Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Below Deck Mediterranean [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2020. Nothing Comes Over Easy. På en hektisk sidste dag forsøger holdet at arrangere en picnic i en gammel kroatisk fæstning, mens Mathew kæmper for at rive sig løs fra en emotionel spiral. 27/10 år 2022 i TV3 DK. Säsong 6. Del 17. Producerat år 2020.
06:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2017. Heaven Knows. Efter det eksplosive sammenstød med Erika, er Teddi bekymret for at se hende igen ved Lisa Rinnas frokost. Kyles seance tiltrækker nogle uventede gæster, men gruppen får et endnu større chok, da Erika afslører ting om sin fortid. Lisa Vanderpump rammes af en pludselig tragedie derhjemme. 23/03 år 2023 i TV3 DK. Säsong 8. Del 14. Producerat år 2017.
07:45 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2017. Dames, Dogs and Danke. Kyle pakker sit hus i kasser til den kommende flytning. Lisa Vanderpumps dokumentar om mishandling af hunde i Kina, får premiere på en filmfestival. Dorit har travlt med få sin badetøjskollektion færdig i tide, men bliver syg, da hun er på vej til Berlin med pigerne. Lisa Vanderpump bliver forundret da Kyle- som hun har været venner med i 10 år - ikke husker en person som Lisa er meget glad for. 04/01 år 2023 i TV3 DK. Säsong 8. Del 15. Producerat år 2017.
08:40 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2011. Hos Camilla fra Vemmedrup ved Køge gør Luksusfælden mere end bare at få styr på økonomien. Singlemoderen til to drenge har nemlig måttet opgive sin drømmeuddannelse, fordi hun ikke kunne forsøge sin familie og samtidig afdrage på sine mange lån. Så selvom hun fik topkarakterer er hun nu tvunget til at arbejde 50 timer om ugen, som handicapmedhjælper. Derfor sætter Luksusfælden denne gang ind på flere plan og får hjælp udefra, så fremtiden kan se lysere ud for den hårdtarbejdende mor. 23/03 år 2023 i TV3 DK. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2011.
09:30 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram fra 2011. I Askerød syd for København er der virkelig luksus for alle pengene. Rikke elsker mærkevarer og køber tit Louis Vuitton tasker og accesories – også selvom det betyder, at hun skal tage hurtiglån for at få mad på bordet. Også kæresten Leon og Rikkes søn, Hjalte, nyder godt af gavmildheden. Derfor har hun købt en Ipad til drengene på afbetaling. De dyre vaner har dog konsekvenser. Hverdagen er plaget af skænderier, som påvirker den lille familie og de er tæt på at give op. Luksusfældens eksperter finder dog hurtig ud af, at det ikke kun er forbrugsvanerne, der skal ændres. Under overfladen ligger en ukendt gæld, som truer med at sende Leon i fængsel, hvis ikke der sættes akut ind. Säsong 7. Del 12. Producerat år 2011.
10:30 
Linse på tur [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Med Mette Blomsterberg i Svendborg. Linse er taget til Svendborg og mødes med konditor Mette Blomsterberg, som straks udfordrer Linses madvaner. Senere kommer de begge højt op at flyve, og Linse bliver uventet forelsket og frier. 19/11 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2021.
11:30 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Det er blevet sidste dag i den sidste indledende uge, og dagen byder på klassiske retter med kylling som omdrejningspunkt. Dommerne udfordrer deltagerne i først tarteletter og siden hen chickenwings. Hvem ender med at bukke under for presset og må lægge forklædet og sige farvel til MasterChef?. 23/03 år 2023 i TV3 DK. Säsong 9. Del 32. Producerat år 2022.
12:35 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2022. Tina og Allan har besluttet at få hund for at gøre noget godt for børnene ovenpå den store flytning. Særligt Louis bliver glædeligt overrasket. I mellemtiden skal Karsten deltage i racerløb for veteranbiler. Janni frygter for, hvordan han med sin høje alder skal klare det. Jackie breaker en stor nyhed til Tina og Gunnvør. 23/03 år 2023 i TV3 DK. Säsong 11. Del 2. Producerat år 2022.
13:35 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2022. Janni skal til en vigtig og afgørende scanning af hendes lunger, som hun er meget nervøs for. Tina skal giftes på ny, og har besluttet at finde den helt rigtige brudekjole med hjælp fra Jackie og Gunnvør. Amalie får hjælp til at takle sin kaotiske tilværelse hos en drømmetyder. 25/11 år 2022 i TV3 DK. Säsong 11. Del 3. Producerat år 2022.
14:45 
The Good Fight [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2017. Social Media and Its Discontents. Efter at have skaffet sig en it-mogul som kunde, skal firmaet finde ud af hvordan de skal håndtere net-hadet mod ham. Et besøg fra Maias onkel får hendes mistanker mod sin far at tage fart. 23/03 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
15:55 
The Good Fight
Amerikansk dramaserie fra 2017. Not So Grand Jury. Mike Kresteva vil have sin sag mod Reddick, Boseman & Kolstad for en dommer, men firmaet smeder egne planer for at stikke en kæp i hjulet for Kresteva. Collin befinder sig i en svær situation. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
16:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsserie fra 2022. I det københavnske nordvestkvarter bor Dennis med sine to katte. Dennis er pædagogisk assistent og lider af en ustyrlig shoppetrang. Han låner og får hver måned penge af sin mor, der nu snart ikke kan holde for mere. For Dennis lider af angst og hver gang har får det dårligt, shopper han. I mange år har Dennis lånt alle de penge, han kunne komme til for at finansiere sit forbrug og han mener selv at han skylder mellem 800.000 og 1.200.000. Men sandheden er, at beløbet er langt højere. Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen sætter straks Dennis i gang med at sælge ud af alle sine indkøb. Det viser sig nemlig, at Dennis har en hang til dyre designervarer og i særdeleshed Tupperware. Da Kenneth Hansen åbner køkkenskabene i Dennis’ lejlighed åbenbarer der sig Tupperware for 50.000-60.000 kroner! Men Dennis er ikke meget for at sælge ud. Han synes eksperterne beder ham om for meget. Eksperterne har en stor opgave foran sig. De skal have styr på Dennis’ enorme gæld for at han og hans mor kan gøre sig bare et lille håb om en lysere fremtid. Men lykkes det Louise og Kenneth at overbevise Dennis om at kaste alt ind i kampen for at få et bedre liv? For hvis han gør det, kan det måske lade sig gøre at forhandle gode aftaler hjem. Aftaler der er hundredetusinder værd. 07/10 år 2022 i TV3 DK. Säsong 28. Del 8. Producerat år 2022.
18:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsserie fra 2022. Svenske Emelie har haft nogle hårde år. Hun er blevet skilt fra sin danske kone og så er hun netop kommet ud af døgnbehandling for sit alkoholmisbrug. Emelie har altid virket tjekket og med overskud udadtil, men indeni har der længe hersket kaos. Nu vil Emelie rydde op. Hendes årelange alkohol- og spilmisbrug har ikke kun kostet hende dyrt på privatlivskontoen. Hun skylder også penge til højre og venstre. Nu har hun bedt Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen om hjælp. Og til det giver hun dem råderet over arven fra sin mor på over 200.000. Hendes håb er, at eksperterne med de penge kan forhandle fordelagtige aftaler hjem. Men da eksperterne begynder at arbejde med Emelies økonomi kan de se, at Emelie kontinuerligt bruger af de penge, de er blevet stillet i udsigt til forhandlinger. Langsomt men sikkert daler beløbet, eksperterne kan forhandle med. Mens Louise og Kenneth forhandler, skal Emelie blot overholde nogle simple beløbsgrænser. Men da eksperterne er ved at være i mål med forhandlingerne, løber de ind i flere forhindringer, som Emelie ikke har i sinde at samarbejde om at få ryddet af vejen. Så ender Emelie overhovedet med at få forhandlinger for arven, eller smider hun det hele over bord?. 10/10 år 2022 i TV3 DK. Säsong 28. Del 9. Producerat år 2022.
