Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo
Terje Hidle overtog fødegården hjemme ved Boknafjorden i Norge. Her driver hun både gårdturisme, juletræsproduktion og fåreavl - og den sjældne fårerace, hun har valgt, holder de marker, hvor juletræerne dyrkes, fri for ukrudt. På gården er hendes mand nu ved at opbygge en helseklinik. Nordvision fra Norge. Säsong 2015. Del 3 av 6.
07:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
07:50 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Säsong 2023. Del 21.
08:45 
Dage i haven
Svensk haveserie. (Trädgårdstider) Jagten på at blive selvforsynende fortsætter. Det er blevet tid til at høste. En lille sneglejæger besøger haven, og holdet opdager, at de har haft ubudne gæster i løbet af sommeren. Malin Persson laver en pollenfælde, og John Taylor giver sig i kast med et hvepsebo. Tareq Taylor byder på zucchini, mens Pernilla Månsson Colt laver en buket ud af havens værste fjende - japansk pileurt. Säsong 2021. Del 7 av 9.
09:45 
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2018. (Det sitter i väggarna) Hvad ved du om det hus, du bor i? Har det altid set ud som nu? Og hvem har boet der tidligere?. Historiker Christopher O'Regan og bygningsrestaurator Erika Åberg hjælper ejerne af en gård i Småland med at finde svarene. Södergården havde stået tom i 20 år, da familien Bolander flyttede ind. Erika hjælper med at genoprette den engang så pragtfulde veranda, mens Christopher falder over en ægte gammel bykiste fyldt med spændende dokumenter fra 1600-tallet. Säsong 4. Del 1 av 6.
10:45 
Antikmagasinet
Svensk dokumentarserie fra 2022. (Antikmagasinet) Hvad er feministisk kunst? Og hvordan afspejles kvinders liv og erfaringer i kunsten?. Dagens gæster er kunstner og kropsaktivist Stina Wollter og kunstekspert og -kritiker Linda Fagerström. Säsong 1. Del 2 av 12.
11:15 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 13.
12:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
12:15 
Bonderøven
På Kastanjegården skal der i år dyrkes norsk svedjerug på marken. Frank besøger et stort savværk for at få savet bjælker til sit nye stuehus. Og så har Maren fået ny kalv. Franks løvhø er nu tørret, men hvad siger foderanalysen: Er der næring i det?. Säsong 2012. Del 16.
12:45 
Nak & Æd
En råge ved Råsted. Sæson 1 (2010). Det er maj måned, og det er endelig blevet forår. Jagtsæsonen for nogle få dyr er lige startet. Jørgen og Nikolaj er taget til Råsted nord for Randers for at nakke råger. Området har en særlig betydning for Jørgen. Det er nemlig her, han er opvokset, har leget og bygget huler som lille dreng. Nikolaj får, til sin store overraskelse, til opgave at aflive de nedfaldne fugle. Men får de overhovedet nakket nogen råger? Eller skal de æde taberdyr?. Säsong 1. Del 3 av 8.
13:15 
Din geniale krop
Voksenlivet. I serien om "Din geniale Krop" er vi nu nået til voksenlivet. I denne fase får mange af os børn. Vi ser nærmere på, hvad kroppen gør for at sikre, at vi finder den perfekte partner til det formål. Spørgsmålet er, hvor bevidste vi i virkeligheden er, når vi vælger vores partner?. Hvor stor en rolle spiller lugt, stemme og udseende? Vi stiller skarpt på de afgørende sanser i vores krop. Og så ser vi på nogle af de fascinerende ting, der sker i vores krop, når vi har sex samt den fascinerende forvandling, der sker i kvindens krop under graviditet og fødsel. Og så vil det måske overraske mange, at manden faktisk også gennemgår en forvandling i kroppen, når han bliver far. Säsong 1. Del 3 av 4.
14:00 
Hammerslag
Støj i storbyen. Hammerslag er taget til Aarhus, hvor huspriserne ofte er høje. Men hvad betyder det for et boligsalg, når støjen fra storbyen følger med i handlen?. Og kan den larmende beliggenhed være en genvej til drømmeboligen? Vi starter ved en stor patriciervilla i Aarhus V, som ligger lige ud til én af byens mest trafikerede veje. Derefter tager vi syd for Aarhus til Viby J, hvor vi skal se en treplansvilla, der har togbanen i baghaven. Aftenens sidste bolig er en villa i Aarhus V, hvor trafikken er gemt af vejen bag en støjmur. Säsong 2019. Del 10.
14:45 
Kender du typen?
Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. Säsong 2016. Del 8.
15:30 
Kriminalkommissær Barnaby
Lidt for mange mareridt. Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Lidt for mange mareridt". Midt om natten bliver det meste af landsbyen vækket af et råb om hjælp. Skolelæreren Connie Bishop er sikker på, at nogen lister rundt i hendes hus! Naboerne er nu ikke specielt bekymrede, for det er langt fra første gang, den unge lærer tror, at hun har ubudne gæster. Også denne gang ser det ud til at være falsk alarm. Men netop som Barnaby tror, at Connie lider af en lidt for livlig fantasi, dukker der et lig op i hendes baghave. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Säsong 12. Del 7.
17:10 
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag. Säsong 3. Del 11.
18:00 
Krigens døgn
Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer. Säsong 2. Del 6.
18:30 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
18:50 
Vores Vejr
DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Säsong 2023. Del 22.
20:00 
I hus til halsen
23 teenagere og en pandruphylde. Lene og Peter har forsøgt at sælge deres hus i tre år. For Peter er ramt af Parkinsons sygdom og bor i beskyttet bolig i en anden by. Familien er splittet mellem to byer, og det skal der laves om på! Både hus og Lene får en kæmpe vitaminindsprøjtning af venner, spejderne og hele sønnens skoleklasse. Søren Vester designer en pandruphylde, Dennis Lindequist viser, hvordan man sætter en skydedør op, og Line Franck overrasker Lene med penge, hun ikke vidste, hun havde. Säsong 11. Del 7 av 9.
21:00 
Tv avisen
TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.
21:25 
Atomkraft - ja tak!
En dans med døden. Anders Lund Madsen tager sig en dans med døden, mens han leder efter en radioaktiv kilde i Sønderjylland. Han bliver også inviteret på en måske radioaktiv middag hos en gammel dame, der flyttede tilbage til den forladte zone få år efter ulykken i Ukraine. Og så får han lov til at komme helt ind i det kontrolrum i det ødelagte atomkraftværk, hvor hele ulykken i Tjornobyl startede. Säsong 1. Del 2 av 4.
22:10 
Beck
Manden med ikonerne. Svensk krimi fra 1997. (Beck - Mannen med ikonerna) Kriminalkommissær Martin Beck sættes på en kompliceret sag, som involverer højt placerede regeringsfolk. En russisk småforbryder roder sig ud i et net af kriminalitet. Pludselig bliver han en brik i et spil, som får konsekvenser for den svenske regerings forhold til de store naboer i øst. Det bliver en sag, som sætter Beck op mod de svenske magthavere. Säsong 1. Del 2.
23:40 
Gift ved første blik USA
Genforening del 2. Bølgerne går højt, når deltagerne konfronterer hinanden med svære episoder fra sæsonen. Eksperterne giver hårde råd, mens parrene overvejer deres fremtid. Säsong 14. Del 23 av 26.
00:55 
OBS
OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Spar på energien. Alzheimerforeningen - hjernesund. Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne. Del 2.
01:00 
Taggart
Usikre vidner. Skotsk krimiserie fra 1988. (Taggart: Hostile Witness) En ung kvinde findes kvalt i en kælder, og en ung mand bliver dræbt af en flugtbilist. Den unge John Greeney tilstår mordene, men hans tilståelse er falsk. Samtidig er der lokalvalg. Enken efter en myrdet politimand stiller op for en lokalliste til genindførelse af dødsstraffen. Hendes svoger er hendes kampagneleder, mens hverken hendes mand eller hendes søster virker interesseret i valget. Taggart: Mark McManus. McVitie: Iain Anders. Säsong 5. Del 5 av 3.
01:55 
Antikkrejlerne
Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. Säsong 16. Del 13.
02:40 (03:45)
Hvis vægge kunne tale
Svensk reportageserie fra 2018. (Det sitter i väggarna) Hvad ved du om det hus, du bor i? Har det altid set ud som nu? Og hvem har boet der tidligere?. Historiker Christopher O'Regan og bygningsrestaurator Erika Åberg hjælper ejerne af en gård i Småland med at finde svarene. Södergården havde stået tom i 20 år, da familien Bolander flyttede ind. Erika hjælper med at genoprette den engang så pragtfulde veranda, mens Christopher falder over en ægte gammel bykiste fyldt med spændende dokumenter fra 1600-tallet. Säsong 4. Del 1 av 6.
05:10 (06:00)
Landsbyhospitalet
Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag. Säsong 3. Del 11.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå