Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2020. Shot Through the Heart, and Ibiza's to Blame. Forhold bliver sat på prøve under en vild aften i byen. 20/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 5. Del 15. Producerat år 2021.
06:55 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. Psalm West. Efter sin søn Psalms fødsel, planlægger Kim en overraskelses-ceremoni for Kanye for at fejre fem års ægteskab. Kourtney må genevaluere en pigetur til Turks- og Caicosøerne. 29/05 år 2023 i TV3 DK. Säsong 17. Del 6. Producerat år 2019.
07:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. The Ex-Factor. Da Khloes eksmand, Lamar, udgiver sine erindringer, som indeholder detaljer om deres forhold, overvejer hun at genoptage forbindelsen med ham, efter flere år. Derudover dukker et gammelt rygte op igen. 27/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 17. Del 7. Producerat år 2019.
08:45 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2014. I nordjyske i Arup bor kæresteparret Dan på 36 år sammen med Marianne på 32 år. Marianne har grundet sygdom været på kontanthjælp siden 2005, og har, efter en amputation af det ene ben, ingen udsigter til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Fanget i kontanthjælpssystemet bliver Marianne og Dan hårdt ramt af den nye reform, der nu giver industrislagteren Dan forsørgerpligt over Marianne. Efterhånden som eksperterne får undersøgt parrets økonomi nærmere, står det klart, at det ikke kun er kontanthjælpsreformen der har kørt økonomien i sænk, men et stort forbrug har forhindret specielt Marianne i at afdrage på gælden med ekskæresten. Nu ligger den misligholdte gæld og ruger i baghovedet på Dan, der frygter at blive trukket ned af Mariannes fortid. 29/05 år 2023 i TV3 DK. Säsong 12. Del 9. Producerat år 2014.
09:35 
Luksusfælden
Dansk reportageserie fra 2014. I Ringe på Fyn sidder Mikkel og Louise begravet i gæld. De er begge studerende, men har ikke indrettet deres liv efter at skulle leve på SU. De har både hus, bil, barn, hund - alt sammen er finansieret af lån fra familie, SU-lån og kviklån. Er Mikkel og Louise klar til ofre det der skal til, for at få vendt økonomien og begynde at leve som studerende?. Säsong 13. Del 1. Producerat år 2014.
10:30 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie fra 2014. Linse får den ide, at hun vil til England med Mor Ann. Men det er ikke så let, som det lyder. Mor Ann har ikke været ude af Danmark i mere end 30 år, og hendes engelske pas er udløbet. Mor Ann møder modstand, da hun prøver at få passet fornyet, og derfor beslutter hun sig for at blive dansk statsborger. Säsong 5. Del 9. Producerat år 2014.
11:35 
Boligkøb i blinde [Repris]
Buying Blind Denmark. Værten Camilla Ottesen, ejendomsmægleren Tobias Edlev Nielsen og arkitekten Mads Kappel Mikkelsen besøger Ida og Aske på Østerbro, som har kigget på bolig i over et år, men de har stadig ikke fundet det de drømmer om. De vil gerne ha' mere plads til deres lille familie og til når Askes forældre er på besøg. Parret er meget trætte af at dele vaskemaskine, med to opgange. Desuden bor de et sted med mange trapper og med en lille søn er det slet ikke optimalt. Der er også et andet problem, Ida forelsker sig nemt i detaljerne ved de forskellige huse, i mens Aske er mere realistisk og opdager fejl og mangler i de huse de kigger på. 29/05 år 2023 i TV3 DK. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
12:35 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Tinas drømme om OL bliver voldsomt udfordret, da hendes hest kommer ud for en ulykke. Karina og Tina samler fruerne til et lækkert spaophold. Der er lagt op til luksus og hygge, men uroen ulmer under overfladen. 29/05 år 2023 i TV3 DK. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2021.
13:45 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Juleafsnit. Det er blevet jul hos forsidefruerne. Alle har travlt med juleforberedelserne. For Tina og familien, er det første gang i 8 år, at de skal holde rigtig dansk jul. Janni har store planer om at holde et brag af en julefrokost for alle fruerne på Vedbæklund. 22/03 år 2023 i TV3 DK. Säsong 10. Del 8. Producerat år 2021.
14:50 
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2009. Home. Alicias tidligere venners søn anklages for mord, og Alicia beslutter sig for at forsvare ham. 29/05 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2010.
15:55 
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2009. Fixed. Alicia tror at hun har fundet beviser på manipulation af juryen i firmaets kollektive søgsmål mod en farmaceutisk virksomhed. 28/01 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2010.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. I Allerød bruger Mille alle sine penge på bolignips, tøj til datteren Hollie og energidrik. Dem drikker hun fem af om dagen. Det er afgørende for hende, at hun ligner en, der har styr på sit liv. Så hun køber. Og køber. Men bag facaden er Mille ulykkelig. Hun låner penge af sin veninde, når hendes egne er sluppet op, der er ikke råd til at lave aftensmad, så hun spiser hos venner og i det hele taget lever Mille på nas. Det eneste Mille drømmer om, er at være et godt forbillede for sin datter, men hendes købeafhængighed spænder ben for dén drøm. Det er nu op til eksperterne om de kan vende hendes selvbillede, få hende til at smide den dyre facade og indse at hun er god nok som hun er. Men det bliver hårdt arbejde for Kenneth Hansen og Gustav Juul. For da de gennemgår Milles konti, opdager de, at hun kort før deres ankomst har shoppet alle de penge, hun skulle have brugt på husleje, på shopping. Så nu risikerer hun og hendes 8 måneder gamle datter at blive smidt ud af lejligheden. 29/05 år 2023 i TV3 DK. Säsong 22. Del 3. Producerat år 2019.