19:00 
Kvinde på spring
Amerikansk komedie fra 2011. Kate Reddy er nærmest gift med sit arbejde hos et stort finansieringsfirma i Boston. Når arbejdsdagen er slut, tager hun hjem til sin hengivne mand Richard, der for nyligt er blevet fyret fra sit job som arkitekt, og deres to små børn. Det er dog en daglig balancekunst at få tid til familien. Producerat år 2011. Medverkande: Donna Gigliotti, Aline Brosh McKenna, Scott Ferguson, Bob Weinstein, Harvey Weinstein, Regissör: Douglas McGrath, Skådespelare: Jessica Szohr, Mark Blum, Busy Philipps, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Sarah Jessica Parker, Christina Hendricks, Olivia Munn, Jane Curtin, Kelsey Grammer, Seth Meyers.
21:00 
Da Vinci Mysteriet
Amerikansk thriller fra 2006. Under et besøg i Paris bliver en berømt symbolforsker, professor Robert Langdon, kaldt til Louvre-museet. Museumsdirektøren er blevet myrdet, og han har efterladt sig en række gådefulde spor og symboler. Nu står Langdons liv også på spil, og i følgeskab med kryptografen Sophie Neveu kaster han sig ud i et forrygende opklaringsarbejde. Sammen afslører de en række rystende hemmeligheder, der er skjult i forskellige kunstværker. Alle peger de i retning af et mystisk broderskab, som har påtaget sig at dække over en urgammel hemmelighed, de hidtil har holdt skjult i 2000 år. En hæsblæsende jagt efter nye ledetråde fører de to forskere gennem Paris, London og Skotland i et desperat forsøg på at bryde koden og afsløre de utrolige hemmeligheder, der vil ryste menneskeheden i dens grundvold. Producerat år 2006. Medverkande: Dan Brown, Todd Hallowell, Brian Grazer, Akiva Goldsman, John Calley, Regissör: Ron Howard, Skådespelare: Seth Gabel, Paul Herbert, Christopher Fosh, Marie-Françoise Audollent, Daisy Doidge-Hill, Clive Carter, Jean Reno, Paul Bettany, Ian McKellen, Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean-Yves Berteloot, Jean-Pierre Marielle, Jürgen Prochnow, Alfred Molina.
00:00 
Looking Glass
Amerikansk thriller fra 2018. Ray og Maggie ønsker en ny start på livet efter deres datters tragiske død. De køber et gammelt motel i ørkenen, men det der først virker som en flugt fra virkeligheden bliver snart en farefuld rejse gennem en mystisk verden. Ray opdager et tovejs spejl og bliver vidne til et mord. I en farlig omgang katten efter musen må Ray kæmpe for at redde sig selv og sin hustru fra en frygtelig hemmelighed som er forbundet med motellet og de mennesker der kommer på besøg. Producerat år 2018. Medverkande: David M. Wulf, Braxton Pope, Arianne Fraser, Delphine Perrier, Ross Otterman, Kurt Kittleson, Regissör: Tim Hunter, Skådespelare: Pascoalina Dunham, Kimmy Jimenez, Robin Tunney, Nicolas Cage, Marc Blucas, Bill Bolender, Jacque Gray, Ernie Lively.
02:10 
NCIS [Repris]
Amerikansk krimiserie fra 2020. Unseen Improvements. NCIS sporer en stjålet bærbar computer til onklen til en ung dreng, Phineas, Gibbs' tidligere nabo. 24/03 år 2023 i TV3 DK. Säsong 18. Del 14. Producerat år 2020.
03:05 
Fantasy Island
Amerikansk dramaserie fra 2021. Quantum Entanglement. En egoistisk tidligere model ankommer til Fantasy Island for at genforenes med sin datter og familie. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2021.
04:00 
Fantasy Island
Amerikansk dramaserie fra 2021. Once Upon a Time in Havana. Elena sender en ung kvinde tilbage i tiden til Havana i 1967 for at udrede en uenighed i familien vedrørende hendes passion for musik. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2021.
05:00 (05:45)
Fantasy Island
Amerikansk dramaserie fra 2021. Twice in a Lifetime. Nisha vil have hjælp til at vælge mellem at gifte sig med manden, som hendes forældre ønsker, Savin, og sin kæreste gennem mange år, Josh. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå