Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Hånd i hånd
Del 1: Hverdagen truer, så for at genfinde romantikken, tager Anders og Lise tilbage til det sted, hvor de var på bryllupsrejse. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2018.
06:30 
Rio 2
Amerikansk animeret film fra 2014. Araerne Blu og Jewel har nu slået sig ned i Rio med deres tre unger. De lever et trygt hjemmeliv med tv, musik og pandekager; en livsstil, der passer den magelige Blu langt bedre end den vilde Jewel, der synes, at ungerne bør lære at leve som rigtige fugle. Da det rygtes, at der findes flokke af araer i Amazon- regnskoven, går familieferien til verdens største jungle. Producerat år 2014. Medverkande: Natalie Morales, Rachel Crow, Jamie Foxx, Andy Garcia, Rita Moreno, Bruce Anderson, Chris Wedge, John C. Donkin, Amandla Stenberg, Pierce Gagnon, Jemaine Clement, Kristin Chenoweth, Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Tracy Morgan, Bruno Mars, George Lopez, Regissör: Carlos Saldanha.
08:10 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Jackie har inviteret fruerne på en dag, der står i kreativitetens tegn. Men Jackie er lidt nervøs for, om især én af fruerne kommer til at stejle over æstetikken på de keramikkrus, fruerne skal lave. Amalie er på husjagt, da hun drømmer om at flytte i hus med have, inden den lille ny baby melder sin ankomst. Og Amalie har allerede forelsket sig i et sted, men underskriften lader vente på sig, så Amalies husjagt må fortsætte, så hun har en plan b, hvis drømmehuset ikke bliver en realitet. Men det er ikke nemt at tilfredsstille den kræsne forsidefrue. Jackies skal have genopfrisket sin permanente makeup på bryn og læber, og det giver stof til eftertanke, for som forsidefrue skal udseendet stå skarpt hele tiden, og det kræver en masse tid at gå til diverse skønhedsbehandlinger hele tiden. Heldigvis sparer den permanente makeup Jackie en masse tid om morgenen, da hun hverken skal ordne bryn eller tage læbestift på. Men der er også en bagside, da én af behandlingerne ændrer ved Jackies udseende efter behandlingen, og det passer dårligt ind i Jackies planer, da hun skal til forældrefest. Og så inviterer Jackie veninden Janni til skydning, og det er der en særlig årsag til. De to forsidefruer har nemlig en fortid sammen. 01/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 9. Del 3. Producerat år 2021.
09:10 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Tina, Jackie, Janni og Amalie har besluttet sig for at tage en tur i luksussommerhus sammen i Tisvilde. Og alle fruerne glæder sig til at komme lidt væk og hygge i hinandens selskab. Men sommerhusturen får ikke just den start, som fruerne havde regnet med. Heldigvis har Tina planlagt en leg, der skaber højt humør og en masse grin, når fruerne skal teste, hvor meget de egentlig kender hinanden. Der bliver også plads til at dyrke motion, men her er der én af fruerne, der ikke skal nyde noget, der involverer at lægge sig på græsset i haven. Der er nemlig farlige dyr! Og så går turen selvfølgelig også til Tisvilde by, hvor fruerne skal nyde en aften med lækker mad og vin, og her har den altid festlige Janni naturligvis arrangeret transport, der er en forsidefrue værdig. Gunnvørs ældste datter Sigga drømmer om at blive optaget på den Kongelige Balletskole. Derfor har Gunnvør arrangeret en dansetime med Siggas gamle balletlærer for at forberede datteren til optagelsesprøven. Og så håber Gunnvør også, at danselæreren kan svare på nogle af Siggas mange spørgsmål vedrørende skolen. Selvom Gunnvør støtter datteren i hendes drøm, så er hun også nervøs for, om skolen er for streng, og hvad det kommer til at betyde for hele familien, hvis Sigga kommer ind på skolen. Et skoleskift kommer nemlig til at have betydning for alenemoren Gunnvørs tid til de to andre børn Hanna og Hugo. 03/04 år 2022 i TV3 DK. Säsong 9. Del 4. Producerat år 2021.
10:10 
Forsidefruer [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Tina har inviteret Jackie og familien samt Amalie og datteren Josefine til at fejre børne Sankt Hans i sommerhuset i Rågeleje. Og især datteren Lilly glæder sig ekstra meget til at møde de andre børn. Værten Tina er dog lidt nervøs for, hvordan dagen kommer til at gå for, hvad nu hvis børnene ikke kan sammen?. Og hvordan skal det gå med datteren Lilly, der kun vil tale engelsk? Janni og Karsten er inviteret til at deltage i en brevkasse på live tv, og derfor vil Janni købe en ny skjorte til Karsten, så han ikke tager standardoutfittet safariskjorten på. Men det er ikke lige sådan at købe skjorte til den kræsne Karsten. Janni er derfor lidt nervøs for, hvordan Karsten reagerer når han får skjorten. Det er dog ikke det eneste, Janni er nervøs for, hun er også lidt bekymret for, hvad den altid åbenmundede Karsten kan finde på at sige på tv. Men pludselig er der noget helt andet, Janni skal forholde sig til, for da ægteparret Ree ankommer til Tivoli er indgangen låst, og udsendelsestidspunktet nærmer sig med hastige skridt. 04/04 år 2022 i TV3 DK. Säsong 9. Del 5. Producerat år 2021.
11:10 
Project Runway
Amerikansk realityserie fra 2019. Project Runway X Ashley Longshore. Samarbejder mellem modedesignere og kunstnere er i høj kurs. I denne udfordring får designerne chancen for at sparre med modebranchens nye kunstnerdarling Ashley Longshore. Säsong 18. Del 7. Producerat år 2020.
12:20 
Project Runway
Amerikansk realityserie fra 2019. Sheer Genius. Udfordringerne bliver sværere og sværere, hver gang designerne går videre, og nu står de over for den hidtil hårdeste udfordring: sexede, gennemsigtige materialer. Säsong 18. Del 8. Producerat år 2020.
13:25 
Project Runway
Amerikansk realityserie fra 2019. Suit Yourself. Denne uges udfordring handler om at vende en tidløs klassiker på hovedet: Smokingen. Designerne skal hver især finde deres egen måde at føre smokingen ind i fremtiden på. Säsong 18. Del 9. Producerat år 2020.
14:30 
Project Runway
Amerikansk realityserie fra 2019. Live and Let Tie Dye. Batik er tilbage i stor stil, og designerne skaber deres egne tekstiler for at løfte trenden fra casual til couture. Säsong 18. Del 10. Producerat år 2020.
15:40 
Nat på museet
Amerikansk action fra 2006. Den godhjertede, men lidt kiksede Larry har desperat brug for et job, så han kan a) undgå at blive smidt ud af sin lejlighed og b) genvinde sin søns respekt. Sidste chance er jobbet som nattevagt på Naturhistorisk museum, hvor de gamle vagter er faldet for aldersgrænsen. Men ingen fortæller Larry,at samtlige udstillede genstande på museet bliver levende, når mørket falder på. Producerat år 2006. Medverkande: Robert Ben Garant, Thomas M. Hammel, Ira Shuman, Mark Radcliffe, Michael Barnathan, Thomas Lennon, Chris Columbus, Shawn Levy, Regissör: Shawn Levy, Skådespelare: Martin Christopher, Anne Meara, Lou Torres, Pierfrancesco Favino, Charlie Murphy (I), Mizuo Peck, Owen Wilson, Dick Van Dyke, Ricky Gervais, Ben Stiller, Carla Gugino, Mickey Rooney, Kim Raver, Paul Rudd, Rami Malek, Patrick Gallagher, Bill Cobbs, Jake Cherry, Robin Williams.
18:00 
Anger Management
Amerikansk komedie fra 2003. Den lettere forknytte Dave Buznik er en forsigtig mand, der sjældent hæver stemmen. Efter noget tumult ombord på et fly, bliver han imidlertid dømt til at gå i terapi for at lære at kontrollere sit temperament. Terapeuten han får tildelt er dr. Buddy Rydell, der tilfældigvis også var på flyet, da episoden indtraf. For at tilbyde den bedste behandling overhovedet muligt, flytter dr. Rydell nu ind hos Dave, så han kan tage aktivt del i Daves hverdag. Producerat år 2003. Medverkande: Jack Giarraputo, Barry Bernardi, David Dorfman, Todd Garner, John Jacobs, Tim Herlihy, Adam Sandler, Allen Covert, Regissör: Peter Segal, Skådespelare: Woody Harrelson, John Turturro, January Jones, Luis Guzmán, Allen Covert, Marisa Tomei, Jack Nicholson, Adam Sandler, Jonathan Loughran, Krista Allen, Lynne Thigpen, Kurt Fuller.
20:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsserie fra 2021. For et år siden gik Jesper fra sin kæreste, Sussie, der også er mor til deres datter. Ikke fordi han ikke elskede hende og ønskede et liv med hende og datteren, men fordi hans ludomani, som hun intet kendte til, blev for voldsom og for svær at skjule. Da bruddet blev en realitet, opdagede Sussie Jespers løgne og afhængighed, Jesper der ellers var i tømrelærer, fik en depression og endte med en indlæggelse. Jesper har kæmpet sig fri af ludomanien, men de kaotiske år har efterladt ham i et kæmpe økonomisk kaos. Årevis af ubetalte børnebidrag til hans børn fra et tidligere forhold og en masse anden gæld har nu fået Jesper til at bede Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Sesilie Munk om hjælp. Jesper er hjemløs efter bruddet med Sussie og en lejlighed, han ikke havde råd til at bo i, og nu bor han i en skov, mens han håber på bedre tider. Det er med andre ord en stor opgave, der venter eksperterne. For Jesper er både hjemløs og arbejdsløs. Kan de få Jesper på fode igen og kan de så et frø, så Sussie en dag er klar til at leve sammen med ham igen?. 28/06 år 2022 i TV3 DK. Säsong 27. Del 9. Producerat år 2021.
21:00 
Mission: Impossible - Fallout
Amerikansk action fra 2018. Ethan Hunt vælger at redde sit hold, mens Atomvåben falder i de forkerte hænder. Nu må han samarbejde med en hårdtslående CIA-agent for at stoppe atomtruslen. Producerat år 2018. Medverkande: Tom Cruise, Christopher McQuarrie, Dana Goldberg, Don Granger, David Ellison, Jake Myers, J.J. Abrams, Regissör: Christopher McQuarrie, Skådespelare: Frederick Schmidt, Vanessa Kirby, Wes Bentley, Ving Rhames, Simon Pegg, Henry Cavill, Tom Cruise, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Angela Bassett, Rebecca Ferguson, Sean Harris.
00:10 
Mission: Impossible - Rogue Nation
Amerikansk action fra 2015. Med IMF opløst, forener Ethan og hans team kræfter med en tidligere britisk agent, som måske eller måske ikke er et medlem af denne rouge nation, i konfrontationen mod et nyt netværk af særdeles dygtige specialagenter, Syndikatet. Producerat år 2015. Medverkande: Tom Cruise, J.J. Abrams, Bryan Burk, Don Granger, Jake Myers, David Ellison, Dana Goldberg, Regissör: Christopher McQuarrie, Skådespelare: Jingchu Zhang, Jens Hultén, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner, Tom Cruise, Simon Pegg, Alec Baldwin, Simon McBurney, Ving Rhames, Sean Harris.
02:55 
The Padre
Canadisk drama fra 2018. Da svindleren Padre flygter fra et gerningssted i en stjålen bil, har han en 16 årig pige, Lena, på bagsædet. Hun får lov at følge med, og sammen planlægger de deres hidtil største kup. Producerat år 2018. Regissör: Jonathan Sobol, Skådespelare: Luis Guzmán, Marie Paquim, Hailey Hermida, Tim Roth, Nick Nolte.
04:55 (05:44)
Wozniacki & Lee [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2022. En ny begyndelse. Efter to imponerende sportskarrierer står Caroline Wozniacki og David Lee over for et nyt kapitel i deres liv, hvor sporten ikke længere er det altoverskyggende omdrejningspunkt. Caroline og David venter deres første barn samtidig med, at de er midt i en flytning og et stort renoveringsprojekt på Fisher Island i Miami. Nu venter det nye liv som kommende forældre og pensionister. Lad hverdagslivet begynde. 02/07 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2021.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå