Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2009. Meet the Kardashians. Bruce får en skønhedsoperation. Samtidig møder familien Adrienne Bailons familie for første gang, da de alle tager på telttur sammen. 05/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2009.
06:30 
Runaway Vacation
Bob har lovet familien, at de skal på den årlige tur til Hawaii, men nu skifter han pludselig mening. Ferien skal i stedet tilbringes på landevejene - hele vejen til Colorado i en autocamper. Producerat år 2006. Regissör: Barry Sonnenfeld, Skådespelare: Jeff Daniels, Josh Hutcherson, Kristin Chenoweth, Robin Williams, Cheryl Hines.
08:20 
Narnia: Morgenvandrerens rejse
Amerikansk familiefilm från 2010. I denne tredje ombæring suges Edmund og Lucy Pevensie sammen med deres ulidelige fætter, Eustace, ind i et maleri og bliver bragt tilbage til Narnia og det storslåede skib Morgenvandreren. Sammen med kong Caspian og en krigermus ved navn Rippitjip drager de ud på en mission, hvis endemål er at overvinde den inkarnerede ondskab og dermed redde Narnia. Producerat år 2010. Regissör: Michael Apted, Skådespelare: Ben Barnes, Will Poulter, Skandar Keynes, Georgie Henley, William Moseley.
10:45 
Mit plastikmareridt
Dansk reportageserie från 2015. Fejlslagne plastikoperationer har givet fire kvinder ar på både krop og sjæl. Nu står to af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger igen klar til at tilbyde deres hjælp. Vi møder Jane, som har fået ødelagt sin karriere som dildosælger af, at hun ikke længere selv har lyst til sex på grund af sine grimme bryster. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2015.
11:50 
Mit plastikmareridt
Dansk reportageserie från 2015. Fejlslagne plastikoperationer har givet fire kvinder ar på både krop og sjæl. Nu står to af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger igen klar til at tilbyde deres hjælp. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2015.
12:50 
Mit plastikmareridt
Dansk reportageserie från 2015. I programmet møder vi Doris, som har været ude for en voldsom busulykke og i dag kæmper med de ekstreme eftervirkninger af en plastikoperation. Tanja, der har fået lavet større bryster i Letland fortryder i dag sit valg, da hun står tilbage med et par bryster, hun ikke vil vise frem til sin kæreste. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2015.
13:50 
Mit plastikmareridt
Dansk reportageserie från 2015. Vi møder Diana, der efter sin operation måtte sande, at hendes bryster var placeret helt nede på maven. Dorthe, som føler sig forrådt af sin kirurg efter en næseoperation. Ridepigen Lise, som har så mange smerter efter en brystoperation, at hun har svært ved at dyrke sin sport og Sasja som fik en brystreduktion men nu må skjule sine bryster fra sin mand. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2015.
14:50 
Mit plastikmareridt
Dansk reportageserie från 2015. Vi møder Jonna, der efter en maveoperation føler, at hendes mave ligner et bombekrater, Christina, der efter tre mislykkede operationer i Tyskland endte med at få syet en del af sin mave fast på det ene bryst, Laila, hvis asymmetriske bryster har gjort, at hun nu skammer sig over sin krop og ikke længere kan stå croquis-model. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2015.
15:50 
Mit plastikmareridt
Dansk reportageserie från 2015. Vi møder Jeanette, der føler sig som en forsøgskanin efter en række mislykkede operationer. Shahin, som lever i et smertehelvede efter en ansigtsløftning, hun blev overtalt til på en klinik i Litauen og Emma, som har fået lavet så store bryster, at hun får spændingshovedpine af at bære rundt på dem. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2015.
16:50 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2019. Santa Denise. Hvad der så ud til at blive en afslappende tur til Santa Barbara åbner i stedet gamle sår hos nogle af kvinderne. Efter at hun har følt sig dømt som mor, vender Lisa Rinna en situation mod Denise. 06/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 10. Del 7. Producerat år 2019.
17:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2019. Unhappy Camper. Kim får testet sine overlevelsesevner på en campingtur. Malika tager en seriøs snak med Khloe om hendes forhold til Tristan. Scott er fast besluttet på at tage sin tøjkollektion til det næste niveau. 06/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 16. Del 8. Producerat år 2019.
18:50 
Men in Black 3
Agenterne J og K er rejst tilbage i tiden. J har set en hel del uforklarlige ting i sine 15 år bland agenterne i sort, men ingenting, ikke engang rumvæsener forvirrer ham så meget som hans tørre og ordknappe partner. Men da K’s liv og Jordens skæbne sættes på spil, bliver agent J nødt til at rejse tilbage i tiden for at sætte tingene på rette plads. J opdager, at universet gemmer på hemmeligheder, som K aldrig har fortalt ham om. Producerat år 2012. Regissör: Barry Sonnenfeld, Skådespelare: Rip Torn, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville, Tommy Lee Jones, Will Smith.
21:00 
Parker
Den mest dristige, pertentlige og hensynsløse tyv i branchen, Parker, er en ekspert i at planlægge og udføre umulige kup. Alt han behøver fra sin bande er hundrede procent loyalitet – og at de fuldkommen overholder planen. Men da hans seneste røveri går galt – på grund af et bandemedlems uforsigtighed – nægter Parker at slutte sig til mafiaen Melander og udføre bandens næste, store kup. Tyvene, der ikke vil acceptere hans svar, vender sig mod Parker og efterlader ham til at dø i grøften. Producerat år 2013. Regissör: Taylor Hackford, Skådespelare: Michael Chiklis, Wendell Pierce, Jason Statham, Jennifer Lopez.
23:30 
Acts Of Violence
Da Romans forlovede bliver kidnappet af trafficking-forbrydere, går han og hans eks-soldaterbrødre i gang med at opspore hende for at redde hende, inden det er for sent. Undervejs slår Roman sig sammen med Avery, en politimand som efterforsker trafficking og bekæmper det korrupte bureaukrati, som har skadelige hensigter. Producerat år 2017. Regissör: Brett Donowho, Skådespelare: Shawn Ashmore, Ashton Holmes, Melissa Bolona, Bruce Willis, Cole Hauser.
01:30 
Drengerøve 2
Lenny er flyttet tilbage til hjembyen for at komme tættere på sine venner, men finder hurtigt ud af at det ikke bliver så stille og roligt,som han troede. Alle drengerøvene er tilbage for fuld udblæsning med nogle spændende nye tilføjelser. Producerat år 2013. Regissör: Dennis Dugan, Skådespelare: Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Adam Sandler, Kevin James.
03:20 
Scream Queens
Amerikansk horrorkomedi-serie från 2016. Lovin' the D. “Chanellerne” møder deres tv-idol. Hester indkalder til et møde, da morderen (eller morderne?) udfører deres sidste plan. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2016.
04:15 
Scream Queens
Amerikansk horrorkomedi-serie från 2016. Sæsonafslutning - Drain the Swamp. The Green Meanie udfører sin sidste hævnplan, mens Hester tager en modig beslutning om sin fremtid, og Brock udfører en farlig operation for at redde Munschs liv. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2016.
05:05 
Life of Kylie [Repris]
Amerikansk realityserie från 2017. Peru - Part 1. Kylie, Jordyn og Kris rejser til Peru, på en velgørenhedsmission. Kylies spontane livsstil, går ikke godt i spænd med Kris Jenners krævende rejseplan, og de er nødt til at se på deres forskelligheder. 08/08 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
05:30 (05:55)
Life of Kylie
Amerikansk realityserie från 2017. Peru - Part 2. I sæsonafslutningen fortsætter Kylie og Jordyn deres rejse i Peru, mens de udforsker landet og deres venskab. En shaman afholder en ceremoni, der guider de to piger ind i det næste kapital af deres liv. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå