Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Will & Grace
Amerikansk komedieserie från 2018. Who's Sorry Now?. Will og Grace finder nogle gamle breve som de har skrevet til hinanden under studietiden og læser dem sammen. Men minderne fra gamle dage bliver dystre, da en bombe afsløres i et af brevene. Säsong 10. Del 4. Producerat år 2018.
06:25 
Will & Grace
Amerikansk komedieserie från 2018. Grace's Secret. Da Grace tager med sin far på roadtrip, bliver en hemmelighed fra hendes fortid endelig afsløret, som får deres forhold til at ændre sig for altid. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2018.
06:50 
Hollywood 911
Amerikansk realityserie från 2016. Sandra Bullock; Lindsay Lohan; Justin Bieber; Kourtney Kardashian. Oscarvinder, skuespiller Sandra Bullocks hårrejsende oplevelse da en stalker, Joshua James Corbett, trænger ind i hendes hjem. Skuespiller Lindsay Lohans sammenbrud på Betty Ford klinikken. Justin Biebers flugt i høj fart, fra en alt for påtrængende paparazzi. Et rystende indbrug i Kourtney Kardashians hjem, da hun ventede sit første barn. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
07:45 
Divaer i junglen
Dansk realityserie från 2019. Ved holddelingen viser det sig at Boris Laursen og Mariyah Samia har haft et godt øje til hinanden i flyet på vej til junglen, og spørgsmålet er om de to turtelduer ender på samme hold?. De to hold skal kæmpe om at komme først til luksuslejren og bliver en udmattende og nervepirrende dyst, hvor divaerne viser, at de gjort af en helt særlig divastøbning. Kun én af dem kan dog i sidste ende bryste sig med titlen som ”Junglens Sejeste Diva”, OG hvad divaerne ikke ved er, at tiende og sidste diva, snart flytter i junglen. En tidligere deltager – ja, måske den største diva i programmets historie. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2019.
08:45 
Divaer i junglen
Dansk realityserie från 2019. Frederik Fetterlein er netop ankommet til junglen, og straks skal han træffe en skæbnesvanger beslutning, der får betydning for begge hold. I luksuslejren svæver Team Chemistry på en lyserød sky, og holdet skal beslutte hvilken diva der fortjener deres nyvundne diamant. Babytigerhajerne er trætte af livet i lortelejren, men for at ændre på deres boligsituation, skal de slå Team Chemistry i en grænseoverskridende og klaustrofobisk udfordring. Divaerne skal nemlig gå en ”Walk of Shame”, i en 2 km lang Junglegrotte! Jungleflirten mellem Boris og Mariyah udvikler sig, og de ligger ikke skjul på at de er glade for hinanden. Og så skal divaerne bevise over for Jakob, at de kan andet end blot at se godt ud – det ryger nemlig en tur tilbage på skolebænken. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2019.
09:45 
Divaer i junglen
Dansk realityserie från 2019. Team Chemistry nyder det søde liv i luksuslejren, mens Baby Tigerhajerne – og især Nynne – er ved at få spat af lortelejren. Det kommer til udtryk i lejrkonkurrencen, hvor frustrationerne får frit løb. Her skal divaerne skal smelte to gigantiske isblokke for vinde retten til luksuslivet, og alle midler og kropsdele tages i brug. Jakob giver de to hold en fest, så de kan lære hinanden bedre at kende, og det bliver en mindeværdig aften i junglen med drama og store følelser. Til festen blomstrer en hed bromance mellem Sigmund og Philip, og også flirten mellem Mariyah og Boris løftes til et nyt niveau. Det er to ramte hold, der dagen efter skal dyste om diamanterne, og her venter der tømmermænds mad i form af grillet rotte, levende larve og kyllingefoster – velbekomme!. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2019.
10:40 
Divaer i junglen
Dansk realityserie från 2019. En ægte Diva er dyreven! Derfor skal divaerne i dag passe og pleje, junglens allerstørste dyr – elefanterne. De majestætiske dyr skal vaskes og skrubbes bag ørene, og det bliver en stor oplevelse for begge hold. Men det bliver ikke lutter Instagram-moments, for Jakob har en ægte lortetjans i baghånden, og her gælder det kampen om lukuslejren: Flyt så meget elefantlort som muligt, på 5 minutter. Spørgsmålet er om det endelig skal lykkes for Baby Tigerhajerne at rykke i luksuslejren? Her er en alliance ved at opstå, bestående af Mariyah, Boris og Nynne. De tre divaer aftaler at give diamanterne til hinanden, hvilket især Nikita – der har gjort det godt i konkurrencerne – finder uretfærdigt. Til diamantkonkurrencen skal divaerne en tur på den røde løber, og så er tiden kommet til at den første diva må forlade junglen. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2019.
11:40 
Divaer i junglen
Dansk realityserie från 2019. Efter at have tabt kampen om luksuslejren hele fire gange i træk, har Baby Tigerhajerne efterhånden indset, at de hører til i lortelejren. Men, hvis femte gang skal være lykkes gang, så kræver det at holdet finder deres artistiske evner frem, og slår Chemistry i en omgang ”Diva Tegn og Gæt”. I diamantkonkurrencen oplever divaerne for første gang, hvordan det er, at skulle kæmpe individuelt. De skal nemlig deltage i en stor skønhedskonkurrence, hvor årets Miss eller Mr. Diva skal kåres. Først skal divaerne have taget et modelbillede, dernæst skal de vise et talent, og til sidst skal de svare på et af livets store spørgsmål. Til lejligheden har Jakob har inviteret tre lokale dommere, der vil bedømme divaerne i de tre kategorier. Vinderen tager titlen og en diamant. Det bliver episk konkurrence med mange mindeværdige optrædener. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2019.
12:40 
Divaer i junglen
Dansk realityserie från 2019. Det går ikke godt for Team Chemistry, efter de for første gang er endt i lortelejren. Sigmund har pres over junglelivet, og Philip har efterhånden fået nok af de konstante brokkerier. Baby Tigerhajerne nyder livet i luksuslejren, og på overfladen er der ren idyl. Men bag facaden er en ny alliance ved at tage sin form, da Nynne bejler til Frederik og Nikita. Hun har ellers tidligere spillet sammen med Boris og Mariyah. Divaerne skal ud i en klassisk omgang ringridning, dog med den forskel, at hestene er udskiftet med Thailandske knallerter. Og så skal endnu en diva snart forlade Junglen. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2019.
13:40 
Divaer i junglen
Dansk realityserie från 2019. Til lejrkonkurrencen er der en Thaimassage på højkant som ekstrapræmie, og den er eftertragtet, da junglelivet er for alvor begyndt at tære på de to hold. Især Sigmund har fået nok af junglen, og Philip er træt af de konstante brokkerier. Team Chemistry er i det hele taget ikke i den bedste forfatning, nu hvor kampen om at blive Jungles Sejeste Diva, går ind i sin afgørende fase. Säsong 4. Del 7. Producerat år 2019.
14:40 
Divaer i junglen
Dansk realityserie från 2019. De to hold er blevet lagt sammen, og som det første, skal en diva stemmes ud af junglen. En gammel alliance bliver genovervejet for at overleve i junglen. Det ender i en tårevædet afsked med store følelser, og spillet er for alvor i gang. Diamantkonkurrencen nærmer sig sin afslutning, og snart vil den diva med flest diamanter, indløse en direkte billet til den endelige finale. Derfor er det to meget vigtige diamanter divaerne kæmper om, i en af sæsonens sidste diamantkonkurrencer. Her skal de skyde efter ”likes” med en gigantisk slangebøsse. Og det viser sig at de to hold i realiteten stadig eksisterer, selvom det nu er alles kamp mod alle. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2019.
15:45 
Divaer i junglen
Dansk realityserie från 2019. Sæsonafslutning. Det er nu det bliver afgjort, hvem der løber som titlen som ”Junglens Sejeste Diva” og de 100.00 kr. De seks tilbageværende divaer er tæt på finaledagen, men først venter sæsonens sidste diamantkonkurrence. Her bliver det afgjort, hvilken diva der ender med flest diamanter, og derved tager én af pladserne i finalen. Det bliver samtidig endestationen for den diva med færrest diamanter, så alt er på spil i kulminen, på toppen af junglebjeret. Herefter venter semifinalen som byder på sæsonens mest grænseoverskridende konkurrence, hvor divaerne bliver bombarderet med alverdens kryb. Hvem tager titlen? Velkommen til finalen!. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2019.
16:45 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion - Part 1. Kvinderne genforenes for at tale ud, men Lisa Vanderpump dukker ikke op. En følelsesladet Denise reflekterer over året der er gået, og hendes kommentarer vækker Camillas vrede. 16/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 22. Producerat år 2018.
17:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2018. An American Model in Paris. Kourtney bliver rasende da Kim afslører noget personligt om hende over for familien. Kim forsøger at prioritere Kanye, og Kendall slår sig løs på en weekendtur i Paris. 16/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 15. Del 8. Producerat år 2018.
18:50 
Click
Arbejdsnarkoman Michael Newman har ikke tid til sin kone og børn - i hvert fald ikke, hvis han skal imponere sin utaknemmelige chef og få sin velfortjente forfremmelse. Men da han møder den tossede ekspedient Morty, bliver hans bønner hørt: Han får en magisk fjernbetjening. Producerat år 2006. Regissör: Frank Coraci, Skådespelare: David Hasselhoff, Henry Winkler, Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken.
21:00 
Praktikanten
Ben Whittaker er en 70-årig enkemand, der har opdaget, at pensionsalderen ikke er så fantastisk, som den bliver gjort til. Han griber chancen for at komme tilbage på arbejdsmarkedet, da han bliver tilbudt en stilling som seniorpraktikant på et online fashion-site, der ejes og ledes af Jules Ostin, en krævende arbejdsnarkoman. Hun har ikke i sinde at lade ham arbejde, det er bare staffage. Ben viser sig dog at være ret nyttig, en god kilde til støtte og erfaring. Producerat år 2015. Regissör: Nancy Meyers, Skådespelare: Anders Holm, JoJo Kushner, Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo.
23:30 
Love and Other Drugs
Frisindede Maggie finder det perfekte match i den charmerende Viagra-sælger Jamie. De kaster sig ud i, hvad de tror, er en uforpligtende affære, men opdager, at det ikke er så ligetil at undgå at blive indfanget af den ultimative afhængighed … kærligheden!. Producerat år 2010. Regissör: Edward Zwick, Skådespelare: Oliver Platt, Hank Azaria, Josh Gad, Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway.
01:50 
Bachelorette
Aftenen før en gammel venindes bryllup, er tre brudepiger ude på lidt sjov og ballade, men ender med at få meget mere, end de har bedt om. Den smukke Becky (Rebel Wilson) skal giftes med sin flotte kæreste Dale (Hayes MacArthur), hvilket giver anledning til, at den gamle gymnasieklike genforenes. Regan (Kirsten Dunst) er en succesfuld kvinde, der er misundelig over, at hun ikke er den første i rækken, der skal giftes, mens Gena (Lizzy Caplan), der er kendt for at være intelligent og spydig, faktisk er lidt af en skabsromantiker. Den smukke og ofte forvirrede Katie (Isla Fisher) elsker imidlertid at leve ”det gode liv”. Men da Becky insisterer på at bevare roen under sin polterabend, beslutter veninderne sig for at feste videre på egen hånd. Producerat år 2012. Regissör: Leslye Headland, Skådespelare: Lizzy Caplan, Rebel Wilson, Kirsten Dunst, Isla Fisher, James Marsden.
03:30 
Shades of Blue
Amerikansk dramaserie från 2017. Ghost Hunt. Da Wozniak nægter at samarbejde med FBI, lægger Stahl pres på Harlee, som havner midt i Wozniaks farlige plan. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.
04:15 
Shades of Blue
Amerikansk dramaserie från 2017. Daddy's Girl. Harlee starter sin egen efterforskning for at finde ud af om Ayers er involveret i kriminalitet. Wozniak arbejder med en narkosag der minder ham om fortiden. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2017.
05:05 (05:52)
Hassel [Repris]
Da politiinspektør Roland Hassels faderfigur, chef og mentor Yngve Ruda bliver brutalt myrdet på åben gade i Stockholm, beslutter Hassel sig for at drive sin egen efterforskning under radaren. 16/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se