Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie från 2015. New Blood. Da Lisa ansætter nye folk til ”haj tanken”, lærer Katie og Scheana hurtigt den nye pige, at det er umuligt at have hemmeligheder på S. 17/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2015.
06:50 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram från 2012. Sæsonens to første programmer stiller eksperterne overfor den største gæld i Luksusfældens historie: Ikke mindre end 5,8 millioner kroner!. Så meget skylder den nuværende model, playboyen og jetsetteren og tidligere professionelle tennisspiller Frederik Fetterlein nemlig, efter at han gik personlig konkurs i 2011. Selvom han toppede som nr. 75 på verdensranglisten og tjente mange penge i nogle år, så holdt pengene ikke evigt. Så sammen med Louise og Gustav forsøger Frederik at redde trådene ud i sit enorme overforbrug. Undervejs besøger de både Poison Angel, Londonbutikken, hvor David Beckham, Mick Jagger og altså Frederik Fetterlein køber tøj, hotellet The Lanesborough, hvor Frederik adskillige gange har boet i den kongelige suite – og en salgschef fra Vallensbæk, der nok ved hvordan man får økonomien og hverdagen til at hænge sammen, når man har delebørn. 17/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2012.
07:45 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram från 2012. ’Sender man penge ud i universet, så kommer de tilbage på et senere tidspunkt. ’ Benedikte har levet efter den devise de seneste mange år, men pengene er forsvundet og der er ikke tegn på, at de kommer tilbage igen. Benedikte på 35 og Robert på 30 har boet sammen i to et halvt år. Benedikte er oldebarn af den berømte danske cobramaler, Carl-Henning Petersen, og har derfor arvet en stor sum penge. Robert er tidligere stofmisbruger, men har været stoffri i snart tre år. Han har intet overforbrug og har brug for stabilitet, men både Benediktes hjem og økonomi sejler og ingen har taget ansvar gennem de sidste to år. Samtidig er huset fyldt med malerier, som Benedikte også har arvet. De repræsenterer en stor værdi, uden at hun har nogen anelse om hvor meget det egentlig drejer sig om. Louise og Gustav står over for en kæmpe udfordring. Vil det lykkes dem at få Benedikte til at indse, at hun har levet et ansvarsløst liv og kan de Robert til at stå i spidsen for deres fællesøkonomi?. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2012.
08:50 
Real Housewives of Dallas [Repris]
Amerikansk realityserie från 2019. Triggered in Thailand. Travis tager Stephanie i at flirte med en anden, og konflikten mellem LeeAnne og Kary efterlader alle i chok. 17/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 4. Del 14. Producerat år 2019.
09:50 
Real Housewives of Dallas
Amerikansk realityserie från 2019. Remember the Alamo. Efter at have vendt tilbage fra deres turbulente rejse til Thailand, holder Brandi en fest for at fejre at det er et år siden Bruin blev adopteret. Kary konfronterer LeeAnne om de ting hun har sagt. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2019.
10:45 
Til Middag Hos [Repris]
Kirsten fortæller om at blive landskendt i en alder af 66 og om omgivelsernes reaktion på det. Og så åbner Kirsten op for et dystert kapitel i sit liv, der stadigvæk trækker dybe spor op til i dag. 17/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 9. Del 28. Producerat år 2019.
11:50 
Vanderpump Rules
Amerikansk realityserie från 2015. Pretty Little Lies. Da Scheana og Katie opdager at Lala har løjet om et modeljob i Italien, men situationen bliver hurtigt vendt, da Lisa Vanderkamp konfronterer dem. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2015.
12:50 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie från 2012. The Family That Plays Together. Kris forsøger at bringe familien sammen ved at få alle til at spille tennis sammen igen, men det ender med sure miner og flyvende ketsjere. Samtidig vil Bruce have Kris til at tage sin søn Brandon som klient, men Kris vil helst ikke blande forretning og familie - især ikke stedfamilie. Får Bruce held med at fremme sin søns musikkarriere?. Kourtney har desperat brug for lidt romantik, men der er ikke meget tilbage af den slags i forholdet til Scott. 17/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2012.
13:55 
The Kardashians
Amerikansk realityserie från 2012. The Man in the Memoir. Kris støder på sin ekskæreste Todd Waterman, ham hun forlod Robert Kardashian til fordel for, og overvejer at bevare kontakten til ham. Men deres møde fremkalder forvirrede følelser og triste minder, og det ville være hårdt for Bruce, hvis hun opretholdt kontakten til ham. Hvad vil Kris gøre?. Samtidig går Scott i byen med Kim og tager endda hjem til hende bagefter og deltager i et hedt internetforum - alt sammen uden Kourtney. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2012.
15:00 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk reality-serie från 2016. Pantygate. Dorit sætter spørgsmålstegn ved om Erikas garderobe, fungerer så elendigt "med vilje". Lisa Rinna tager hårdt fat i modeverdenen, med et 24 timers tøjsalgs-marathon. 17/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2016.
16:00 
Real Housewives of Beverly Hills
Amerikansk reality-serie från 2017. Amnesia Appetizers. Lisa Vanderpump og Kyle taler med en plastikkirurg, om kvindelige foryngelseskur. Lisa Rinna og Erika mødes med Eden, datter af frisør-legenden, Vidal Sassoon. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2017.
17:00 
Luksusfælden [Repris]
Dansk reportageprogram från 2017. I Viborg drømmer Jannik og Malene om, at de en dag får råd til at flytte sammen. Malene er nemlig alenemor til tre børn, og da Jannik har været en del af deres liv de seneste år, er de nu klar til at bo sammen for alvor. Men vejen er ikke let, for parret er ikke enige om, hvordan pengene skal prioriteres. Jannik vil hellere bruge penge på cigaretter end på børnebidrag, og Malene har brugt børne-/ungeydelsen på nye bryster. Malene betaler af på al sin gæld, men Jannik ikke betaler af på gælden. Da Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Kenneth Hansen ankommer til Viborg, har de gode nyheder med. Parret kan nemlig godt flytte sammen, og dét skal allerede ske i dag. Men hvad parret ikke ved er, at det kommer til at koste på alle poster. Der er nemlig ikke råd til luksus i et budget, hvor Jannik er på dagpenge og Malene er på SU. 17/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 18. Del 11. Producerat år 2017.
18:00 
Luksusfælden
Dansk reportageprogram från 2017. Jesper er alenefar til tre piger og vil hellere bruge sine penge på at forkæle pigerne end på at betale af på sin gæld. Han er nemlig blevet sur på banken, fordi de ikke vil opdele en gæld, som han hæfter for sammen med en anden. Men nu er gælden blevet så stor, at han har været nødt til at bede Luksusfældens eksperter om hjælp. Og med endnu en gæld fra et firma, som han måtte lukke ned for at undgå konkurs, kan han se frem til en fremtid uden nogensinde at blive gæld fri. Heldigvis for Jesper er eksperterne klar til at ændre på hans holdning, men det bliver hurtigt klar for dem, at det er en nærmest umulig opgave at få Jesper til at betale af på sin gæld. Jespers egen far står selv i den situation, at han aldrig bliver gældfri, fordi han ikke fik betalt af på sin gæld. Nu forsøger han at fortælle Jesper, at han skal tage sig sammen, så han ikke ender i samme situation som sin far. Men kan eksperterne og Per trænge igennem til Jesper?. Säsong 18. Del 12. Producerat år 2017.
19:00 
Til Middag Hos [Repris]
I dag inviterer Annemette Voss indenfor, og hun fortæller om de svære karrieremæssige valg hun har truffet efter Den Store Bagedyst. Hun afslører også, hvordan hun på utraditionel vis mødte sin nuværende mand, og så sætter hun gæsternes kreative udfoldelse på prøve. Se med i aften i Til Middag hos. 05/11 år 2019 i TV3 DK. Säsong 9. Del 29. Producerat år 2019.
20:00 
The Other Woman
Carly Whitten er en benhård advokat fra New York med et sæt skrappe regler, når det gælder mænd og forhold. Da hun møder Mark King åbner hun op og falder for ham. Et spontant besøg til hans hus i Connecticut går dog ikke som forventet. Da Carly banker på døren, er det Marks slåbrokklædte kone, Kate, der åbner. Som den hengivne kone, Kate er, er hun dybt chokeret over, at Mark er hende utro, og Carly er rasende over, at Mark er en gift mand. Producerat år 2014. Regissör: Nick Cassavetes, Skådespelare: Don Johnson, Nicki Minaj, Nikolaj Coster-Waldau, Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton.
22:25 
Think Like a Man
Da fire gode venner finder ud af, at deres kærester har konspireret imod dem og søgt hjælp i en forhadt bog om ”gode råd i kæresteforhold”, beslutter de sig for at gå til modangreb. I virkeligheden har de alle fire problemer med at tage den endelige beslutning, når det gælder fremtiden og ægteskabets forpligtelser. Producerat år 2012. Regissör: Tim Story, Skådespelare: Meagan Good, Regina Hall, Kevin Hart, Michael Ealy, Jerry Ferrara.
01:00 
Ghost Town
Da Pincus pludselig dør, men bliver genoplivet efter syv minutter, vågner han op og opdager at han nu, til hans store irritation, kan se spøgelser. Producerat år 2008. Regissör: David Koepp, Skådespelare: Téa Leoni, Greg Kinnear, Ricky Gervais.
02:55 
Pure Genius
Amerikansk dramaserie från 2017. Sæsonafslutning - Lift Me Up. Angie forsøger at kurere sin mors sygdom ved at anvende nanobot teknologi, men må bede Scott om hjælp, da moren foretrækker traditionel behandling. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2017.
03:40 
Hassel [Repris]
Sporene fører Hassel til en politiinformatør ved navn Petri Mikkola. Samtidigt bliver Fatima Nidal fra politiets afdeling for interne undersøgelser mere og mere interesseret i Hassel og hans gruppe. 20/01 år 2020 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
04:25 
Hassel
Desperation og paranoia begynder at langsomt at snige sig ind i jagten på Rudas morder. Hassel vikles ind i et spil og tvinges til at sætte spørgsmålstegn ved, hvem man egentlig kan stole på. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
05:10 (05:55)
The Art of More
Amerikansk dramaserie från 2016. The Pecking Order. Forfulgt at sin kærestes morder, bliver Graham fanget midt i en farlig FBI-jagt. Sam Brukner planlægger at vende situationen om, i forhold til sin voksende skare af fjender. Roxanna starter et risikofyldt spil hos DeGraff's. Roxanna går videre med den svigefulde Swift -auktion. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se