Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2009. Unorthodox. Alicia repræsenterer en datter til en partner i firmaet, og bliver meget tiltrukket af sin rådgiverkollega. 04/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2010.
06:55 
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2009. Unprepared. Mens Alicia forbereder en sag, hvor hun forsvarer en videnskabsmand som anklages for brandstiftelse, bliver hun pludselig bedt om at vidne på Peters vegne. 04/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2010.
08:00 
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2009. Threesome. Da firmaets seniorpartner Jonas Stern arresteres for spritkørsel, bliver Alicia bedt om at repræsentere ham, men reglerne på kontoret og Sterns ego kommer i vejen. 04/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2010.
09:00 
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2009. Lifeguard. Da Alicia mener at en dommer handlede racistisk ved at sende et barn i forvaring, ser hun nærmere på sagen, og opdager en trend som går helt tilbage til juni 2008. 04/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2010.
10:05 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. Stephanie og Cengiz har fået en ide til et nyt projekt de kan kaste sig over – stjerneboksning, hvor en række kendte danskere skal bokse mod hinanden til et stort show. Derfor afholder de en casting for potentielle stjerner, der vil bokse imod hinanden. Linse tager til Kreta sammen med veninderne Fie og Kristina. De skal ned og overrække en stor donation til et hundeshelter. Men de tre damer skal også nyde godt af de græske goder, mens de er på ferieøen. Og så har Cengiz en ganske særlig gave til sine to venner Blok og Alves. 31/01 år 2023 i TV3 DK. Säsong 16. Del 3. Producerat år 2019.
11:05 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. Linse er på Kreta sammen med veninderne Fie og Kristina. Sammen har de været nede og donere penge til et hundeshelter og i den forbindelse er der opstået sød musik mellem Linse og den trebenet hund White. Linse er dog ikke sikker på at Takis, der ejer hundeshelteret vil lade hende adoptere hendes nye kærlighed. Stephanie har gennem længere tid været bekymret for om, der er noget i vejen med hendes øjne, hendes syn er blevet dårligere og derfor skal hun ned til den lokale optiker og have lavet en synstest. Efter turen til Kreta har Linse besluttet sig for, at det nok er på tide at hun lærer at lave andet end veganske nuggets og pomfritter, derfor har hun bedt Stephanie hjælper hende med at lære at lave falafler. Det har Stephanie naturligvis sagt ja til, men det går ikke helt så let, som Stephanie havde regnet med. 01/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 16. Del 4. Producerat år 2019.
12:10 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. Stephanie har en overraskelse til Linse, hun synes det er på tide at Linse får lidt styr på sin behåring og har derfor taget Linse med til en brasiliansk voksbehandling. Cengiz har fået en helt speciel bryllupsgave af vennerne Blok og Alves, så de tre drenge drager mod Herning, hvor de skal overskride nogle grænser. Linse drømmer om at åbne en vegansk take away, så sammen med kokken Cheanette afprøver hun mulige retter til den nye forretning. Og så begsøger Didde Linse, som har planlagt noget de to veninder aldrig har prøvet før. 02/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 16. Del 5. Producerat år 2019.
13:10 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2019. Stephanie og Cengiz har planlagt at overraske Linse og Didde med en overlevelsestur i Sverige, derfor er de taget ud for at handle ind, for det er vigtigt at have det helt rigtige udstyr, når man skal overleve i den svenske ødemark. Linses nye hund Taki, har kun tre ben og derfor har Linse tilkaldt den osteopat, der hjælper Jytte med hendes gigt, så han kan kigge på Taki og se om alt er som det skal være. Både Jytte og Taki bliver behandlet og osteopaten forsikrer Linse og at Taki er i fin stand, på trods af sit manglende ben. 03/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 16. Del 6. Producerat år 2019.
14:15 
Sådan træner du din drage
Amerikansk animeret film fra 2010. Den splejse knægt Hikke bor i en knap så idyllisk viking by - omringet af klipper og brusende bølger - hvor hans far er høvding. Byen er plaget af drager, der med jævne mellemrum dukker op, brænder halvdelen af byen ad og æder hvad de kan få fat i af husdyr!. Hikke drømmer om at tage del i kampen mod dragerne, men han er for ung og for lille til at gøre sig bemærket. Producerat år 2010. Medverkande: T.J. Miller, Kristen Wiig, Craig Ferguson, Bonnie Arnold, Tim Johnson, Timothy O. Johnson, Kristine Belson, Jay Baruchel, Gerard Butler, Christopher Mintz-Plasse, Jonah Hill, America Ferrera, Regissör: Christopher Sanders, Dean DeBlois.
15:50 
Bring It On
Amerikansk komedie fra 2000. Torrance Shipman opdager hurtigt, at det at være anfører for gymnasiets seksgange-vindende cheerleadergruppe, er mere kompliceret end hun havde troet. Hendes forældre vil have, at hun bruger mere tid på sine lektier og hendes kæreste, at hun bruger mere tid på ham. Producerat år 2000. Medverkande: Jessica Bendinger, Caitlin Scanlon, Max Wong, Armyan Bernstein, Paddy Cullen, Regissör: Peyton Reed, Skådespelare: Lindsay Sloane, Cody McMains, Ian Roberts, Richard Hillman, Honorine Bell, Eliza Dushku, Jesse Bradford, Kristen Dunst, Gabrielle Union, Nicole Bilderback, Tsianina Joelson, Clare Kramer, Kirsten Dunst.
18:00 
Med Kniven for Struben [Repris]
Dansk madprogram fra 2016. På Restaurant Strandlyst i turistbyen Vig skal der tjenes mange penge om sommeren, hvis restauranten skal køre rundt. Restauranten kæmper med ikke at klare det store sommer-ryk ind i højsæsonen. 03/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 5. Del 5. Producerat år 2016.
19:00 
Monarch [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2021. Death and christmas. Familien Roman arbejder videre med deres julespecial. Clive udpresser Nicky, og Nickys publicist opfordrer hende til at offentliggøre sin romance med Wade. 02/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2021.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsserie fra 2022. Louise og Simon har netop fået deres første fælles barn, Milas. Louise er flyttet ind i Simons store hus med sin søn fra et tidligere forhold, Vincent. Men med Louise følger også en stor gæld. Simon har styr på sin økonomi og nu plages Louise af dårlig samvittighed over ikke at kunne bidrage til deres fælles liv på lige fod med sin kæreste. Samtidig vælter rudekuverterne ind ad døren, for Louise har blandt andet haft en tendens til at afvise regninger i stedet for at betale dem. Det har resulteret i en gæld alene til forsikringsselskaber på over 10.000. I stedet har Louise prioriteret at få lavet negle og tage sol og ikke mindst dyre gaver til sin søn og sammen med Simon masser af ture til forlystelsesparker og legeland. Louise skal droppe de dårlige prioriteringer, men Luksusfældens eksperter, Sesilie Munk og Kenneth Hansen gør det også tydeligt for parret, at Louise må vælge mellem gældfrihed og lighed i parforholdet. Og spørgsmålet er så, om Simon kan støtte Louises beslutning også økonomisk. 31/01 år 2023 i TV3 DK. Säsong 29. Del 5. Producerat år 2022.
21:00 
I Feel Pretty
Amerikansk komedie fra 2018. Amy Schumer spiller Renee, en helt almindelig kvinde, der dagligt kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet. Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når Renee opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?. Producerat år 2018. Medverkande: McG, Justin Bursch, Kevin Kane, Mary Viola, Dominic Rustam, Nicolas Chartier, Amy Schumer, Jonathan Deckter, Zhonglei Wang, Felice Bee, Donald Tang, Zhongjun Wang, Daniel Rappaport, Robert Simonds, Adam Fogelson, Alissa Phillips, Regissör: Abby Kohn, Marc Silverstein, Skådespelare: Tom Hopper, Rory Scovel, Adrian Martinez, Michelle Williams, Amy Schumer, Emily Ratajkowski, Sasheer Zamata, Dave Attell, Lauren Hutton, Busy Philipps, Aidy Bryant, Naomi Campbell.
23:20 
Sherlock Holmes
Efter endelig at have fået skovlen under den okkulte troldmand og seriemorder Lord Blackwood kan Sherlock Holmes og hans assistent Dr Watson være stolte af endnu en opklaret drabssag. Men da Blackwood på mystisk vis genopstår fra de døde og fortsætter sine morderiske bedrifter , må Holmes genoptage jagten. Inden længe vikles den ukuelige detektiv ind i et net af mord, bedrag og sort magi, der kaster lys over det dødelige bånd til forførersken Irene Adler. Producerat år 2009. Medverkande: Lionel Wigram, Joel Silver, Susan Downey, Bruce Berman, Michael Tadross, Dan Lin, Regissör: Guy Ritchie, Skådespelare: Robert Maillet, James Fox, Kelly Reilly, Jude Law, Eddie Marsan, Rachel McAdams, Mark Strong, Robert Downey Jr..
01:55 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2020. Driver's Seat. Callie skal både håndtere mordsagen og sine følelser for Gael. Mariana hjælper Alice med at tage kontrol over hendes liv; mens Davia kæmper med sine følelser for Dennis og Matt. Gael har et etisk dilemma, når det kommer til hans chef. 27/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2020.
02:55 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2020. She's Back. Callie overvejer, om hun skal hjælpe Kathleen, og Mariana indrømmer forholdet med Evan. Malika tager en beslutning om sit forhold til Isaac og Dyonte, og Davia får medvind i skolen. Gael får nogle uventede nyheder, mens Alice træffer en beslutning om komedieprogrammet. 31/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2020.
03:55 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2020. Knocked Down. Callie og Gael beslutter sig for at give deres forhold en chance. I mellemtiden overrasker Isaac Malika med nyheder, og Alice vender tilbage til komedieprogrammet takket være hjælp fra uventet kant. 01/09 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2020.
04:55 (05:40)
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2009. Painkiller. Alicia og børnene skal håndtere nogle virkelig dårlige nyheder. 04/02 år 2023 i TV3 DK. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2010.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå