumre væk. Måske også morderens. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
08:55 
Kender Du Typen? - med sansefest og færdigmad
Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kigger både på smarte billedvægge og knap så smarte underbukser i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der er vokset op i kollektiv - og nu bor på Amager, hvor hun en gang om året inviterer 100 mennesker til sansefest. Programledare: Mads Steffensen.
09:40 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2014. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2013.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2018. Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 118. Producerat år 2018.
11:30 
Auktionshuset
I Auktionshuset skal der for første gang sælges et legetøjsmuseum og det er Jesper Bruun Rasmussens datter, Alexa, der som PR ansvarlig har markedsført det fine museum. Sælger, Hilda Svane, har samlet flere tusinde stykker legetøj gennem 30 år og nu skal hendes livsstykke forhåbentligt sikre hende en god pension. Vurderingen lyder på mellem 1-1,5 mio. kr., men det er tvivlsomt om Jesper Bruun Rasmussen kan få byderne med hele vejen derop. Auktionshusets vineksperter, Morten Stenør Larsen og Anders Gudmundsson, kommer også på en hård prøve når de skal vurdere 3 flasker vin for Jesper Jensen, der ejer Aagaard Kro. Lykkes det dem at prissætte vinflaskerne på tilfredsstillende vis, får de mulighed for at byde på endnu to eksklusive vinkasser, som Jesper Jensen har i gemmerne. Velkommen til Auktionshuset. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2014.
12:00 
Nak & Æd - en sneppe på Rømø
Det er november. Jørgen og Nikolaj er draget til Rømø for at nedlægge en sneppe. Vejret er i mod dem, og sneppen er to gange tidligere undsluppet gryderne. Derfor er det sidste forsøg, hvis de to kammerater skal smage på den flygtige fugl. Denne gang skal den findes. www.dr. dk/nak www.facebook.com/nakogaed. Säsong 8. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
12:45 
Kender du typen?
Hvilken kendt dansker bor med udsigt til en golfbane, har køkkenet fyldt med glaskander og elsker gakkede gangarter?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger et parcelhus i Haderslev, som hele to gange er blevet renoveret med hjælp fra en arkitekt. Säsong 2016. Del 5. Producerat år 2016.
13:30 
Hammerslag
Sæsonens første Hammerslags-program foregår i Smilets By, Aarhus. Her udfordres mæglerne med en lejlighed i den populære bydel, Frederiksbjerg. Derefter går turen til det nordvestlige Aarhus, hvor husene består af finske træhuse. Vi slutter aftenens udsendelse i den nye bydel på Aarhus Havn med udsigt over vand og skov. Säsong 2015. Del 1. Producerat år 2015.
14:10 
Skattejægerne
Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Søren Falk tager alle kneb i brug for at få solgt ud af formiddagens loppeindkøb i sin retrobutik på Nørrebro, og så giver han en gammel kabeltromle nyt liv - og en helt ny funktion. Boligstylisten, Katrine Martensen-Larsen, går på jagt efter retrosager til en tur på stranden i Nordsjælland. I dag skal hun nemlig lave en billedserie til bladet Antik og Auktion, og temaet er "Sommerglæder ved Stranden". I Nordjylland gør marskandiserparret, Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, det helt store kup på et loppemarked. De falder nemlig over en ordentlig bunke keramik, som er meget sjældent at finde. Säsong 2014. Del 5. Producerat år 2013.
14:35 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1990. Krigere. Major Athertons kone Laura har sluttet sig til en mystisk kult, der ledes af hans gamle ven og modstander George Bolingham. Majoren er bange for, at Laura er blevet hjernevasket. Han hyrer Bergerac til at lege snushane, og snart befinder den tidligere strømer sig i en ganske fremmedartet verden. Producerat år 2003.
15:30 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2003. Diana Hulsey går videre med sin sag mod mobilselskabet, som hun anklager for at være skyld i, at hun har fået en hjernesvulst. Sir Ian Rochester og handelsministeren rotter sig sammen for at miskreditere sagens dommer - John Deed. Del 13. Producerat år 2001.
17:00 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2015. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 3. Del 1 av 10. Producerat år 2015.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Under Hammeren
I aften i Under Hammeren skal Hans Hedegaard fra Frederiksberg legetøjsauktion sælge noget lidt andet end legetøj, og det trækker folk til. Martin Nielsen fra Svendborg Auktionerne skal sælge en helt særlig glasskål, som der viser sig at være stor interesse for. Og så opstår der problemer på Nordjysk Landboauktion, da der er flere køer på auktionen end ventet. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
19:55 
TV Avisen
20:00 
Hammerslag - Alternative Nordsjælland
Hvem har ikke leget med tanken om at bo i en anderledes bolig - eller flytte et andet sted hen end alle andre?. Men hvad koster det så, når man vælger det traditionelle fra og det alternative til? Det skal de to mæglerhold forsøge at prissætte. Vi starter ud med et sommerhus, der blev revet ned og så samlet igen i Nordsjællandske Vig. Turen går videre til et sommerhus i Hundested, der er et billigere alternativ til det ellers dyre Nordsjælland. Og så slutter vi af i Økosamfundet Dyssekilde, hvor det vrimler med alternative boliger. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
20:45 
Gamle mænd i nye forklæder
Madholdet skal på indkøbstur sammen med kokken Paw. Men da de slippes løs i butikken, uden indkøbsliste, går det rigtig galt. Så galt at Paw må træde til. I køkkenet kæmper de stadigvæk med både ovne og overblik. Og med kun 2 uger til de skal lave et festmåltid til dem de holder af, kommer der store følelser i spil. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
21:30 
TV Avisen
21:55 
Når forbrydelse ryster os
Selvtægt eller nødværge. Hver syvende dansker har bevæbnet sig med enten peberspray, kniv eller pistol i hjemmet for at kunne forsvare sig selv mod en forbrydelse. Men hvordan må vi egentlig forsvare os? Og hvornår går vi for langt og ender med selv at have begået en forbrydelse? Tidl. chef for Rejseholdet Bent Isager-Nielsen udtaler: "Som borger har man selvfølgelig ret til at forsvare sig selv, hvis man bliver udsat for et overfald, et hjemmerøveri eller en voldtægt. Alt andet ville være fuldstændig urimeligt. Men der er grænser for, hvor langt, man kan gå. og det er vigtigt, som borger at kende de grænser". Sidste år blev Lars udsat for et væbnet røveri i sin kiosk. Da røveren trækker en kniv, forsvarer Lars sig med et koben. Røveren kommer slemt til skade og Lars bliver først sigtet for grov vold. For var det selvtægt eller nødværge ?. Producerat år 2019.
22:25 
Beck
Svensk krimi fra 2006. Det stille skrig. Et tog glider gennem mørket. Pludselig får lokoføreren øje på to unge piger, der ligger ved siden af hinanden på sporet. Tragedien er uundgåelig. Men hvordan havnede pigerne på sporet? Tog de deres eget liv, eller blev de myrdet? Beck og hans kolleger går på jagt efter svarene. Producerat år 2005.
23:55 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1994. En bøn for de døde. Mens Taggart er bundet til sit skrivebord som vikar for politikommissær McVitie, efterforsker Jardine og Reid mordet på den unge polak Anna Palaski. Nu fiskes liget af endnu en ung kvinde op af floden. Der er blod under hendes fingernegle. Kan dette føre politiet til gerningsmanden?. Del 2 av 3.
00:45 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1983. Sandslotte og luftkasteller. Bergeracs eks-svigerfar Charlie har ambitiøse planer om at bygge et gigantisk feriecenter i en uspoleret bugt på Jersey. En arabisk diplomat sætter ham i forbindelse med finansmanden Mansoor, der overvejer at putte penge i projektet. Snart bliver Mansoor udsat for det ene mystiske uheld efter det andet. Nogen synes at stræbe ham efter livet, men til Bergeracs undren virker Mansoor ikke det mindste bekymret. Producerat år 2003.
01:35 
Kystvagten
Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads. Del 64 av 68. Producerat år 2007.
02:20 
Nak & Æd - en sneppe på Rømø
Det er november. Jørgen og Nikolaj er draget til Rømø for at nedlægge en sneppe. Vejret er i mod dem, og sneppen er to gange tidligere undsluppet gryderne. Derfor er det sidste forsøg, hvis de to kammerater skal smage på den flygtige fugl. Denne gang skal den findes. www.dr. dk/nak www.facebook.com/nakogaed. Säsong 8. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
03:05 
Kender du typen?
Hvilken kendt dansker bor med udsigt til en golfbane, har køkkenet fyldt med glaskander og elsker gakkede gangarter?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger et parcelhus i Haderslev, som hele to gange er blevet renoveret med hjælp fra en arkitekt. Säsong 2016. Del 5. Producerat år 2016.
03:50 
Hammerslag
Sæsonens første Hammerslags-program foregår i Smilets By, Aarhus. Her udfordres mæglerne med en lejlighed i den populære bydel, Frederiksbjerg. Derefter går turen til det nordvestlige Aarhus, hvor husene består af finske træhuse. Vi slutter aftenens udsendelse i den nye bydel på Aarhus Havn med udsigt over vand og skov. Säsong 2015. Del 1. Producerat år 2015.
04:35 
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg skal gøre butikken sommerklar. Hun kaster sig ud i at lave en bænk af gamle døre. Woodliving forsøger at løse en krævende opgave. De skal lave et bord til en kørestolsbruger. Og i Valby er butiksbestyrer Jette Skov spændt på, om der overhovedet vil dukke nogen op til åbningen af deres nye butik. Producerat år 2016.
05:05 (05:35)
Under Hammeren
I aften i Under Hammeren skal Hans Hedegaard fra Frederiksberg legetøjsauktion sælge noget lidt andet end legetøj, og det trækker folk til. Martin Nielsen fra Svendborg Auktionerne skal sælge en helt særlig glasskål, som der viser sig at være stor interesse for. Og så opstår der problemer på Nordjysk Landboauktion, da der er flere køer på auktionen end ventet. Producerat år 2018.
05:55 (06:25)
Frilandshaven
I udekøkkenet laver Anne Hjernøe en fiskeburger med remoulade. Grøntsagerne har Jørgen Skouboe dyrket i sit remouladebed. Derudover laver Jørgen en ny Frilandskurv til grøntsagerne af flækket pil. Del 2 av 8. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se