18:05 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. I Kolding går 35-årige Lars, der er far til to, til frisør hver uge. Han er ganske vist næsten skaldet, men det er vigtigt for ham at hans hår sidder perfekt. Samtidig bor han på et lille værelse hos sine forældre og det er kæresten Luna rigtig træt af, for hun drømmer nemlig om at de to skal flytte sammen. Men Luna vil ikke flytte sammen med Lars så længe han bruger sine penge på sin bil, frisør og dyre udflugter med børnene. For ofte må Lars’ mor og Luna spæde til med lommepenge, når Lars har brugt sine penge på fornøjelser. Luksusfældens eksperter præsenterer Lars for det, de selv mener, er et åbenlyst valg: Han kan blive boende hos sine forældre og beholde bilen, eller flytte sammen med Luna og skille sig af med bilen. Eksperterne og ikke mindst Luna gør store øjne, da Lars erklærer, at hans bil betyder mere for ham end at flytte sammen med kæresten. Kan Lars og Lunas forhold overleve den udmelding?. 03/01 år 2023 i TV3 DK. Säsong 22. Del 4. Producerat år 2019.
19:00 
Boligkøb i blinde
Buying Blind Denmark. Ejendomsmægleren Tobias og arkitekten Mads får en vanskelig opgave når de skal finde et hus til Lea og Sebastian fra Brønshøj. Parret har ledt efter et hus i lang tid, men er ikke enige om hvor langt væk fra København de vil bo. Sebastian kunne sagtens tænke sig at flytte længere væk, men Lea vil højst bruge 30 minutter på transport til sit arbejde. Husene i Storkøbenhavn bliver solgt hurtigt, og til meget høje priser. Det gør at de to eksperter må tage nogle hårde valg på parrets vegne. De skal jo helst finde et hus som Lea og Sebastian kan bo i resten af deres liv. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsserie fra 2023. I Hvidovre bor Patrick, der er delefar til en dreng på 3 år. Patrick har de senere år isoleret sig mere og mere i sin lejlighed, fordi han er flov. Flov over sin massive gæld og flov over at han har mistet kørekortet fordi han har kørt for hurtigt for tit. Den eneste, der kender til Patricks situation er hans søster Isabella. Hun forsøger at få ham til at fortælle om gælden til deres forældre, men Patrick tør ikke, fordi han er bange for, at de vil slå hånden af ham. Med Luksusfældens komme, skal Patrick til at tage nogle alvorlige og livsændrende valg. 12/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 30. Del 1. Producerat år 2023.
21:00 
Journey to the Mysterious Island
Amerikansk actionkomedie fra 2012. Lige siden sit eventyr til jordens indre, har Sean Anderson ledt efter andre steder, som Verne har nævnt i fortællingerne. Sean modtager en kodet besked, og bryder ind i et rumcenter for at kunne modtage det hele. Med sin stedfars hjælp, afkoder han beskeden, som fører ham til kortene, over Vernes mystiske øer. Og nu er det igen blevet tid til forrygende eventyr sammen med Gabato og Kailani. Producerat år 2012. Medverkande: Charlotte Huggins, Richard Brener, Beau Flynn, Tripp Vinson, Michael Disco, Michael Bostick, Evan Turner, Samuel J. Brown, Marcus Viscidi, Regissör: Brad Peyton, Skådespelare: Branscombe Richmond, Kristin Davis, Luis Guzmán, Josh Hutcherson, Michael Caine, Anna Colwell, Stephen Caudill, Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens.
23:05 
Resident Evil
Amerikansk action fra 2002. Da forskningscentret The Hive fejlagtigt slipper en dødbringende virus løs, ser den Røde Dronning – en enorm computer der overvåger og kontrollerer forskningcenteret – ingen anden udvej end at dræbe alle ansatte og forsegle stedet. Producerat år 2002. Medverkande: Alan B. McElroy, Jeremy Bolt, Daniel Kletzky, Yoshiki Okamoto, Paul W.S. Anderson, Victor Hadida, Bernd Eichinger, Samuel Hadida, Robert Kulzer, Regissör: Paul W.S. Anderson, Skådespelare: James Purefoy, Michaela Dicker, Marc Logan-Black, Pasquale Aleardi, Liz May Brice, Torsten Jerabek, Martin Crewes, Indra Ové, Joseph May, Eric Mabius, Ryan McCluskey, Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Oscar Pearce, Stephen Billington, Fiona Glascott, Colin Salmon, Jaymes Butler, Anna Bolt, Robert Tannion, Heike Makatsch.
01:00 
The Equalizer [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2021. The Room Where It Happens. Mel går undercover som frivillig for en politiker, da McCall forsøger at hjælpe en fortvivlet universitetsstuderende, der bliver truet af en af kandidatens kampagnemedarbejdere. 30/05 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2021.
02:00 
The Equalizer [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2021. Hunting Grounds. McCall leder efter en kvinde, der er blevet kidnappet af en seriemorder, hvis tidligere forbrydelser ikke blev opdaget, fordi ofrene var fra minoritetsgrupper. 26/01 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2021.
03:00 
Western Stars
Amerikansk dokumentar fra 2019. En ekstraordinær filmversion af Bruce Springsteens album Western Stars. Her blandes klip fra arkiverne med Springsteens egne kommentarer, og sange om kærlighed og tab. Producerat år 2019. Medverkande: George Travis, Barbara Carr, Bruce Springsteen, Jon Landau, Thom Zimny, Regissör: Bruce Springsteen, Thom Zimny.
04:55 (05:42)
Summer House [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2022. Summer Should Be Kinky. Andrea holder en "50 Shades of Summer"-fest og forsøger fortsat at forføre Paige. 21/12 år 2022 i TV3 DK. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2022.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se https://casinoutansvensklicens.net/

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå