Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. Cock of the Walk. James er overbevidst om at Kristen er ham utro, og forsøger at få hævn ved at være sammen med Lala. Imens underviser Lisa sit personale i fine vine. 22/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2015.
06:50 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Sofie på 41 år er virksomhedskonsulent og alenemor og bor på Amager i København med sin 19-årige søn Magnus. De to er stærkt knyttet til hinanden og Sofie fungerer i det daglige nærmest som bank for Magnus. Det løber op, i en enkelt måned talte Sofie, at hun havde givet Magnus 5.036 kroner. Og æblet falder ikke langt fra stammen. Magnus har allerede lån og har ingen begreb om pengenes værdi – og har slet ingen anelse om hvor dyrt det vil være for ham at flytte hjemmefra, fremfor at blive boende hos mor. Sofie elsker kvalitet, der er dyre cremer på badeværelset og økologiske varer i køleskabet og hver måned drømmer hun sig bort i de 4-5 modeblade, hun køber – og bagefter lægger i stakke i stuen. Men alt er finansieret med Illumkort og Amagerkort og nu skal både Sofie og Magnus forstå, hvor galt det står til med økonomien. Så Louise og Gustav smøger ærmerne op og tager drastiske eksempler i brug. ,. 22/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 5. Producerat år 2012.
07:45 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. Mona og Jesper har besluttet sig for, at Luksusfælden er sidste chance. Parret bor i Korkendrup i nærheden af Nyborg. De har været kærester i snart fire år, de er forlovet og bor sammen med Monas søn Markus på 4 år og deres fælles datter Emma på 2½ år. Mona står for alt det praktiske i hjemmet og for deres privatøkonomi, fordi Jesper er ordblind. Han hygger sig til gengæld med at fiske og gå på jagt og køre på motorcykeltræf med vennerne. Efterhånden har Mona fået nok og hun føler at hun er mor til tre børn og at Jesper prioriterer sig selv og sine interesser frem for familien. Derfor har parret flere gange været ved at gå fra hinanden. Jesper siger på sin side, at han er klar til at gøre alt kan for at redde sin familie, men da Gustav og Louise fortæller ham, at hans elskede motorcykel skal vurderes med salg for øje, går Jesper helt i baglås – og derfra ændrer situationen sig i en helt anden retning, end den som eksperterne havde håbet. Säsong 8. Del 6. Producerat år 2012.
08:50 
Real Housewives of Dallas [Repris]
Amerikansk realityserie från 2019. Reunion Part 2. I anden del af genforeningen fortæller fruerne om de gode og dårlige oplevelser på turen til Thailand, herunder deres kontroversielle tur til ”red light district”. 22/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2019.
09:50 
Girlfriends' Guide to Divorce
Amerikansk dramaserie från 2017. Rule #43: When One Door Opens, There's An Icy Draf. Abby forsøger at håndtere efterfølgerne af gigoloskandalen, mens hun og Jake passer Beccas baby. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2017.
10:45 
Til Middag Hos [Repris]
I aftenens afsnit byder Jackie Navarro gæsterne indenfor i sin overdådige lejlighed i Nordsjælland, hvor de bogstavelig talt får sand under neglene. Jackie fortæller om sit vilde jetset-liv, og hvordan hun har fundet roen som mor. Sidst, men ikke mindst, bliver der diskuteret bryststørrelser, og Allan og Dan har noget svært ved at komme godt ud af denne diskussion. 22/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 31. Producerat år 2019.
11:50 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2015. Love Bites. Lisa forsøger at overgå sig selv ved ikke kun at arrangere en, men to, Gay Pride fester. Da James dukker op med friske sugemærker, vil alle vide, hvem af SUR pigerne der har givet ham dem. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2015.
12:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. The Dominican Republic: Part 2. Familien er stadig på ferie i Den dominikanske Republik, hvor Scotts usikkerhed kommer imellem ham og Kourtneys familie og fører til, at han dropper den eksotiske ferie. Bruce lader ham dog ikke slippe så let. Kris får en allergisk reaktion på noget, hun har spist, hvilket får hendes læbe til at blive tre gang så stor som normalt. Endelig filmer hele klanen en musikvideo. 22/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 7. Producerat år 2012.
13:55 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2012. Sometimes You Need to Adjust: Part 1. Del 1: 2. Khloe og Lamar flytter tilbage til Californien, og Khloe bliver hurtigt overvældet af alle de planer, som hendes familie lægger for hende. Kim vil holde en velkommen hjem-fest for parret, og Kourtney forsøger at planlægge en tur til New York i forbindelse med åbningen af Scotts nye restaurant. Desuden føler Khloe sig presset, fordi hun oplever en forventning om, at hun som Lamars hustru, skal have styr på det hele. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2012.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk reality-serie från 2017. It's Expensive to Be Me. Efter sit eksplosive sammenstød med Kim, ved Kyles spilleaften, tog Lisa Rinna over til Eden. Erika filmer den nye musikvideo, til sin nye sang, inden hun går ombord på et fly til Mykonos i Grækenland, sammen med Kyle. 22/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 7. Producerat år 2017.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk reality-serie från 2017. Boys, Blades and Bag of Pills. Lisa Rinna afslører opskriften på sin foretrukne smoothie, mens Eden er mistænksom overfor Kim Richards ædruelighed. Erika Jayne optræder i Grækenland for sit største publikum nogensinde, og Dorit chokerer damerne ved at have Boy George til at optræde på hendes mands fødselsdagsfest. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2017.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. I Nøvling spænder Tinas gæld fra fortiden ben for den drøm hun har om at købe et nedlagt landbrug sammen med sin mand Michael. Tina er nemlig kommet ind i deres ægteskab med en gæld, som hun selv tror ligger omkring 800.000 kroner. Men hos Michael er det stik modsat. Han har nemlig ingen gæld, og har netop solgt en andel i et hus og står nu med 400.000 kroner på sin bankkonto. Derfor har Tina brug for hjælp, så hun ikke bliver en belastning for sit ægteskab og deres drømme. Men Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Kenneth Hansen er knap nået inden for døren, da de opdager, at Tinas problem når langt ud over gælden. Hun er nemlig blevet arbejdsløs, og trøste shopper Kählervaser for sine penge, når hun er ked af det. Det har taget om sig, om Tina kører hver dag ud for at handle ind og købe brugskunst. Derudover er Michael nødt til at gemme sit dankort, så Tina ikke også bruger af hans kassekredit. Nu er spørgsmålet, hvor langt Michael er villig til at gå for at hjælpe Tina. 22/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 18. Del 14. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. Kristina fra Middelfart har ringet efter Luksusfælden, fordi hendes kæmpe gæld bare vokser og vokser. I mange år har hun nydt godt af afdragsfrie lån, men nu hvor hun skal tilbagebetale afdragene på lånene, kan hun ikke finde pengene. Derfor har hun sat sine to huse til salg, men ingen vil købe dem. Kristina er desperat for at få hjælp, så husene ikke ender på tvangsauktion. Men husene er ikke hendes eneste problem. Kristina vil nemlig gerne have sin kone til Danmark, og det koster også penge. Men da Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen får set på Kristinas økonomi, viser det sig, at hun aldrig vil kunne finde pengene til at få familiesammenføring med sin kone i Ghana. Derfor må Kristina med tårer i øjnene ringe til sin kone og fortælle hende, at de aldrig vil kunne bo sammen i Danmark. Bedst som eksperterne vil vise Kristina, hvordan hun skal få styr på sin økonomi, afslører hendes datter, at Kristina bærer på en hemmelighed…. Säsong 18. Del 15. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos [Repris]
Sæsonafslutning. Ugen rundes af, når Allan inviterer indenfor i sit sommerhus til en aften, der emmer af dansk sommeridyl. Allan fortæller om, hvorfor han valgte at flytte langt væk fra sine 2 ældste børn, og hvordan det er at bo så langt væk, når livet rigtig gør ondt. Gæsterne får også en forsmag på Allans store passion for coaching, og så går Allans hjemmelavede flødeboller ikke helt ubemærket hen. 11/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 32. Producerat år 2019.
20:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk realityserie från 2018. Reunion - Part 2. Andy konfronterer Teddi om hendes rolle i Puppygate, hvilket fører til en diskussion mellem Dorit og Lisa Vanderpump. Lisa Rinna åbner op om sit forhold til mad. Säsong 9. Del 23. Producerat år 2018.
21:00 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2018. The Kardashians Take Japan. Kim forsøger at filme en hel kampagne for Yeezy sæson 7 mens hun er i Japan, men er bekymret for at hendes søstres modesans kan ødelægge linjens debut. Kris giver sin bedste ven et ansigtsløft i gave. Säsong 15. Del 9. Producerat år 2018.
22:00 
No Strings Attached
En hylemorsom historie om Emma og Adam, som indgår en tilsyneladende perfekt aftale med hinanden, som kun er baseret på sex og med kun én hovedregel: ingen forpligtelser. Producerat år 2011. Regissör: Ivan Reitman, Skådespelare: Kevin Kline, Cary Elwes, Greta Gerwig, Natalie Portman, Ashton Kutcher.
00:20 
NCIS [Repris]
Amerikansk krimiserie från 2019. In the Wind. Gibbs må håndtere konsekvenserne efter at have hjulpet Ziva med ”den sidste ting” hun var nød til at tage sig af, inden hun kunne vende tilbage til sin familie. 22/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 17. Del 11. Producerat år 2019.
01:15 
S.W.A.T. [Repris]
Amerikansk krimidramaserie från 2019. Funny Money. Holdet kommer på kant med løjtnant Lynch da hun involverer dem i en uofficiel undercoveroperation. Stemningen er anspændt hjemme hos Hondo, da hans forælders forhold forværres. 22/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2019.
02:10 
Politistyrken [Repris]
Dansk realityserie från 2019. I aftenens afsnit kan man se politiet i en stor koordineret aktion mod indbrud i Nordjylland. Fem patruljer sendes afsted for at ransage på flere adresser på samme tid, så de mistænkte kriminelle ikke kan nå at advare hinanden. I Midt- og Vestsjællands Politi sætter de hårdt ind mod lastbiler, der ikke overholder reglerne og derfor er til stor fare for trafikken. Og der er rigtigt mange, der tager store chancer med de tonstunge lastbiler. I Sydsjælland kommer nærpolitiets forebyggende arbejde til deres ret i forsøget på at hjælpe unge, som er på vej ned af en kriminel glidebane. Og på Københavns Vestegn kan en provokerende chauffør ikke undslippe lokalbetjentene Tommy og Palles viden om hans manglende kørekort. 21/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
03:05 
Hassel [Repris]
Bosco er tilbage i Sverige, samtidig med at hans tidligere kæreste Andrea Lovrén tilsyneladende er i besiddelse af en vigtig brik i puslespillet om efterforskningen af Rudas død. 23/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
03:55 
Hassel
Fatima Nidal beslutter sig for at efterlyse Hassel og alle i Triton kommer i forhør. Samtidigt ser det ud som om, der er en eller flere, der modarbejder Nidal i hendes interne efterforskning af Hassel. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
04:45 
The Art of More
Amerikansk dramaserie från 2016. Man on a Rope. Roxannas tiltag hos DeGraaf's giver hende problemer med sin far. Grahams tilbagekomst til auktionen, tager en tur omkring boksning. Brukner håner konventionerne i sit forsøg på at smigre en kurator. Davenport går til Graham efter sit sidste tilbageslag. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2016.
05:35 (05:55)
Sweet Home Oklahoma
Amerikansk realityserie från 2017. Animal King-Dumb. Jen afholder en fantastisk fødselsdagsfest for sin forkælede servicehund, Tubby - bare for at irritere Pumps, fordi hun hader hunden. Pumps og Kay bliver snydt, da de er de eneste til festen, der kommer klædt ud. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se