Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Fra Muld til Guld - Camillas krydderurter
Camilla Plum inviterer seerne med på en forunderlig rejse ind i sit rige af de mest intense smage og spændende dufte. I en ny programserie på DR2 vil hun i løbet af foråret og først på sommeren vise, hvordan hun sår, planter og høster de mest forskelligartede krydderurter; fransk estragon og marokkansk mynte, limebasilikum og appelsintimian, hvidløg og chilier. Og meget, meget mere. I aftenens program vil Camilla Plum anlægge en "provence-have" af sten og grus og de bedste krydderurter fra syden. Del 6 av 8. Producerat år 2011.
06:30 
Søren Ryge
Far, mor og børn. I endnu et program om den meget usædvanlige børnefamilie på Fyn får vi svar på det store spørgsmål: Hvad sker der, når børnene skal i skole?. Svaret er naturligvis hjemmeundervisning. Vi får lov til at være med. Del 4. Producerat år 2016.
07:00 
Sundhedsmagasinet
Tæt på børnebørnene. Flere flytter tættere på børnebørnene, når de bliver ældre - og det kan faktisk betyde, at vi lever længere. Men bedsteforældrene kan også have en afgørende betydning for at børnebørnene klarer sig godt. Producerat år 2019.
07:25 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
08:15 
180 dage i ghettoen
Er vi venner?. Her lidt over halvvejs inde i eksperimentet har de syv tilflyttere efterhånden fået mange nye bekendtskaber, men det kræver en indsats at komme helt ind på livet af hinanden. Derfor arrangerer tilflytterne en voksen-fest, som sætter alle på prøve. Producerat år 2019.
09:00 
Bonderøven
Portbue og stik. I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper. Del 9 av 16. Producerat år 2019.
09:45 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2014. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2013.
10:30 
Antikkrejlerne med kendisser
Britisk dokumentarserie fra 2017. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. Del 115. Producerat år 2017.
11:30 
Auktionshuset
I Auktionshuset rejser den rutinerede ejer, Jesper Bruun Rasmussen, den lange vej til New York for at få bekræftet om et indleveret ur, er lavet af den russiske hofjuveler, Carl Fabergé. For det viser sig at 1 ud af 100 er den ægte varer og det ville være et slemt slag for troværdigheden hvis Auktionshuset solgte kopikunst. Senere på aftenen er Jesper Bruun Rasmussen æresgæst hos den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, John Loeb. Han har en af de største private samlinger af dansk kunst og mange af disse værker er købt gennem Auktionshuset. De udstilles nu i New York og i den forbindelse er Jesper Bruun Rasmussen naturligvis inviteret til ferniseringen. Imens den rutinerede ejer hygger sig i The Big Apple, har vurderings- og salgsdirektør Kasper Nielsen en unik mulighed for at lukke en vigtig handelsaftale med en af antikvitetsmarkedets største spillere i Europa, Mads Holst. Så Kasper Nielsen kommer på en hård prøve når han skal overbevise den professionelle købmand Mads Holst om, at Auktionshuset er den rette samarbejdspartner hvis han vil sætte sine smukke møbler på auktion. I skranken får eksperterne fingre i alt fra Barbiedukker til vielsesringe i deres forsøg på at indfri danskernes drømme. Velkommen til Auktionshuset. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2013.
12:00 
Bonderøven
Familien fra Kastaniegården er i Finland sammen med nordiske håndværkervenner for at lære at bygge en åben træstammebåd og opleve udvindingen af tjære fra tjæretræ. Theresa lærer om lokal brødbagning, og fiskefælderne skal også tjekkes inden hjemrejsen. Del 6 av 8. Producerat år 2017.
12:45 
Kender du typen?
Hvilken kendt dansker taler til sin stuebirk, vasker sine gummisko med speciel shampoo og elsker hot sauce?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af, når de tager på opdagelse i en stor, nyrenoveret lejlighed på Nørrebro. Säsong 2016. Del 2. Producerat år 2016.
13:30 
Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel
Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. Producerat år 2018. Programledare: Christian Degn.
14:15 
Skattejægerne
Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Marskandiseren, Søren Falk, tager en tur på skrotpladsen for at finde skatte, han kan sælge i sin butik. Han leder særligt efter dele fra gamle Nilfisk støvsugere. Dem kan han nemlig lave værdifulde lamper af. Antikvitetshandlerne, Jesper og Margit Damgaard-Lauritsen, skal fragte en yderst værdifuld og unik Buddha statue hjem til butikken i Odense, og helst uden den går i stykker. På Brørup Marked går antikvitetshandleren, Charles Maibom, på skattejagt. Han leder særligt efter teaktræsmøbler, som sælger godt i butikken i Herning, men det er i en helt anden varegruppe, han gør det helt store kup. Säsong 2014. Del 3. Producerat år 2013.
14:40 
Bergerac
Engelsk krimi fra 1990. Sten for brød. Charlie skal til 80 års fødselsdag i Frankrig og hyrer Bergerac som sin chauffør. Efter festen bliver værtindens diamanthalskæde stjålet. Forsikringsselskabet har mistanke om, at der er svindel med i spillet, og snart har Bergerac fået endnu et job. Producerat år 2003.
15:35 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2003. Dommer Deeds ærkefjende sir Ian Rochester er rasende, da han hører, at Deed er udpeget som dommer i en kontroversiel sag mod et mobilselskab. For at få skovlen under Deed vender sir Ian sin opmærksomhed mod Deeds veninde Jo Mills. Jo bliver fremstillet i retten i en disciplinærsag, anklaget for at have et upassende forhold til Deed. Del 10. Producerat år 2001.
17:05 
En ny begyndelse
Australsk dramaserie fra 2014. Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2013.
17:50 
TV Avisen
18:00 
Under Hammeren
I aften i Under Hammeren får Klaus Pedersen fra Nordjysk Landboauktion travlt, da dyrlægen kommer for sent. Hos Sjællands Bilauktion må Kim Davidsen spejde langt efter kunderne til dagens auktion. Ole Christensen fra Hørsholm Auktionshus er taget på skattejagt på Fyn, hvor alt inventaret på et slot skal vurderes. Producerat år 2018.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2019.
19:55 
TV Avisen
20:00 
Øen
Hvad sker der, når vi fratages det moderne livs bekvemmeligheder og skal leve på en ø uden civilisation?. Det står 14 helt almindelige danskere overfor i et nyt socialt eksperiment, hvor gruppen efterlades helt alene på en øde ø i Stillehavet, kun med vand nok til at klare sig i et døgn - herfra er resten op til dem. Allerede fra dag ét skal de i fællesskab bygge et nyt samfund op fra bunden, og de skal på egen hånd finde ly, vand og føde og klare sig selv den næste måned. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
21:00 
Kampen for et bedre liv - med Peter Qvortrup Geisling
Jagten på en kæreste. 27-årige Nanna ønsker sig en kæreste. Hun har en bipolar lidelse, og på grund af sin psykiske sygdom er hun flyttet hjem til sin mor og far igen. Nanna føler på mange måder, at hendes venner er nået meget længere i livet end hun er. Men nu vil hun starte på en frisk og begynder at date i håbet om at finde en kæreste. Producerat år 2019.
21:30 
TV Avisen
21:55 
Det Politiske Talkshow
22:30 
Kriminalkommissær Barnaby
Engelsk krimiserie fra 2017. "Den niendes forbandelse". Violinisten Jacob Wheeler vinder en stor pris for næsen af den meget mere talentfulde Zac Sowande. Jacobs sejr kommer bag på alle, men overraskelse bliver til chok, da den unge prisvinder findes myrdet - kvalt med en violinstreng. Nu bliver det kommissær Barnabys tur til at svinge dirigentstokken. Säsong 19. Del 6. Producerat år 2017.
00:00 
Taggart
Skotsk krimiserie fra 1994. Helvedes ild. Jackie Reid er gået undercover for at finde beviser mod den unge playboy Greg, der er mistænkt for det brutale mord på sin far, whisky-millionæren James Martin. Men Jackie er ved at få kolde fødder. Hun er ikke længere sikker på, at Greg er skyldig, og situationen bliver ikke mindre kompliceret, da Greg frier til hende. Del 2 av 2.
00:50 
Dommer John Deed
Engelsk dramaserie fra 2002. En ung kvinde bliver banket ihjel på vej hjem fra arbejde. En udviklingshæmmet mand tilstår drabet - men trækker senere sin tilståelse tilbage. Dommer John Deed må forsøge at finde frem til sandheden om mordet. Samtidig efterforsker Deed en gigantisk svindelsag, men han er oppe imod stærke kræfter, der ikke viger tilbage for beskidte tricks. Del 7. Producerat år 2001.
02:20 
Bonderøven
Familien fra Kastaniegården er i Finland sammen med nordiske håndværkervenner for at lære at bygge en åben træstammebåd og opleve udvindingen af tjære fra tjæretræ. Theresa lærer om lokal brødbagning, og fiskefælderne skal også tjekkes inden hjemrejsen. Del 6 av 8. Producerat år 2017.
03:05 
Kender du typen?
Hvilken kendt dansker taler til sin stuebirk, vasker sine gummisko med speciel shampoo og elsker hot sauce?. Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af, når de tager på opdagelse i en stor, nyrenoveret lejlighed på Nørrebro. Säsong 2016. Del 2. Producerat år 2016.
03:50 
Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel
Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. Producerat år 2018. Programledare: Christian Degn.
04:40 (05:10)
Under Hammeren
I aften i Under Hammeren får Klaus Pedersen fra Nordjysk Landboauktion travlt, da dyrlægen kommer for sent. Hos Sjællands Bilauktion må Kim Davidsen spejde langt efter kunderne til dagens auktion. Ole Christensen fra Hørsholm Auktionshus er taget på skattejagt på Fyn, hvor alt inventaret på et slot skal vurderes. Producerat år 2018.
05:25 
Frilandshaven
Anne Hjernøe twister den traditionelle danske menu i udekøkkenet til østers med granité is og kold rabarbersuppe. Jørgen Skouboe står for stegen, som er kylling, grubestegt i et hul i jorden. Værter: Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe. Del 5 av 8. Producerat år 2008.
05:55 (06:25)
Fra Muld til Guld - Camillas krydderurter
Camilla Plum inviterer seerne med på en forunderlig rejse ind i sit rige af de mest intense smage og spændende dufte. I en ny programserie på DR2 vil hun i løbet af foråret og først på sommeren vise, hvordan hun sår, planter og høster de mest forskelligartede krydderurter; fransk estragon og marokkansk mynte, limebasilikum og appelsintimian, hvidløg og chilier. Og meget, meget mere. I aftenens program vil Camilla Plum lave et væld af spændende tilbehør med krydderurter. Del 7 av 8. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se